2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

merve Teyzeee, Baakk bu da annem gençken:)))))) Babam da bi değişiklik yok valla:)

canım yeğenim senin o annen bi daha ben gençken falan yazarsa falla hacklicem onun blg sini yahu kadın taş gibi hatun hala kendini yaşlı görüyo annene söle kafa kağıdına bakacağına aynaya baksın hah

cnm şaka bi yana maaşallah ne kadar güzel bi gelin olmuşsun uzun saç çok yakışmış funda uzatsana yine

kız maaşallah bu yenimi sanki daha fazla göbüş geçen seferkinden

maşallahhhh çokta güzelmişinizzz efendimmm
Mersiiiiii şekeriiiimmm:))) Nasılsın zübeydecim, nen var nen yok, umarım moral süperdir, yeni yolculuğa hazırlanıyorsundur tatlım:)

hehe:)) Sen yanlış anladın.. O gençlik güzelliğim, şimdi ayrı bi güzelim mervem ha ha ha ha :))) Aynaya bakıyorum bakmaz mıyım:))))) Mihrap yerinde hala :roflol: :roflol: :roflol: amma ve lakiiin şu saç boyama işi beni çok bozdu... Çok bakımsız görünüyorum, dipler bembeyaz valla... Bakalım belki bugün bitkisel boyaya izin çıkar...

heee, o uuuupuzun saçlara gelince dee :roflol: kız onlar postiş:)) Nerdeeee, ben kendimi bildim bileli saçlarım omuz hizamdan aşağı inmez... o kadar uzar, sonra dipler çıkar ama boy aynı kalır, ne hikmet anlamadım ama öyle işte

hııııııııııııııııııııııııhhhh yesinler senin havanı postişmiş maaşallah sen omuzdaykende sırttayken de güzelsin cicim

bu senin saçların annem gibi devamlı dip boyar saçı hep aynı boyda sanırım devamlı kestirmekten

Ay yok, kestirmiyorm da kırık da yok... Bak en son tüpe başlamadan kestirmiştim, ama halaaa o boyda:))) Dipler nerdeyse 5 cm oldu ama:)

ya burası yıkılıyor.. aman aman resimler konmuş..fıstık gibi gelinler, damatlar ay ay ay.. kızım nazar değcek size.. maşallah subanallah..

ya burası yıkılıyor.. aman aman resimler konmuş..fıstık gibi gelinler, damatlar ay ay ay.. kızım nazar değcek size.. maşallah subanallah..

e sana dioruz sende koy diye niye koymuyosun

maşallah kimsenin nazarı değmez

gözü kalanında gözü çıksın hahahahahahahah:teytey:

Hah, olmuş:)))))
Kızlar bunlardan birini kaynamış soğumuş su için aldım, büyük olanı... Diğerini de çantamız için aldım:)))) esse de indirimde, ve BPA FREE.. ani güvenle bebklerimize kullanabilirz:)))

Son düzenleme:
:)) Bu da saf pamuktan bir battoş... English Home mağazalarında satılıyor, koltuk şalı diye kaydirigubbakcemile3 Ama saf pamuk olduğunu görünce, aldım kızlar, diğer battoşların içine bebişi sarmak için.. Yazın da rahatlıkla serip üzerine yatıra biliriz bebeklerimizi.. ınce ve ebadı büyük... Kışın yün ve diğer battoşların içinde yazın ise açıp serip, üzerine bebişimizi yuvarlamak için ideal geldi bana... Renkleri var, ben Beyaz olsun istedim:))

Uploaded with ImageShack.us

o miniğine cicilerinide yerim ben

MAAŞALLAH SÜBHANALLAH

allah nazarlardan korusun inşallah çok güzel cnm hepsi saf pamuk olayı çok ii bi seçim sağlıklı battaniyede bende pastel renkler yada beyaz seviyorum

oyyy oyyy şu sıpalar doğsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:

çok güzel cicişler fundacım.. kıskandım.. eve gidince bende minişimin resimlerini çekip eklicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…