hoşbulduk şekercimm..Hoşgeldin canımcım,
Liste renksiz olsun boşver biz maşşallah baya renkliyiz :sm_cool:
dimi ama onda hiç şüphe yok zaten.. süper bir ortam oluşmuş valla maşallah..
dorukktan haberi olan varsa paylaşabilir mi bu aradaaa....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk şekercimm..Hoşgeldin canımcım,
Liste renksiz olsun boşver biz maşşallah baya renkliyiz :sm_cool:
Benim kzıım da Masal olacak Allah kısmet ederse kayınvalidem hariç herkes beğendi bir tek o beğenmedi ama kimse de ona fikrini sormuyor zaten :)
dimi ama kaydirigubbakcemile3 benim eşim de aslında sever kabullenir belki ama bazen R harfleri çıkmıyor ağzından çocukluktan gelen bişey... ya söyleyemezsem diye korkuyor sanırım tatlış kocam benimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
:dance::dance: Boşverr canımcım, bizim bebeğimiz elbetteki biz koyucaz, sen takma. Bende aynı dertten muzdaribim. İsmi geçince bebeğimin surat yapıyo gibi, bi de düşün ilk torunu bu :CüvCüv:
İyi demişsin canım, sen bebeğine nasıl seslenmek istiyorsan onu koycaksın, eşini de taktir ettim. Bazıları anne baba ne derse o olcak der. Masal süper bi isim, çok güzel düşünmüzsün canım,sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah, ben Duru'mu,sen Masal'ını :CüvCüv:
(((Canım ya bişi sorcam, bebeğinin kaç haftalık olduğunu gösteren linki nasıl ekledin, bi türlü beceremedim.. İlgili siteyi açtım ama nereye yapıştıracağımı bilmemedim))))
![]()
Seymacıımmm evetttt öyle güzelki rüyada gibiyim desem inanırsın sanıyorum :)) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz nede olsa :))
Geçmiş olsun canım yaaa benim de en korktuğum şeylerden biri bu olay..Hep söylüyorum eşime aman dikkat et aman dikkat et diye..Boşuna demiyormuşum bak oluyor demekki ..:sinifsinif:
masal çok güzel bi isim canım ya
boşver kaynanayı falan
bence minik meleğine çok yakışcak inşallah
bakalım şimdilik benimkilerden ses yok ama cinsiyet belli değil ya ondan galiba:)
bide uzaktalar pek ses edemiyolar galiba..
ay ilahi kuşum yaaa
çok tatlısın sennnŞeniz
tatlışım yaa avatarın çok tatlı
o minicik ağzını öpesim geliyor :)))
masal çok güzel bi isim canım ya
boşver kaynanayı falan
bence minik meleğine çok yakışcak inşallah
bakalım şimdilik benimkilerden ses yok ama cinsiyet belli değil ya ondan galiba:)
bide uzaktalar pek ses edemiyolar galiba..
ay ilahi kuşum yaaa
çok tatlısın sennnŞeniz
tatlışım yaa avatarın çok tatlı
o minicik ağzını öpesim geliyor :)))
canım ya...ŞenizBaşkanımmmmmm seni görmek ne güzel :))) Canım Sen doruk'u merak ediyorsun ben Dr Günay'ı ..Her ikisinde de herşey yolundadaır inşallah..NPLS de öyle ilk zamanlar hergün gelirdi artık hiç yok sanırım(
_angelimmmm saol canımmm......
iyiyiz bizde.. benimde göbişimin alt kısmında o çizgi belirdi...
kaydirigubbakcemile3 beyazım showman im o benim :roflol: kaydirigubbakcemile3
İkili testim riske yakın çıktığındaki ruh halimdi o resim...![]()
biz de burdayız bi selam verelim istedik teyzeleri
nasılsınız?
Merhaba kızlarrr ben geldiimm...
Bu arada kızlar geçen gün annemle babam yan yatma yastığı almışlar bebeğe. Yüzüstü yatıp Allah korusun boğulmasını engelliyormuş bebedorun'un. Pahalı da değilmiş sanrıım hem anne kucağı hissi veriyormuş leke tutmuyormuş tavsiye ederim. Bir de kundak benzeri 1 şey çıkmış belini tutuyormuş geçen gün bir tanıdığımızın bebeğinin kaburgası battı(akıılı bir kişi oturtmaya kalkmış sanırım çocuğu-kaç gün ağlamış yavrum bunlar anlayana kadar)şimdi korse takıyor ona gerek kalmaması için ondan da aldık onu da tavrise ederim en çok eşim sevindi rahatça tutarım bebişi korkmadan diye
Tabii tabii kesinlikle doğru diyorsun canım..yeterki iyi olsunlar ama arada da gelip biz iyiyiz deseler ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile2canım ya...Şeniz
Drgunay istirahatteyim dedi listeden silmeyin ara ara gelirim dedi o anlamda içim rahat..
ama dorukk hiçbişey demedi
NPSL aynı..
ay hepsi iyi olsun ne olur.. iyi olsunlarda yoğunluktan gelmesinler.. :Saruboceq:
hoşgeldiinn
biz de burdayız bi selam verelim istedik teyzeleri
nasılsınız?
hoşgeldin tatlım nbr?