• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

merhaba kızlar bende ağustos da başladım tedawiye adana da ankada tüp bebek merkezinde gökhan çıragil tarafından eylülün 6 sında 5.gün transferi yapaldı 16 sında yani 2 gün sonra test günüm Allah ım hepimizinkini rast getirsin inşallah..

ıdrar testı yaptınmı ayrıca adanada nerde yaptırdın bende adana yaptırıcam memnun kaldınmı?

pardon canım sımdı dıkkat ettım nerde yaptırdıgına
memnun kaldınmı
ne kadara yaptırdın
bende baskentten randevu aldım

ay teşk edrm darı tüm istynlerin başına ama bişi sorcam galba hamlelikten olsa gerk çene bölgemde tüyler çıkmaya bşladı hiç yoktu eskiden ne yapsamda gçse yaa

ay teşk edrm darı tüm istynlerin başına ama bişi sorcam galba hamlelikten olsa gerk çene bölgemde tüyler çıkmaya bşladı hiç yoktu eskiden ne yapsamda gçse yaa

amın canım aman gecer merak etme
smdı bır krem falan kullanma
eger ılerleyen zamnlarda daha kotu olursa cıldıyeye gıt

ayrıca tuplenmı oldu merak ettım ?

normalde kolmne başlıcaktım bu ay olmsaydı. 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyorum olmdıı ama bu aya kısmetmiş:).kendi yöntemlerimizle yaptık bide şu ateş öçme var ya onları dendm ama pek iyi bir şklde yapamadım amam doktor dediğine göre o ateşim nezamn ne olcağı belli olmazmış hava durumuna göre değişrmiş sende test yapırcakmışın hayırlısı olsun

normalde kolmne başlıcaktım bu ay olmsaydı. 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyorum olmdıı ama bu aya kısmetmiş:).kendi yöntemlerimizle yaptık bide şu ateş öçme var ya onları dendm ama pek iyi bir şklde yapamadım amam doktor dediğine göre o ateşim nezamn ne olcağı belli olmazmış hava durumuna göre değişrmiş sende test yapırcakmışın hayırlısı olsun

yok canım ben test falan yapmıcam :)
baska birine sordum test yapacakmısın dıe :)))))

senın adına cok sevndım rabbım saglıklan kucagına almyı nasp etsın
darısı bıze
duanı eksık etmeeeeeee:nazar::1hug:

ıdrar testı yaptınmı ayrıca adanada nerde yaptırdın bende adana yaptırıcam memnun kaldınmı?

ankada da yaptırdık doktorlarda personelde ilgililer sadece benim kafama yatmayan tek bişey oldu o da 5 yumurtam 5.güne kadar geldi 1 tanesi transfer oldu diğerleri dondurulmaz dediler ama internette baktım blast olsada donuyomuş hala test yapmadım 16sında gel burda yaparız dediler sabrettim yarın sabah gidip kan vericem ama bu gece nasıl geçecek bana bilmiyorum :delphin:

ankada da yaptırdık doktorlarda personelde ilgililer sadece benim kafama yatmayan tek bişey oldu o da 5 yumurtam 5.güne kadar geldi 1 tanesi transfer oldu diğerleri dondurulmaz dediler ama internette baktım blast olsada donuyomuş hala test yapmadım 16sında gel burda yaparız dediler sabrettim yarın sabah gidip kan vericem ama bu gece nasıl geçecek bana bilmiyorum :delphin:

nasıl dondurulmaz dediler ya???resmen seni kandırmışlar..sonuç olumlu olur inşallah da bi daha embriyoya ihtiyacın kalmaz. o embriyolar kolay mı oluşuyo..milyarlarca para dönüyo.. hadi parayı geçtik ya verilen ilaçlar,yumurta toplama daki riskler,anestezi;sonra spermin dölleyip dölleyememesi.hadi döllendi diyelim 5.güne kadar gidecek mi anksiyetesi?? ve senin 5 adet canım 5.gün embriyonu çöpe attılar ha.yazıklar olsun o merkeze...tam davalık.YARIN Kİ SONUCUNA KONSANTRE OL POZİTİF OLURSA NEYSE AMA (Kİ KENSİNLİKLE AFFEDİLİR DEĞİL YAPTIKLARI) NEGATİF OLURSA BENCE EN AZINDAN NEDEN DİYE SOR?????

ben sabahı bekleyemedim test yaptım 2. çizgi silik ama var Allahım inş. hevesimi kursağımda bırakmaz sabah kan vermeye gidicem,sabah olursa bana zaman geçmiyo bi türlü boshayallersmile

ben sabahı bekleyemedim test yaptım 2. çizgi silik ama var Allahım inş. hevesimi kursağımda bırakmaz sabah kan vermeye gidicem,sabah olursa bana zaman geçmiyo bi türlü boshayallersmile

naptın canım gittinmi kan vermeye güzel haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:

ayyyyy ınşşşşşşşşşşşş hamılesındır:nazar:

nehır tbr ederım
hamılesın bncede
rabbm saglıklan kucagına almyıda nasp etsın
valla bılmıormm ama baskenet gıdıcem bnde
rabbmden gelecekse eger yer farketmezzz dıe dusunuyorum
oradanda memnun kalan cok :(
hayırlısı olsun artık
bızdee duanı eksık etmeeeeee

ayrıca senın yasın kac vede sorun neydı ?

gece testi yaptım, uyanınca sabah bi daha yaptım 2.çizgi yine silik şimdi kan testinide verdim geldim bakalım sonuç çıkınca aricaklar... bizim sorunumuz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama çözüm olmadı onun ameliyatından sonra 2 aşılama denememiz oldu sperm sayısı yükseldi ama hareketlilik ve canlılık oranında yine sorun vardı yaşımda 24 inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın :Saruboceq:

canım rabbım ıns hayırlı haberler almayı-vermeyı nasıp etsın...bebısın hep senınle kalsın.....

gece testi yaptım, uyanınca sabah bi daha yaptım 2.çizgi yine silik şimdi kan testinide verdim geldim bakalım sonuç çıkınca aricaklar... bizim sorunumuz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama çözüm olmadı onun ameliyatından sonra 2 aşılama denememiz oldu sperm sayısı yükseldi ama hareketlilik ve canlılık oranında yine sorun vardı yaşımda 24 inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın :Saruboceq:

ayyy canım inşallah hamilesindir bizede umut olursunn

merhaba kızlar bende ağustos da başladım tedawiye adana da ankada tüp bebek merkezinde gökhan çıragil tarafından eylülün 6 sında 5.gün transferi yapaldı 16 sında yani 2 gün sonra test günüm Allah ım hepimizinkini rast getirsin inşallah..

Merhaba

Ben de Adanada yaşıyorum. Gökhan bey iyi bir hekim daha önce görüşmüştüm. Ben de Adana tüp bebek merkezine Hamdi Karanfile tedavi oluyorum. 17 eylül de opu yapılacak 5. güne kadar dayanacak bebişlerim olursa transferimde 23 eylül perşembe günü olacak.

Hepimiz için hayırlısı olsun.

Sevgiler...

sonuç bekleyen arkadaşlar inş. pozitif sonuçlarla gelin. Dört gözle bekliyorum.Nehir bugün test günün sanırım. hepiniz için hayırlısı olsun.

Back
X