• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

canım bende testimi yaptım 4 gün önce 12.gün sonucum 125 hamileyim.
haftayada keseyi görmeye gidicem allhın izniyle.
çok değişik bir duygu 8 yıl bekledim dile kolay
tek duam sağlıklı olması değerimin artması
hepiniz benim gibi mutlu sona kavuşursınız inşallah

canım bende testimi yaptım 4 gün önce 12.gün sonucum 125 hamileyim.
haftayada keseyi görmeye gidicem allhın izniyle.
çok değişik bir duygu 8 yıl bekledim dile kolay
tek duam sağlıklı olması değerimin artması
hepiniz benim gibi mutlu sona kavuşursınız inşallah

allah tammaına erdirsin canım..doktorun ulunbey di dimi benimde ulun bey.. benim 9 gün değerim 254.çıktı yarın 12 günüm tekrar teset yaptırıcam inşş katlamıştır herşey yoluındadır...keseyi ne zman görbiliyoruz aceba

hamile kalan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun sizlere Allah uzun ömürler versin.inşallah darısı bizlerin başına bende önümüzdeki hafta iğnelere başlıyorum.Allah tüm isteyenlere anneliği nasip etsin banada :)

hamile kalan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun sizlere Allah uzun ömürler versin.inşallah darısı bizlerin başına bende önümüzdeki hafta iğnelere başlıyorum.Allah tüm isteyenlere anneliği nasip etsin banada :)

canım senin tedavinde hayırlı uğurlu olsun inşş..emeklerin boşa cıkmasın..

evet kızlar rabbime sonsuz şükürler olsunki hamileyimmmm darısı tüm isteyenlerin başına

hamile arkadaşlar var aramızda ilk sayfaya isimlerin yanına yazalım bize de moral olsun. Tebrik ediyorum sizleri darısı bize

günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah bence bu işin sırrı pozitif düşünce yatıyor pozitif olun pozitif sonucu alın

gamzelim seninde hayırlı olsun canım değerin çok güzel
bana 12 gün sonra keseyi görmeye gelin dediler.8 i test yapmıştım.20 sinde gidicem.
çok heyecanlıyım çok farklı duygular içerisindeyim.dikkat ediyorum herşekilde, iyi besleniyorum.insan çok korkuyo banyo yaparken yürürken bile çok dikkat ediyorum.çok zor sahip oluyoruz diğer hamilelikler gibi değil bizimki.
allah hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin.

gamzelim seninde hayırlı olsun canım değerin çok güzel
bana 12 gün sonra keseyi görmeye gelin dediler.8 i test yapmıştım.20 sinde gidicem.
çok heyecanlıyım çok farklı duygular içerisindeyim.dikkat ediyorum herşekilde, iyi besleniyorum.insan çok korkuyo banyo yaparken yürürken bile çok dikkat ediyorum.çok zor sahip oluyoruz diğer hamilelikler gibi değil bizimki.
allah hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin.

sağol canım çok tşk ederim..evet insan çok korkuyo bişey olucak diye inş keseyide kalp atışınıda duyarsın canım..

benıde yazın lutfen arkadaslar ben sevilay benimde agustosun 27 de transferım yapıldı suan beklemedeyım tahlıl ıcın ızmır bornova şifa hastanesınde yapıldı dr*.erol tanvergen

aralcıgım tekrardan rebrık ederım rabbım bızdee nasıp eylesın ınşşşşş

kızlar bende randevumu aldım haftaya carsamba
cok heyecanlıyım :))))

aralcıgım tekrardan rebrık ederım rabbım bızdee nasıp eylesın ınşşşşş

kızlar bende randevumu aldım haftaya carsamba
cok heyecanlıyım :))))

sağol canım rabbim sana ve tüm istiyenlerede yaşatsın bu güzel duyguyu canım rabbim bizlerinde kucağımıza almayı nasip etsin esracım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah

Back
X