2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Canım normalde agrıya dayanıklımısın o yüzdenmi acaba hissetmedin.Ben hiç dayanamam normal muaynede bile çok canım yanıyor.Bilmiyorum ki kararsız kaldım şimdi ya dayanamazsam o esnada.Ne zaman haber vericekler sana döllenme ile ilgili bilgiyi transfer nezaman olucak.

canım inan ki normal muayeneden daha fazla ağrı hissetmeeceksin, önemli olan bunu düşünerek rahat birr şekilde oparasyona gitmen. tavsiye etmiyorum anestezi almadan da bu işlemi yaptırabilirsin. ben ağrıya duyarsız değilim ama canımı dinlemem, acım varmı acaba diyip de kendimi hastalık hastası yapmadım hiç. yatmayı hiç sevmiyorum ondan hemende ayağa kalktım benden 1 saat önce yumurtası toplanan bayan hala yatıyordu. bence rahat bırak kendini hiç kasma . anestezi de alma göreceksin ki hiç bir sorun olmayacak.vereliniortak

bugün merkezden aradılar 16 yumurtadan 11 ine işlem uygulanmış ve 8 tanesi döllenmiş :lepi:yarın da durumları hakkında arayıp bilgi verecekler sanırım ona göre transfer günümde belli olacak.

cok gusel haber bu maşşşşşşşşşşşşşşş

Zencim Maşallaaahh canım benimmm hade güsel emriyolaarrrrr olsunnnlarr maşallahhh maşallaaahhhhŞeniz

Selam kızlarrr ben de varım! 9 yumurtam var, cuma toplama, pazartesi transfer olur herhalde. Ben de anestezi almayacağım. Doktor ister misin dedi, sizce ne yapayım, dayanabilir miyim dedim. O da rahim filmi çektirirken ne kadar sancın olduysa o kadar olur, ben de yanında olacağım zaten dedi. İnşaallah çok sancı olmaz. İnşaallah bunlara değer. İnşaallah bekleyiş biter.

hadi canım inşallah rabbim hayırlı sonuçlara ulaşmayı nasip etsin saa tek tavsiyem transferden sonra çok takılı kalma pek düşünme işlemden geçtiğini nekadar kafaya takan varsa negatif sonuç alıyo nekadar rahat sakin du olaya odaklanmayan insan varsada pozitif sonuç alıyor demesi kolay diyenler vardır belki ama bizde bu evrelerden geçtik ve burda birsürü işlemi tutan ve tutmayan arkadaşımız var ve bu süreçlerde hep muhabbet halindeyiz o yüzden dediğim gibi sanki dünya durmuş gibi davranma bebeğine odaklanma hayata don ilk 3-4 günden sonra sadece ağır bişi yapma yeter

hade hayırlısı olsun canım guzel haberlerlen donersın ınşşşşş

Sagol canım yarın olsunda bakalım nasıl geçicek.8 tanesi döllenmiş çok güzel hadi onlardan güzel embriyolar oluşsun inşallah.Kaç tane transfer yapıcaklar sana.

Slm canım.Hayırlı olsun tedavin inşallah sonuda güzel hayırlı olur.

Günaydın kızlar. Özlemciğim ağrı falan olmuyor korkma bu kadar. doktor muayenesinde biraz ağrı oluyor haklısın. Ama bunda muayenedeki gibi değil. Döllenme aşamasında telefonla arıyorlar.Kaç tanesi döllendi ne zaman transfer olabilir düşünme bunları. Sen rahat ol bişey kalmadı sonuca. Ne zaman yumurta toplama.

sende bölgeselmi uyuşturmuşlardı ben genel anestezi olsun diye ısrar ettim ama siz agrı oluyo deyince kararsız kaldım şimdi.Yarın sabah 11 de toplanacak canım az kaldı evet hayırlısıyla inşallah toplamayıda bi atlatsaydım.

özlem canım bana sadece 1 tane transfer edilecek. inş tutar zemuszemus

iyi dilekleriniz için teşşekkür ederim.

ferdaerd canım hayırlı olsun inş sonuda güzel olur. benim hsg filmi çok zor geçmişti, yumurta toplama onun yanında hiç bişey. çok az bi ağrın oluyor. kendini kasma rahat bırak göreceksin korkulacak bişey olmadığını.

İnşallah tutar canım.

Evet canım bölgesel uyuşturuldu. Bana sormadı zaten genel anastezi falan olmadım. korkma ben ağrı falan hissetmedim Sadece toplamadan sonra halsizlik olyor. Uykum vardı hep. 3 saat falan yatıyorsun orda. Ertesi gün falan aramaya başlıyorlar. sana yumurtaların hakkında bilgi verirler. Ne kadarı döllendi.Sonra da transfer hiç korkma. Diyorlarya rahat olun diye. Ben de fazla rahattım

Sormadımı sana :1shok: Banada sormadı daha ama ben meral hemşireye diyorum hep gittigimde genel anestezi diye oda toplanacagı gün ansteziciyle konuşursun dedi.ya bugün çok midem bulanıyo şuanda çok feci olmuşmuydu sizdede.Rahat olmak güzel canım ya transferden korkmuyorum da toplama ürpertiyodu beni birazdaha rahatladım ama anlattıklarınızı okuyunca.

merhaba kızlarr, bugün transferimin 7. günü...zaman geçmek bilmiyor, haftaya salı test günüm. inşallah hepimiz güzel haberler alırız:))))

merhaba kızlarr, bugün transferimin 7. günü...zaman geçmek bilmiyor, haftaya salı test günüm. inşallah hepimiz güzel haberler alırız:))))

İnşallah canım hadi az kalmış test gününe.Belirti falan varmı nasıl geçiriyosun transferden sonraki günlerini?

ozlemcim ben tranferden sonra 4 gün evde dinlendim. tuvalet ve yemek dışında kalkmadım. 5. gün işe başladım, biraz yoğun çalışıyorum o yüzden de korkuyorum zarar gelmesinden ama daha önce de yazmştım, özelde çalışıyorum, rapor aldığım her gün maaşımdan kesiliyor, o yüzden fazla izin kullanmadım. şimdi de yürürken, oturup kalkarken çok yavaş hareket ediyorum, merdiven çıkmamaya dikkat ediyorum. belirtilere gelince ara sıra hafif kasık ağrısı dışında hiç belirtim yok. kafaya takmamaya çalışıyorum ama neden belirti olmadı diye de endişe etmeye başladım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…