• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

arakadaşlar günaydın bende 2.tüp bebek denememi Kalmış jinemed tüp bebekte deniycem 31 agustosta ilk iğnemi vuruldum uzun protokol benide listeye eklermisiniz

gamzelim canım nete giremedim 3b gündür dün transferim grçekleşti 2 tane bayram şekerim meleklerim benimleler inşallah beni bırakmıyacaklar onları çooook ama çoooook özledim ve çoooook seviyorum 12 sin de inşallah dünyalar benim olacak ve güzel haberlerini alıcam inşallah canım umrım senin trtranferinde sorunsuz ve güzel geçer ve meleklerine kavuşursun

kizlar hepinize hayırlı olsun yumurtlari toplananlara transferi gerceklestirilenlere.. Allah bu mubarek gunlerde hepimize hayırlısını versin..:Saruboceq:

beni de araniza alin.. bu ay ben de uzun protokol e basladim.. bugun 10. lucrin ignemi olacagim ve henuz regl olmadim o yuzden ne zaman islemlerim gerceklesecek bilmiyorum..

13. gun de regl olmazsam doktorum ara demisti.. var mı bu kadar gecikme yasayan?kaydirigubbakcemile4

Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür le uzun protokol tedavim ediyor benimde . Yumurta toplama tarihim 22eylül umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize:ecrin_bebek:

doktorum hakan yaralı-anatolia tüp bebek- donmuşlarımla yapılacak o yüzden protokola ne yazayım bilemedim-ekim in ilk haftasında inşallah transfer yapılacak.
inşallah bu topik de hayırlı olur ve herkes hamiş kalır. :)

slm bende tüp bebek yaptıracagım.Anatoli tüp bebek araştırıyorum bende memnunmusun ordan ,hakan beyden.Bide ne kadara yapıyo bilgilendirirsen beni çok sevinirim

arakadaşlar günaydın bende 2.tüp bebek denememi Kalmış jinemed tüp bebekte deniycem 31 agustosta ilk iğnemi vuruldum uzun protokol benide listeye eklermisiniz

tatlım hayırlı olsun şimdiden.ben de orada yaptırdım.dün transferim gerçekleşti.doktorum dışardandı.ama ekipten çok memnun kaldım.allah razı olsun hepsinden.embriyologu harika bir insandır.çok dürüst,güler yüzlü.ayşe hanım adı.
işleeriniz rast gider inşllh.

slm bende tüp bebek yaptıracagım.Anatoli tüp bebek araştırıyorum bende memnunmusun ordan ,hakan beyden.Bide ne kadara yapıyo bilgilendirirsen beni çok sevinirim

mrb canım anatolia dan özellikle hakan beyden çok memnun kaldım. negatif oldu ama bunun onlarla alakası yok diye düşünüyorum. kısmet değilmiş. aynı gün transferi gerçekleştirilen diğer arkadaş ikizlere hamile :) hakan bey e tel ile ulaşmak zor yoğunlar ama ben netten mail atıyorum. o da cvp atıyor ya da arıyor.

bayağı pazarlık yaptık muhasebede ve 3500 tl ye yaptırmıştık.
aklına takılan başka sorular varsa cevaplandırabilirim cnm.

kızlar lıste kalabalıklasmıs
ay ne gusel
hayırlı sonuclarlan donelım ınşşşş
tedavımız gusel sonuclarlan bıtsın ınşşş
dolsun gobıslerımız
seneye bu gunlre bebeklerımzlen gırlım inşşşşşşşşşşşşşşş

Esracım özelden mesaj atamıyorum sistem izin vermiyor adana tüp bebek merkezine gidiyorum yaşım 31 ve 1 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı. Bize sorunumuz olmadığını söylüyor doktorlar. Eğer tüp bebek tutmazsa ki bunu düşünmek bile canımı yakıyor o zaman başka bir tüp bebek merkezine gidebilirim sanırım o da ankara tüp bebek merkezi olur Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tedavim ilaçlar ile beraber 5.000.-tl civarı canım. Sevgiler...

kızlar ne olur kusuruma bakmayın bu aralar yumurta toplama falan derken listeyi ihmal ettim hepinizden çok çok güzel haberler almayı umut ediyorum
benim bugün yumurta toplamam biraz ağrım sızım var ama tadı tuzu diyip avunuyorum size de östrojen bandı verdiler mi? bana 2 tane taktırdılar
vajinal fitil de verdiler

tatlım hayırlı olsun şimdiden.ben de orada yaptırdım.dün transferim gerçekleşti.doktorum dışardandı.ama ekipten çok memnun kaldım.allah razı olsun hepsinden.embriyologu harika bir insandır.çok dürüst,güler yüzlü.ayşe hanım adı.
işleeriniz rast gider inşllh.

sağol arkadaşım teşekkürler umarım sende güzel haberler alırsın.benimde doktorum dışardan benim ikinci kez orda olacak evet iyi bir ekip transfer işlemimde çok destek olmuşlardı inşallah bu sefer bende sevinirim

Inanmiyorum ya mafoldumben hersey alt ust olacak galiba,,,, adetim atin 30 unda basladi ben 3 gun gec bekliyordum.. Buda demek oluyorki eylul ayin 27 si gibi olacak... ama malesef ben ayin 29 unda yola cikiyorum..... Yani buda tarih olarak cook gec olacak demekk... Biletlerimizi iki ay onceden aldik gidis gelisss eyvahedigeldismile Ne olacak simdi ya... Bi aksilik cikacak diye cok korkuyordum su olana bak simdi... Yarin doktoru ariyacam bakalim o ne diyor.. Bana uyku yok bu aksam. :(

Esracım özelden mesaj atamıyorum sistem izin vermiyor adana tüp bebek merkezine gidiyorum yaşım 31 ve 1 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı. Bize sorunumuz olmadığını söylüyor doktorlar. Eğer tüp bebek tutmazsa ki bunu düşünmek bile canımı yakıyor o zaman başka bir tüp bebek merkezine gidebilirim sanırım o da ankara tüp bebek merkezi olur Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tedavim ilaçlar ile beraber 5.000.-tl civarı canım. Sevgiler...

baskentı oenrmıomusun
ben oarayı dusunuyorum

eyvahedigeldismile coook acil bi cevaba ihtiyacim var lutfen yukrida durumu anlatmistim..... simdi doktoru aradim sorun olmaz diyor bugunden itibaren dogum kontrol hapi kullanmaya baslamami istedi... ama bana daha onceden hap konusunda bise dememisti..... cok ani oldu ... siz nezaman basladiniz d. kontrol hapi kullanmaya... gec mi kaldim ben.

gamzelim canım nete giremedim 3b gündür dün transferim grçekleşti 2 tane bayram şekerim meleklerim benimleler inşallah beni bırakmıyacaklar onları çooook ama çoooook özledim ve çoooook seviyorum 12 sin de inşallah dünyalar benim olacak ve güzel haberlerini alıcam inşallah canım umrım senin trtranferinde sorunsuz ve güzel geçer ve meleklerine kavuşursun

canım inşallah bayram sonuna ikinci bayramını yaşarsın bebeklerin ayrılmasın senden inşallah allah yardımcn olsun..

canım tranferin hayırlı uğurlu olsun benim çarşamba günü tarnferim gerçekleşti..çok rahat geçti çok şükür şimdi evde dinleniyorum..bu gün 3 günüm hiç bi belirtim yok senden varmı canım bu normal bişey mi aceba..benim test trihim 13 eylül aam o tarihi bekliyeceğimi hiç sanmıyorum..

mrb canım anatolia dan özellikle hakan beyden çok memnun kaldım. negatif oldu ama bunun onlarla alakası yok diye düşünüyorum. kısmet değilmiş. aynı gün transferi gerçekleştirilen diğer arkadaş ikizlere hamile :) hakan bey e tel ile ulaşmak zor yoğunlar ama ben netten mail atıyorum. o da cvp atıyor ya da arıyor.

bayağı pazarlık yaptık muhasebede ve 3500 tl ye yaptırmıştık.
aklına takılan başka sorular varsa cevaplandırabilirim cnm.

Teşekkür ederim cevabın için ssk raporum var benim raporsuzmu 3500 tl anlaştınız.Bide Hakan bey çok yogun oldugu için kendisi fazla ilgilenemiyo ordaki diger doktorlar yapıyo işlemleri falan dediler sizinle hakan bey kendisimi ilgilendi birebir.

Back
X