- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkıde solemıyo sadece gelısmı guzel duzgun dıyo... rahmın seklını bebgın elını kolunu tırnaklarına varana kadar gostermıstı.. ama boy kılo solemedı.. benımde sormak aklıma gelmedı bebgımı gorunce herseyı unutuyom ben...
Kızlar Günaydınnnnnnnn..insanın en çok kendine nazarı değiyor sanırım..Dün başkanım Hallisna sormuş bana başın ağrıyormu diye bende yookkkkk hiççççç falan gibi cevaplar verdim..sen misin bu cevabı veren anacım bugün kafam kazan gibi..( Herwoodcuğum maşalahhhhh maşallahhhhhhhhh bebeğine..kocaman olmuş ayol ..
![]()
eşimde erkek dıyodu hep ruyalarımda da erkek gordum hep.. bıde doktor erkek dıyomus.. anammmm ozman napcam ben hep kızım dıye sevdım... ondan nası bı erkek cocugu olur dusunsene....
bu arada seyma bendede kaşıntı çok vardı geçmişi okurken gördüm doktorum bana bir tane hap yazdı sadece akşamları yutuyorum çok şükür kaşıntı falan kalmadı istersen doktoruna danış çünkü karaciğer testi yapıyorlar kanda bakılıyor bişey varmı yokmu diye önemli olduğunu duymuştum sanada ilaç yaza bilir rahatlarsın bende 3 hafta çektim şimdi rahatım aklında bulunsun
Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun...
Ben de rüyamda hep erkek görürdüm. Hamile kaldıktan sonra şu reklamlarda pembe yanaklı bir "merve" var ya kızıl saçlı, zıp zıp zıplıyor, işte onun ve büyüklerin gazıyla kıza endeksledim kendimi; ama hep "kuzum" diye sevdim. Sonra zalim doktor "erkeğe benziyor" dedi. Aslında farketmezdi, yine de garip hissediyor kendini...
bende şeye bayılıyorum reklamlarda...selıcanlar varya... hanı ılk reklamda ev ekonomı hareketı falan dıyo.. ordakı kız tabi canııııııımmm dıyo ya bıtıyom ona onu gordukce kız daha bı tatlı gelıyo bana... doktorum bana kız gıbı dedı.. kemık yapısı falan kız... hayırlısı ıns...
mutluluk basar tabi basmazmı?
adam sen kusarkende sevincinden havalara uçacaktı nerdeyse
Hiihihihi evet doğru söylüyosunnn şeker..
hmm alarm varsa evet o zaman iyiymiş canım
Allah korusun bi daha olmaz inşallah canım
eşin geçmi geliyor
Kızlar Günaydınnnnnnnn..insanın en çok kendine nazarı değiyor sanırım..Dün başkanım Hallisna sormuş bana başın ağrıyormu diye bende yookkkkk hiççççç falan gibi cevaplar verdim..sen misin bu cevabı veren anacım bugün kafam kazan gibi..( Herwoodcuğum maşalahhhhh maşallahhhhhhhhh bebeğine..kocaman olmuş ayol ..
![]()
sağol canım benim bebek kocaman oldu ama benim karnım hala armut gibi büyümek yok boyunla alakalı dedi doktor bakalım oğluşum ne zaman sivriltçek karnımı:sm_cool:
İnşallah içine doğanı, kucağına alırsın canımm... :asigim:
kızlar benım ıcmden hıc makyaj yapmak kendıme bakmak gelmıyo artık... ne zamandır gozumu bı kalem bıle surmuorum ınanın... sızdede oluyo mu...
kızlar benım ıcmden hıc makyaj yapmak kendıme bakmak gelmıyo artık... ne zamandır gozumu bı kalem bıle surmuorum ınanın... sızdede oluyo mu...
amın amın rabbım herkeze gonlune gore versın canım benım... agustos bı olsaydı.....
![]()