• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

16. haftada yapılıyor canım 3lü test bizde bu gün 16.haftamıza bastık geçen hafta doktor çağırmıştı gittik yaptırdık hiç sorma italyadan artık rahat yatamıyormuş ayaklarını büzüp yatıyor onun için doktor boyundan kesin emin olamadı:ecrin_bebek:

benımkıde solemıyo sadece gelısmı guzel duzgun dıyo... rahmın seklını bebgın elını kolunu tırnaklarına varana kadar gostermıstı.. ama boy kılo solemedı.. benımde sormak aklıma gelmedı bebgımı gorunce herseyı unutuyom ben...

Aynen cnm bende hiç bişey sormak aklıma gelmiyo o an.ekrana bakıp sırıtıyom sadece:) dr da herşey normal güzel deyince hepten unutuyom..eve gelincee aklıma geliyo sorular..napalım normal olsunda herşeyi sonrada öğrensek olur artık..

16-18 arasında yapılıyor doktorum bana 17 bitince 18 e girince gel dedi 17+1 ya da 17+3 te gidicem bakalım

bu arada seyma bendede kaşıntı çok vardı geçmişi okurken gördüm doktorum bana bir tane hap yazdı sadece akşamları yutuyorum çok şükür kaşıntı falan kalmadı istersen doktoruna danış çünkü karaciğer testi yapıyorlar kanda bakılıyor bişey varmı yokmu diye önemli olduğunu duymuştum sanada ilaç yaza bilir rahatlarsın bende 3 hafta çektim şimdi rahatım aklında bulunsun

Kızlar Günaydınnnnnnnn..insanın en çok kendine nazarı değiyor sanırım..Dün başkanım Hallisna sormuş bana başın ağrıyormu diye bende yookkkkk hiççççç falan gibi cevaplar verdim..sen misin bu cevabı veren anacım bugün kafam kazan gibi..:(( Herwoodcuğum maşalahhhhh maşallahhhhhhhhh bebeğine..kocaman olmuş ayol ..:nazar:

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun...

eşimde erkek dıyodu hep ruyalarımda da erkek gordum hep.. bıde doktor erkek dıyomus.. anammmm ozman napcam ben hep kızım dıye sevdım... ondan nası bı erkek cocugu olur dusunsene....

Ben de rüyamda hep erkek görürdüm. Hamile kaldıktan sonra şu reklamlarda pembe yanaklı bir "merve" var ya kızıl saçlı, zıp zıp zıplıyor, işte onun ve büyüklerin gazıyla kıza endeksledim kendimi; ama hep "kuzum" diye sevdim. Sonra zalim doktor "erkeğe benziyor" dedi. Aslında farketmezdi, yine de garip hissediyor kendini...

bu arada seyma bendede kaşıntı çok vardı geçmişi okurken gördüm doktorum bana bir tane hap yazdı sadece akşamları yutuyorum çok şükür kaşıntı falan kalmadı istersen doktoruna danış çünkü karaciğer testi yapıyorlar kanda bakılıyor bişey varmı yokmu diye önemli olduğunu duymuştum sanada ilaç yaza bilir rahatlarsın bende 3 hafta çektim şimdi rahatım aklında bulunsun

sagol tatlım ınana ıyıkı soledın... ıns gıdınce solerım... :1hug:

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun...

Ben de rüyamda hep erkek görürdüm. Hamile kaldıktan sonra şu reklamlarda pembe yanaklı bir "merve" var ya kızıl saçlı, zıp zıp zıplıyor, işte onun ve büyüklerin gazıyla kıza endeksledim kendimi; ama hep "kuzum" diye sevdim. Sonra zalim doktor "erkeğe benziyor" dedi. Aslında farketmezdi, yine de garip hissediyor kendini...

bende şeye bayılıyorum reklamlarda...selıcanlar varya... hanı ılk reklamda ev ekonomı hareketı falan dıyo.. ordakı kız tabi canııııııımmm dıyo ya bıtıyom ona onu gordukce kız daha bı tatlı gelıyo bana... doktorum bana kız gıbı dedı.. kemık yapısı falan kız... hayırlısı ıns...

bende şeye bayılıyorum reklamlarda...selıcanlar varya... hanı ılk reklamda ev ekonomı hareketı falan dıyo.. ordakı kız tabi canııııııımmm dıyo ya bıtıyom ona onu gordukce kız daha bı tatlı gelıyo bana... doktorum bana kız gıbı dedı.. kemık yapısı falan kız... hayırlısı ıns...

ınşallah içine doğanı, kucağına alırsın canımm... :asigim:

mutluluk basar tabi basmazmı?
adam sen kusarkende sevincinden havalara uçacaktı nerdeyse

Hiihihihi evet doğru söylüyosunnn şeker..

opuyorumnanaktan

hmm alarm varsa evet o zaman iyiymiş canım
Allah korusun bi daha olmaz inşallah canım
eşin geçmi geliyor

inşallah canım ya hamile olmak tedirgin ediyo..korkmak falan iyi değil ya...hafta sonları geç geliyo hafta içi 7.30da falan geliyo ama bi daha öyle bişey olursa evi eşyaları toplamaya başlıcam zaten ev aryoruz taşınmak için ...[/QUOTE]

inşallah olmaz canımcım
hayırlısı hakkınızdaa

Kızlar Günaydınnnnnnnn..insanın en çok kendine nazarı değiyor sanırım..Dün başkanım Hallisna sormuş bana başın ağrıyormu diye bende yookkkkk hiççççç falan gibi cevaplar verdim..sen misin bu cevabı veren anacım bugün kafam kazan gibi..:(( Herwoodcuğum maşalahhhhh maşallahhhhhhhhh bebeğine..kocaman olmuş ayol ..:nazar:

günaydın canım hoşgeldin
bugün benimde başım ve karnım fena
doğru insanın en çok kendine nazarı değiyormuşbilmiyorumkismile

sağol canım benim bebek kocaman oldu ama benim karnım hala armut gibi büyümek yok boyunla alakalı dedi doktor bakalım oğluşum ne zaman sivriltçek karnımı:sm_cool:

sivriltir sivriltir merak etme:emir_bebek:
ne güzel işte güzel bir hamile olcaksın sende inşallah
sadece karından ibaret hamilelerdenaklinialirimsmile

bende karından ibaret hamilelerden olmak istiyorum ama deli gibi yiyorum şimdiden 3.5 kilo aldım ağustosa kadar yuvarlak bişeye dönüşcem sanırım

kızlar benım ıcmden hıc makyaj yapmak kendıme bakmak gelmıyo artık... ne zamandır gozumu bı kalem bıle surmuorum ınanın... sızdede oluyo mu...

geçen sene bu zamanlar aynı heyecan bizde de vardı :) düşünüyorum da ne çabuk geçmiş zaman.. benim karnım dört ay dolduğunda belli olmaya başladı. doğmaya yakın sanırsınız ki karnımın içine bir top filan koymuşum. önümde sipsivri :) arkadan hamile olduğum anlaşılmıyordu bile.. canım oğlum benim... zor zamanlarınız şimdi. ilk dört ay... çok dikkat etmek lazım. hani derler ya nazlı olun gerçekten öyle. bi kalımında bi doğumunda derler yani ilk üç ay ve son üç ay tatlı hamişler. kendimize de bebeklerimize de çoook dikkat ediyoruz.hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.

kızlar benım ıcmden hıc makyaj yapmak kendıme bakmak gelmıyo artık... ne zamandır gozumu bı kalem bıle surmuorum ınanın... sızdede oluyo mu...

evet çünkü yüzüm sivilce doldu,saçlarım artık daha çok yağlanıyor eskiden çok dökülürdü şimdi daha da çok dökülüyor,eşim kendini çok saldın diye şikayet etmeye başladı bile

canım ya bende de tam tersi:)
şimdi daha iştahlıyım kendime bakma konusunda makyaj konusunda:)
içim içime sığmıyor yani sevincimden:)

ben geldim bi sürü yedik valla ohh ama artık ekmek makarna ve pilav yemiyorum neden bilmiyorum ama şartladım galiba kendimi yada cnm istemiyor anneme derdim eskiden ben hamile kalsam 100 kilo olrurum diye annemde derdi yok kızım hamile kalınca istemezsin o kadar şişmeyi cidden de öyle ister istemez sağlıklı kilo yapmayacak şeyler yemeye çalışıyorum gelirkende manava gittim doldurdum azığı koydum çekmeceye:)),

bu arada vall göbeğim kocaman benim görseniz 4-5 aylık zannedersiniz yukarı çıktı bide resmen sert bebiş göbüşü:))

ben kaçar kızlar size doyum olmuyor ama birşeyler yemem gerek bebiş acıktı artık görüşürüz kendinize iyi bakın kızlarrr... ve beişlerinize tabiki

amın amın rabbım herkeze gonlune gore versın canım benım... agustos bı olsaydı.....

Sayılı günler çabuk geçer... Haftaya şubat da çıkmış olacak. Kalacak 4 ay. 5. ay zaten doğum yapacağız hayırlısıyla.

Bir ara benim de içimden gelmiyordu hiçbir şey. Ama ben yas tutuyordum o yüzdendi. Şimdi saçlarımı şekle sokuyorum, kendime bakıyorum. Eşim affedemeyeceğim bir hata yapmasın diye. Yalnız eskiden fön çekerdim (kıvırcık saçlıyım da ben), şimdi içimden gelmiyor pek. Islatıp jöleliyorum.

hiç sorma angel öyle olmak istiyordum zaten basenden baya dertliyimde üst tarafta hiç birşey yoktu artık şişmiş bir karın olacak :CüvCüv:

bebişler anneyi yalancı çıkarmayı çok sever ya demekki bu zamandan başlıyorlar. aman bu gün iyiyim dememek lazım. ben de ne zaman ay bugün iyiyim galiba midem bulanmadı desem ertesi gün alakasız bir vakitte midem bulanıyor. biz sonuna kadar kötü olacaz galiba:) ( diyelim de iyi olalım:))

Back
X