2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

canımmmm çokkk tebrik ederim emin olki çokkkk mutlu oldum.Alllah kucagına almayıda nasip etsin .mutlulugun daimmm olsun çidom çok öpüyorum seni ve yegenimi

CANIMSIN SEN BENİM..AYIN 5 İNDE RANDEVUN VAR....DOKTORUNA NE YAP NE ET 2 EMBRİYO KOYDUR BEBİŞİM....SENDENDE DUYUCAM 3 AY SONRA GÜZEL Bİ HABER...[/QUOTE]

evet canım diyecem mutlaka bakalım.simdi sen su zıkkımı bırakmakla basla işe yegenime zarar vermede oldumu?artık sorumlulugun büyük sunu unutma 3 ay riskli bu hesaba kat demeki hamileyim herseyine dikkat et olur mu?

İnşallah donmuşlarla yüzün güler.Bende 34 yaşındaydım yani yıl olarak 34 bitmemişti. 2 tane koydular. Dilekçe karşılığı.O biraz da doktora kalmış bişey. İsterlerse yapıyorlar.Bende şansı arttırmadı ama.

kelebek canım hayırlı olsun :dance: çok sevindim :teytey:, inş kucağına almak nasip olur . benim bugün 8. günüm ama zaman hiç geçmiyor, test günüm 27 si ama dayanamayacam galiba bende 10. gün test yaptıracam gibi, ya neden doktorum bu kadar geç test günü vermiş ki :1no2:

zen 8.gün derken transfer gününüdemi katıyorsun?eger değilse bencede uzun çünkü o zaman 14 gün kan testi istemiş olacak bence tekrar bi konus çünkü genelde 10-11 günde kan testinde olumsuz olumsuz çıkar okudugum kadarıyla kendimden de biliyorum dün benim 11 günümdü ve cıktı.

Bejan, hayırlısı olsun. İnşaallah bebişin öyle güzel bir zamand gelir ki, sen de o zaman "iyi ki şimdi olmuş, o zaman boşuna üzülmüşüm" dersin.

Kelebek, hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin. Darısı hepimizin başına
yerimseniben

evet transfer gününden itibaren 8. günüm, hatta doktor 28 ine gün vermişti ama eşim 27 sinde izinli olacağı için 27 gelebilirmiyiz die sordum olur dediler, çok geç değilmi. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canlarrr merhabaaa:)))

Kelebbbbeeekk haydii gözün aydınnn :))))herkeş ne dedii sana kızz huysuz annneeeeeDkaydirigubbakcemile3Allah sağlıkla kucağına almak naspi etsinnn:)))

Bejannn kaderdaşşhayırlısı buymuş diycez canımcım napalımmbebeğim ben salı görüştüm merkezimle bi kan daha verdim sıfır aldım sonra konuştuk.benim merkezim kesinlikle yasalara uygun hareket ediyor.yani öyle iki emriyo falan koymayacaklar 2. denememde.biz korkak insanlarız yasa neyse uyguluyoruz dediler:ecrin_bebek:önce merkez değiştirmeyi düşünmüştüm ama konuşmadan yapmayacaktım tabi.konuşmamız neticesinde ben tatmin oldum her soruma cevap aldım.devam kararı verdim cano.dediler ki bana bi daha ki ay aşılama deneyeceğizz.şanss %8 ama bi yumurta bi sper çocuk dediğin dedii emriyoloğum önemli olan denemek boş geçmemek dedik bir de ücretsiz yapacaklar aşılamayııkaydirigubbakcemile3ee bende temam dedim.olmadı aralıkda nasipse devam:))bölee kardeşim sende iyi bi görüş merkezinlen gelişmeleri bekliorumm:)

evet canım ayın 5 de negatif görüşmem var.yok değişmeyi düsünmüyorum asla.senin asılama dediğin nedir ki senin dondurulmus emriyoların yokmuydu neden simdi asılama yapıyorlar anlamadım.tam anlatırsan sevinirim...

Yok be bejanımmmne yazık ki dondurulmuş yok benimaşılama şey oluyoo kısaca yumurtalar regli 2. günü takibe başlaınyo muşş sonra da artık ne zamansa çatlatma iğnesi olunuyoo sonra spermii enjekte ediorlarr rahme.yani tüpden basit ama şansı düşük bi işlem.benim merkezz ben çok heyecanlı meraklıyım artık ondan mı boş geçmeyelim dedi bilmiorumböle.bende tam bilmiom canım aslında hiç denemedim duyduklarım okuduklarım bunlar.bir de ücretsiz deneyecekler şans %8 ama doktorum bebek dediğin bi yumurta bi sperm dedii bakarsın olur bir de sen şansını az bulup takmazsın bunu o da iyi gelir tüp öncesi alıştırma gibi olur dedi.böle işte cano.

Kelebek tebrik ederim canim.
Sana demedik mi tutunma lekes diye.
Senin adina çok sevindim darisi bizlere.

Selam,
Benim de transferim 13 ekimde oldu,23u de insallah tahlil gunu..2 gunum kaldi yani..aslinda gayet sakindim ama artik son gunler olunca heyecanlanmaya basladim.Insallah hepimiz istedigimiz sonuclari hayirlisiyla aliriz.

Kelebek tebrik ederim canim.
Sana demedik mi tutunma lekes diye.
Senin adina çok sevindim darisi bizlere.

evettt gızzzz aynen öyleymiş heee..tutunmuşlar..

ama hala yalan gibi....

sizlerinde bekliyorum sonuçlarınızı...hep beraber sevinelim işallah..:Saruboceq:

evettt gızzzz aynen öyleymiş heee..tutunmuşlar..

ama hala yalan gibi....

sizlerinde bekliyorum sonuçlarınızı...hep beraber sevinelim işallah..:Saruboceq:

Insallah arkadasim darisi bize.
Iyi tutunmus bebisin. Degerinde güzel hersey dahada güzel olur insallah.

kızlarrr kan testimi tekrarladım. 449.3 çıktı. haftaya ultrasonla keseye bakılacak inşallah:)))) nurcan canım bir sey sorucam. sen beslenmende bir değişiklik yaptın mı, neleri yememek gerek biliyor musun? bir de 10-15 dakika yavaş yürüyüş sakıncalı mı acaba?

kızlar kafama bişet takıldı....

dış gebelik nedir ya...az evvel topiclerde gezerken rast geldim...aslında çokta sevinmemek lazım bebişin kalp atışını duymadan...işallah benimki dış gebelik değildir...

ben dün test yaptırdım..bugündemi yaptırayım..yoksa yarınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…