• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım aranızda bende varım
benide listeye eklermisiniz ekim ayında olacak transferim
umut tüp bebek 3. deneme dondurulmuşlarla olacak sanırım ekimin son haftasında olacak.

Günaydın canım. Ben de bayramda hastalandım malisef tedaviye başlayamadım. sanırım Ekim başına kaldı. Napalım geç olsun güç olmasın. hem biraz kendimizi toplarız belki para kalmadı offffffff

sana canı gönülden katılıyorum doktorum bu ayki reglimle başlayalım dedi ben bir ay daha beklemek istedim malüm tamamen duygusal bu 3. tedavi olacak donmuş tedavisi daha uygun olsanda toplamda baya yekün tutuyor Allahım yardımcımız olsun. bu arada benimde transferim ekimin son haftasında olacak Allah nasip ederse.

Selam kızlar dün muayene oldum kan tahlili sonucum iyi çıkmış. 17 tane yumurta oluşmuş muhtemelen 17 eylül opu olacakmışım. Ay çok heyecanlıyım ya kaliteli çıkmazsa ya embriyo oluşmazsa oof önemli olan sayı değil kalite diyor buradaki arkadaşların çoğu haklılar aslında ama doktorum sayının çok iyi olduğunu ve şu anda 11-13mm çapına ulaşan yumurtalarım olduğunu söyledi bakalım hayırlısı ne olur dua edin canım arkadaşlarım...

canım bende testimi yaptım 4 gün önce 12.gün sonucum 125 hamileyim.
haftayada keseyi görmeye gidicem allhın izniyle.
çok değişik bir duygu 8 yıl bekledim dile kolay
tek duam sağlıklı olması değerimin artması
hepiniz benim gibi mutlu sona kavuşursınız inşallah

Canım harika bir haber bu. Değerin artacak inşallah emin ol kalp atışlarınıda duyacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişini. Tekrar tebrik ederim.hihoyyyt

gamzelim seninde hayırlı olsun canım değerin çok güzel
bana 12 gün sonra keseyi görmeye gelin dediler.8 i test yapmıştım.20 sinde gidicem.
çok heyecanlıyım çok farklı duygular içerisindeyim.dikkat ediyorum herşekilde, iyi besleniyorum.insan çok korkuyo banyo yaparken yürürken bile çok dikkat ediyorum.çok zor sahip oluyoruz diğer hamilelikler gibi değil bizimki.
allah hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin.

canım benimde 21 eylülde evleneli 8yılım olacak ve ekim sonu ikinci tedaviye başlaıyacağız inşallah bende 8.yılımda senin gibi gülerim..

Kızlarr rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah perşembe günü yumurtalarım toplanacak benide listeye ekleyin lütfen ilk denemem medicana beylükdüzü nde yapılıyor tedavim doktorlarım Aysun - Selman LAÇİN uzun protokol

Kızlarr rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah perşembe günü yumurtalarım toplanacak benide listeye ekleyin lütfen ilk denemem medicana beylükdüzü nde yapılıyor tedavim doktorlarım Aysun - Selman LAÇİN uzun protokol

hayırlısı olsun canım inş ilk denemede bebğine kavuşursun

sağol canım rabbim sana ve tüm istiyenlerede yaşatsın bu güzel duyguyu canım rabbim bizlerinde kucağımıza almayı nasip etsin esracım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah

sagolasın canım ınşşşş
ılk vede son denemem olsun ınşşşşşş

ozlem'cigim selam, eylul topic'inden sana regl olup olmadigini sormustum.. hatirlarsin belki.. benim de persembe gunu toplanacak yumurtalarım cok heyecanlıyım... yalnız ustumde biraz kırıklık var usutmusum hap da alamıyorum.. hemsire bi sey alma dedi kafamçokkarıştı
sen napıyorsun catlatmayı bu aksam yapacaksın di mi?
bi de toplamaya ac susuz gidiliyo di mi?

sagolasın canım senınkısıde hayrlı olsun
sen sonucunu alırsın benım tedavı baslayana kadar
uzun protokolmu ?
Ayrıca sorun ney?

uzun protokol , bende pko eşimde sperm azlığı var. Bakalım aksilik olmassa önümüzdeki hafta yumurta toplamaya geçicez :emir_bebek:

uzun protokol , bende pko eşimde sperm azlığı var. Bakalım aksilik olmassa önümüzdeki hafta yumurta toplamaya geçicez :emir_bebek:

nrmalde kadında sorun oldugunda kısa protokol uygulanıor dıe bılıorum
acaba yasından dolayımı =?

ozlem'cigim selam, eylul topic'inden sana regl olup olmadigini sormustum.. hatirlarsin belki.. benim de persembe gunu toplanacak yumurtalarım cok heyecanlıyım... yalnız ustumde biraz kırıklık var usutmusum hap da alamıyorum.. hemsire bi sey alma dedi kafamçokkarıştı
sen napıyorsun catlatmayı bu aksam yapacaksın di mi?
bi de toplamaya ac susuz gidiliyo di mi?

Canım sana ulaşmaya çalıştım ama online değildin eylül topiğinede cevap vermiştim :) çok geçmiş olsun doğal şeyler dene bal limon ılık su falan iç
Bende çok heyecanlıyım evet bu akşam 21:30 da vurulacağım iğneyi
evet sabah ac susuz gidilyor çünkü anestezi yapılacak narkoz alacağız

nrmalde kadında sorun oldugunda kısa protokol uygulanıor dıe bılıorum
acaba yasından dolayımı =?

bilmiyorumki , zaten benim tedavimde burda okuduklarımdan biraz değişik lucrin aşısını tek doz vuruldum ben şimdi gonal f iğnelere devam ediyorum.Merkezden merkeze değişiklik gösteriyor tedavi şekilleri sanırım , yaşta etkiler tabiki

bilmiyorumki , zaten benim tedavimde burda okuduklarımdan biraz değişik lucrin aşısını tek doz vuruldum ben şimdi gonal f iğnelere devam ediyorum.Merkezden merkeze değişiklik gösteriyor tedavi şekilleri sanırım , yaşta etkiler tabiki

kac yasındasın.ben ılk defa duydum ama uzun uygulandıgını

Back
X