Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın herkese...
dün akşam doktora gittik...kalp atışı dinlemeye....
bebişler ikizmiş..... ikiside sağlıklı dedi...![]()
canım senin adına çok sevindim,, hayırlı olsun , ikiz annesii olacaksın demek,, ay çok güzell, darısı esra ile derin in başına
![]()
sağol canım benim..darısı senin başına...evet doktorum 2 embriyo koymuştu :))))
ikiside tutmuş...
kızlar ebnim belim çok ağrıyo yürütmeyecek kadar her adım attığımda belime bişi batıyo korkmaya başladım sizde de oldu mu?
canım benn geçen hafta öğrendim hamile olduğumu son adet tarihime göre 5 haftalık oluyo
canım benn geçen hafta öğrendim hamile olduğumu son adet tarihime göre 5 haftalık oluyo
ayy sağol canım ,elle tutulur bi işde yapmıyorum burdada çok duymadım böle bel ağrısını oyüzden korktum birazaycan tatlım benim görümcem 1 haftalık hamile onda da oldu bu sıkıntılar yurt dışındaydı yeni geldi buraya anllattı.bildiğim kadarıyla olabiliyor.dinlen tatlım.takma kafanada.ara doktorunu bi de ona sor bakaım ne diycekk taze anniş seni![]()
inş canım dualarım siiznleinş. canım bizde senin gibi haberler alırız...
kızlar ebnim belim çok ağrıyo yürütmeyecek kadar her adım attığımda belime bişi batıyo korkmaya başladım sizde de oldu mu?