2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Merhabalar..Ben de dondurulmuşla şansımı denedim ikinci denemem de bakalım hayırlısı. Çarşamba test günüm. Bence bu olayın en zoru psikolojik olması. Yoksa iğneler falan vız yani. Özellikle şu bekleme süreci en zoru yani. Zaman geçmek bilmiyor. Dengesizleşiyor insan. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda....

inşallah canım ya ben bugün keseyi gördüm haftayada kalp atışını görmeye gidicem inşallah bu günleri sizlerde görürsünüz

evet yha aslında ıgneler bıtecek ertesı gunu bellı olacak 12 gun cok zorrrrrrrrr gelıor bana sımdıden o 12 gunu dusunuyorum :)

inşallah canım ya ben bugün keseyi gördüm haftayada kalp atışını görmeye gidicem inşallah bu günleri sizlerde görürsünüz

nurcancımmm maşallaaahhhhhhhhAllah nazarlardan saklasınnn Tamamına erdirsin inşallahhhhhh:lepi:çok sevindiiimmmhihoyyyt

mrb lar, bugün yumurta toplama işlemim vardı:teytey: allaha çok şükür herşey yolunda gitti. tek sorun vardı eşim hastaneye gidince sandalyeye oturur oturmaz belinin tutulması. yanımda kimsem yoktu herşeyle o ilgilenecekti ama ben onunla ilgilenmek zorunda kaldım. yumurta toplama işlemi ağrısızdı 10 sürmedi. genel anestezi uygulamadılar sadece serum verip bir iğne yaptılar. bütün işlemi hissettim ama hiç ağrım olmadı. hatta ilk 3 yumurtayı aldık dedi doktor ben şaşırdım hadi ya başladınız mı die. odama giittikten sonra 10 dk geçmeden üzerimi giyip rapor ve çıkış işlemleri ile uğraştım. sonrada eşimi acile götürüp iğne falan yaptırdım.bu kadar ağrısız olacağını hiç düşünememiştim. 16 tane yumurta alınmış 2-3 güne kadar arayıp bilgi verecekler. inş kaliteli olurlar.

hade gozun aydın canım

slm kizlarr-
haile kalan arkadaslarimizin gözleri aydin olsun. kucaklarinada alirlar INSALLAHHH :Saruboceq:
Transferi bekleyen arkadaslar icinde her sey yolunda gider INSALLAHHH :Saruboceq:
benim yumurta toplama isi de tarnsferde kasim da olucak INSALLAHHH :Saruboceq:
hayirli ugurlu olsun cümlemizeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan

Maşallahhh Zenimm yaaaaaaaaolumunekankayizsmileSüpersiin:)eşine geçmişlerrrr olsunnn eşinedezemuszemushoş bi anı kalır umarım bu talihsizliik:)))bebişiii kucaklayınca hatırllarr gülersiniiizzzkaydirigubbakcemile5

ben sana demiştim bende gezdim diye hadi maşallah yumurta sayın iyi inşallah güzel yummurtalar çıkar

amin canım sağol seninde tedavin hayırlı olur inşallah

hayırlısıı canım benimopuyorumnanaktanAMİİİİİİİİİİİİİİN opuyorumnanaktangüzel dualarınaa:ecrin_bebek:

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

İnşallah kaliteli olur canım.sonrada bebegin seninle olur inşallah.Gerçekten hiçmi acı olmadı :1shok:.Benimde perşembe yumurtalar toplanacak ben genel anastezi istedim.Eşinede geçmiş olsun.

İnşallah kaliteli olur canım.sonrada bebegin seninle olur inşallah.Gerçekten hiçmi acı olmadı :1shok:.Benimde perşembe yumurtalar toplanacak ben genel anastezi istedim.Eşinede geçmiş olsun.

gerçekten hiç acı olmadı, normal muayenede nasıl ağrın oluyorsa bunda da o kadar ağrın oluyor. işlem bittikten sonra kasıklarında arasıra hafif sancılar oluyor o kadar. genel anestezi ile olan arkadaş vardı aynı oda da onun kendini toparlaması daha uzun sürdü. uyanınca onun ağrısı daha çok olmuştu. bence genel anestesi istemene gerek yok.inan ben önce korktum ama işlem bittikten sonra güldüm halime neden bu kadar stres yaptım diye.işlem 10 dk sürüyor zaten. için rahat olsun canım.yerimseniben

Amin umutlubirben.
Merhaba nasilsin ben sana özelden yazdim ama cevap gelmedi.
Bu arada benim yumurtalar yarin sabah toplaniyor yani çarsamba sabahi hafta sonuda transfer gerçeklesir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…