Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gün yumoslarim toplandi teyzeleriii. pazartesine tarnsferim gerceklesicek. darisi tedaviye baslayan arkadalrain basinaabiraz zor oldu ama simdi iyim cok sükürrr
masallahhhhhhhhhhhhhhh![]()
41 kere masalalhhhhhhhhhhhhhh
![]()
kucagina lamakta nsip olur INSALLAHHHHHHHHHHH![]()
![]()
darisi tüm bebek isteyenlerin basinaaaaaaaaaaa![]()
hayırlı olsun canım bende hiç lekelenme kanama olmadı bu süreçte ama kanaması olan çok arkadaşım oldu korkma bol bol dinlen ben evin içinde yürümek dışında bi iş yapmadım bol bol dinlendim sende biyerlere uzanma ağır kaldırma doktorlar klasik söledi şeyler işte :)imkanın varsa hergün kuran oku Rabbim korusun meleğinitebrik ederim canim... saglikla kucagina alirsin insallah..... coook sevindimcanim benimde sonuc pozitif ama kahverengi kanamam var hafif.. :18:
stressiz hamilelik gcirmen dilegiyle![]()
amin canım çok sağol doktor bidaha test yapalım demedi kese gününe kadar dikkat et kendine dedi sadece ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi bikaç gün sonra test yaptırsam değerim yükselirsemi ikiz oluyo bu konuda pek bilgim yokdacanım Allah kucağına almayı nasip etsinbüyük ihtimalle ikizdr değerin ilk teste göre çok yksek ama bikaçkün sonra tekrar bi test yaptır değerin yükseliyomu diye eğer gerçekten gebelikse yüksek ihtimal çoğul gebelik hayatım
umutsuzluğa kapılma canım seni en ii bizler anlarız azmı göz yaşı döktük isyan etmeden duamızı ettik herkesin bi zamanı varmış demekki inanmazsın belki ama bende hiç inanmıyordum olmaz diyordum ama rabbim ol deyipde ne olmuyoki bizim derdimizin dermanı dua vermiyosa vardır bi hayrı imtihanımız bu bizim.inş yarın bu güzel duyguyu rabbim sanada yaşatırHerkeze hayırlı cumalar..Günlerdir buradaki forumları okuya okuya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Üzülenle üzülüyorum sevinenle umutlanıyorum..
Yarın test günüm... İçimden bir ses olmayacak diyor yeterince sabretmedin yeterince şükretmedin diyor... Hiç bir şey hissetmiyorum kızlar...
Ben yıllardır hiç bir şey hissetmiyorum.Keşke dedim yıllarca diğerleri gibi olabilsem.. Sizin gibi, komşum gibi annem gibi... Anne olmaya gelene kadar binlerce sorunla boğuştum
Şu an bile kocam yanımda değil, olamıyor.. O nun ilk görevi vatanını beklemek........
Yarın test günüm
sonuç olumsuz olursaa bir daha deneyemem korkarım....................
Allah ım senin işine karışılmaz elimizden gelen el açıp dua etmek geri çevirme bu kulları
YALVARIRIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Herkeze hayırlı cumalar..Günlerdir buradaki forumları okuya okuya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Üzülenle üzülüyorum sevinenle umutlanıyorum..
Yarın test günüm... İçimden bir ses olmayacak diyor yeterince sabretmedin yeterince şükretmedin diyor... Hiç bir şey hissetmiyorum kızlar...
Ben yıllardır hiç bir şey hissetmiyorum.Keşke dedim yıllarca diğerleri gibi olabilsem.. Sizin gibi, komşum gibi annem gibi... Anne olmaya gelene kadar binlerce sorunla boğuştum
Şu an bile kocam yanımda değil, olamıyor.. O nun ilk görevi vatanını beklemek........
Yarın test günüm
sonuç olumsuz olursaa bir daha deneyemem korkarım....................
Allah ım senin işine karışılmaz elimizden gelen el açıp dua etmek geri çevirme bu kulları
YALVARIRIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
kızlar benim ara ara kasıklarım çok ağrıyo bianda giriyo ağrının acısından çok korluyorum bişimi oluyo diye sizdede oldumu ilaçlarmı yapıyo
kızlar benim ara ara kasıklarım çok ağrıyo bianda giriyo ağrının acısından çok korluyorum bişimi oluyo diye sizdede oldumu ilaçlarmı yapıyo
kızlar biraz önce doktordan geldim maalesef sonuç negatif bebeğim tutunmamış bana
yılbaşından sonra tekrar devam ediyorum bu sefer doktorumu değiştirerek devam edicem nasipse
kızlar biraz önce doktordan geldim maalesef sonuç negatif bebeğim tutunmamış bana
yılbaşından sonra tekrar devam ediyorum bu sefer doktorumu değiştirerek devam edicem nasipse
Azmin ve gücün seni yarı yolda bırakmayacaksa maddi manevi gücün varsa toparlan ve yeniden dene arkadaşım..Sizler şanslısınız ben taa kıbrısa gidiyorum buralarda olsa çarem
denemeyi göze alırdım...
canım doktorun kim ya da hangi hastane bende inş bebeğim tutunursa annem Antalya da olduğundan dolayı kontorllerimi ve doğumumu orada düşünüyorum..
Sakkın vazgeçme canımm
![]()
cooooooooook gecmis olsunnnnnnnnnnn![]()
INSALLAH bidahakisine basarili our bebsini kucagina alirsin canimmm![]()
aycan ılk gunden berı ıcıme doguyordu hamıle oldugun saglıklan kucagına al ınş
kız kelebek hamıle kaldın bızı unuttun
bırben az kaldı anne olamana......ınşşşşş
canım inşallah bebişlerin tutar
sağol canım seninde tedavinin yarısı bitmiş hayırlı olsun ağrılı bi dönem ama normal bu ağrılar ii haberi alınca herşeyi unutacaksın bol bol moral depola Rabbim gönlündekini versin inş
hayırlı olsun canım bende hiç lekelenme kanama olmadı bu süreçte ama kanaması olan çok arkadaşım oldu korkma bol bol dinlen ben evin içinde yürümek dışında bi iş yapmadım bol bol dinlendim sende biyerlere uzanma ağır kaldırma doktorlar klasik söledi şeyler işte :)imkanın varsa hergün kuran oku Rabbim korusun meleğini
amin canım çok sağol doktor bidaha test yapalım demedi kese gününe kadar dikkat et kendine dedi sadece ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi bikaç gün sonra test yaptırsam değerim yükselirsemi ikiz oluyo bu konuda pek bilgim yokda
umutsuzluğa kapılma canım seni en ii bizler anlarız azmı göz yaşı döktük isyan etmeden duamızı ettik herkesin bi zamanı varmış demekki inanmazsın belki ama bende hiç inanmıyordum olmaz diyordum ama rabbim ol deyipde ne olmuyoki bizim derdimizin dermanı dua vermiyosa vardır bi hayrı imtihanımız bu bizim.inş yarın bu güzel duyguyu rabbim sanada yaşatır