canımmmm çokkk tebrik ederim emin olki çokkkk mutlu oldum.Alllah kucagına almayıda nasip etsin .mutlulugun daimmm olsun çidom çok öpüyorum seni ve yegenimi
papatya evet benim dondurulmus 4 tane daha var.kalite olarak pekte ii değil ama 7-6-5-4 kalitede.kısmet biraz toparlanıyımda düsünecem ama bu kez çift koymaları için ısrar edecem 35 yas altına tek koyuyular yasa geregi ama bu yasa her yerde uygulanmıyor.gerçi 2 tane koymak ne kadar sansı artırır oda bi muamma.hastanemden ve doktorlarımdan cok memnumum .bakalım suanki durumum çökük ama kelebeğim ve diger arkadasların ii habelerini duyunca mutlu oldum....
kelebek canım hayırlı olsun :dance: çok sevindim :teytey:, inş kucağına almak nasip olur . benim bugün 8. günüm ama zaman hiç geçmiyor, test günüm 27 si ama dayanamayacam galiba bende 10. gün test yaptıracam gibi, ya neden doktorum bu kadar geç test günü vermiş ki :1no2:
zen 8.gün derken transfer gününüdemi katıyorsun?eger değilse bencede uzun çünkü o zaman 14 gün kan testi istemiş olacak bence tekrar bi konus çünkü genelde 10-11 günde kan testinde olumsuz olumsuz çıkar okudugum kadarıyla kendimden de biliyorum dün benim 11 günümdü ve cıktı.
Canlarrr merhabaaa:)))
Kelebbbbeeekk haydii gözün aydınnn :))))herkeş ne dedii sana kızz huysuz annneeeeeDkaydirigubbakcemile3Allah sağlıkla kucağına almak naspi etsinnn:)))
Bejannn kaderdaşşhayırlısı buymuş diycez canımcım napalımm bebeğim ben salı görüştüm merkezimle bi kan daha verdim sıfır aldım sonra konuştuk.benim merkezim kesinlikle yasalara uygun hareket ediyor.yani öyle iki emriyo falan koymayacaklar 2. denememde.biz korkak insanlarız yasa neyse uyguluyoruz dediler:ecrin_bebek:önce merkez değiştirmeyi düşünmüştüm ama konuşmadan yapmayacaktım tabi.konuşmamız neticesinde ben tatmin oldum her soruma cevap aldım.devam kararı verdim cano.dediler ki bana bi daha ki ay aşılama deneyeceğizz.şanss %8 ama bi yumurta bi sper çocuk dediğin dedii emriyoloğum önemli olan denemek boş geçmemek dedik bir de ücretsiz yapacaklar aşılamayııkaydirigubbakcemile3ee bende temam dedim.olmadı aralıkda nasipse devam:))bölee kardeşim sende iyi bi görüş merkezinlen gelişmeleri bekliorumm:)
evet canım ayın 5 de negatif görüşmem var.yok değişmeyi düsünmüyorum asla.senin asılama dediğin nedir ki senin dondurulmus emriyoların yokmuydu neden simdi asılama yapıyorlar anlamadım.tam anlatırsan sevinirim...
Teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Bu sıkıntıları yaşamayan bilemez.ay bayağı olmuş hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
Kelebek tebrik ederim canim.
Sana demedik mi tutunma lekes diye.
Senin adina çok sevindim darisi bizlere.
evettt gızzzz aynen öyleymiş heee..tutunmuşlar..
ama hala yalan gibi....
sizlerinde bekliyorum sonuçlarınızı...hep beraber sevinelim işallah..:Saruboceq:
Kelebbbbeeekk haydii gözün aydınnn :))))herkeş ne dedii sana kızz huysuz annneeeeeDkaydirigubbakcemile3Allah sağlıkla kucağına almak naspi etsinnn:)))
amin canım amin..Allah sanada nasip etsin..tedavin başarılı sonuç verir işallah...
herşeyin hayırlısı Allahtan..
dua edicem senin içinde..öptüm canım..
kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü
sonuç. 128,8:sm_cool:
amin canım amin..Allah sanada nasip etsin..tedavin başarılı sonuç verir işallah...
herşeyin hayırlısı Allahtan..
dua edicem senin içinde..öptüm canım..
kelebekcim tutundu diye salmakendini bak genede kabız olmıcan ve ani hareketler ağır hareketler yapmıcan canım sakın boşlama
inşallah herkezin tutaryaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?