Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım. Ben de bayramda hastalandım malisef tedaviye başlayamadım. sanırım Ekim başına kaldı. Napalım geç olsun güç olmasın. hem biraz kendimizi toplarız belki para kalmadı offffffff
aralcıgım tekrardan rebrık ederım rabbım bızdee nasıp eylesın ınşşşşş
kızlar bende randevumu aldım haftaya carsamba
cok heyecanlıyım :))))
canım bende testimi yaptım 4 gün önce 12.gün sonucum 125 hamileyim.
haftayada keseyi görmeye gidicem allhın izniyle.
çok değişik bir duygu 8 yıl bekledim dile kolay
tek duam sağlıklı olması değerimin artması
hepiniz benim gibi mutlu sona kavuşursınız inşallah
gamzelim seninde hayırlı olsun canım değerin çok güzel
bana 12 gün sonra keseyi görmeye gelin dediler.8 i test yapmıştım.20 sinde gidicem.
çok heyecanlıyım çok farklı duygular içerisindeyim.dikkat ediyorum herşekilde, iyi besleniyorum.insan çok korkuyo banyo yaparken yürürken bile çok dikkat ediyorum.çok zor sahip oluyoruz diğer hamilelikler gibi değil bizimki.
allah hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin.
Kızlarr rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah perşembe günü yumurtalarım toplanacak benide listeye ekleyin lütfen ilk denemem medicana beylükdüzü nde yapılıyor tedavim doktorlarım Aysun - Selman LAÇİN uzun protokol
sağol canım rabbim sana ve tüm istiyenlerede yaşatsın bu güzel duyguyu canım rabbim bizlerinde kucağımıza almayı nasip etsin esracım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah
Esracım tedavin hayırlı olsun . İnşallah ilk denemede tutar.Nereye gidiyorsun görüşmeye.
canım hayırlı olsun , bende bugün 5.iğnemi olucam zaman geçmek bilmiyor
hayırlısı olsun canım inş ilk denemede bebğine kavuşursun
Kızlarr rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah perşembe günü yumurtalarım toplanacak benide listeye ekleyin lütfen ilk denemem medicana beylükdüzü nde yapılıyor tedavim doktorlarım Aysun - Selman LAÇİN uzun protokol
sagolasın canım senınkısıde hayrlı olsun
sen sonucunu alırsın benım tedavı baslayana kadar
uzun protokolmu ?
Ayrıca sorun ney?
uzun protokol , bende pko eşimde sperm azlığı var. Bakalım aksilik olmassa önümüzdeki hafta yumurta toplamaya geçicez![]()
ozlem'cigim selam, eylul topic'inden sana regl olup olmadigini sormustum.. hatirlarsin belki.. benim de persembe gunu toplanacak yumurtalarım cok heyecanlıyım... yalnız ustumde biraz kırıklık var usutmusum hap da alamıyorum.. hemsire bi sey alma dedi kafamçokkarıştı
sen napıyorsun catlatmayı bu aksam yapacaksın di mi?
bi de toplamaya ac susuz gidiliyo di mi?
nrmalde kadında sorun oldugunda kısa protokol uygulanıor dıe bılıorum
acaba yasından dolayımı =?
bilmiyorumki , zaten benim tedavimde burda okuduklarımdan biraz değişik lucrin aşısını tek doz vuruldum ben şimdi gonal f iğnelere devam ediyorum.Merkezden merkeze değişiklik gösteriyor tedavi şekilleri sanırım , yaşta etkiler tabiki
kac yasındasın.ben ılk defa duydum ama uzun uygulandıgını