2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

slm kızlar nasılsınız ağustos ayının birbirinden güzel hamişleribayanssulusmile kızlar biz bugün bebişimin kesesini gördük inş. Rabbim içi dolu bir şekilde görmeyide nasip eder hepimize bu arada biraz göz attım polyanna ve diğer arkadaşlarım Rabbim kimseye muhtaç etmesin önce Allha sonra eşlerimize emanetiz

Turko ve polyana cnm üzüldüm...onların ayıbı...yazık ki bundan 10 sene sonra ne olcak merak eiyorum..yanlız kalacaklar hiç şansları yok...bizde hastanemiz karar verdik sonunda inş...hayırlısı olur ama haftaya gitmeyi düşünüyorum 6 hft geçsinde öle.....

cnm hayırlı olsun..çok sevindim...rabbim o güzel pıt pıt larıda duymayı nasip etsin...

bana da yazdı fakat leken olursa kullanırsın dedi. aslında şimdiden kullanmakta fayda var önlem alınmış olur. bakalım ya inş bi sorun olmaz. haftaya tekrar gideceğiz bakalım

ne biçim insan ya bunlar ne saçmalık ayy Allah sabır versin sizlere zor walla aslında böyle durumlarda sessiz kalmıcaksın sessiz olunca eziliyosun allahıma şükür benmki ii bakalım ilerde eğişmezse :) polyannacığım sen ii yapmışsın kendini öle insanlar için hiç üzme değmez olan sana olur. Allah yardımcınız olsun

canım haklısın..ama işte onlar onu düşünmüyor..benimkilerin dinleri imanları para..
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

saol canım..2 yıldır konuşmuyoruz valla kafam çok rahat..onlar varken inan her akşam eşimle tartışıyorduk..inşallah izin aranız bozulmaz canım ya..olumunekankayizsmile

canım benim çok sevindimhihoyyytallahım hayırlısıyla pıtpıtları da duymayı nasip eder..haklısın canım önce allaha sonra eşlerimize emanetiz..ŞenizŞeniz

canım hiç sıkma kendini keyfine bak..
bebek için çok sevindim canım..rabbim kucağına almayı da nasip etsin..:Saruboceq: benim hamilelik idare eder..mışıl mışıl uyuyorum..halsizlik var o kadar canım..senin nasıl geçiyor?

gülfurencim o bilmese de Alah bilir kıymetini..

Sağol canım,hepimiz çok farklı sıkıntılar yaşıyoruz..Ama şu an en güzel günlerimiz...Başkalarını boşverelim,bugünün tadını çıkaralım..Her zaman derim ;Allah düşmanlarımızın yüzünü güldürmesin...

canım benim çok sevindimhihoyyytallahım hayırlısıyla pıtpıtları da duymayı nasip eder..haklısın canım önce allaha sonra eşlerimize emanetiz..ŞenizŞeniz

ayyyopuyorumnanaktan inş. polyannam ya önce rahim kalınlaşmamış kese yok diyince yüreğim ağzıma geldi çok üzüldüm snra alttan gördü miniğimi

amin cnm hepimize pıt pıtları duymayı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

nisa canım çok sevindim darısı başımıza.Senin sat neydi.Bende bugün akşam doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır alttan bakmaya gerek kalmaz.Size ii haberlerimi veririm inşallah.Çok heyecanlıyım:)İki hafta önce gittiğim de doktor keseyi görememişti.iki hafta sonra gel hem kalp atışını hem bebeği görürüz demişti inşalalh o kadar büyümüştür de kalp atışlarını da duyarım miniğimin.Tabi hiç bir hamilelik belirtisinin olmamasıda korkutuyor beni.çok sık acıkıyorum uykum çok geliyor ama mide bulantım yok:kedi:Neyse inşallah doktor ii şeyler söyler aminnn:Saruboceq:

benimde uykum geliyor ama cadı kızım uyutmuyor beni birde hafif mide bulantılarım bel agrılarım var canım

günaydın kaç haftalıktı gözükmedi benimki 3 haftalık üsten gözüktü hemen dün gördümdaha kalp atışıda bayramdan sonraya kaldı sabırsılanıyorum inşallah görecek ve duyacaksın melegini

İnşallah turko benim son adet tarihim 12 temmuz hesaplamalara göre 6 haftalık 5 günlük hamileyim .Adetiim bi hafta geçtikten sonra doktora gitmiştik.ozaman ki hesaplamada 4 haftalıktı sanırım.Göremedi doktor.kan testinde pozitif çıkmıştı .İnşallah görürüm meleğimi:)Seninde gözün aydın canım.Sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…