- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
E:ecrin_bebek:vet kızlar dün akşam test yapmayı sonunda başardım pozitif çıktı.Rabbim herkese nasip etsin.5 yaşında bir oğlum var bu ikinci olucak Allahım nasip ederse
kızlar hepinizin sağlıklı bebekelri olur... Şu anda ne gibi belirtileriniz var... ben de 15 ağustosu bekliyorum... regli olacak gibi ağrılarım var..normalde regli ağrım olmaz ,en azından önce olmaz 3. gün olur.
inşaallah canım... ama ümitlenmiyorum kistim vardı umarım geçmiştir...canım inşallah hamilesindir:CüvCüv: güzel haberlerini bekliyoruz..
merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım.aslında daha önce takip etmeye başladım.ama hamile olduğumu bugün kan testi ile kesin olarak öğrendim.umarım isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşar.tüm hamilelere de şimdiden hayırlı olsun diyorum.:ecrin_bebek:
Polyanna İnşallah salı günü herşey yoluna girerde bebeğini görürsün.Bende çarşamba gideceğim bakalım iyi olur İnşallah.
Bugün mide bulantılarım arttı ve çok halsizim.Birde şu kahve rengi lekelenmeye sinir oluyorum.Doktorlar normal diyor ama yinede bitmek bilmedi Çarşamba doktor ne diyecek bakalımmirmirmirmir
merhaba arkadaşlar bende hamileyim fakat 1 ay önce smear yaptırmıştım onun sonucunda inflamasyon bulguları diye birşey çıktı(buda enfeksiyon demekmiş) ve rahim ağzında yara varmış doktor sorun olmaz dedi sirkeli su ile temizle vajinanı dedi. ama yinede tedirginim bu şekilde hamileliğim risklimidir normal doğum yapabilirmiyim acaba?
Belinizde ve kasıklarınızda rara arar ağrı oluyor mu?Birde kaç haftalık bebişleriniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?