2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
Kızlarrr kapatılır mı bilmiyorum ama böyle bir topiğimiz olsun istedim diğer anneler gibi

şimdi desteklerinizi bekliyorum göbüşleriniz,bebişlerinizin resinleri ve onlara aldığınız ördüğünüz ciciler

kendi kullandığınız ürünler bebek odası ürünleri vs..
..

hepsini burada paylaşalım bebeklerimize ileride gösterelim....kaydirigubbakcemile3

Uploaded with ImageShack.us

miniğimin ilk resmi işte minik kese
KANSERLE MÜCADELE ETTİKTEN SONRA TÜP BEBEK DENEMESİ VE İŞTE BUUUU BEKLEDİĞİM İLK HEYECAN....asla umudunuzu yitirmeyin.maaşallah ben çok mücadele ettim ve hep inandım sizde heep inanın

Uploaded with ImageShack.us
minik insan göbeğimde ANNECİK VE MİNİK GÖBEĞİ maaşallah (bi yandan resim koyarım bi yandan nazara geleceğim diye korkarım ay insan geç bulunca böle oluyor kızlar kusura bakmayın

mervecim maşallah size bebeğinede allah sizi nazarlardan korusun cnm bu açtığın topiğede inşş hamile kalırsam gelicem.senin kocaman bi yüreğin var zor günleri atlatmışsın allahım senin yüzünü daima güldürsün sabrın ve inancınla bu günlere gelmişsin ne mutlu sana.allaha emanet olun

Maaşallah o minik bebişe, o minik bebişin annesine ve babasına
ama neden sadece aralık-ocak anneleri???
bende tüp bebek yöntemiyle hamiş olanlardanım ama inşallah ekimde anne olacağım hihoyyyt

maşallahhh harikasınızzz tatlımmm bebişinde sizde nazar değmesin arkadaşımaaa allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin sonrada bebişin kucağında resimlerinizi görelim

Kızlar saolun hepinize çook teşekkür ederim ii dilekleriniz için
ben bu topiği ve anne topiğini açarken çok düşündüm burda anne olmaya çalışan insanlar var onlar imrenir özenir nispet yapar gibi olur mu acaba dedim yada çok gıpta edipte içinden bi maaşallah geçirmeyenler yenii annelere nazar değdirir mi diye düşündüm
sonra kendimden pay biçtim bende anne olmak istedim çoğu zaman hamile kişileri görünce aman nazarım değer için kalır diye hep dua okurdum onlara halada okurum ayrıca bu topicte böle anneler resimleri bebekleri de olsun umutsuz annelere umut olsun istedim sonra çocuğu olmayan arkadaşlarımında benim gibi düşüneceğini düşünüp bu topicleri açtım umarım sizlere umut oluruz.sizlerde bizlerden dualarınızı eksik etmeyin bizlerinde sizlerden eksik etmediği gibi.....

sevgiyle kalın birgün hepimizin anne olması dileğiyle

Maaşallah o minik bebişe, o minik bebişin annesine ve babasına
ama neden sadece aralık-ocak anneleri???
bende tüp bebek yöntemiyle hamiş olanlardanım ama inşallah ekimde anne olacağım hihoyyyt
maaşallah cnm demek sende annesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tatlım sende aç bi tane ekim tüp bebek anneleri topiği nası fikir.?ben insan bunlara anca yetişiyorum ya da gel bizim topiğe engin bilgilerinden yararlanalım :)

cnm hepimiz sabredicez ve anne olucaz merak etme en kısa zamanda sende aramıza anne olarak dönüceksin inşallah

dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…