2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

İnşallah canım inşallah Allah nur topu gibi bi evlat nasip eder.Bende igneleri yapıyorum şimdi haftaya çarşamba toplanıcak galiba yumurtalar her aşaması çok heycanlı.Hiç stres yapma bu tedavi sürecinde yavruna bi adım daha yaklaştıgını düşün ve rahatla Allahım kimsenin emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın.Elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışırız.Hepimiz aynı durumdayız çevremizdekilere anlatamadıklarımızı soramadıklarımızı burda konuşup sorup rahatlıyoruz.

mrb , bugün hasteneye gittim, yatış işlemleri ile uğraştım ondan giremedim, yumurtalarımın durumu iyiymiş, bu gece çatlatma iğnesini vuracam, pazartesi de yumurtalarım toplanacak,, hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum,, inş herşey yolunda gider,, zemuszemus

hiç korkacak bişi yok canım çok basit işlemler eğer rahim filmi çektirdiysen bunlar onun yanında sinek ısırığı yeterki kendini kasma inşallah sonucun iyi olur

hiç korkacak bişi yok canım çok basit işlemler eğer rahim filmi çektirdiysen bunlar onun yanında sinek ısırığı yeterki kendini kasma inşallah sonucun iyi olur

zaten korkma sebebim o ya eyvahedigeldismile. hsg filmi benim için tam bir faciaydı. ağrı kesici bile vermemişlerdi ve doktor rahim ağzın dar onu açmam lazım demişti. ondan sonrasını hatırlamak bile istemiyorum, masada bayılıp kalacaktım. bunda da o kadar ağrı olur die korkuyorumeyvahedigeldismile bunda anestezi verecekler ama yine de korkuyorum elimde değil,

sorma o hsg'yii:tomato:berbattııbirde çekiminden yarım saat önce öğrendik eşimin durumunu ağlaya ağlaya girdim filme ve çok feciydi:sinifsinif:Ama yumurta toplamada o an hiç bişi hissetmiosun.sonrasında kasıklarında ağrı oluo.en çok benim ağrıdı buralarda sanırımkaydirigubbakcemile3benim kadar yakınanaı görmedim ama şimdi aklıma bile gelmio inan:)

inş dediğiniz gibi geçer , yarın ne durumda olduğumu söylerim artık sabah toplanacak yumurtalar öğleden sonra burada olurum,,

inş dediğiniz gibi geçer , yarın ne durumda olduğumu söylerim artık sabah toplanacak yumurtalar öğleden sonra burada olurum,,

canım nasıl geçti? iiyimisin? merak ettim seni
bende daha yumurta top işlemine geçemedim ve acayip merak ediyorum ve en önemlisi ise benim doktorum yumurta top işlemini anestezi olmadan yapacakmış ve acayip korkuyorum.....delikafadulden
hiç rahim filmi de çekinmedim...senin anlatacakların önemli benim için.. inş güzel günler hepimizi bekliyordur.guclubacismile

yarın sana ayrıntılı bilgi veririm cnm, bende şuan heyecanla bekliyorum, nasıl geçeceğini bilmiyorum. dün hastanede gördüklerim anestezi almak istemediklerini söylediler ağrı olmuyor die, ama ben cesaret edemedim. eyvahedigeldismile

kızlar ben daha önce sezeryan ypıp narkoz yemiş bir insanım anestezi öle korkunç bişi değil zaten yarım saate kalmaz uyanıyon yumurta toplama işlemini bence anesteziyle yaptırın çünkü bazı kişilerde ağrı yapabiliyormuş ben sadece ilk uyandığım yarım saatte adet sancısı gibi hafif kasık ağrısı yaaşadım sonra hastaneden çıktık eşimle kadıköyden üsküdara gittik orda işlerim vardı onları hallettim ordan tekrar otobüse binip ailemin evine gittim ümraniyeye akşamleyinde kuzenime kız istemeye gittik 2 gün sonra transferim yapıldı onda ayıktım toplasam işlemin yapılması 2 dakika sürmedi yarımsaat yattım o masada ayaklarım yukarı başım aşağı bakar halde sonrada yatağa geçti gram canım yanmadı hatta ben işlemin bittini anlamadım hemşire yarım saat yat burda deyince sonra yapılacak sandım meğer bitmiş :b çooooooooooooook basit diyorum ya hsg nin yanında sinek ısırığı bile değil bu işlemler ve gerçektende en zor oldu diyen derin2 arkadaşımız

bu arada inşallah çook sağlıklı yumurtaların çıkar inşallah

Son düzenleme:
nurcan canım saol verdiğin bilgiler için, inş yumurtalım kaliteli çıkar ve herşey yolunda gider.

Yani nucan haklı ZEN cim benim dışımda çok nadir arkadaş gördüm ağrılı olan.Ki bende anestezi altında hiç birini anlamadım.Uyandığımda ağrım vardı.ama sonradan çoğaldı benim.Ya bir de şimdi düşünüorumda benim doktorum yumurta toplama işlemi sonrası geldi kanamam var mı diye baktı.Normalde olmaz ama işlem anında kanamam olmuş.Olmaz normalde ondan tekrar bakmak istedim dedi.Belki de bişi oldu işlem sırasında ondan ağrıdı o kadar.Ben bi de ağrı kesici de almadım.Al dedikleri halde.Ama transferde çokda rahat girdim operasyona ama benim panik atak benzeri bir durumum var aşırı heyecanlanıyorum.Aşırı heyecanla emriyoyu itmenden korkuyorum dedi anestezi verdi.oda 10 dklık bi uyku hali ağır bi anestezi diil yani.Ama imdi ağrılı bi kaç günü hatırlamıorum bile sadece beklemek çok zorcmtye az kaldıhem gelsin hem gelmesin istiyorum...

arkadaşlar yumurta toplama işlemi ve transfer korkulacak bir şey değil ben toplamadan sonra yarım saat yattım ve hiç ağrım olmadı çok rahattım taranfer de öyle korkmayın kendinizi sıkmayın hep dua edin tranferde hiç anlamıyorsunuz bile ben hep dua ettim ve bebeğimi düşündüm sonuç pozitifdi ama kaybettim şimdi ikinciye hazırlanıyorum adet olmayı bekliyorum rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallah

Merhaba kizlar bende eylül'de baslamistim uzun protokolle.
Sabah son ultrasonum vardi hersey yolunda. Hemsireden haber bekliyorum bu hafta içi hem yumurta toplama islemim var hem transfer.
Dualarinizi bekliyorum.
Sagolun.

Merhaba kizlar bende eylül'de baslamistim uzun protokolle.
Sabah son ultrasonum vardi hersey yolunda. Hemsireden haber bekliyorum bu hafta içi hem yumurta toplama islemim var hem transfer.
Dualarinizi bekliyorum.
Sagolun.

işin gucun rast gıtsın ınşşşş
allhım emeklerımızı karsılıksız bırakmasın ınşşş

derıncıgım az kalmıs maşşşşşşşş

nurcan ınş son olacaktır hepımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…