• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

eyvahedigeldismile coook acil bi cevaba ihtiyacim var lutfen yukrida durumu anlatmistim..... simdi doktoru aradim sorun olmaz diyor bugunden itibaren dogum kontrol hapi kullanmaya baslamami istedi... ama bana daha onceden hap konusunda bise dememisti..... cok ani oldu ... siz nezaman basladiniz d. kontrol hapi kullanmaya... gec mi kaldim ben.
arkadaşım ben hep adetin 3. günü başlıyorum d. kontrl hapına. tam anlayamadıysan bence doktorunu tekrar ara içini rahatlattır. ama doktoruna güvenmelisin.

Teşekkür ederim cevabın için ssk raporum var benim raporsuzmu 3500 tl anlaştınız.Bide Hakan bey çok yogun oldugu için kendisi fazla ilgilenemiyo ordaki diger doktorlar yapıyo işlemleri falan dediler sizinle hakan bey kendisimi ilgilendi birebir.
öncelikle raporsuz 3500tl biz raporlu da sormuştuk. raporlu olunca normal fiyat üzerinden işlem yapıyorlar galiba 4250tl normal fiyatı, galiba sgk 1240 tlsini karşılıyor yani sende gene 3000tl gibi birşey ödüyorsun. öyle birşeyler demişti muhasebedeki kız.

hakan bey yoğun; biz e2 ve ultrason için iki günde bir gittiğimizde odasına girip çıkarken görüyorduk sadece ultrasona mehtap doktor giriyor. ama hakan bey muayene etsin diye istersen galiba ayarlıyorlar ama çok beklemen gerekir o zaman. aynı şeyi yapacak mehtap hanımda zaten yumurtalıkların durumuna bakıyor. hakan bey yumurta toplamaya ve transfere muhakkak giriyor tabii yurt dışında olmazsa. benim tedavide erken adet gelmesi falan olursa inşallah olmaz yurt dıında olabilir. böyle durumlarda diğer doktor transfere giriyor diye biliyorum. yani bülent bey yapabilir. ama ben onu tanımama rağmen ona da çok güveniyorum ikisi de iyi doktorlar canım. ayrıca özel görüşmek için randevu aldık transferden önce ve sonra biraz fazla bekliyorsun (1 saat kadar :( ) ama yoğun gerçekten. çok tercih ediliyor. başka soruların varsa seve seve cevaplarım bu arada yaş kaç?

arkadaşım ben hep adetin 3. günü başlıyorum d. kontrl hapına. tam anlayamadıysan bence doktorunu tekrar ara içini rahatlattır. ama doktoruna güvenmelisin.

öncelikle raporsuz 3500tl biz raporlu da sormuştuk. raporlu olunca normal fiyat üzerinden işlem yapıyorlar galiba 4250tl normal fiyatı, galiba sgk 1240 tlsini karşılıyor yani sende gene 3000tl gibi birşey ödüyorsun. öyle birşeyler demişti muhasebedeki kız.

hakan bey yoğun; biz e2 ve ultrason için iki günde bir gittiğimizde odasına girip çıkarken görüyorduk sadece ultrasona mehtap doktor giriyor. ama hakan bey muayene etsin diye istersen galiba ayarlıyorlar ama çok beklemen gerekir o zaman. aynı şeyi yapacak mehtap hanımda zaten yumurtalıkların durumuna bakıyor. hakan bey yumurta toplamaya ve transfere muhakkak giriyor tabii yurt dışında olmazsa. benim tedavide erken adet gelmesi falan olursa inşallah olmaz yurt dıında olabilir. böyle durumlarda diğer doktor transfere giriyor diye biliyorum. yani bülent bey yapabilir. ama ben onu tanımama rağmen ona da çok güveniyorum ikisi de iyi doktorlar canım. ayrıca özel görüşmek için randevu aldık transferden önce ve sonra biraz fazla bekliyorsun (1 saat kadar :( ) ama yoğun gerçekten. çok tercih ediliyor. başka soruların varsa seve seve cevaplarım bu arada yaş kaç?

Yaş 29,5 canım.Çok kararsızım ya ben afyonda oturuyorum burda da var bi tane tüp bebek merkezi burdamı yaptırsam ankaradamı karar veremedim.Ankara 2,5 saat bize gidip gelmek zormu olur off karasızım işte.Senin yaş kaç sorun ne?

canım tranferin hayırlı uğurlu olsun benim çarşamba günü tarnferim gerçekleşti..çok rahat geçti çok şükür şimdi evde dinleniyorum..bu gün 3 günüm hiç bi belirtim yok senden varmı canım bu normal bişey mi aceba..benim test trihim 13 eylül aam o tarihi bekliyeceğimi hiç sanmıyorum..

inşallah güzel haberler verirsin bizlere..

iyi geceler arkadaşlar..benim transferden sonraki 11 günümdü bugün.Bhcg sonucum 248..ilk aşamayı atlattık şükürler olsun..darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlara..inş. hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..

Tesekkur ederim canim cevabin icin... Benim malesef yuzyuze konusma sansim olmuyor doktorla.. herseyi telefonda halletmek zorundayim... Bugun buradaki doktoruma gittim d.kontrol hapi vermesi icin ama dosyama bakti ve veremeyecegini soyledi..kafamçokkarıştı ... turkiyeyi tekrar aramami ve tam olarak ne sebeple kullanmam gerektigini ve isim olarak ne olmasi gerektigini sormami istedi.. aksi taktirde veremezmis beni riske etmek istemiyormus... Neyse eve geldim tekrar aradim aslinda iyi oldu.. cunku bende tam emin degildim.. Zor bela aldik :lepi: kullanmaya basladim bugun....
Bu ilk adimdi... Hadi hayirlisi.. :Saruboceq:

iyi geceler arkadaşlar..benim transferden sonraki 11 günümdü bugün.Bhcg sonucum 248..ilk aşamayı atlattık şükürler olsun..darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlara..inş. hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..

Hayirli olsun...... Hersey guzel sonuclanir umarim..

arkadaslar insallah hepimiz buraya kocaman pozitifler yazarız .benim ikinci denemem olucak insallah bahceci klinigi halit fırat erden de kısmetse deniycez allah hepimizin yüzünü güldürsün

arkadaslar insallah hepimiz buraya kocaman pozitifler yazarız .benim ikinci denemem olucak insallah bahceci klinigi halit fırat erden de kısmetse deniycez allah hepimizin yüzünü güldürsün

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? transfer tarihim 18 eylül konya-kızılay hastanesi 2.denemem dondurulmuş embryo transferi olacak.inşallah listedeki herkesin yanında hamile yazısını görürüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Slm hepinize. Bende 2. denemeyi bayramdan sonra ilk adetimde başlayacağım.Yani eylülde. Ekim de de transfer inşallah.Afyondayım. Sanırım yine burada olacak. Kesinleşince yazarım. Hepinize Allah kolaylık versin. Umarım bu sefer yüzümüz güler.

Bende afyondayım.İlk deneme afyondamıydı.Memnunmusun tavsiye edermisin.Bide ne kadara yaptırıyosun.Cevap yazarsan çok sevinirim.

bluesky tebrik ederimmm listedeki ilk hamile haberi senden geldi darısı hepimizin başına
çok sevindim hayırlısıyla doğsun bebişin

Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin.Kaçıncı denemeydi.
Amin sağol canım..İlk denememizdi bizim...Rabbim herkese nasip etsin...

Harika alkisalkisalkis tebrik ederim,,:)) Cook iyi moral oluyor bu haberler.
Doğru söylüyorsun clara..Gerçekten moral oluyor..İnş sizlere de en kısa zamanda nasip olur..

bluesky tebrik ederimmm listedeki ilk hamile haberi senden geldi darısı hepimizin başına
çok sevindim hayırlısıyla doğsun bebişin
Allah razı olsun arkadaşım ve iyi dileklerin için.Darısı başınıza en kısa zamanda...Liste güncelleniyor mu acaba?

Back
X