- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
kızlarrr kan testimi tekrarladım. 449.3 çıktı. haftaya ultrasonla keseye bakılacak inşallah:)))) nurcan canım bir sey sorucam. sen beslenmende bir değişiklik yaptın mı, neleri yememek gerek biliyor musun? bir de 10-15 dakika yavaş yürüyüş sakıncalı mı acaba?
kızlar kafama bişet takıldı....
dış gebelik nedir ya...az evvel topiclerde gezerken rast geldim...aslında çokta sevinmemek lazım bebişin kalp atışını duymadan...işallah benimki dış gebelik değildir...
ben dün test yaptırdım..bugündemi yaptırayım..yoksa yarınmı
cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saglıklan kucagına al ınşşşşşşşş
bızede tavsıye edecegın bır sey varmı tp bebek beklemesınde
yeme ıcme dınlenme bakımından......
bızede duanı eksık etme.............
maşşşşşşşşşşşşşşş............bızede dua edınsaglıklan alın kucagınıza ınşşşş
yani bizim doktora ulaşmakta bi mesele...sonuçları fakslayın dediler..fakladık..
pozitifi gördüler..kimse arayıpta bak bi test daha yapın demedi..kimse şu günü kontrolünüz olacak demedi..yani kimse bilgi vermedi...
biz arıyoruz sürekli hastaneyi..doktora ulaşmak ne mümkün...hemşirelerde biri başka diyo diğeri başka şey diyo...ben hiç vitamin kullanmadım kullanmıyorum...herkes kullanıyo..hastaneye sorduğumuzda biz jel verdik jelin içinde hepsi var..10.haftaya kadar onu kullanacaksınız başka bişey yok dedi...
neyse dün akşam kendi şehrimizdeki doktorumuzu aradık..size vitamin vermediler olmazmı öyle şey dedi..salı günü gelin size vitamin yazıcam dedi..haftasınada muayeneye alıcam dedi...bugünden için bir tahlil daha yaptırın dedi.....katlıcakmı dedi...
yani doktorumuz demese ve bizde bilinçsiz olsak, işte tamam...saldım çayıra mevlam kayıra....
esra ve ses 82 çookk teşekkürler arkadaşlar:)))) darısı herkesin başına...kelebek çok stres yapma kendine, bugün 12. günün galiba. bence bugün testini tekrarla ve sonuçları doktoruna bildir.
kızlarrr kan testimi tekrarladım. 449.3 çıktı. haftaya ultrasonla keseye bakılacak inşallah:)))) nurcan canım bir sey sorucam. sen beslenmende bir değişiklik yaptın mı, neleri yememek gerek biliyor musun? bir de 10-15 dakika yavaş yürüyüş sakıncalı mı acaba?
AZ EVVEL TÜP BEBEĞİMİ YAPTIRAN DOKTORUN ŞAHSİ MAİLİNE MAİL ATTIM..İSTER İLGİLENİR İSTER İLGİLENMEZ..ÖZETLE ŞUNLARI YAZDIMM..
Herşeyden önce Allaha şükrediyorum siz belki başarılı bir doktor olabilirsiniz ilk denememde pozitif sonuç aldım ama ne yazıkki gereken alakayı göremedim..Herşey pozitif sonuç alana kadarmıydı..sonucumu faksladıktan sonra kimse bana geri dönüp bilgi vermedi..bugünden için kan tahlili yaptırmam gerekiyormuş neden siz yada ekibinizden biri geri dönüp bunu söylemedi neden bilgiler vermediniz..herkes vitamin kullanırken ben ne den kullanmıyorum..bana söylermisiniz nedir bu alakasızlığın sebebi..siz doktorlar belki farkında değilsiniz ama bir an önce farkına varmanız gerekiyorki size gelen tüm aileler bu konuda hassas herkes tüm hayallerini maddi ve manevi tüm olanıklarını sırtlayıp geliyolar aynı hassasiyeti beklemek bizim hakkımız değilmi..bu ne duyarsızlık...ben ilk denememde pozitif sonuç almama rağmen bunları düşünüyorsam negatif sonuç alanların hakkınızdaki düşünceleriniz az çok kestirebiliyorum..kendi şehrimdeki doktorum verdi tüm bilgileri..size ulaşmak ne mümkün ..ekibinizde sonucu aldıktan sonra yönlendirmedi bilgi vermedi...eğer ekinizin duyarsızlığından haberiniz yoksa o zaman sizde iyi bir doktor değilsiniz..pozitif sonuç almaktan daha önemli değilmidir sağlıklı gebeliğin oluşması..peki siz ne yaptınız...her hastanız tecrübeli yada bilgi sahibi olmayabilir..sizin göreviniz onları aydınlatmak onları yönlendirmek değilmidir...
lütfenin hastanenizin alt katında yer alan başarı listesine benim adımı yazmayın..çünkü ben bunu başarı olarak görmüyorum...kesinlikle hassas olduğum bu konuda duyarsız davranamazsınız..sık sık tv proglamlarına katılıyorsunuz şundan emin olun hastanenizi ve ekibinizi bir gün o progların birinde kesinlikle rencide edicem..
işte bunları yazdım gönderim..ohhhh rahatladım amaaaaaaaaa
AZ EVVEL TÜP BEBEĞİMİ YAPTIRAN DOKTORUN ŞAHSİ MAİLİNE MAİL ATTIM..İSTER İLGİLENİR İSTER İLGİLENMEZ..ÖZETLE ŞUNLARI YAZDIMM..
Herşeyden önce Allaha şükrediyorum siz belki başarılı bir doktor olabilirsiniz ilk denememde pozitif sonuç aldım ama ne yazıkki gereken alakayı göremedim..Herşey pozitif sonuç alana kadarmıydı..sonucumu faksladıktan sonra kimse bana geri dönüp bilgi vermedi..bugünden için kan tahlili yaptırmam gerekiyormuş neden siz yada ekibinizden biri geri dönüp bunu söylemedi neden bilgiler vermediniz..herkes vitamin kullanırken ben ne den kullanmıyorum..bana söylermisiniz nedir bu alakasızlığın sebebi..siz doktorlar belki farkında değilsiniz ama bir an önce farkına varmanız gerekiyorki size gelen tüm aileler bu konuda hassas herkes tüm hayallerini maddi ve manevi tüm olanıklarını sırtlayıp geliyolar aynı hassasiyeti beklemek bizim hakkımız değilmi..bu ne duyarsızlık...ben ilk denememde pozitif sonuç almama rağmen bunları düşünüyorsam negatif sonuç alanların hakkınızdaki düşünceleriniz az çok kestirebiliyorum..kendi şehrimdeki doktorum verdi tüm bilgileri..size ulaşmak ne mümkün ..ekibinizde sonucu aldıktan sonra yönlendirmedi bilgi vermedi...eğer ekinizin duyarsızlığından haberiniz yoksa o zaman sizde iyi bir doktor değilsiniz..pozitif sonuç almaktan daha önemli değilmidir sağlıklı gebeliğin oluşması..peki siz ne yaptınız...her hastanız tecrübeli yada bilgi sahibi olmayabilir..sizin göreviniz onları aydınlatmak onları yönlendirmek değilmidir...
lütfenin hastanenizin alt katında yer alan başarı listesine benim adımı yazmayın..çünkü ben bunu başarı olarak görmüyorum...kesinlikle hassas olduğum bu konuda duyarsız davranamazsınız..sık sık tv proglamlarına katılıyorsunuz şundan emin olun hastanenizi ve ekibinizi bir gün o progların birinde kesinlikle rencide edicem..
kelebek çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle inş. :lepi:
bende bugun yumurtalarım toplandı 10 yumurtam oluşmuştu
5 yumurta kaldı geriye işlemi bu 5 uygulucaz dediler yarın arayıp haber verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?