örgü uyku tulumu dyazdım
tamam canım buldum beyaz gibi ekru gibi bir renkten örüp kenarını düğmelemişler di mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
örgü uyku tulumu dyazdım
kelebeği ne yazıp buldun soho kelebek modelimi:))
ayy herwood bende de var işte o mesela biri bi şey ikram etti canım istemedi yemedim diyelim 2 gün rüyama giriyo ya:))
ben de yok canım o :)) ama nerede limon görsem dayanamıyorum .. illa ki onu yemek geçiyor içimden ve de yiyorumm :))
birdeee tunus işi diye bi örgü çeşidi var ucu tığ gibi kıvrık tek şişle yapılıyor.çoook basit.yelek örmesi çok kolay kol oyması falan.netten örülüş şeklinide bulabilirsiniz.
kelebeği ne yazıp buldun soho kelebek modelimi:))
ayy herwood bende de var işte o mesela biri bi şey ikram etti canım istemedi yemedim diyelim 2 gün rüyama giriyo ya:))
afiyet olsun sohocum ama eşki eşki nasıl yiyorsun onu yaaaa :))
tamam canım buldum beyaz gibi ekru gibi bir renkten örüp kenarını düğmelemişler di mi
ya ben battaniye yapmayı çok istiyorum inşallah güzel ve kolay bi model bulabilirim
arkadaşım dü beyaz ör üstüne öyle börtü böcek kelebek süslersin ben öyle yapıcam
Ebrucummm...herwoodcuğummm..hoppidicikciğim..kaplancığım..ladyfogcuğm..ayyy bal böcüğüm özlemciğim ve angelcığım ....hepinize muck muck diyorum
adile teyze gibi olduummmm zemuszemus
evet evetttt burada okudum ve zaten aklımda girmeden hemen yanıma alacağım ve yiyeceğim bi tane ...ayyy çok heyecanlı ...
kızlaaar grip olduum çok kötüyüm elımde tuvalet kagıdı rulosu dolasıyorum üfff(
evet kızlar Allah korusun bebişleri en çok viral enfeksiyonlar etkilermiş o nedenle bol bol portakal mandalina limon greyfurt kivi yemeyi ihmal etmeyelim
bir şey soracağım kızlar size sizdede bir şeyi hep yemek istemek takıntı oldumu ya ben havuç yemezsem o gün rahat edemiyorum vallakaydirigubbakcemile3
aklıma gelmişken biz yazın hamile bayanları görünce hep derdik kışın uzun gecelerini iyi değerlendirmişler diye heh heh heh şimdi ben de bu kışı iyi değerlendirmişler grubuna girmiş oldum tabii siz de
aklıma gelmişken biz yazın hamile bayanları görünce hep derdik kışın uzun gecelerini iyi değerlendirmişler diye heh heh heh şimdi ben de bu kışı iyi değerlendirmişler grubuna girmiş oldum tabii siz de