2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Çalışıyorum ben oturuyorum sürekli iş yerinde izin alsammı test yapasıya diye düşündüm yoksa çalışsammı.Sürekli oturmanın 9 saat falan zararı olurmu ki.Tedavi başladıgından beri 3 lt falan su içiyorum kabız olmam normaldede tavsiyeler için teşekkür ederim.

Özlemciğim bana da doktor çiğ şeyler yemiyeceksin dedi. Çiğ et sucuk gibi şeyler. Tabi maydonozda. Sulu gıdalar alacaksın asla kabız olma. Zaten kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor. Bir de kediden köpekten uzak dur dedi.Haa bide ayrıca demiştiki bebek sevme. O ne için bilmiyorum ama.

Kızlar selam...diğer topiğide yazdım..dün yumurtalarım toplandı..12 yumurtadan 9 u olgun çıkmışşbugün hastaneden aradalar dokuz yumurta döllendi dediler.yarında embriyo gelişimi için filan arıcaklarmış..

Pazar günü transferim olucak allahtan bi aksilik çıkmazsa..
21 ekimde test günümmüş...hiç heyecanımı atamadım..asıl yarını bekliyorum..kaç embriyo olmuş..kaçı kaliteliymiş..işallah iyi haberler verirler..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Ben zaten vejetaryanım canım çigi bırak pişmişini bile yiyemiyorum.Niye bebek sevme dediki çok enterasan.Bu açıklamaları yapıyomu doktor :1shok: Ya bu adamın banamı gıcıklıgı var canım hiç bi açıklama yapmadı bana ya yumurta sayın az dedi sadece.Ne zaman toplanır nasıl olur bi açıklama yapmışmıydı sen yaptırıken

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.Her aşaması ayrı heycan dimi.

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.her aşaması ayrı heycan dimi.

evet kesinlikle öyle canım.....yani tuhaf bir heyecan..transfer olmayı allah nasip ederse eğer sonrasını düşünemiyorum bile..21 ekime kadar heyecandan ölürüm heralde...

En çok korktuğumda sonucun negatif olması....bunu düşünmek bile istemiyorum...doktorlar umut verici konuştuğunda umutlanıyorum ama bir taraftan umutlanmakta istemiyorum..yani çok karmaşık tuhaf duygular...

Aslına bakarsanız içimdede bir sızı var..çünkü ilk tüp bebek denemelerinde tutması çok nadir oluyo ya o yüzden endişeleniyorum...
Asıl önemli gün yarın...acaba embriyolarla ilgili bilgiler ne olucak..işallah iyi haberler alırım ve işallah hiçbirimiz bu mücadelemizde hayal kırıklığı yaşamayız...

bnce bunlara pek takılma
2. gun embrıyosuylan hamıle kalanlar var
1. kalıteylen bıle kalamayanalar var
sen bıraz heycanını at vede rahat olmaya bak
oluruna bırak:)

canım ılk tup bebegın tutması nadır faaln oldugu yok
kım demıs öle snaa
ona bakarsan 2 3 4 5 hatta 11 deneme yaptırıpta olmayanlar var
bunun ılkylen falan alakası yok
sen kafanı nedn karıstırıosun böle seylerlen
tutacak de bebegımı alıp gıdecegım de
negatf olursa yazmısssın anı yasa:)
gezer tozarsın esınlen transferden sonra
2 3 gun dınlenırsın yeter zaten ...canını sıkma ok :1hug:

kedi ve köpekten neden uzak durmamız gerekiyor ki?? ben evde kedi besliyorum ve ona çok bağlıyım , 1 dk bile ayrılamam :gitme: bilmiyorumkismileondan nasıl uzak durabilirimki,?CADIARZU

kuzum benim ya....işallah esracım seninde herşeyin güzel gider...gerçekten senin tedavi sürecini, devamını, hatta neticesini çok merak ediyorum şimdiden..

Bu folik asit nedir...doktorlar yada hemşireler kimse bana böle bişey demedi...
Nerde nezaman ve nasıl kullanılıyo..neki faydası..bilen varmı kıslarr

dün yumurtam toplandı ama bazılarının kanaması olabiliyomuş..benim hiç kanamam olmadı..azıcık bile...içinde birikip mikrop kapmasın...

embriyoyu transfer ettiklerinde olumsuz etkilenmesin...

canım folik asit normalde hamile kalmaya niyetlendiğinde başlayacağın bir tür vitamin gibi birşey bebeğin yani normal gebelikte bebeğin daha hızlı glişmesini kemiklerinin felan bide daha sıkı tutunmasını sağlıyor fatak tüp bebek te bu ilaca gerek olduğunu sanmıyorum çünkü zaten bize bir vitamin veriyorlar mesela ben şuan elevit pronatal diye bir vitamin kullanıyorum bebek 14 haftalık olana kadar kullanacağım

kanamaya gelince bu kanama herkezde olacak diye birşey yok kanama olabilir deniyor bir çoğumuzdda aksine işlem sonrası değilde bekleme sürecinin ortalarında lekelenme oluyor olmayanlarda çok fazla örneğin bende olmadı hiç bir kanama veya lekelenme

canım en azından 3 gün mutlaka izinli ol diğer günlerde yavaş yavaş hareket etmende sakınca yok ama ben çok uzun süre oturamıyordum batma oluyordu kasığımda ama sorun olcağını sanmam oturmanın sadece oturup kalkarken hızlı hızlı oturup kalkma sanki derlerya altında yumurtamı var diye o misal sanki oturcağın yerde yumurta var gibi yavaş yavaş yoksa bir sürü arkadaş var çalışan hıııııııı birde benim doktorum çalışıyorsan otobüs minibüs felan yasak demişti özel arabanla dedi şimdi gebeyim halada aynısını çünkü tüp bebek daha kolay düşüyo

kedi ve köpekten neden uzak durmamız gerekiyor ki?? ben evde kedi besliyorum ve ona çok bağlıyım , 1 dk bile ayrılamam :gitme: bilmiyorumkismileondan nasıl uzak durabilirimki,?CADIARZU

zencim bence sen kedinden vazgeç bende hayvanları çok severim ama benim diğer çocuğuma hamileyken evdeki kuşu bile göndertti doktor bebek olan evde akvaryum dışında mikrop ürete bilecek kıl döke bilecek hiçbir hayvana izin yok sen hamileyken anlamazsın bebeğin o hayvandan bir hastalık kapar benimde ablamında doktor aynısını demişti ablam sağ sağli doğurdu ama doktor bebek 2-3 yaşına gelene kadar izin vermedi hayvana bende kuşumu verdim hayvansatan biyere mecbur ama yapcak bişi yok bukadar emek veriyoruz hayvanları nekadar sevsekte onları hep temizlesekte çok fazla mikrop yayıyolar etrafa

ya bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum, bebek hasretinin yerini o doldurdu, şimdi onu bırakamamki:gitme: cvp için tşk ederim,

ya bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum, bebek hasretinin yerini o doldurdu, şimdi onu bırakamamki:gitme: cvp için tşk ederim,

sen bilirsin canım transferde sorun olurmu bilemem ama istersen doktoruna sor gebe kalıncada bi nebze izin veriyolar zar zor ama doğum sonrası kesinlikle izin vermiyor bebek doktoru çok iyi biliyorum bunu canımşimdi vermesende bebeğin olunca mecbur vercen bekle bakalım hayırlısı belki başka bi çözüm bulursun bebek kalsında Allahın izni ile belki bi süreliğine bebek toparlayanakadar kendini birine verirsin bişiler olur sen önce bi gebe kal takma bunları fazla transfer olayından sonraa bana hayvan yasağı konmadıonuda dediğim gibi bence doktoruna sor ben bebekte sevdim arkadaşım benim tranfergünümde aynı hastanede doğum yaptı napim meraklıyım zaten gittim bebeğe baktım :)))))))))

kuzum benim ya....işallah esracım seninde herşeyin güzel gider...gerçekten senin tedavi sürecini, devamını, hatta neticesini çok merak ediyorum şimdiden..

bnde merak edıorum :)
ılgın ıcın sagol canım..
bakalım bayramda cıfte bayram yaapabılecekmıyım :)

hamılelık ıstedıgn zamn kullanacagın bır vıtamın canım bu ılac...
ınş hamıle kaldıgındada hamılelıgınınde ılk3 ayı kullanacaksın :)

zenn benimde harika bir kediiim varrrrr:)))))))))))))))))))ben konuştum veteriner benim arkadaşım önce ona gittim o doğduğundan beri aşılarrı tam bir kedi.hiç bi sorun olmaz dedi.sorun tüyü kılı diil.sorun mikroplu bir tüy kıl olması.ki bunuda evine gelen dışarda bi hayvana dokunmuş mikroplu bir tüyü evine taşımış birindende kapabilirsin.çok detay yani. kedimi yinde tıraşlattım tam havalarda soğumadan.sonra doktoruma gittim.anlattım onunda bana aynı şeyleri söylediğini bilmelisin.benimde köpeğim var çocuklarımda var aynı evde hiç de bişi olmaz kaldı ki kedi hiç dışarıda çıkmıo.o yüzden için rahat olsun.benim kuzen doktor oda dakunma diye tutturdu.Ama yaşamayan bilemez canım o benim.ona sırtımı önsem hamile kalsam annede olsam mutlu olamam.o benim ilk kızımhihoyyytsadece tuvaletini değiştirme.eşine sık sık temizlet.dikkatli olun temizliğine.ben hatta her sabah yüzünü yıkarım onun pırıl pırıldır hep zaten çok temizdir.aşım beniiimm ooodelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…