• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

hımmmmmm ınşşşşşş rabbm hayırlı sonuclarını yazmayıda nasp etsın
bnde acıp heyacn vede korku var
sende nasıl gecıor gunler korkulacak bişi varmı tedavı surecınde

amin inşallahhh:nazar:
valla ne yalan söliyim bende başlarken çok korktum , ama çok şükür şimdiye kadar ters giden beni rahatsız edebilecek hiçbirşey olmadı. Göbekten iğnelerden çekiniyordum hiç acıtmıyor hissetmiyorsun bile. Bakalım inşallah yumurta toplama ve transferde böyle rahat geçer.
Hiç korkulacak birşey yok rahat ol , hatta keyif almaya bak .Belkide bu günler bize güzel anılar olarak kalacak canım

amin inşallahhh:nazar:
valla ne yalan söliyim bende başlarken çok korktum , ama çok şükür şimdiye kadar ters giden beni rahatsız edebilecek hiçbirşey olmadı. Göbekten iğnelerden çekiniyordum hiç acıtmıyor hissetmiyorsun bile. Bakalım inşallah yumurta toplama ve transferde böyle rahat geçer.
Hiç korkulacak birşey yok rahat ol , hatta keyif almaya bak .Belkide bu günler bize güzel anılar olarak kalacak canım

aslında gene cok sanslıyız
rabbım bu duyguyu tatırmayı bıle herkese nasp etmez
sonucu ne olursa olsun dusunsene bebegının ıcıne gıdısını gorusoun
cok gusel bır duygu
ıgnelerden bnde korkuyorum
sanırım esım gelıp vurur gerı gıder

aslında gene cok sanslıyız
rabbım bu duyguyu tatırmayı bıle herkese nasp etmez
sonucu ne olursa olsun dusunsene bebegının ıcıne gıdısını gorusoun
cok gusel bır duygu
ıgnelerden bnde korkuyorum
sanırım esım gelıp vurur gerı gıder

Canım inşallah emeklemiz boşa çıkmaz allahın izniyle sağlıkla kavuşuruz.
Bence eşine vurdurmana hiç gerek yok daha çok stres yaparsın öyle inan ne battığını hissediyorsun ne çıktığını. Kendi kendine çok rahat yapabilirsin

Canım sana ulaşmaya çalıştım ama online değildin eylül topiğinede cevap vermiştim :) çok geçmiş olsun doğal şeyler dene bal limon ılık su falan iç
Bende çok heyecanlıyım evet bu akşam 21:30 da vurulacağım iğneyi
evet sabah ac susuz gidilyor çünkü anestezi yapılacak narkoz alacağız

sagol canim tesekkur ederim.. vitaminler alıyorum ilacsiz gecmeyecek maalesef :gitme: insallah transfere kadar toplanırım..

ben de asırı heyecanlıyım ben de dun son puregon umu vurdum aynı zamanda lucrinimi de.. bugun de son lucrin + ovitrelle'imi vuracagım kısmetse.. saat 8.30'da Allah yardımcımız olsun..

seni Ates olcme topiginden hatırlıyorum ben o zamandan sonra nick imi degistirdim hatirlamayabilirsin..

bakalim neler olacak kac yumurta dollenecek ve ne zaman transfer olacak.. of cok heyecanlıııkaydirigubbakcemile5

sana canı gönülden katılıyorum doktorum bu ayki reglimle başlayalım dedi ben bir ay daha beklemek istedim malüm tamamen duygusal bu 3. tedavi olacak donmuş tedavisi daha uygun olsanda toplamda baya yekün tutuyor Allahım yardımcımız olsun. bu arada benimde transferim ekimin son haftasında olacak Allah nasip ederse.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah son denemen olur. Ben herşeye sıfırdan başlayacağım. Bi dondurulmuşum bile yok çünkü......

:nazar:

ADANA BASKENT E YAPTIRMAYA KARAR VERDIM SEMINERE KATILICAM RABBIM NASP EDERSEDE BUYUK IHTIMAL DIGER ADETIMDE BASLANIR TEDAVIYE
DUANIZI EKSIK ETMEYIN

Kendimle birlikte hepinize dua ediyorum. Çok zormuş çok. Ben diyordumki tıp o kadar ilerledi olmaz diye bişey yok . Ama öyle değilmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum

Canım inşallah emeklemiz boşa çıkmaz allahın izniyle sağlıkla kavuşuruz.
Bence eşine vurdurmana hiç gerek yok daha çok stres yaparsın öyle inan ne battığını hissediyorsun ne çıktığını. Kendi kendine çok rahat yapabilirsin

sanırım basa gelınce yaparım
bebegımın olacagını dusununce yaaprım bencede

Kendimle birlikte hepinize dua ediyorum. Çok zormuş çok. Ben diyordumki tıp o kadar ilerledi olmaz diye bişey yok . Ama öyle değilmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum

rabbım emerderse oluyor malesefkı bunun tıpın ılerlemesıylen alakası hıc yok :(

ıste bızlerde kendımızı tıta care tukenmez dıyerekten avutuyoruz ne yapalım

arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben 3 yıllık evliyim 1tane aşılama deneyimim var tutmadı malesef:(
geçen ay tüp bebek için doktora gittik.raporum çıktı ilaçlarım buzdolabımda bekliyor ve nasipse önümüzdeki salı gidip ilaçlarıma başlayacağım...
çok değişik duygular içerisindeyim bi yandan korkuyorum ilaçlar yumurta top işlemi(doktorum yumurta top işlemini narkozsuz yapacağını söyledi ne kadar ısrar etsemde) bi yandan da acayip heyecanlı ve umut doluyum inşaallh rabbim hepimizin isteyen bütün kullarının kucaklarını bebekle doldurur.

arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben 3 yıllık evliyim 1tane aşılama deneyimim var tutmadı malesef:(
geçen ay tüp bebek için doktora gittik.raporum çıktı ilaçlarım buzdolabımda bekliyor ve nasipse önümüzdeki salı gidip ilaçlarıma başlayacağım...
çok değişik duygular içerisindeyim bi yandan korkuyorum ilaçlar yumurta top işlemi(doktorum yumurta top işlemini narkozsuz yapacağını söyledi ne kadar ısrar etsemde) bi yandan da acayip heyecanlı ve umut doluyum inşaallh rabbim hepimizin isteyen bütün kullarının kucaklarını bebekle doldurur.

tedavın hayırlı olsun
gobısınde bebegınlen don ınşşş
bende senın gıbıyım korku vede heyecan karısık
ılk denemem olacak benım dıger ay

merhaba kızlar bende ağustos da başladım tedawiye adana da ankada tüp bebek merkezinde gökhan çıragil tarafından eylülün 6 sında 5.gün transferi yapaldı 16 sında yani 2 gün sonra test günüm Allah ım hepimizinkini rast getirsin inşallah..

arkaadşlar bende yarın lucrinle başlıyorum.yani uzun protokol.. trabzon clinart tüp bebk merkezi... inş hepimiz bebişelrimize kavuşuruz.

merhaba kızlar bende ağustos da başladım tedawiye adana da ankada tüp bebek merkezinde gökhan çıragil tarafından eylülün 6 sında 5.gün transferi yapaldı 16 sında yani 2 gün sonra test günüm Allah ım hepimizinkini rast getirsin inşallah..

canım hayırlı olsun , inşalaah 2 gün sonra güzel heberlerini alırız:1rolleyes:

canım bugün kan testi yaptır çıkar sonuç. hayırlı sonuçlar olsun inşallah
bugün 9. gün idrarda belki çıkar belki çıkmaz ama kanda çıkar tatlım.

canım bu işlere akıl sır ermiyor kesinlikle olmaz dedikleri oluyor olumlu baktıkları olmuyor yada senelerce çocuk özlemi çekip 10 yıl ve üzeri kendiliğinden hamile kalanlar mucizeler
Allahım güzel rabbim bizede MUCİZEMİZİ versin.

canım bugün kan testi yaptır çıkar sonuç. hayırlı sonuçlar olsun inşallah
bugün 9. gün idrarda belki çıkar belki çıkmaz ama kanda çıkar tatlım.

zaten zor dayanıyorum eşimde sabah hadi gidelim yaptıralım dedi ama kendimi tutuyorum idrar testimi alsam acaba CADIARZU

canım bu işlere akıl sır ermiyor kesinlikle olmaz dedikleri oluyor olumlu baktıkları olmuyor yada senelerce çocuk özlemi çekip 10 yıl ve üzeri kendiliğinden hamile kalanlar mucizeler
Allahım güzel rabbim bizede MUCİZEMİZİ versin.

Doğru söylüyorsun. Bizde eşimde problem. Tese ile sperm bulunuyor. Diyordumki bana kadar gelsin gerisi kolay. Ama ben sahip çıkamadım bebişime.Diyorlarya pozitif düşün diye. Ben hep pozitiftim. Aklımın ucundan bile geçmedi olmayacak diye. Ama olmadı işte.

Back
X