• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Dilemmaaa cımm hakkında hayırlısı neyse o olsun be canım:16:Rabbim mübarek gün hürmetine inşallah gönlünde kini hakkında hayırlı kılsın.sağlıkla inşallah.

Nurcanım nasılsın yawww:)))))denk gelemiyoruuss:)))yeğen nasıl bakemm;))zolamaya başladı mı annesini nazlanıyo mu bakemmm:13:kaç hadftalık oldun hayatım;)

canım bunlar çok yaramaz oluyo :)))))) mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı gerçi bunlar kesilincede neden olmuyo diyosun :)))))))) artık sapıttım midem bulanıyo of diyom bulanmıyo acaba bişimi oldu diyom gende çok şükür allahım derin teyzesi ile esra teyzesinede versin kardeş kardeş büyütelim hep beraber :)))))) yarın 9 haftalık olacak canım
senin aşılama bayramdan sonramı

saol canım valla içimi ferahlattın:16:, yemek konusunda doktor bana hiç bişey demedi:19:, sadece yasaklar var ,sen nasıl beslniyorsun, ben genel olarak kuru gıdalardan uzak duruyorum, sulu yemek tercih ediyorum bol bol süt içip yoğurt yiyorum, bana önerilerin neler canım,

evet banada doktor önermedi ama ben diğer gebeliğimde çok iyi beslendi bebeğim hasta doğdu ama 3 kilo 600 gr dı kızartma tüketme şimdilik kabız gene olma ıkınmak yasak süt iç yoğurt e bol bol meyve tüket sulu yemek iyidir arada kuru yemiş ye ceviz fındık fıstık felan maydanoz ve bu ot lu çaylar felan yasak sakın içme içeceksen 1 tane normal çay iç asitli içme en azında 3 aylık olana kadar özetle sana kilo yapmıcak şeyler

ınş dıger ay bnde topıgınıze katılanlardan olurum nurcannnnnnnnnnn :)

valla derin ve seni birde evoevo ve prenses tubiş bu dört kişiyi en kısa zamanda bekliyorum inşallah öle tek doğurmak yok hep birlikte büyütcez bu yaramazları hep birlikte doğurcaz daha onlardan dert yancaz bide

Kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için
bu gece uyuyamıcam gibi geliyor. Korkuyorum ya tek hissettiğim korku
Allah hepimizin gönlüne göre versiiinnn

Nurcan306 ben eşimden yararlanamıyorum ve açıkcası özele gitmeyi tercih ediyorum
zaten bahsettiğim gibi çözümümü kıbrıstaydı takip eden doktorum ankara da canım. Dikkat et kendine ve meleklerine Allah hepimizin yardımcısı olsuuunn

:65:Nurcaannnncım işallahh bi tanemm yaaa:)))yanlız bırakmıycazz seniii ve miniğimiziiii:64:valla geçen doktoru aradım hayatım ya bayrama denk gelirse reglim diyeee bana dedi kii mühim dil o kadarı bi iki gün sonrada bakabiliriss zaten yumurta takip edecez sadece dedii:8:kaliba bayramdan sonra olacak aşılamaa:emir_bebek:bakalım artık boş geçeceğime deneyeceğim tüpdeki gibi bi beklenti yok tebi ama Allah bilirr:64:

Kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için
bu gece uyuyamıcam gibi geliyor. Korkuyorum ya tek hissettiğim korku
Allah hepimizin gönlüne göre versiiinnn

Nurcan306 ben eşimden yararlanamıyorum ve açıkcası özele gitmeyi tercih ediyorum
zaten bahsettiğim gibi çözümümü kıbrıstaydı takip eden doktorum ankara da canım. Dikkat et kendine ve meleklerine Allah hepimizin yardımcısı olsuuunn

olsun özel daha iyi ben gatanın tüp bebek bölümünden çok memnunum ama gebe bölümü berbat o yüzden hiiiiiç güvenmiyorum özelede gidiyorum
Allahım inşallah şifa versin neyin var

:65:Nurcaannnncım işallahh bi tanemm yaaa:)))yanlız bırakmıycazz seniii ve miniğimiziiii:64:valla geçen doktoru aradım hayatım ya bayrama denk gelirse reglim diyeee bana dedi kii mühim dil o kadarı bi iki gün sonrada bakabiliriss zaten yumurta takip edecez sadece dedii:8:kaliba bayramdan sonra olacak aşılamaa:emir_bebek:bakalım artık boş geçeceğime deneyeceğim tüpdeki gibi bi beklenti yok tebi ama Allah bilirr:64:

Allah hayırlısını versin gülüm bayramdan sonra önce bir iki günden sorun olmaz sanırım inşallah aşıamada tutarda hep beraber seviniriz negatif alan arkadaşlarada büyük moral olur ama tutmasada aşılamanın düşük tutma olasılığıu var zaten üzülme sakın bu arada sen nerde oturuyosun semt olarak

Allah hayırlısını versin gülüm bayramdan sonra önce bir iki günden sorun olmaz sanırım inşallah aşıamada tutarda hep beraber seviniriz negatif alan arkadaşlarada büyük moral olur ama tutmasada aşılamanın düşük tutma olasılığıu var zaten üzülme sakın bu arada sen nerde oturuyosun semt olarak

Aynen canım zaten doktorumda belki düşük ihtimal olarak görüp beklentiye girip stres yapmazsan şansında yükselir bi sperm bi yumurta diil mi belli mi olu dedii:13:ben ataşehirdeyim canım hastanede ümraniyede ama Temden 10 dk da gidiorum:)sen ne taraftasın;))

Benimde kasıklarım ağrıyor. regl sancısı gibi. Hatta bir kaç kez gece yarıları uyandım acıyla ve bulantı hissiyle. 2 kez doktorumu aradım normal dedi Kanama olmadığı sürece korkma dedi.. Kullanmaya devam ettiğin ilaçları bilemiyorum aycank ama benim kullandığım ilaçlar aynen hamilelik belirtilerini yaşatırmış. Ağrıların artarsa dikkatli ol ve heep doktorunla iletişim içnde ol derim arkadaşım
dün aradım doktoru normal ilk üç ay bu ağrılar olur ama yinede dikakt et kendine dedi

yaramaz bebsilerinn annelreine kendilerini unutturmuyorlarrr :emir_bebek:
annesii onalrin amaci seni üzmek degill ki sadece tasindiklari icin azicik gürültü
:24: cikariyorlarr :16: :7:
zaten ağrısının acısı değil bişi olacak diye korkuyorum:)

,canım bazı doktorlar bizim duygularımızı önemsemiyor çok fazla böle yüksek sonuç alıp kimyasal gebelik çıkan artkadaşla tanıştım burda doktor 1 test yapıyo hamilesin diyo bu insan cağızlar kese gününe kadar ne hayellerle geliyoler birde bakıyolar değer katlanmamış düşmüş meğerse kimyasal gebelikmiş bence sen kendini gaantiye al asla üzülmeni istemem ama ümiitlenip üzüleceğine şimdi üzül değerin yükselmesi bebeğinin camnlı olduğunu büyüdüğünü gösterir normal gebelikte 100 1500 felan en fazla üstü 300 400 oldumu işler genelde 2 veya 3 yani çoğul gebelik oluyo
tedirgin oldum şimdi ben yarın bi test daha yaptırıyım herhangi bir yer olurmu,inş dediğin gibi değildir

canım telaşlanma normal benim kasıklarım ağrıdığ gibi belimde kopuyo diğer bebeğimde hiç derdim yoktu ama bu yavrular zor geldiya nazlı oluyolar :) yer değiştirirken napıyolarsa içerde :)))))))))

yerim ben onların nazlarını :9:

evet banada doktor önermedi ama ben diğer gebeliğimde çok iyi beslendi bebeğim hasta doğdu ama 3 kilo 600 gr dı kızartma tüketme şimdilik kabız gene olma ıkınmak yasak süt iç yoğurt e bol bol meyve tüket sulu yemek iyidir arada kuru yemiş ye ceviz fındık fıstık felan maydanoz ve bu ot lu çaylar felan yasak sakın içme içeceksen 1 tane normal çay iç asitli içme en azında 3 aylık olana kadar özetle sana kilo yapmıcak şeyler

canım ben transferden sonra test gününe kadar 2 kilo aldım, yediklerime dikkat etmeme rağmen ,ondan sonra hiç kilo almadım , ama o 2 kiloyu da veremedim:( karnımda acayip şişkinlik var , şimdiden böyle diye kafama takıp duruyorum, 3 ay sonra olması gereken göbek şimdiden oldu, :26: ilaçlardan mı acep?

bende varımmm erdem hastanesi serap yaltı.... dün yumurtalarım toplandı pazartesi veya salı transferim olucak ....

Olmadı...:84:

Olma dıııııııı

:(:59:canım benim ne denir...ne gelir elden...bende 16 ekimde yaşadım aynını ilk denememi olmadı...umutsuzluğa mahal verme tatlım.çok zor bi kaç gün bekliyor seni ağla,kız,bağır,çağır sakın içine atma ama sakın isyan etme.Rabbim en iyisini bilir.İnan bana vakti diildir vardır bi nedeni.Dualarım seninle canım benim yılma sakın.Rabbim sabrını verecek nolur üzülme.:58:

Sağolun arkadaşlar.. Rabbim kimseye yaşatmasın bugün hissettiklerimi
İsyan etmemem için sabır diliyorum ama benim için çok zor artık çocuk sahibi olmak...
en az 1 yıl sonra deneyebilirim yeniden.
ya sabırr...!

İsyan etmemem için sabır diliyorum ama benim için çok zor artık çocuk sahibi olmak...
ya sabırr...!

kesinlikle isyan etme canım Allah bizleri böyle sınıyor sen hep dua ett Allah duyacak biizmde dualarımızı ...en kısa zamanda sende kavuşursun inş. canım melerklerine...

ya sabırr...!

canım çok üzüldüm ne denirki dua etmekten başka ne yapabilirizki Allah yar ve yardımcın olsun sabır versin sana ve eşine

Olmadiii!!!!!!!! okadar sevinmistim umutlanmistim ki.... ama dun gece bitti hersey..... sadece acisi kaldi ne hissettigimi bile bilmiyorum.... iyi bakin kendinize

Olmadiii!!!!!!!! okadar sevinmistim umutlanmistim ki.... ama dun gece bitti hersey..... sadece acisi kaldi ne hissettigimi bile bilmiyorum.... iyi bakin kendinize

:(canım benim hakkında hayırlısı Rabbim dayanma gücü versin cümlemize:58:

Back
X