nurcancım canım benim de kasıklarda hafif batma şeklinde ağrılarım var başka bir belirtim yok. yarın hcg testini tekrarlayıp doktorumu arıycam, kese için ultrason tarihi saptanacak, tabii hcg yükselirse...progynex iğne, crinone jel, coraspin, elevit ve cyclo-progynova kullanıyorum. progynex iğnelerden 15 tane yapıldı, bırakırız diye umut etmiştim ama doktorum devam dedi:)))))
benımde yarın yumurtalarım toplanacaktı ama doktorum gerekli büyüklüğe ulaşmadığı için iğne nin dozunu yüksetti birazdan tekrar gidicem kontrole umarım büyümüşlerdir 24 saat içindeeyvahedigeldismile
Herkese selam. bende listenize katılmak istiyorum. Ağustos 2010 transfer yapıldı Allah'ın izniyle şimdi 10+3 günlük hamileyim. H.Ş. Klinik Profesör Hakan Şatıroğlu hocamız yaptı.
kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü
sonuç. 128,8:sm_cool:
gördünmü bak o kadar dedik tutunduğu için kahverengi lekelenmeler diye. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Darısı başımıza
QUOTE=kelebe_k;15797340]kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü
kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü
Bejan üzülme canım. İnşallah 2. de tutacak. Benimde 2. denemem olacak. Dondurulmuşun varmı, benim yok. Herşeye sıfırdan başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?