2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

mervecim

ne güzel bir topik olmuş aklına eline sağlık

ben hiçbir şey almaya cesaret edemiyorum

Rabbim kavuştursun meleklerimize sağlıcakla inşallah kaydirigubbakcemile3

mervecim

ne güzel bir topik olmuş aklına eline sağlık

ben hiçbir şey almaya cesaret edemiyorum

Rabbim kavuştursun meleklerimize sağlıcakla inşallah kaydirigubbakcemile3

cnm saol sizlerde bol bol paylaşımda bulunursanız daha güzel olucak yalnız sen neden artık topiğimze gelmiyorsun ben merak etmiştim seni nasılsın tatlım nasıl gidiyo

pelin göbüşün çok tatlı ya bayağı yagın ve yuvarlak bide erkek sivri olur derler maaşallah göbüşe

bu kıyafet konusuna gelince

malum koyu gs li olduğum için bi yorum yapmicam ama bebeişe çok yakışıcak tatlım kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana eşimle ben farklı takımları tutuyoruz
ben gs o fb o yüzden biz altına fb üstüne gs gidirip resim çekicez

ama hastane çıkışı ormal bi renk olucak kaydirigubbakcemile3

Avatarımdan da bellidir, ayrıca açıklama yapmama gerek yok. Eşim de benim gibi. ınşallah oğlumuz da aynı tercihi yapar eninde sonunda :)

Benim doktorum gs'li ve çok uğraşıyor benimle. Doğumda süprizi falan varmış :) herhalde o da gs body falan getirecek..

ben seviyorum fb nin şeylerini ama hangilerini biliyomusun üzerinde minik kanarya yavru olan varya onu işte çok sevimli onlar onlardan da alsana annesi

ay siz bu gidişle çocuğun pipişinide bıyarsınız kaydirigubbakcemile

eşime diyorum gs li yapıcam diye aşkım o zaten fb li doğacak

Şu 7 ayı bir görelim Fenerium'u talan edeceğim zaten :) 2 yaşından itibaren de bizimle maçlara gelecek inşallah. Biz karı koca kombineliydik de içimize doğdu herhalde bu sene almadık.

Bu takımı da çok sade olduğundan beğendim. Anneannesi aldı torununa :)

merve teyzesi bunlarda kuzumun ilk cicileri..

Eklentiler

• $DSCN4957.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSCN4958.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 101
  • $DSCN4959.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 97
canlar artık bizimde kendimize göre bir listemiz olsun değil mi şöle bebeğin ilk 3 ayı rahat rahat kullanabileceği aşırıya kaçmadan çok aşırı teferruatlı olmayan en gerekli eşyaların olmazsa olmazların bir listesi ben derim ki başlayalım ve sonra herkes alıntı yaparak listeye eklemede bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…