• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

kızlar günaydın herkese...

dün akşam doktora gittik...kalp atışı dinlemeye....
bebişler ikizmiş..... ikiside sağlıklı dedi...:emir_bebek:

senın adına çok sevindim kelebek umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın :24:

kızlar günaydın herkese...

dün akşam doktora gittik...kalp atışı dinlemeye....
bebişler ikizmiş..... ikiside sağlıklı dedi...:emir_bebek:

canım senin adına çok sevindim,, hayırlı olsun , ikiz annesii olacaksın demek,, ay çok güzell :64:, darısı esra ile derin in başına :21:

kızlar ebnim belim çok ağrıyo yürütmeyecek kadar her adım attığımda belime bişi batıyo korkmaya başladım sizde de oldu mu?

:4:
kızlar ebnim belim çok ağrıyo yürütmeyecek kadar her adım attığımda belime bişi batıyo korkmaya başladım sizde de oldu mu?

kacıncı gündesin canıum bende yok bi belirti ..o yüzden bilgim yok...

canım benn geçen hafta öğrendim hamile olduğumu son adet tarihime göre 5 haftalık oluyo

aycan tatlım benim görümcem 1 haftalık hamile onda da oldu bu sıkıntılar yurt dışındaydı yeni geldi buraya anllattı.bildiğim kadarıyla olabiliyor.dinlen tatlım.takma kafanada.ara doktorunu bi de ona sor bakaım ne diycekk taze anniş seni:46:

aycan tatlım benim görümcem 1 haftalık hamile onda da oldu bu sıkıntılar yurt dışındaydı yeni geldi buraya anllattı.bildiğim kadarıyla olabiliyor.dinlen tatlım.takma kafanada.ara doktorunu bi de ona sor bakaım ne diycekk taze anniş seni:46:
ayy sağol canım ,elle tutulur bi işde yapmıyorum burdada çok duymadım böle bel ağrısını oyüzden korktum biraz
inş. canım bizde senin gibi haberler alırız...
inş canım dualarım siiznle

sagol canımm....hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bizim gibilere....

canım oluyo bel ağrısı zamanla azalır adetimiz gelemiyoya o yapıyo doğal gebeliklrdede oluyo bu ama için rahatlası istiyosan doktorunu bi ara

Back
X