valla ben 3 gün yattım canım maydonoz kesinlikle yasak asla azına sürmüyorsun kimi nane ve tavuk eti de yenmiyor diyo benim deoktorum sadece maydonoz dedi ama ben sağlama alıp tavuk ve nanede yemedim antep fıstığı ve kabak çekirdeği yedim iyi geliyor diyolar birda asla gebelik geçekleşene kadar kabız olmamalısın bunun içinde kurukayısı al hergün bikaçtane ye sakın tuvalette ıkınayım deme yapamıyosan yapma bırak ıkınmak düşüğe sebep oluyo 3. günüde atlatınca yavaş yavaş hareketlerle günlük yaşamına dönebilirsin tabiki günlük yaşamın içinde temizlik yapmak çoooooooook uzun süre ayakta durmak yok biraz yürü dinlen mesela dışarımı çıktın bbiraz gez otur bi 10 dakka dinle sonra bida kaalk öle yavaş yavaş ama herşey kendini yatağa bağlama işlemi unut kendine eğlenceli bişliler bul
Özlemciğim bana da doktor çiğ şeyler yemiyeceksin dedi. Çiğ et sucuk gibi şeyler. Tabi maydonozda. Sulu gıdalar alacaksın asla kabız olma. Zaten kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor. Bir de kediden köpekten uzak dur dedi.Haa bide ayrıca demiştiki bebek sevme. O ne için bilmiyorum ama.
Kızlar selam...diğer topiğide yazdım..dün yumurtalarım toplandı..12 yumurtadan 9 u olgun çıkmışşbugün hastaneden aradalar dokuz yumurta döllendi dediler.yarında embriyo gelişimi için filan arıcaklarmış..
Pazar günü transferim olucak allahtan bi aksilik çıkmazsa..
21 ekimde test günümmüş...hiç heyecanımı atamadım..asıl yarını bekliyorum..kaç embriyo olmuş..kaçı kaliteliymiş..işallah iyi haberler verirler..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.her aşaması ayrı heycan dimi.
Kızlar selam...diğer topiğide yazdım..dün yumurtalarım toplandı..12 yumurtadan 9 u olgun çıkmışşbugün hastaneden aradalar dokuz yumurta döllendi dediler.yarında embriyo gelişimi için filan arıcaklarmış..
Pazar günü transferim olucak allahtan bi aksilik çıkmazsa..
21 ekimde test günümmüş...hiç heyecanımı atamadım..asıl yarını bekliyorum..kaç embriyo olmuş..kaçı kaliteliymiş..işallah iyi haberler verirler..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
evet kesinlikle öyle canım.....yani tuhaf bir heyecan..transfer olmayı allah nasip ederse eğer sonrasını düşünemiyorum bile..21 ekime kadar heyecandan ölürüm heralde...
En çok korktuğumda sonucun negatif olması....bunu düşünmek bile istemiyorum...doktorlar umut verici konuştuğunda umutlanıyorum ama bir taraftan umutlanmakta istemiyorum..yani çok karmaşık tuhaf duygular...
Aslına bakarsanız içimdede bir sızı var..çünkü ilk tüp bebek denemelerinde tutması çok nadir oluyo ya o yüzden endişeleniyorum...
Asıl önemli gün yarın...acaba embriyolarla ilgili bilgiler ne olucak..işallah iyi haberler alırım ve işallah hiçbirimiz bu mücadelemizde hayal kırıklığı yaşamayız...
Özlemciğim bana da doktor çiğ şeyler yemiyeceksin dedi. Çiğ et sucuk gibi şeyler. Tabi maydonozda. Sulu gıdalar alacaksın asla kabız olma. Zaten kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor. Bir de kediden köpekten uzak dur dedi.Haa bide ayrıca demiştiki bebek sevme. O ne için bilmiyorum ama.
canım ılk tup bebegın tutması nadır faaln oldugu yok
kım demıs öle snaa
ona bakarsan 2 3 4 5 hatta 11 deneme yaptırıpta olmayanlar var
bunun ılkylen falan alakası yok
sen kafanı nedn karıstırıosun böle seylerlen
tutacak de bebegımı alıp gıdecegım de
negatf olursa yazmısssın anı yasa:)
gezer tozarsın esınlen transferden sonra
2 3 gun dınlenırsın yeter zaten ...canını sıkma ok :1hug:
Bu folik asit nedir...doktorlar yada hemşireler kimse bana böle bişey demedi...
Nerde nezaman ve nasıl kullanılıyo..neki faydası..bilen varmı kıslarr
Çalışıyorum ben oturuyorum sürekli iş yerinde izin alsammı test yapasıya diye düşündüm yoksa çalışsammı.Sürekli oturmanın 9 saat falan zararı olurmu ki.Tedavi başladıgından beri 3 lt falan su içiyorum kabız olmam normaldede tavsiyeler için teşekkür ederim.
kedi ve köpekten neden uzak durmamız gerekiyor ki?? ben evde kedi besliyorum ve ona çok bağlıyım , 1 dk bile ayrılamam :gitme: bilmiyorumkismileondan nasıl uzak durabilirimki,?CADIARZU
zencim bence sen kedinden vazgeç bende hayvanları çok severim ama benim diğer çocuğuma hamileyken evdeki kuşu bile göndertti doktor bebek olan evde akvaryum dışında mikrop ürete bilecek kıl döke bilecek hiçbir hayvana izin yok sen hamileyken anlamazsın bebeğin o hayvandan bir hastalık kapar benimde ablamında doktor aynısını demişti ablam sağ sağli doğurdu ama doktor bebek 2-3 yaşına gelene kadar izin vermedi hayvana bende kuşumu verdim hayvansatan biyere mecbur ama yapcak bişi yok bukadar emek veriyoruz hayvanları nekadar sevsekte onları hep temizlesekte çok fazla mikrop yayıyolar etrafa
ya bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum, bebek hasretinin yerini o doldurdu, şimdi onu bırakamamki:gitme: cvp için tşk ederim,
kuzum benim ya....işallah esracım seninde herşeyin güzel gider...gerçekten senin tedavi sürecini, devamını, hatta neticesini çok merak ediyorum şimdiden..
Bu folik asit nedir...doktorlar yada hemşireler kimse bana böle bişey demedi...
Nerde nezaman ve nasıl kullanılıyo..neki faydası..bilen varmı kıslarr
kedi ve köpekten neden uzak durmamız gerekiyor ki?? ben evde kedi besliyorum ve ona çok bağlıyım , 1 dk bile ayrılamam :gitme: bilmiyorumkismileondan nasıl uzak durabilirimki,?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?