• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

ayy günaydınn kızlarrrrr:3:nurcaan zenn espoiirrr ayy ne güsel dertler bunlarr yaaa:)))göbüşlüleerr siziiiii:9:ohh yeğenlere bak yaaa 1. ayım mayım demiyolarr hoop burdayıs diyolarr maşallahh onlaraaa:nazar:

ahhhhhhhh derinim bilsen senide böle dertlerle görmeyi nekadar istiyorum enkısa zamanda Allahım esrayıda senide bizim dertlerle mutlu etsi sizde yazın bize göbeğim şişti diye

Nurcancim bende seninle ayni durumdayim.
2 aylik hamile gibi göbegim var.
Aslinda utaniyorum kimseye söylemiyorum hamile oldugumu 3 aya kadar ama bu gidisle fark edicekler 1 aylik desem millet bu gôbek ne dicek diye utaniyorum.
Kotlarimi giyemiyorum hep tûnik. Dün gittim kendime tayt ve tünik aldim.
Ilerleyen aylarda nasil olucam diye merak ediyorum fil gibi olurum.

:))))))))))) hahaaaa ben 3 aylık diyom millete :))))))))))) böle yolda kadınlar diyo hamile misin evet diyom kaç aylık diyo 3 diyom baya şişmiş felan derse 4 olcak diyom hemen :))))))))

ben diğer gebeliğimden kalan bi hamilelik pantolon vardı onu giyiyorum üstünede bolbi badi giyiyorum dün okulumun yemeği vardı büyük çamlıcada gece bi elbise giydim aynı elbiseyi işlemden önce kuzenimin nişanında giymiştim güzel olmuştu bende denemeden gittim kuaföre saç baş ohhhhhhhh yaptırdım tam yemeğe gidicem elbiseyi bi giydim amn allahım one göbek :))))))))))) ama çooooooooooooook hoşuma gitti :)))))))))) orda bebeğimin olduğunu biliyorum ve onu hissediyorum yalnız şölede bişi var ben çooooooooooook acıkıyorum dikkat et hemen hemen herkezde aynı belirtiler oluyo kilo alma

canım bende daha şimdilik pek bi iştah yok, hatta azcık yesem doyuyorum gerçi bu da 2-3 gündür olan bişey önceden gayet iyiydi iştahım,,, kilo almamak için yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum bi sakıncası olmaz sanırım, günde yarım saat yürüyüşün,,

derin ve esracım inş sizlerinde kocamannnnnn göbişiniz olacak canım, dualarım sizlerle,, tez zamanda sizleride göbişliler grubunda görecez,

ahhhhhhhh derinim bilsen senide böle dertlerle görmeyi nekadar istiyorum enkısa zamanda Allahım esrayıda senide bizim dertlerle mutlu etsi sizde yazın bize göbeğim şişti diye

ınşşşşşşşş nurcanım ınşşşşşşşşşş ınşşşşşşş

canım bende daha şimdilik pek bi iştah yok, hatta azcık yesem doyuyorum gerçi bu da 2-3 gündür olan bişey önceden gayet iyiydi iştahım,,, kilo almamak için yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum bi sakıncası olmaz sanırım, günde yarım saat yürüyüşün,,

derin ve esracım inş sizlerinde kocamannnnnn göbişiniz olacak canım, dualarım sizlerle,, tez zamanda sizleride göbişliler grubunda görecez,

ınş canım dualrınız ıcın sagolun allh razı olsunnnn

cok guldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

:)))))))))))) gül gül yakında sende öle yaparsın bk örnek olim size yoksa kadınlar garip garip bakıyo hani şuna bak daha şimdide yarım düya olmuşsun dergibi bide kiloluyum 73 kiloyum :))))))) inşallah bidaki ay senle derinde desin bunları

canım inşallah sende olmaz ozaman valla ben kilo almıyorum şuanlık ama çoooooook yiyorum ben geçen gebeliğimdede hiç kilo almadım millet 12- 13 kilo alıyodu ben dokuzuncu ayda toplam 6 kilo almıştım oda zaten olum 3.600 doğdu eşi felan derken kendim aynı kiloda kalmışım yürüyüşe gelince ben sürekli uyuyorum çok halsizim o yüzden yürüyüş tek yapamıyorum tansiyonumda düşüyo ama akşamları havalar birazdaha serinliyo eşim gelsana cips aliyim diye bni kandırıyo markete götürüyo 1 saat orda oyalıyo beni ölelikle bi saat yürümüş oluyorum :))))))))))) eğer lekelenmen yoksa yürüye bilirsin yarım saat ama lekelenmen vars sakın yürüme düşük yaparsın

Son düzenleme:
:)))))))))))) gül gül yakında sende öle yaparsın bk örnek olim size yoksa kadınlar garip garip bakıyo hani şuna bak daha şimdide yarım düya olmuşsun dergibi bide kiloluyum 73 kiloyum :))))))) inşallah bidaki ay senle derinde desin bunları

keske kız.......melegım benmlen olsunda yarım dunya olmaya razıyım :)))))

canım inşallah sende olmaz ozaman valla ben kilo almıyorum şuanlık ama çoooooook yiyorum ben geçen gebeliğimdede hiç kilo almadım millet 12- 13 kilo alıyodu ben dokuzuncu ayda toplam 6 kilo almıştım oda zaten olum 3.600 doğdu eşi felan derken kendim aynı kiloda kalmışım yürüyüşe gelince ben sürekli uyuyorum çok halsizim o yüzden yürüyüş tek yapamıyorum tansiyonumda düşüyo ama akşamları havalar birazdaha serinliyo eşim gelsana cips aliyim diye bni kandırıyo markete götürüyo 1 saat orda oyalıyo beni ölelikle bi saat yürümüş oluyorum :))))))))))) eğer lekelenmen yoksa yürüye bilirsin yarım saat ama lekelenmen vars sakın yürüme düşük yaparsın

yok canım hiç kanama ,leke yok çok şkr, bundan sonra başalyayım bende, eşinin tekniği güzelmiş bende aynısı eşim için uygulayayım, bizde durum tam tersi onu kanepeden kaldırmak sorun:)

yok canım hiç kanama ,leke yok çok şkr, bundan sonra başalyayım bende, eşinin tekniği güzelmiş bende aynısı eşim için uygulayayım, bizde durum tam tersi onu kanepeden kaldırmak sorun:)

:))))))))))hahahahha bencede uygua normalde aslında benim eşimide kaldıramazsın koltuktan alır kendi bilgisayarını bidahada gözü hiç bişi görmez ama şimdi bu bizim 2. bebek ya birinide kaybettiğiimiz için bu bayağı bi değerli ondan benimle çok ilgileniyo :)))))))))) kanaman yoksa yarım saat normal canım

:))))))))))hahahahha bencede uygua normalde aslında benim eşimide kaldıramazsın koltuktan alır kendi bilgisayarını bidahada gözü hiç bişi görmez ama şimdi bu bizim 2. bebek ya birinide kaybettiğiimiz için bu bayağı bi değerli ondan benimle çok ilgileniyo :)))))))))) kanaman yoksa yarım saat normal canım

:)))))) ah su erkekler demı nurcan....bebegın dogsun senı gozude gormez :)onunlan ılgılenır bu sefer :=)

kızlar günaydın herkese...

dün akşam doktora gittik...kalp atışı dinlemeye....
bebişler ikizmiş..... ikiside sağlıklı dedi...:emir_bebek:

kızlar günaydın herkese...

dün akşam doktora gittik...kalp atışı dinlemeye....
bebişler ikizmiş..... ikiside sağlıklı dedi...:emir_bebek:

:64::64::64::64::64:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senın cıft embrıo ıdı demı
snın adına cok sevndım kelebek
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın ınşşşşşşşşş

Back
X