slm kızlar nasılsınız ağustos ayının birbirinden güzel hamişleribayanssulusmile kızlar biz bugün bebişimin kesesini gördük inş. Rabbim içi dolu bir şekilde görmeyide nasip eder hepimize bu arada biraz göz attım polyanna ve diğer arkadaşlarım rabbim kimseye muhtaç etmesin önce allha sonra eşlerimize emanetiz
esmakoker siz hangi ünv okudunuz,ne öğretmenisiniz?benim üniversitede sma adında amasyalı bi arkadaşım vardı.belki osunuzdur diye soruyorum
canım ya sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz..bana da doktorum düşüğe karşı ilaç verdi onu kullanıyorum..düşük tehlikesi yok ama önlem alalım garanti olsun dedi..aslında sen de kullansan iyi olurdu..tabii doktorun daha iyi bilir canım..
valla çok şanslısın..birbirinizin kıymetini bilin..ben de öyle bir kayınvalide için neler vermezdim..sadece bana değil oğluna bile üvey evlat muamelesi yapıyor..eşim de küs..varsa yoksa diğer geliniyle oğlu..bak tutamadım kendimi bişey anlatıcam..
ilk doğumum sezeryan olmuşum yarı baygın ağrı içinde yatıyorum..nasıl oldu bilmiyorum diğerleri bişey almaya çıktı sanırım..biz kayınvalidemle yalnız kaldık..bana yattığım hastanede çalışan bi hemşireden bahsediyor..daha önce eşim için o kıza bakmışlar..kız tarafı tamam demiş..eşim kızı beğenmiş ama benim kayınvalidem son anda olmaz demiş..''ah ne iyi kızmış hala bana laf atıyo demin karşılaştık gene laftı olmadı işte o tüh ''falan diyo:1shok:ben şok içindeyim tabi..dedim eşim bana herşeyi anlattı biliyorum diyorum yok kadın hala devam ediyor..derken doktorum bizimkiler falan geldi..kadın sustu..akşam oldu yatıyorum..yalnızım ne hikmetse 2 tane hemşire geldi..biri serum değiştirdi..diğeri yüzüme çok kötü bakarak ''marifet kız değil erkek doğurmakta'' deyip çıkıp gittiler:1shok:tabi ben ikinci şokumu geçirdim..meğer sonra hastaneden çıktıktan sonra o hemşirenin o hemşire olduğunu anladım..zaten kız oldu diye kayınvalidem pek küçümsedi..ne bana hadi beni geç torununa bir altın takmadılar..işte böyle benimki gibi kayınvalideler de var..ben cazgır değilim sessizim..o yüzden eltimle ikisi çok üstüme geldiler..ama şimdi konuşmuyorum kafam rahat..çok kişi beni kınıyo dargınım diye ama napıyım ki yoksaki yıpranan ben oluyorumm...
Turko ve polyana cnm üzüldüm...onların ayıbı...yazık ki bundan 10 sene sonra ne olcak merak eiyorum..yanlız kalacaklar hiç şansları yok...bizde hastanemiz karar verdik sonunda inş...hayırlısı olur ama haftaya gitmeyi düşünüyorum 6 hft geçsinde öle.....
Teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımız almayı nasip etsin. Benim 4 hafta bitti. Ankarada oturuyorum. Doktor/hastane önerilerinizi bekliyorum.
ne biçim insan ya bunlar ne saçmalık ayy Allah sabır versin sizlere zor walla aslında böyle durumlarda sessiz kalmıcaksın sessiz olunca eziliyosun allahıma şükür benmki ii bakalım ilerde eğişmezse :) polyannacığım sen ii yapmışsın kendini öle insanlar için hiç üzme değmez olan sana olur. Allah yardımcınız olsun
slm kızlar nasılsınız ağustos ayının birbirinden güzel hamişleribayanssulusmile kızlar biz bugün bebişimin kesesini gördük inş. Rabbim içi dolu bir şekilde görmeyide nasip eder hepimize bu arada biraz göz attım polyanna ve diğer arkadaşlarım Rabbim kimseye muhtaç etmesin önce Allha sonra eşlerimize emanetiz
ayy canım bende kaynanamdan çok dertliyim benimde kızım sezeryanla oldu yüzüme bile bakmadı alt katımda oturuyor merhametsiz böyle kaynanalar aah ah ama bugün kimse moralimi bozamaz2. bebegim için tedavi görüyordum olsun diye kızımda tedaviyle oldu şükür bebek tutundu bugünde keseyi gördüm çok sevindimmm senin hamilelik nasıl geçiyor
valla çok şanslısın..birbirinizin kıymetini bilin..ben de öyle bir kayınvalide için neler vermezdim..sadece bana değil oğluna bile üvey evlat muamelesi yapıyor..eşim de küs..varsa yoksa diğer geliniyle oğlu..bak tutamadım kendimi bişey anlatıcam..
ilk doğumum sezeryan olmuşum yarı baygın ağrı içinde yatıyorum..nasıl oldu bilmiyorum diğerleri bişey almaya çıktı sanırım..biz kayınvalidemle yalnız kaldık..bana yattığım hastanede çalışan bi hemşireden bahsediyor..daha önce eşim için o kıza bakmışlar..kız tarafı tamam demiş..eşim kızı beğenmiş ama benim kayınvalidem son anda olmaz demiş..''ah ne iyi kızmış hala bana laf atıyo demin karşılaştık gene laftı olmadı işte o tüh ''falan diyo:1shok:ben şok içindeyim tabi..dedim eşim bana herşeyi anlattı biliyorum diyorum yok kadın hala devam ediyor..derken doktorum bizimkiler falan geldi..kadın sustu..akşam oldu yatıyorum..yalnızım ne hikmetse 2 tane hemşire geldi..biri serum değiştirdi..diğeri yüzüme çok kötü bakarak ''marifet kız değil erkek doğurmakta'' deyip çıkıp gittiler:1shok:tabi ben ikinci şokumu geçirdim..meğer sonra hastaneden çıktıktan sonra o hemşirenin o hemşire olduğunu anladım..zaten kız oldu diye kayınvalidem pek küçümsedi..ne bana hadi beni geç torununa bir altın takmadılar..işte böyle benimki gibi kayınvalideler de var..ben cazgır değilim sessizim..o yüzden eltimle ikisi çok üstüme geldiler..ama şimdi konuşmuyorum kafam rahat..çok kişi beni kınıyo dargınım diye ama napıyım ki yoksaki yıpranan ben oluyorum
Ben senelerce baktığım halde yapmadığı kalmadı...Her zaman söylüyorum eşim çok iyi yoksa çekilmez...
gülfurencim o bilmese de Alah bilir kıymetini..
canım benim çok sevindimhihoyyytallahım hayırlısıyla pıtpıtları da duymayı nasip eder..haklısın canım önce allaha sonra eşlerimize emanetiz..ŞenizŞeniz
amin cnm hepimize pıt pıtları duymayı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:cnm hayırlı olsun..çok sevindim...rabbim o güzel pıt pıt larıda duymayı nasip etsin...
amin cnm hepimize pıt pıtları duymayı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
canım hiç sıkma kendini keyfine bak..
bebek için çok sevindim canım..rabbim kucağına almayı da nasip etsin..:Saruboceq: benim hamilelik idare eder..mışıl mışıl uyuyorum..halsizlik var o kadar canım..senin nasıl geçiyor?
nisa canım çok sevindim darısı başımıza.Senin sat neydi.Bende bugün akşam doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır alttan bakmaya gerek kalmaz.Size ii haberlerimi veririm inşallah.Çok heyecanlıyım:)İki hafta önce gittiğim de doktor keseyi görememişti.iki hafta sonra gel hem kalp atışını hem bebeği görürüz demişti inşalalh o kadar büyümüştür de kalp atışlarını da duyarım miniğimin.Tabi hiç bir hamilelik belirtisinin olmamasıda korkutuyor beni.çok sık acıkıyorum uykum çok geliyor ama mide bulantım yok:kedi:Neyse inşallah doktor ii şeyler söyler aminnn:Saruboceq:
günaydın kaç haftalıktı gözükmedi benimki 3 haftalık üsten gözüktü hemen dün gördümdaha kalp atışıda bayramdan sonraya kaldı sabırsılanıyorum inşallah görecek ve duyacaksın melegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?