• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

durmuyorum da o neden onu yapma bunu yapma anam şu 9 gün geçsende kurtulsam:52::52::52::52:

banada pehrız yap dıe söluolar ben ac karnına bıle pepsi ıcen bırıyım
ay ıcme dıolar
amnnnnnn olacagı varsa olur dedım
demı yanı
bızım sulale bıraları devırırler sıgara ıcer hepsi hepsınınde cok sukur cocukjları var :(
bızım herıf sıgara bıra ıcmez yedıgıne ıctıgıne dıkkat eder saglıklı 21 spermmımız varmıs
kader dıorum :(

nurcaaaaaaaaaan :D:69:nasılsın hayatımmm:71:nasıl yeğenim vbakimm:)annişi zorluyomuu:)

nurcaaaaaaaaaan :D:69:nasılsın hayatımmm:71:nasıl yeğenim vbakimm:)annişi zorluyomuu:)

ay derinim beni görsen sanki ilk defa gebe kalmışım, dersin bu kadın nekadar nazlı valla sanki karnıma davul koymuşlar okadar bi ağır geliyoki karnımı boğazımda hissediyorum resmen, 2 gündürde aşırı baş dönmesi var akşam uyutmadı sanada esrayada bettua ettim zaten allahım onlarada verde görsünler diye :))))))))))

Son düzenleme:
ay derinim beni görsen sanki ilk defa gebe kalmışım dersin bu kadın nekadar nazlı valla sanki karnıma davul koymuşla okadar bi ağır geliyoki karnımı boğazımda hissediyorum resmen 2 gündürde aşırı baş dönmesi var akşam uyutmadı sanada esrayada bettua ettim zaten allahım onlarada verde görsünler diye :))))))))))

bu benım en gusel duam senın bettuan :)))))):)))))):)))))))))

durmuyorum da o neden onu yapma bunu yapma anam şu 9 gün geçsende kurtulsam:52::52::52::52:

ugün 9. günün sen hala pc başında otur kaderini bekle güzeliim bi arkadaşına oturmaya git yada alışverie çık bişi almak değil maksat gez doktorlar 3. gnden sonra neden normal yaşama dönün diyo sizce hadi git bi yere unut işlemden geçtiğini ani hareket etme ağır kaldırma ve iş yama yasak gezmek serbest

ay derinim beni görsen sanki ilk defa gebe kalmışım dersin bu kadın nekadar nazlı valla sanki karnıma davul koymuşla okadar bi ağır geliyoki karnımı boğazımda hissediyorum resmen 2 gündürde aşırı baş dönmesi var akşam uyutmadı sanada esrayada bettua ettim zaten allahım onlarada verde görsünler diye :))))))))))

böyle bedduaara can kurban :1::1:

ugün 9. günün sen hala pc başında otur kaderini bekle güzeliim bi arkadaşına oturmaya git yada alışverie çık bişi almak değil maksat gez doktorlar 3. gnden sonra neden normal yaşama dönün diyo sizce hadi git bi yere unut işlemden geçtiğini ani hareket etme ağır kaldırma ve iş yama yasak gezmek serbest[/QUOTEyakın arkaaşım yok ki burda hepsi uzakda bende sizlere takılıyorum aşkolsun siz benim arkadaşlarım degilmisiniz :20:

ugün 9. günün sen hala pc başında otur kaderini bekle güzeliim bi arkadaşına oturmaya git yada alışverie çık bişi almak değil maksat gez doktorlar 3. gnden sonra neden normal yaşama dönün diyo sizce hadi git bi yere unut işlemden geçtiğini ani hareket etme ağır kaldırma ve iş yama yasak gezmek serbest[/QUOTEyakın arkaaşım yok ki burda hepsi uzakda bende sizlere takılıyorum aşkolsun siz benim arkadaşlarım degilmisiniz :20:

canım ben senin iyiliğin için diyorum inan bazı doktorlar bekleme sürecinde formu bile yasaklıyo bazı annelere çünkü farketmeselerde pisikolojileri bozuluyor azıcık dışarı çıkmak iyi gelir emin ol valla ben kız istemeye gittim sonra söz takmaya gittim yemeğe çıktımm işlemden çok ümitsizdim 4 idrar testimde negatif çıktı hiç aklımdan bile geçmediği için tuttuğu ben hep eğlenme peşindeydim sonra öğrendimki zaten işlemi unutmak pisikolojikman iyi olmak tutturuyomuş bebeği benimki bide geç tutundu ilk kan testim dşüktü doktor kimyasal gebelk geçirmiş olabilirsin demişti
hepimiz senin arkadaşınız evet o yüzden iyiliğini istiyorum forumda tek konuşulan bebek hergün gene gir bende hergün girdim ama dediğimide dinle özellikle evde fazla bebek mhabbeti yapmayın

bnm doktorumda okuma dedi
gırme formlara falan dedi,
belli herseyı ezberlemıssın artık dıor
gercekten psıkolojı ıster ıstemez bozuluyor

ay derinim beni görsen sanki ilk defa gebe kalmışım, dersin bu kadın nekadar nazlı valla sanki karnıma davul koymuşlar okadar bi ağır geliyoki karnımı boğazımda hissediyorum resmen, 2 gündürde aşırı baş dönmesi var akşam uyutmadı sanada esrayada bettua ettim zaten allahım onlarada verde görsünler diye :))))))))))

:16:ahahahhahaha:)çok güselll nurcanım yaaaa:))oh miniğime nazlıdırrr ooo yaaparrr tebiii.burdayım annişim diyooo aferiimmm onaaaaa:64:Sen bizlere bolll bolll beddua et tatlım can kurban yahu bölesineeee:nazar:

:16:ahahahhahaha:)çok güselll nurcanım yaaaa:))oh miniğime nazlıdırrr ooo yaaparrr tebiii.burdayım annişim diyooo aferiimmm onaaaaa:64:Sen bizlere bolll bolll beddua et tatlım can kurban yahu bölesineeee:nazar:

bu gecede midem yanıyo gene beddualar gelir size :)))))))))))))))))))))))))))) bu çok nazlı kesin kızz olacak oğlum çok usluydu yavrum :)))))))))))

bnm doktorumda okuma dedi
gırme formlara falan dedi,
belli herseyı ezberlemıssın artık dıor
gercekten psıkolojı ıster ıstemez bozuluyor

yaaaaaa ben diyorum burda sürekli bebek konuşuluyoya insan etkilenmiyom desede etkileniyo valla kızlar yoksa niye istemiyelim sizinle muhabbet eetmeyi :))))))))

bu arada esra derin ikinizinde tedavi bayram tatilinde olabilir olurda ben burda olmazsam bana nasıl geçtiğini mutlaka özelden yazın birde transfer yani yükleme yapılınca Allahım ne sen nede habibin Hz. muhammed mustafa ki dünyada bile ona düşmanlarının verdiği emanete ihanet etmedi benim emaneimede ihanet etmezsiniz rahmime bırakılan yavrularımı önce sana sonra habibin hz. muhammed' e emanet ediyorum yavrumu ölmekten .düşmekten veya herhangi bir şekilde tutunamamaktan koruyun siz onları sağ salim bana bağışlayın sonrada ben sizin bana bağışladığınız emanete inşallah layıkıyla bakıp onu dinine, vatanına ve anasına .babasına bağlı hayırlı bi evlet olmuş olarak yetiştiriyim diye dua edin Allahım inşallah emanetiniz, size ulaştırır ama unutmayın gerekirse yazıp yanınızda taşıyın bide transferdsen sonra da her gün yatarken euzü besmele çekin ve allahım bebeğimi bütün erkek ve dişi şeytanlardan düşmekten .veya herhangi bir şekilde ölmekten koru diyip uyuyun

bu arada esra derin ikinizinde tedavi bayram tatilinde olabilir olurda ben burda olmazsam bana nasıl geçtiğini mutlaka özelden yazın birde transfer yani yükleme yapılınca Allahım ne sen nede habibin Hz. muhammed mustafa ki dünyada bile ona düşmanlarının verdiği emanete ihanet etmedi benim emaneimede ihanet etmezsiniz rahmime bırakılan yavrularımı önce sana sonra habibin hz. muhammed' e emanet ediyorum yavrumu ölmekten .düşmekten veya herhangi bir şekilde tutunamamaktan koruyun siz onları sağ salim bana bağışlayın sonrada ben sizin bana bağışladığınız emanete inşallah layıkıyla bakıp onu dinine, vatanına ve anasına .babasına bağlı hayırlı bi evlet olmuş olarak yetiştiriyim diye dua edin Allahım inşallah emanetiniz, size ulaştırır ama unutmayın gerekirse yazıp yanınızda taşıyın bide transferdsen sonra da her gün yatarken euzü besmele çekin ve allahım bebeğimi bütün erkek ve dişi şeytanlardan düşmekten .veya herhangi bir şekilde ölmekten koru diyip uyuyun

yazdıgın dua benı cok etkıledı nurcanım ben bayramdan sonra gıdıcegım buyuk ıhtımal kontrole
adetın 2. gunu kontrol olacagım
21. gunude ılaclara baslayacagımmmm
rabbım hayırlısını versın yazacagım sımdı kagıdaaaaaa......
sende duanı eksık etme...

Back
X