kızlarrr bir günaydın bile yok mu :umursamaz:
aaa dedik ya zeynepçin niye kızıyonn..
günaydın bee nasılsın canım,
benim adım MERAL yani size hatırlamakta zorluk olmayacak sanırım :kedi:
ben günaydın dedikten sonra gelmemişti görmemiştim cevapları hiç kızarmıyım sizlere alsanaalsanasmile :sm_cool:
nasıl oldun.. bebiş rahat bırakıyormu annesini... uslu duruyormu..
Şekercim benim kadar olamasııııınnn:) ben kocamanım, 100 kg ile başladım hamileliğe, yaklaşık yarın 10. hafta olacak, 1,5 kg aldım bu arada ama ne kadarı hamilelik ne kadarı ilçaların biriktirdiği su bilemiyorum, çünkü bazen +/- 1 kg daha oynuyor.
Gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz.Yaşadıklarımız hiçte kolay şeyler değil.Tabi biz yine de çok şanslıyız ki bebeklerimiz bizimle.Bundan sonra bizi çok heyecan verici deneyimler bekliyor.
Burada ki paylaşımlarımız inanın ki çok değerli.Çevremizdeki bize yakın insanlarla bile paylaşamadığımız duygularımızı paylaşıyoruz.Birbirimizi tanımadığımız halde.
bilgecim ben sen den 10 kilo fazla başladım tedaviye, bu sırada da 2 kg almışım öle işte
ama bu sıkıntılar başladıktan sonra , 2 amelyat, sayısız histereskopi, hastalıklar, kistler, ilaç yüklemeleri,dış gebelik, düşük, negatif deneme +babamı kaybettim bu sırada akciğer kanserinden çok zordu++++ kayınvalide görümce derken hooooop depresyon ye babam ye; 4 senede 30 kg aldım :icecream:cokacimcoook:lepi::lepi:
ama razıyım biliyormusunuz ne kadar uğraştık, bu ana kavuşmak için...delikafadulden:CüvCüv:delikafadulden
Rabbim izin verirse doğumdan sonra kendimi sağlıklı bir kiloya getirmek için uğraşıcam...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan
günaydın canım benim. bugün biraz daha iyiyim galiba.. kendimi dinleye dinleye deli olucam zaten.. dün bütün gün sol tarafımda olan sancım akşam sağa geçti.. benim ufaklık şimdiden gezmeye başladı diyom, herkes gülüyo.. :) komik bi kız oldum ben galiba...
sen nasılsın meralcim..
bilgecim ben sen den 10 kilo fazla başladım tedaviye, bu sırada da 2 kg almışım öle işte
ama bu sıkıntılar başladıktan sonra , 2 amelyat, sayısız histereskopi, hastalıklar, kistler, ilaç yüklemeleri,dış gebelik, düşük, negatif deneme +babamı kaybettim bu sırada akciğer kanserinden çok zordu++++ kayınvalide görümce derken hooooop depresyon ye babam ye; 4 senede 30 kg aldım :icecream:cokacimcoook:lepi::lepi:
ama razıyım biliyormusunuz ne kadar uğraştık, bu ana kavuşmak için...delikafadulden:CüvCüv:delikafadulden
Rabbim izin verirse doğumdan sonra kendimi sağlıklı bir kiloya getirmek için uğraşıcam...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan
canım başın sağolsun. artık iyi olmalısın bu sıkıntılardan sonra gelen hediyen olmuş bebişin
amannn veririz canım ben de evlendiğimden beri 20 kilo kadar aldım ama vız gelir tırıs gider bebeğimizi alalım bir de zayıflamak için topik açarız zayıflarız biz azimli kızlarız
iyiyim canım dün akşam yemekten sonra midem bulandı afedersiniz çıkardım ve hemen uyudum onun dışında rahatım yani ara ara midem bulanıyor artık biraz erken oldu ama. canım sen kalp atışını duymuştun di mi bakalım biz de onu bekliyoruz :)
sağol canım olumunekankayizsmile
ama harikasın, zayıflamak için topik açarız kısmına baya güldüm :lepi:
Rabbim korusun bebişlerimizi inşallah
yok tatlım daha duymadım ben kalp atışını. yarın akşam kısmetse bakalım bizim ufaklık napıyo derinlerde.. biraz heyecanlayım. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden. inşallah benimledir. onu o kadar çok bekledim ki inşallah kaybetmek zorunda kalmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?