özlemcım yarın bızı uyutmıcakalr o harekletlerle ya dusunsene:):):)
dimi yaa aslında biraz keyfini çıkarmak lazım kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlemcım yarın bızı uyutmıcakalr o harekletlerle ya dusunsene:):):)
biz 17+5 iz ama bnde daha hissetmiyorum kıpırtı akannehir
tatlım belkı derın kalın olabılır ondan hıssetmıyosundur... kotu dusuunmek yokkkklmaz:
yok kötü düşünmüyorum zaten doktorumda saglık ocagındaki ebemde 20. haftadan sonra hissedersin hisset tetanoz aşını öle yaparız dediler... ama sizlerin hissettiğini duyunca sabırsızlanıyorum zemuszemus
hissetmeme de şaşıyorum her ultrasonumuzda yerinde durmayan bacaklar kollar görüyoruz :)
bizzz geldıkk kızlarrr gunaydınn.. bugun bebegımı gordum kızımııı kıpır kıpırdı masallaaahh.. 3 lu test ıcın kan werdık sonuclar pazartesıye cıkcak ınsallah. 141 grammıss yawrumm.. ınş kan sonucumuzda guzel cıkar sağlıcakla.. zaman gecıyor saka maka 5 ,5 ay war kızlar agustossaaaa?
yok kötü düşünmüyorum zaten doktorumda saglık ocagındaki ebemde 20. haftadan sonra hissedersin hisset tetanoz aşını öle yaparız dediler... ama sizlerin hissettiğini duyunca sabırsızlanıyorum zemuszemus
hissetmeme de şaşıyorum her ultrasonumuzda yerinde durmayan bacaklar kollar görüyoruz :)
masalla tatlım masallah de... cunku bu haftada bebeşin ortalama kılosu 110 gr... heryerde soleme nazar olmasın...:):)
bizzz geldıkk kızlarrr gunaydınn.. bugun bebegımı gordum kızımııı kıpır kıpırdı masallaaahh.. 3 lu test ıcın kan werdık sonuclar pazartesıye cıkcak ınsallah. 141 grammıss yawrumm.. ınş kan sonucumuzda guzel cıkar sağlıcakla.. zaman gecıyor saka maka 5 ,5 ay war kızlar agustossaaaa?
günaydın arkadaşlar nasılsınız .Ya biz 15 bitirdik ama hiç birşey yok hareket hissetmiyorum..Bakalım inşallah bebeişim iyidir.Cumartesiye az kaldı cinsiyetinide öğrenicez inşallah...
maşallahh tüüü tüüü tüüü16+1 cıktık teyzesıı..Allahım herkesee saglıklı sıhhatlı koucagına alamyı nasıpp etsın hepımızıeeeeeeeee.
tatlım masallah masallah dıyorum bak...:) benım kızda bogazına duskun oldugu surdan bellı 15+6ydı doktora gıttımızde sadece gobek cevresı 16+4 e uyumluydu bı fazlalıgı o vardı... pıs bogaz kızım benım:)
ohh ohh yesinler uyusunlarda büyüsünler canlarımız...
ismini kesinleştiren var mı?
Kızlar bebişlerınızle konusmaya basladınız mı?? neler konusyosunuz sıpacıklarla??
ohh ohh yesinler uyusunlarda büyüsünler canlarımız...
ismini kesinleştiren var mı?