• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

canım keşke yerimde yurdumda ülkemde derdime derman olsa
olsa da her şey bana iki kat zor gelmese...

İnş yarın 29 yıllık acım diner, isyanlarım şüküre döner......

Allah tüm isteyenlere nasip etsinn AMİN

İnşallah canım inşallah. Şimdiye kadar adetin olmadıysa bu belki de iyi bi sonucun müjdesidir. Çünkü benim daha sonuca 2 gün kala kanamam oldu.

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gün yumoslarim toplandi teyzeleriii. pazartesine tarnsferim gerceklesicek. darisi tedaviye baslayan arkadalrain basinaa :16: biraz zor oldu ama simdi iyim cok sükürrr

masallahhhhhhhhhhhhhhh :nazar: :nazar: 41 kere masalalhhhhhhhhhhhhhh :nazar:
kucagina lamakta nsip olur INSALLAHHHHHHHHHHH :emir_bebek: :64: :64:
darisi tüm bebek isteyenlerin basinaaaaaaaaaaa :74:

sağol canım seninde tedavinin yarısı bitmiş hayırlı olsun ağrılı bi dönem ama normal bu ağrılar ii haberi alınca herşeyi unutacaksın bol bol moral depola Rabbim gönlündekini versin inş
tebrik ederim canim... saglikla kucagina alirsin insallah..... coook sevindim :64: canim benimde sonuc pozitif ama kahverengi kanamam var hafif.. :18:
stressiz hamilelik gcirmen dilegiyle :71:
hayırlı olsun canım bende hiç lekelenme kanama olmadı bu süreçte ama kanaması olan çok arkadaşım oldu korkma bol bol dinlen ben evin içinde yürümek dışında bi iş yapmadım bol bol dinlendim sende biyerlere uzanma ağır kaldırma doktorlar klasik söledi şeyler işte :)imkanın varsa hergün kuran oku Rabbim korusun meleğini

canım Allah kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek: büyük ihtimalle ikizdr değerin ilk teste göre çok yksek ama bikaçkün sonra tekrar bi test yaptır değerin yükseliyomu diye eğer gerçekten gebelikse yüksek ihtimal çoğul gebelik hayatım
amin canım çok sağol doktor bidaha test yapalım demedi kese gününe kadar dikkat et kendine dedi sadece ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi bikaç gün sonra test yaptırsam değerim yükselirsemi ikiz oluyo bu konuda pek bilgim yokda

Herkeze hayırlı cumalar..Günlerdir buradaki forumları okuya okuya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Üzülenle üzülüyorum sevinenle umutlanıyorum..
Yarın test günüm... İçimden bir ses olmayacak diyor yeterince sabretmedin yeterince şükretmedin diyor... Hiç bir şey hissetmiyorum kızlar...

Ben yıllardır hiç bir şey hissetmiyorum.Keşke dedim yıllarca diğerleri gibi olabilsem.. Sizin gibi, komşum gibi annem gibi... Anne olmaya gelene kadar binlerce sorunla boğuştum
Şu an bile kocam yanımda değil, olamıyor.. O nun ilk görevi vatanını beklemek........

Yarın test günüm
sonuç olumsuz olursaa bir daha deneyemem korkarım....................
Allah ım senin işine karışılmaz elimizden gelen el açıp dua etmek geri çevirme bu kulları

YALVARIRIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:43:
umutsuzluğa kapılma canım seni en ii bizler anlarız azmı göz yaşı döktük isyan etmeden duamızı ettik herkesin bi zamanı varmış demekki inanmazsın belki ama bende hiç inanmıyordum olmaz diyordum ama rabbim ol deyipde ne olmuyoki bizim derdimizin dermanı dua vermiyosa vardır bi hayrı imtihanımız bu bizim.inş yarın bu güzel duyguyu rabbim sanada yaşatır

tüp bebekte adetin gelmesi gibi bir şey var mı bilmiyorum yani kullanılan ilaçlar engelliyor diye biliyorum yaklaşık bir aydır günde 4 tane estrofem ve crinine jel kullanıyorum zaten adetlerim hiç bir zaman düzenli olmadı yani benim için bir işaret değil o :)) yarın sadece yarın....

senden naber nasıl gidiyor canım?

kızlar benim ara ara kasıklarım çok ağrıyo bianda giriyo ağrının acısından çok korluyorum bişimi oluyo diye sizdede oldumu ilaçlarmı yapıyo

Herkeze hayırlı cumalar..Günlerdir buradaki forumları okuya okuya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Üzülenle üzülüyorum sevinenle umutlanıyorum..
Yarın test günüm... İçimden bir ses olmayacak diyor yeterince sabretmedin yeterince şükretmedin diyor... Hiç bir şey hissetmiyorum kızlar...

Ben yıllardır hiç bir şey hissetmiyorum.Keşke dedim yıllarca diğerleri gibi olabilsem.. Sizin gibi, komşum gibi annem gibi... Anne olmaya gelene kadar binlerce sorunla boğuştum
Şu an bile kocam yanımda değil, olamıyor.. O nun ilk görevi vatanını beklemek........

Yarın test günüm
sonuç olumsuz olursaa bir daha deneyemem korkarım....................
Allah ım senin işine karışılmaz elimizden gelen el açıp dua etmek geri çevirme bu kulları

YALVARIRIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:43:

rabbım senın ıcın ne hayırlıysa onu nasp etsın canım

kızlar benim ara ara kasıklarım çok ağrıyo bianda giriyo ağrının acısından çok korluyorum bişimi oluyo diye sizdede oldumu ilaçlarmı yapıyo

yerlesme oldugundan dolayı agrının olmasıda normalllll okadar ılac kullandın.....
canım duanı bızede eksık etme:78:

hep ediyorum arkadaşlar int çocuk için dualr var ben onları elimden geldiğince hergün okumaya çalıştım bu iş duayla olacak oyüzden oduaları bol bol okuyalım

sllm kizlar cumaniz mübarek olsunnn.
teyzelerii benim 3 tane bebsim olusmussssssssss :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
pazartesii ikisiyle bulusucam INSALLAHHH :emir_bebek: :emir_bebek:
INSALLAH bebsilerim bana tutunurrrrrrrrrrrrrrr :16: :16:
YARADANIM hepmizin yüzünü hayirlisiyla güldürsünnnnnnnnnnnnn :16: :16:

Benimde kasıklarım ağrıyor. regl sancısı gibi. Hatta bir kaç kez gece yarıları uyandım acıyla ve bulantı hissiyle. 2 kez doktorumu aradım normal dedi Kanama olmadığı sürece korkma dedi.. Kullanmaya devam ettiğin ilaçları bilemiyorum aycank ama benim kullandığım ilaçlar aynen hamilelik belirtilerini yaşatırmış. Ağrıların artarsa dikkatli ol ve heep doktorunla iletişim içnde ol derim arkadaşım

kızlar biraz önce doktordan geldim maalesef sonuç negatif bebeğim tutunmamış bana
yılbaşından sonra tekrar devam ediyorum bu sefer doktorumu değiştirerek devam edicem nasipse

yaramaz bebsilerinn annelreine kendilerini unutturmuyorlarrr :emir_bebek:
annesii onalrin amaci seni üzmek degill ki sadece tasindiklari icin azicik gürültü
:24: cikariyorlarr :16: :7:

kızlar biraz önce doktordan geldim maalesef sonuç negatif bebeğim tutunmamış bana
yılbaşından sonra tekrar devam ediyorum bu sefer doktorumu değiştirerek devam edicem nasipse

Azmin ve gücün seni yarı yolda bırakmayacaksa maddi manevi gücün varsa toparlan ve yeniden dene arkadaşım..Sizler şanslısınız ben taa kıbrısa gidiyorum buralarda olsa çarem
denemeyi göze alırdım...

canım doktorun kim ya da hangi hastane bende inş bebeğim tutunursa annem Antalya da olduğundan dolayı kontorllerimi ve doğumumu orada düşünüyorum..

Sakkın vazgeçme canımm
:69:

Azmin ve gücün seni yarı yolda bırakmayacaksa maddi manevi gücün varsa toparlan ve yeniden dene arkadaşım..Sizler şanslısınız ben taa kıbrısa gidiyorum buralarda olsa çarem
denemeyi göze alırdım...

canım doktorun kim ya da hangi hastane bende inş bebeğim tutunursa annem Antalya da olduğundan dolayı kontorllerimi ve doğumumu orada düşünüyorum..

Sakkın vazgeçme canımm
:69:

vitale hastanesinde ali fuat şengöre gidiyordum ama
antalya tüp bebek merkezinde kemal özgürle devam edicem maddi v manevi gücüm bitene kadar denicem yaradanım müsade ederse
canım sanada çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar alırsın

cooooooooook gecmis olsunnnnnnnnnnn :59:
INSALLAH bidahakisine basarili our bebsini kucagina alirsin canimmm :16:

sağol canım inş.

aycan ılk gunden berı ıcıme doguyordu hamıle oldugun saglıklan kucagına al ınş
kız kelebek hamıle kaldın bızı unuttun :(
bırben az kaldı anne olamana......ınşşşşş

canım inşallah bebişlerin tutar

sağol canım seninde tedavinin yarısı bitmiş hayırlı olsun ağrılı bi dönem ama normal bu ağrılar ii haberi alınca herşeyi unutacaksın bol bol moral depola Rabbim gönlündekini versin inş

hayırlı olsun canım bende hiç lekelenme kanama olmadı bu süreçte ama kanaması olan çok arkadaşım oldu korkma bol bol dinlen ben evin içinde yürümek dışında bi iş yapmadım bol bol dinlendim sende biyerlere uzanma ağır kaldırma doktorlar klasik söledi şeyler işte :)imkanın varsa hergün kuran oku Rabbim korusun meleğini

amin canım çok sağol doktor bidaha test yapalım demedi kese gününe kadar dikkat et kendine dedi sadece ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi bikaç gün sonra test yaptırsam değerim yükselirsemi ikiz oluyo bu konuda pek bilgim yokda

umutsuzluğa kapılma canım seni en ii bizler anlarız azmı göz yaşı döktük isyan etmeden duamızı ettik herkesin bi zamanı varmış demekki inanmazsın belki ama bende hiç inanmıyordum olmaz diyordum ama rabbim ol deyipde ne olmuyoki bizim derdimizin dermanı dua vermiyosa vardır bi hayrı imtihanımız bu bizim.inş yarın bu güzel duyguyu rabbim sanada yaşatır

kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederimmmmmmmmm :29: ALLAH razi olsun hepinizdennnn :16: :16: YARADANIMMM hepimizin yüzünü güldürsünnnnnnnnnn :16:

hakkında hayırlısı lotusumm:16:mübarek cumalar yüzüsuyu hürmetine Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Hayırlı sağlıklı evlatlar nesip olsun bizlerede işallah.Dualarım seninle lotusumm damdan düşeni damdan düşen anlar demişler ya seni o kadar iyi anlıyorum ki daha 16 ekimde aldım negatifi mi.:58:Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimizee Ve hayırlısıyla artık kavuştursun bebişlerimize:64:

CANIM BENİM ÜZÜLME SAKIN...herşeyde bir hayır vardır...vakti saati gelmemiş demekki...
Ama inanıyorumki Allah emeklerini boşa çıkarmıcak..neden doktorunu değiştireceksinki...
peki bu kez dondurulmuşlarlamı deneyeceksin....

Back
X