Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum hakan yaralı-anatolia tüp bebek- donmuşlarımla yapılacak o yüzden protokola ne yazayım bilemedim-ekim in ilk haftasında inşallah transfer yapılacak.
inşallah bu topik de hayırlı olur ve herkes hamiş kalır. :)
arakadaşlar günaydın bende 2.tüp bebek denememi Kalmış jinemed tüp bebekte deniycem 31 agustosta ilk iğnemi vuruldum uzun protokol benide listeye eklermisiniz
slm bende tüp bebek yaptıracagım.Anatoli tüp bebek araştırıyorum bende memnunmusun ordan ,hakan beyden.Bide ne kadara yapıyo bilgilendirirsen beni çok sevinirim
kızlar lıste kalabalıklasmıs
ay ne gusel
hayırlı sonuclarlan donelım ınşşşş
tedavımız gusel sonuclarlan bıtsın ınşşş
dolsun gobıslerımız
seneye bu gunlre bebeklerımzlen gırlım inşşşşşşşşşşşşşşş
tatlım hayırlı olsun şimdiden.ben de orada yaptırdım.dün transferim gerçekleşti.doktorum dışardandı.ama ekipten çok memnun kaldım.allah razı olsun hepsinden.embriyologu harika bir insandır.çok dürüst,güler yüzlü.ayşe hanım adı.
işleeriniz rast gider inşllh.
Esracım özelden mesaj atamıyorum sistem izin vermiyor adana tüp bebek merkezine gidiyorum yaşım 31 ve 1 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı. Bize sorunumuz olmadığını söylüyor doktorlar. Eğer tüp bebek tutmazsa ki bunu düşünmek bile canımı yakıyor o zaman başka bir tüp bebek merkezine gidebilirim sanırım o da ankara tüp bebek merkezi olur Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tedavim ilaçlar ile beraber 5.000.-tl civarı canım. Sevgiler...
gamzelim canım nete giremedim 3b gündür dün transferim grçekleşti 2 tane bayram şekerim meleklerim benimleler inşallah beni bırakmıyacaklar onları çooook ama çoooook özledim ve çoooook seviyorum 12 sin de inşallah dünyalar benim olacak ve güzel haberlerini alıcam inşallah canım umrım senin trtranferinde sorunsuz ve güzel geçer ve meleklerine kavuşursun
gamzelim canım nete giremedim 3b gündür dün transferim grçekleşti 2 tane bayram şekerim meleklerim benimleler inşallah beni bırakmıyacaklar onları çooook ama çoooook özledim ve çoooook seviyorum 12 sin de inşallah dünyalar benim olacak ve güzel haberlerini alıcam inşallah canım umrım senin trtranferinde sorunsuz ve güzel geçer ve meleklerine kavuşursun
mrb canım anatolia dan özellikle hakan beyden çok memnun kaldım. negatif oldu ama bunun onlarla alakası yok diye düşünüyorum. kısmet değilmiş. aynı gün transferi gerçekleştirilen diğer arkadaş ikizlere hamile :) hakan bey e tel ile ulaşmak zor yoğunlar ama ben netten mail atıyorum. o da cvp atıyor ya da arıyor.
bayağı pazarlık yaptık muhasebede ve 3500 tl ye yaptırmıştık.
aklına takılan başka sorular varsa cevaplandırabilirim cnm.