Arkadaşlar bana dondurulmuşlar transfer edilecek de,merak ediyorum adetin kaçıncı günü transfer olur?
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun..bende ikinci deneme mi dondurulmuşlar la yaptım adetin 18.günü transferim oldu lucrin ve cyclo kullandım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bana dondurulmuşlar transfer edilecek de,merak ediyorum adetin kaçıncı günü transfer olur?
gamzeli canım benim dualarımada seninle inşallah bizde seninle hamilelik süreçlerimizi paylaşıcağız ve mayıs annelri topiğini açacağız rabbim sesimizi duy ve bizede emanetlerimizi ver evlerimize neşe kaynaklrımızı ver rabbim ne olur dularımızı duy ve herşeyimiz yolunda gitsin transferimiz ve kan değrimizve gebeliğimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah aminnn
selam kızlar.beni de yazın listeye.salı yada çarşamba transferim olacak inşallah
aa senlede aynı günlerde tranfer olucaz.aral ında salı günü benimde çarşamba şimdiden hayırlı olsun
hayırlı olur inşllh hepimiz için.gamzelim, senin kaç embriyon var.yaşın kaç.kaçıncı günün transfer.aral,senin kaç embriyon var.tranfer kaçıncı güne denk geliyor.mutlu haberleri paylaşalım burdan.benim 8 embriyom var ve 5.gün transfer olacak inşallah.zaten istediğim de buydu allah gönlüme göre veriyor kısmetse.öpüyorum çok çok.bu aralar bol bol motive olmaya bakın.mutlu olacağınız işler yapın.allah yardımcımız olsun
Gamzelim 5 dondurulmuşun hepsini mi çözecekler?Yoksa sadece 2 sini mi?Bende 6 tanenin hepsini çözeceğiz dedi dr ve en iyi 2 sini koyacağım dedi,diğer 4 üne ne olacakcanım ben 25 yaşındayım benim dondurulmuş tranfer edilicek 5. gün emriyosu çok şükür 5 tane dondurlmuşum vardı 2 tanesi konulucak allah nasip ederse.inş senin sonucunda çok iyi olur...bende çok öpüyorum inş hepimizde burda hayırlı heberleri paylaşırız
Gamzelim 5 dondurulmuşun hepsini mi çözecekler?Yoksa sadece 2 sini mi?Bende 6 tanenin hepsini çözeceğiz dedi dr ve en iyi 2 sini koyacağım dedi,diğer 4 üne ne olacak((
slm arkadaşlar bende şu an dondurulmuşlarımla tedavi görüyorum..allah nasip ederse haftaya tranferim var inş bu topik hepimize uğur getirir.bu arada bu topikte olan herkesin tedavisinde bol şans ve hayırlı sonuçlar diliyorum
Selam kızlar. Dün öğleden sonra adet oldum Normalde 1 eylülde olması gerekiyordu ama herhalde ilaçlarında etkisi ile biraz erken oldu. 31 ağustos salı günü için randevu verdiler ve eğer herşey yolunda giderse 11 eylülde yumurta toplama ve 14 ya da 16 eylülde de transfer olacakmış. Tabi bunlar tahmini tarihler.
Bayrama denk gelebilir bu hem iyi hem kötü olabilir. Benim dinlenmem için iyi ama tüp bebek merkezindeki iyi embriyologlarda bayram sebebi ile tatile giderlerse kötü olabilir. Herşeyin hayırlısı tabi kısmette varsa oluyor zatende bakalım yani durumlar böyle şimdilik
Slm kizlar bugun dr. randevum vardi.Tek yumurtam iyi buyumus digerleri buyumemis.Ben tup bebek yerine asilama istedim tek yumurta ile sansim cok az diye doktor tedaviyi biraz daha uzatti diger yumurtalari buyutmek icin.Ama bu sefer buyuyen yumurta ne olacak merak ediyorum hadi kendiliginden catlarsa cok korkuyorum hadi oburleride gelismezse.Zaten son sansim Allah yardimcimiz olsun.
çatlamaması için iğne veriyorlar çünki genelde bütün yumurtalar aynı seviyede büyümüyo kimi önde gidiyo kimi geride kalıyo geriden gelenleri beklerken önde gidenleri iğneyle durduruyorlar hepsi aynı büyüklüğe veya toplanabilir büyüklüğe gelindiğinde çatlatma iğnesi veriyorlar düzgün anlatamadım galiba ama yani korkma yumurtanın erken çatlamasını engellerler.
umutta doktorun kim bende dondurulmuş tedavisi için bekleyenlerdenim.benim doktorum ulun bey.
kızlar lıste kalabalıklasmıs
ay ne gusel
hayırlı sonuclarlan donelım ınşşşş
tedavımız gusel sonuclarlan bıtsın ınşşş
dolsun gobıslerımız
seneye bu gunlre bebeklerımzlen gırlım inşşşşşşşşşşşşşşş
gamzeli canım benim dualarımada seninle inşallah bizde seninle hamilelik süreçlerimizi paylaşıcağız ve mayıs annelri topiğini açacağız rabbim sesimizi duy ve bizede emanetlerimizi ver evlerimize neşe kaynaklrımızı ver rabbim ne olur dularımızı duy ve herşeyimiz yolunda gitsin transferimiz ve kan değrimizve gebeliğimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah aminnn