2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

maşşşşşşşşşşşşşşş............bızede dua edın saglıklan alın kucagınıza ınşşşş

hamılelıgın tadını cıkar dıs gebelıge falan takılma ıyı dusun ıı olsun ınşşşşşşşş degerın gusel cıktı o yuzden sanmıorum dıs olsun

Kelebekkkkkk inanılmaz sevindimmmmm dikkkqt et kendine kaçıncı gunün de yaptın testi darısı basimizaaaaaaaaa

esra ve ses 82 çookk teşekkürler arkadaşlar:)))) darısı herkesin başına...kelebek çok stres yapma kendine, bugün 12. günün galiba. bence bugün testini tekrarla ve sonuçları doktoruna bildir.

yani bizim doktora ulaşmakta bi mesele...sonuçları fakslayın dediler..fakladık..
pozitifi gördüler..kimse arayıpta bak bi test daha yapın demedi..kimse şu günü kontrolünüz olacak demedi..yani kimse bilgi vermedi...

biz arıyoruz sürekli hastaneyi..doktora ulaşmak ne mümkün...hemşirelerde biri başka diyo diğeri başka şey diyo...ben hiç vitamin kullanmadım kullanmıyorum...herkes kullanıyo..hastaneye sorduğumuzda biz jel verdik jelin içinde hepsi var..10.haftaya kadar onu kullanacaksınız başka bişey yok dedi...

neyse dün akşam kendi şehrimizdeki doktorumuzu aradık..size vitamin vermediler olmazmı öyle şey dedi..salı günü gelin size vitamin yazıcam dedi..haftasınada muayeneye alıcam dedi...bugünden için bir tahlil daha yaptırın dedi.....katlıcakmı dedi...

yani doktorumuz demese ve bizde bilinçsiz olsak, işte tamam...saldım çayıra mevlam kayıra....

Allah Allah canım yaa.niye böle yapıolarkiibilmiyorumkismilebencede iyi yapmışsın olmadı gebeliğini başka yerde takip ettir.çyada güvendiğin bi doktorada onlarla aynı anda devam et canım.bizimkiler kıymetli gebelikler.kolay mı kavuşuyoruzcanım aman sen dikkat et

traanseferı yapıp basından salıolar sanırım neden böle bır sey yapmıslarkı

AZ EVVEL TÜP BEBEĞİMİ YAPTIRAN DOKTORUN ŞAHSİ MAİLİNE MAİL ATTIM..İSTER İLGİLENİR İSTER İLGİLENMEZ..ÖZETLE ŞUNLARI YAZDIMM..

Herşeyden önce Allaha şükrediyorum siz belki başarılı bir doktor olabilirsiniz ilk denememde pozitif sonuç aldım ama ne yazıkki gereken alakayı göremedim..Herşey pozitif sonuç alana kadarmıydı..sonucumu faksladıktan sonra kimse bana geri dönüp bilgi vermedi..bugünden için kan tahlili yaptırmam gerekiyormuş neden siz yada ekibinizden biri geri dönüp bunu söylemedi neden bilgiler vermediniz..herkes vitamin kullanırken ben ne den kullanmıyorum..bana söylermisiniz nedir bu alakasızlığın sebebi..siz doktorlar belki farkında değilsiniz ama bir an önce farkına varmanız gerekiyorki size gelen tüm aileler bu konuda hassas herkes tüm hayallerini maddi ve manevi tüm olanıklarını sırtlayıp geliyolar aynı hassasiyeti beklemek bizim hakkımız değilmi..bu ne duyarsızlık...ben ilk denememde pozitif sonuç almama rağmen bunları düşünüyorsam negatif sonuç alanların hakkınızdaki düşünceleriniz az çok kestirebiliyorum..kendi şehrimdeki doktorum verdi tüm bilgileri..size ulaşmak ne mümkün ..ekibinizde sonucu aldıktan sonra yönlendirmedi bilgi vermedi...eğer ekinizin duyarsızlığından haberiniz yoksa o zaman sizde iyi bir doktor değilsiniz..pozitif sonuç almaktan daha önemli değilmidir sağlıklı gebeliğin oluşması..peki siz ne yaptınız...her hastanız tecrübeli yada bilgi sahibi olmayabilir..sizin göreviniz onları aydınlatmak onları yönlendirmek değilmidir...
lütfenin hastanenizin alt katında yer alan başarı listesine benim adımı yazmayın..çünkü ben bunu başarı olarak görmüyorum...kesinlikle hassas olduğum bu konuda duyarsız davranamazsınız..sık sık tv proglamlarına katılıyorsunuz şundan emin olun hastanenizi ve ekibinizi bir gün o progların birinde kesinlikle rencide edicem..
işte bunları yazdım gönderim..ohhhh rahatladım amaaaaaaaaa

canım ben hastaneye gitmek için 15 dakikadan fazla yürüyorum yürüye bilirsin ama yavaş herşey yavaş canım yemek konusundada herşeyi yiyorum zaten eşim yapıyo beni kaldırmıyo adamne gelirdse elinden onu yapıyo sadece kabız olmak yok ve bol bol meyve tek yasak olan maydanoz canım maydanoz un adet soktürme özelliği var normal gebelerde bile aslında sakıncalı düşüğe sebep oluyo

kelebekcim bu gittiğin doktor doğru demiş vitamin başka şey jel başka vitamin çocuğun gelişlimi için jelde tutunması için gülüm testide yenilemendeki amaç bazıları kimyasal gebelik oluyor aslında gebe olmuyosun ama ilaçlardan öle çıkıyo bi iki gün içinde değer geri düşüyo kimyasal gebelikte birde boş gebelik demişsin bu boş gebelik hepimiz için risk normal gebe kalanlardada var bu risk o yüzden kalp atışı görmeden doktorlar mümkün olduğunca gebe kartı açmıyor o yüzden

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

iyi etmişssin canım.yanlıslıklarının farkına varsınlar yoksa hastalara müsteri muamelesi para alana kadar yapmaları cok yanlıs.sen artık kes umudunu ordan bide senin yumurtalrında orda değilmi?eskişehirde artık kendi dr git öüpüyorum seni ve yegenimiolumunekankayizsmile

evet yaaa sinirimi kustum..rahatladım....

bukadar alakasızlık olmaz..canım işallah yeğeninin durumu iyidir..bugün ara ara kasıklarıma sancılar giriyor böyle dayanılmıcak gibi...eşim burdaki doktorumuzu aradıda normaldir olabilir böyle şeyler demiş..rahatladım..şu ultrasonda görsem dahada rahatlıcam.....

slm kizlarr
gebe kalan arkadaslar ALLAH hayirli ugurlu etsinnn :Saruboceq:
beklemekte olan arkadaslar RABBIM sizlerede ve bizlere nasip etsinnn :Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tabı tuzu kurudu hepsının
hop parayı alıolar
bızım cektıgımız acı umurlarındamııııı

kelebek çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle inş. :lepi:

bende bugun yumurtalarım toplandı 10 yumurtam oluşmuştu
5 yumurta kaldı geriye işlemi bu 5 uygulucaz dediler yarın arayıp haber verecekler

inşallah iyi yumurtan kalır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…