2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

aslına bakarsanız bu kahverengi lekelenmelerden dolayı benimde umudum kalmadı yineee....

herşeyin hayırlısııı

o batmalar olıuo canımya zamanla yeni belirtilerde olabilir karın ağrısı felan o yüzden herşeye hazırlıklı ol hadi inşallah kesenide görürsüğn canım

inşallah canım geç olsun hayırlı sonuç iyi sonuç olsun takma kafana

bejan hayırlısı olsun :çok üzgünüm:

esra bende seni iğnelere başladın diye biliyordum, tedavin şimdiden hayırlı olsun, inş sonıunda yüzün güler canım. zemuszemus

Herkese selam. bende listenize katılmak istiyorum. Ağustos 2010 transfer yapıldı Allah'ın izniyle şimdi 10+3 günlük hamileyim. H.Ş. Klinik Profesör Hakan Şatıroğlu hocamız yaptı.

Herkese selam. bende listenize katılmak istiyorum. Ağustos 2010 transfer yapıldı Allah'ın izniyle şimdi 10+3 günlük hamileyim. H.Ş. Klinik Profesör Hakan Şatıroğlu hocamız yaptı.

ay bayağı olmuş hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü

sonuç. 128,8:sm_cool:

kelebek canım çoookkkk sevindim:)))) Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin...

bejan canım herşeyin hayırlısı bitanem allah yardımcın olsun
kelebek hayırlı olsun canım allah daim etsin inş.çok sevindim darısı isteyen herkese olsun

QUOTE=kelebe_k;15797340]kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü

sonuç. 128,8:sm_cool:[/QUOTE]

canımmmm çokkk tebrik ederim emin olki çokkkk mutlu oldum.Alllah kucagına almayıda nasip etsin .mutlulugun daimmm olsun çidom çok öpüyorum seni ve yegenimi

Sağolun bitanelerim..sağolun canlarım benim....bejancım eminim seninde ikincide tutacak...hepiniz için dua ediyorum...

Benim sonuç 10.gün için iyi değilmiş kızlar...

Evet lekelenmelerim demekki tutunduğuna işaretmişşş

Bejan üzülme canım. İnşallah 2. de tutacak. Benimde 2. denemem olacak. Dondurulmuşun varmı, benim yok. Herşeye sıfırdan başlayacağım.

gördünmü bak o kadar dedik tutunduğu için kahverengi lekelenmeler diye. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Darısı başımıza

evet canım..haklıymışsınız...ama nedense bir türlü inanmak gelmiyordu içimden...çük şükür rabbime....

Bütün temiz kalbimle diliyorumki allah herkese ama herkese istediğini versin...

şimdi neyi beklicem ben hiç doktorumla da görüşmedim 10.30 da geliyolarmış...jeli kullanmadım bugün gelince arayıp bilgi verecekler..sonucumuda söylemedim daha hastaneye..

Heralde şimdi jeli kullanmadım diye bişey olmaz...

Yine kan tahlili yaptırmam gerekiyormu acaba..

QUOTE=kelebe_k;15797340]kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü

canımmmm çokkk tebrik ederim emin olki çokkkk mutlu oldum.Alllah kucagına almayıda nasip etsin .mutlulugun daimmm olsun çidom çok öpüyorum seni ve yegenimi[/QUOTE]

CANIMSIN SEN BENİM..AYIN 5 İNDE RANDEVUN VAR....DOKTORUNA NE YAP NE ET 2 EMBRİYO KOYDUR BEBİŞİM....SENDENDE DUYUCAM 3 AY SONRA GÜZEL Bİ HABER...

kızlar bugün test günümdü..dayanamadım dün akşam yaptırdım...yani transferimin 10.günü

cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saglıklan kucagına al ınşşşşşşşş

bızede tavsıye edecegın bır sey varmı tp bebek beklemesınde
yeme ıcme dınlenme bakımından......

bızede duanı eksık etme.............

Bejan üzülme canım. İnşallah 2. de tutacak. Benimde 2. denemem olacak. Dondurulmuşun varmı, benim yok. Herşeye sıfırdan başlayacağım.

papatya evet benim dondurulmus 4 tane daha var.kalite olarak pekte ii değil ama 7-6-5-4 kalitede.kısmet biraz toparlanıyımda düsünecem ama bu kez çift koymaları için ısrar edecem 35 yas altına tek koyuyular yasa geregi ama bu yasa her yerde uygulanmıyor.gerçi 2 tane koymak ne kadar sansı artırır oda bi muamma.hastanemden ve doktorlarımdan cok memnumum .bakalım suanki durumum çökük ama kelebeğim ve diger arkadasların ii habelerini duyunca mutlu oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…