bu sefer oldu sanırım:)
kız maaşallah bu yenimi sanki daha fazla göbüş geçen seferkinden
merve Teyzeee, Baakk bu da annem gençken:)))))) Babam da bi değişiklik yok valla:)
merve Teyzeee, Baakk bu da annem gençken:)))))) Babam da bi değişiklik yok valla:)
kız maaşallah bu yenimi sanki daha fazla göbüş geçen seferkinden
Mersiiiiii şekeriiiimmm:))) Nasılsın zübeydecim, nen var nen yok, umarım moral süperdir, yeni yolculuğa hazırlanıyorsundur tatlım:)maşallahhhh çokta güzelmişinizzz efendimmm
canım yeğenim senin o annen bi daha ben gençken falan yazarsa falla hacklicem onun blg sini yahu kadın taş gibi hatun hala kendini yaşlı görüyo annene söle kafa kağıdına bakacağına aynaya baksın hah
cnm şaka bi yana maaşallah ne kadar güzel bi gelin olmuşsun uzun saç çok yakışmış funda uzatsana yine
Mersiiiiii şekeriiiimmm:))) Nasılsın zübeydecim, nen var nen yok, umarım moral süperdir, yeni yolculuğa hazırlanıyorsundur tatlım:)
hehe:)) Sen yanlış anladın.. O gençlik güzelliğim, şimdi ayrı bi güzelim mervem ha ha ha ha :))) Aynaya bakıyorum bakmaz mıyım:))))) Mihrap yerinde hala :roflol: :roflol: :roflol: amma ve lakiiin şu saç boyama işi beni çok bozdu... Çok bakımsız görünüyorum, dipler bembeyaz valla... Bakalım belki bugün bitkisel boyaya izin çıkar...
heee, o uuuupuzun saçlara gelince dee :roflol: kız onlar postiş:)) Nerdeeee, ben kendimi bildim bileli saçlarım omuz hizamdan aşağı inmez... o kadar uzar, sonra dipler çıkar ama boy aynı kalır, ne hikmet anlamadım ama öyle işte
hııııııııııııııııııııııııhhhh yesinler senin havanı postişmiş maaşallah sen omuzdaykende sırttayken de güzelsin cicim
bu senin saçların annem gibi devamlı dip boyar saçı hep aynı boyda sanırım devamlı kestirmekten
ya burası yıkılıyor.. aman aman resimler konmuş..fıstık gibi gelinler, damatlar ay ay ay.. kızım nazar değcek size.. maşallah subanallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?