• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

birdeee tunus işi diye bi örgü çeşidi var ucu tığ gibi kıvrık tek şişle yapılıyor.çoook basit.yelek örmesi çok kolay kol oyması falan.netten örülüş şeklinide bulabilirsiniz.

ben battaniyemi tunus işi ördüm üstünü işliycem bu örgü çok enteresan hiç bir şekilde sarkmıyor ve bozulmuyor ve çok kolay herkese tavsiye ederim ama diğerine göre biraz daha yavaş gidiyor galiba bana öyle geldi

kelebeği ne yazıp buldun soho kelebek modelimi:))
ayy herwood bende de var işte o mesela biri bi şey ikram etti canım istemedi yemedim diyelim 2 gün rüyama giriyo ya:))

asspirincim en iyisi sende kocanı uyutmazsın işte benim canım bunu çekti bul dersinzemuszemus

tamam canım buldum beyaz gibi ekru gibi bir renkten örüp kenarını düğmelemişler di mi

evet canım ta kendisi:):) uzunca bi şal gibi örmüş bunu.kapşon için boşluk bırakıp yanlardan düğmelemiş.kapşona ayırdığın yeride üstten birleştirmiş:)

arkadaşım dü beyaz ör üstüne öyle börtü böcek kelebek süslersin ben öyle yapıcam

evet dört kenasına kurdela diker köşelerde fiyonk yaparsın. hazır satılan kurdela güllerden serpersin.çok şık olur.

benimde hemen gidip yün alıp başlayasım geldi ya.akşamları midem mnidem diye yatmaktansa biraz motive olmak lazım. yattıkça beter oluyorum çünkü

ya benim çıkıp süslenip kocişle buluşmaya gitmem lazım sizin yüzünüzden ayrılamıyorum hep aklım burada kalıyor ne konuşyorlar acaba diye şimdi çıksam kim bilir neler kaynatırsınız ay keşke hepimiz aynı sitede otursak ay ne güzel olurdu

Ebrucummm...herwoodcuğummm..hoppidicikciğim..kaplancığım..ladyfogcuğm..ayyy bal böcüğüm özlemciğim ve angelcığım ....hepinize muck muck diyorum

adile teyze gibi olduummmm zemuszemus

merhaba cicim nasılsın
ben yemekteydimde yeni geldim:)))

evet evetttt burada okudum ve zaten aklımda girmeden hemen yanıma alacağım ve yiyeceğim bi tane ...ayyy çok heyecanlı ...

bende bendeeeealkisalkisalkis

kızlaaar grip olduum çok kötüyüm elımde tuvalet kagıdı rulosu dolasıyorum üfff:((

geçmiş olsun canımmm
dikkat et kendinee

evet kızlar Allah korusun bebişleri en çok viral enfeksiyonlar etkilermiş o nedenle bol bol portakal mandalina limon greyfurt kivi yemeyi ihmal etmeyelim

evet canım yememiz lazım ama ben unutuyorum sadece günde bir tane elma:))

bir şey soracağım kızlar size sizdede bir şeyi hep yemek istemek takıntı oldumu ya ben havuç yemezsem o gün rahat edemiyorum vallakaydirigubbakcemile3

evet elma:)))

aklıma gelmişken biz yazın hamile bayanları görünce hep derdik kışın uzun gecelerini iyi değerlendirmişler diye heh heh heh şimdi ben de bu kışı iyi değerlendirmişler grubuna girmiş oldum tabii siz de

aklıma gelmişken biz yazın hamile bayanları görünce hep derdik kışın uzun gecelerini iyi değerlendirmişler diye heh heh heh şimdi ben de bu kışı iyi değerlendirmişler grubuna girmiş oldum tabii siz de

aslıcım ben de bir yerde okumuştum... kışın hamilelikler artıyormuş.. gerçekten belli sebepleri var canımm :))

süpersin canım yaaa hiç güleceğim yoktu valla kaydirigubbakcemile:lepi:

Back
X