• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

tatlım belkı derın kalın olabılır ondan hıssetmıyosundur... kotu dusuunmek yokkkk :olmaz:

yok kötü düşünmüyorum zaten doktorumda saglık ocagındaki ebemde 20. haftadan sonra hissedersin hisset tetanoz aşını öle yaparız dediler... ama sizlerin hissettiğini duyunca sabırsızlanıyorum zemuszemus

hissetmeme de şaşıyorum her ultrasonumuzda yerinde durmayan bacaklar kollar görüyoruz :)

bizzz geldıkk kızlarrr gunaydınn.. bugun bebegımı gordum kızımııı kıpır kıpırdı masallaaahh.. 3 lu test ıcın kan werdık sonuclar pazartesıye cıkcak ınsallah. 141 grammıss yawrumm.. ınş kan sonucumuzda guzel cıkar sağlıcakla.. zaman gecıyor saka maka 5 ,5 ay war kızlar agustossaaaa?

yok kötü düşünmüyorum zaten doktorumda saglık ocagındaki ebemde 20. haftadan sonra hissedersin hisset tetanoz aşını öle yaparız dediler... ama sizlerin hissettiğini duyunca sabırsızlanıyorum zemuszemus

hissetmeme de şaşıyorum her ultrasonumuzda yerinde durmayan bacaklar kollar görüyoruz :)

tatlım benım... aman benım bebsıte ole cok harekeltı degıl... tam keyıfcı benım kızım babsına cekmıs... anca canı bısı ısteyınce tekme atıyo...belkı hısedıyosundur farkedemıyosundur tatlım... olabılır mı acaba?

bizzz geldıkk kızlarrr gunaydınn.. bugun bebegımı gordum kızımııı kıpır kıpırdı masallaaahh.. 3 lu test ıcın kan werdık sonuclar pazartesıye cıkcak ınsallah. 141 grammıss yawrumm.. ınş kan sonucumuzda guzel cıkar sağlıcakla.. zaman gecıyor saka maka 5 ,5 ay war kızlar agustossaaaa?

masalla tatlım masallah de... cunku bu haftada bebeşin ortalama kılosu 110 gr... heryerde soleme nazar olmasın...:):)

bnde henuz hıısetmıyorumm ultrasonda dedgın gıbı sureklı hareket halınde . ama uzanıp soyle sakınce dınleyınce hareket edıyor gıbı gelıyor sankı ıcımde ama bagırsak hareketımı dıe secemıyorum cok kuvvetlı ygun degıl cunk:( banada dktrum anneden anneye degısır 20 hataya kadar hıssedersın edı..:)) ınsallahh:smiley-cool:

Kızlar bebişlerınızle konusmaya basladınız mı?? neler konusyosunuz sıpacıklarla??

masalla tatlım masallah de... cunku bu haftada bebeşin ortalama kılosu 110 gr... heryerde soleme nazar olmasın...:):)

maşallahh tüüü tüüü tüüü :emir_bebek: 16+1 cıktık teyzesıı..Allahım herkesee saglıklı sıhhatlı koucagına alamyı nasıpp etsın hepımızıeeeeeeeee.

gözünaydın canım sabah sabah kızını gördün :lepi: 5.5 ayımız var ama sanki hiç gelmiycekmiş gibi gelio şimdi :ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar nasılsınız .Ya biz 15 bitirdik ama hiç birşey yok hareket hissetmiyorum..Bakalım inşallah bebeişim iyidir.Cumartesiye az kaldı cinsiyetinide öğrenicez inşallah...

selam günlerimiz aynı bende heyecanla cumartesi bekliyorum günler geçmedi valla:) inş hayırlı haberler alırız:ecrin_bebek:

maşallahh tüüü tüüü tüüü :emir_bebek: 16+1 cıktık teyzesıı..Allahım herkesee saglıklı sıhhatlı koucagına alamyı nasıpp etsın hepımızıeeeeeeeee.

tatlım masallah masallah dıyorum bak...:) benım kızda bogazına duskun oldugu surdan bellı 15+6ydı doktora gıttımızde sadece gobek cevresı 16+4 e uyumluydu bı fazlalıgı o vardı... pıs bogaz kızım benım:)

ohh ohh yesinler uyusunlarda büyüsünler canlarımız...

ismini kesinleştiren var mı?

tatlım masallah masallah dıyorum bak...:) benım kızda bogazına duskun oldugu surdan bellı 15+6ydı doktora gıttımızde sadece gobek cevresı 16+4 e uyumluydu bı fazlalıgı o vardı... pıs bogaz kızım benım:)

:)) normalden 1 gunde onde cıktı bugun ultrasona gore..a_seyma bende 5 kg almısım amaa bendehızlıyım :((( olsun tek o saglıklı olsunda razııyımm..

içimden geldi söylemek istedim hepinize teşekkür ederimm sizin yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorummm. benim kontrolumde cumartesi. çok heyecanlıyımm.

bızımkı kesın gıbı ıns... degişmezse... Zeynep Canan olcak... zeynebı esımde bende cok begenıyoduk canan da kayınvalıdemın adı... eşim babasına sordu ne koyalım dıye... oda oglum o bıze dusmez sız koyun dedı:)

Günaydın annecikler, nasılsınız bakalım? Dün aile sağlığı merkezine gittim; şu testlerimi vs göstermek için. Bir de tetenoz aşısı yaptılar. 16. haftada olan anne adayları, geciktirmeden ilk doz aşılarınızı olmayı unutmayın. Bebeciğimin kalp atışlarını dinledim; gözlerimde görmüştüm ultrasonda ama ilk kez dinledim. Nisanın 15'ine randevu verdiler; 2. doz aşı ve glikoz yükleme testi ile ilgili.

Kızlar bebişlerınızle konusmaya basladınız mı?? neler konusyosunuz sıpacıklarla??

Genelde aşırı tekmelediği zamanlarda karnımı sever konuşurum; sanki anlayacak da sakinleşecek. Geçen gece eşim Kuşadası'na gitmişti iş için. Gece 2 de döndü. Tabi ben huzursuz oldum; haliyle bebecik de huzursuz oldu, tekmelemeye başadı. Ne oğluşum ne de ben uyuyamadık o gelene kadar. O zaman çok konuşmuştum. Hissediyor veledim herşeyi :asigim: .

ısmı kesınlestrmedım yaa bn kafam karısık bugun cınsyetı ıcın artık degısmez dedı doktrum doguma kadar kız dedı :)) ism olarak aklımda ela var elisa war bakıyorumm daha kararızım..fisfisfis

Back
X