2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

kızlar hepinizin sağlıklı bebekelri olur... Şu anda ne gibi belirtileriniz var... ben de 15 ağustosu bekliyorum... regli olacak gibi ağrılarım var..normalde regli ağrım olmaz ,en azından önce olmaz 3. gün olur.

E:ecrin_bebek:vet kızlar dün akşam test yapmayı sonunda başardım pozitif çıktı.Rabbim herkese nasip etsin.5 yaşında bir oğlum var bu ikinci olucak Allahım nasip ederse

zeynepcim süper bir haberhihoyyyt...hayırlı olsun..allahım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza verir inşallah

canım inşallah hamilesindir:CüvCüv: güzel haberlerini bekliyoruz..

Teşekkürler polyanna Allahım İnşallah sağ salim doğurmayı nasip eder.
happines sende hamilesindir İnşallah benimde karın ağrılarım çok oluyordu sanki regl olacakmışım gibi Umarım iyi haberler verirsin...

merhaba arkadaşlar,

ben de aranıza yeni katıldım.aslında daha önce takip etmeye başladım.ama hamile olduğumu bugün kan testi ile kesin olarak öğrendim.umarım isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşar.tüm hamilelere de şimdiden hayırlı olsun diyorum.:ecrin_bebek:

canım aramıza hoşgeldina.s. topiğimiz büyüyür ne güzelhihoyyytcanım hayırlı olsun allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin:Saruboceq:

yarın bebeğimin kesesini görmeye gidicem..çok heyecanlıyım kızlareyvahedigeldismile

[:

yarın bebeğimin kesesini görmeye gidicem..çok heyecanlıyım kızlareyvahedigeldismile[/QUOTE]

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım bende haftaya gideceğim
aklinialirimsmile

zeynepcim saol..yarın hastaneden gelince yazarım..inşallah hayırlısı olur:Saruboceq: iyi düşünelim iyi olalım..

kızlar bugün doktoruma gittim..Allahtan sıra yokmuş gider gitmez hemen odaya girdim..doktor karnımdan ultrasonla baktı baktı ama benim bebiş gözükmedi..salıya kaldı artık bakalım salı günü tekrar gidecez bu sefer görürüz hayırlısıyla..

Polyanna İnşallah salı günü herşey yoluna girerde bebeğini görürsün.Bende çarşamba gideceğim bakalım iyi olur İnşallah.
Bugün mide bulantılarım arttı ve çok halsizim.Birde şu kahve rengi lekelenmeye sinir oluyorum.Doktorlar normal diyor ama yinede bitmek bilmedi Çarşamba doktor ne diyecek bakalımmirmirmirmir

merhaba arkadaşlar bende hamileyim fakat 1 ay önce smear yaptırmıştım onun sonucunda inflamasyon bulguları diye birşey çıktı(buda enfeksiyon demekmiş) ve rahim ağzında yara varmış doktor sorun olmaz dedi sirkeli su ile temizle vajinanı dedi. ama yinede tedirginim bu şekilde hamileliğim risklimidir normal doğum yapabilirmiyim acaba?

Belinizde ve kasıklarınızda rara arar ağrı oluyor mu?Birde kaç haftalık bebişleriniz...

canım saol..doktor daha çok ufak o yüzden görünmüyor dedi..bakalım salı günü hayırlısıyla görürüz artık keratayı:ecrin_bebek:..ikimiz de inşallah hayırlı haberler duyarız..
benim henüz bulantılarım yok çok az halsizlik oluyor ama gayet iyiyim..ben tam bugün 6. haftaya girdim..senin tam kaç haftalık?
ben de okullar açılınca bulantılarım bayılmam falan olursa diye korkuyorum..ilk hamileliğimde tam 23 nisan bayramındaydık okulda kutluyoruz..saygı duruşunda benim midem bulanmaya başım dönmeye bi başladı..sabrediyorum istiklal marşı okundu tam bitti gözlerim kararıyo tam düşmek üzereyken beden eğitimi öğretmeni beni kaptığı gibi okula soktu adamın kucağındayım ve adamın üzerine hop diye bi çıkartmıştım...ya ne rezilliktibilmiyorumkismile..hala ama anıp güleriz arkadaşlarla..bakalım bu yıl kimin üstüne olacak:kedi:

hamileliğin hayırlı olsun canım..sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah..canım ben sorununa pek yardımcı olamıycam..en iyisi doktorla konuşman..internette de araştırabilirsin..sezeryan da olabilrsin normal olmzsa...

polyannacığım benim şuanda hesaplamalara göre 5 haftalık ama şu kahverengi lekelenmeden de korkmuyor değilim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu doktorum yerleşme akıntısı demişti ama formda bazen okuyorum korkmamak elde değil dış gebelik ve ya kimyasal gebelik gibi olabiliyormuş.Rabbime sığınıyorum İnşallah birşey olmaz dualarınızı bekliyorum Çarşamba gelsede doktora bir gitseydim.:ecrin_bebek:

zeynepcim dualarım seninle:Saruboceq:..umarım kötü birşey değildir..yarın gitsen olmaz mı doktora?umarım yerleşme kanamasıdır..hayırlı haberlerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…