tşk ederim cnm allah razı olsun gece çok geç kaldık bebişlerin uyku saatti geldin çıktık bizde gerci daha çok küçükler ama olsun:)))))))))))
ben aydınlıyım canım..aydındasın sen ya ne güzel ben hiç egenin o alt kısımlarına gitmedim nası bi şehir acaba orası hep ordamıydın yoksa tayin falanmıydı ezgicim
doğru söylüor kadın bildiğin gibi yapsana sende yoruosun kadınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Dur bi düşüneyim, çok bombası vardır sağolsun. Ya aslında çok komik çok şirin bir kadın, bana acaip benziyor. Gelinin hamuru kaynanadan olurmuş derler ya, aynen öyle. Ama çok inatçı işte. 3 senedir gittiğimizde yatağımızı hazır etmiş olur. Hep yastıkları ters yere koyar, kıbleye ayağımız gelmesin diye. Ama kapı ağzı oluyor öyle diye ben alır değiştiririm. Bir de ne alakaysa çarşafı yastıkların üstüne örter, onu da düzeltirim. Görür ertesi gün yatağı gene aynı şekilde serer:))) Geçen dayanamadım "anne sen çarşafı böyle yapıyorsun ama oğlun uyurken yastığın altına kolunu sokmak istiyor" dedim. "Aaaa nasıl biliyorsanız öyle yapın" dedi bana:)))) Bakmayın eğlenmiyor da değilim:)))
Bu hafta sonu gene gideceğiz bakalım ne bombalarla geri döneceğim:))))
tatlım benim doktorum inanılmazzz rahat bi kadın tedavi doktorum o bana 2 şeyi yasakladı 1-cinsellik 2- dışarıdan çorba içmek özellikle çorba nedenini bilmiorum çorba içmediğim için zaten sormamıştım ama sanırım yağları pek hoş olmuor..yaw kızlar benim yemek sipariş ederken aklıma birşey takıldı. Hani iş merkezlerinin çok olduğuı yerlerde günlük menü çıkaran yerler olur ya, ucuz ev yemeği benzeri şeyler satarlar. Genelde öyle yerlerden yiyoruz. Seçimlerime mümkün olduğunca dikkat ediyorum. Hani mercimek ezogelin çorbaları filan olur böyle yerlerde, çorba içmeye gayret ediyordum ama bunlar hazır çorba olmasın sakın diye taktım şimdi. Pek öyle kremalı bilmemne çorbası tipi değil ama mercimek filan da böyle olabilir mi acaba?
hadi canımmmmdelikafaduldendelikafaduldenboshayallersmile kızlar benim bir arkadaşım gçen senelerde tüpbebekle çocuk sahibi oldu, (espiri değil gerçek)
memleketten amcası aramış, tebrik ,için ; Şöyle diyo:
Nassın kızım beben nası? Tüpbebeymiş ya diğer bebeler gibi yiyip içebiliyo mu yani iyimi, tüpü de mi var? :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anlatmışlar adam da gülmüş baya kendine
marmarise gelinn akyakaya harika ha karşıya geçmişsin 2 saatte ha uçakla bu tarafa gelmişsin aynı süre:):)evet var galata kulesi hatta evlilik tarihimizede orda kara vermiştik ama ben daha ferah şöle deniz aşırı bi yer düşünüyorum nereye gitsek ki ya
tekirdağı hiç görmedim ama çooooooooookk merak ediorum şehiri bilmem ama insanları inanılmaz komik benim 2 ev aradaşımda tekirdağlıydı:):)ben tekirdağ merkezde yaşıyorum.tekirdağ güzel bir şehir. özellikle de yaz aylarında nüfusu daha da artıyor.istanbulla neredeyse birleşecek.ama ben 1,5 yıldır burada yaşıyorum.işten dolayı.önden önce hayatım hep istanbulda geçti.ailemde orada.istanbuldan uzaklaşmak psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam.istanbulda çalışan insanlara çok üzülüyorum şimdi.ben her gün trafikte 4 saat geçiriyordum.çocuk büyütmek içinde çok ideal bir yer .haymatlos canım köyünü bilmiyorum.malkaraya gitmeyeli de yıllar oldu heralde.ben kimseyi tanımıyorum ama belki babam tanır.ama toprağımız en nihayet.
trakya çok güzeldir ve türkiyenin avrupasıdır.
süperrrrrrr o ev arkadaşlarımdan birinin ailesi almıştı silivride çiiftlik eviBen evlenmeden hatta eşimle tanışmadan yıllar önce gitmiştim ilk kez Tekirdağ'a. Çok sevmiştim, keşke burada yaşayabilsem demiştim. Hala da aynı fikirdeyim. İstanbul'u oldum bittim sevemedim ben. Eskişehirliyim, Ankara'da okudum. İş için İstanbul'a geldim. Ankaralılar genelde İstanbul'u sevmez ısınamazlar. Bende de öyle oldu. Gerçi güzel ve seyirlik yeri çok, evi ile işi yakın olanlar bir de parası ve vakti bol olanlar için harika bir yer burası ama bizim gibi ajandası dolu insanlar için trafik ve zorluktan başka bir anlama gelmiyor. Başka yerde işimiz aynı şekilde iyi olacak olsa hiç durmayacağız İstanbul'da. Emeklilik bizim kuşak için neredeyse bir hayal ama bir yaştan sonra Tekirdağ'a taşınmayı düşünüyoruz. Hatta Silivri'nin dağ tarafında bir çiftlik evi edindik, onu yaşanır hale getirmekle uğraşıyoruz. Bu hafta sonu diktiğimiz fidanları sulamaya gideceğiz:))) O fidanları transferimden 2 gün önce eşimle dikmiştik. 6 haftalıkken de gidip diplerini çapalamıştım. bilmiyorumkismile Şimdi filizlendiklerini gördükçe bebeğimi görmüş gibi seviniyorum.
yaaaaa off çok iğrenç bi durum ya nolcak halin tuzlu krakerfalan ye bari
benimde kasıklarımda ağrı var çok korkuyorum bişey olur diye devamlı tuvalete gidiyorum
kanama varmı diye
canım niye ağrın var senin bakiim.. yordun mu kendine yoksa..
Ya kızlar sizde de akşam olduğunda ayakların şişmesi gibi bir durum oluyor mu? İki akşamdır bir bakıyorum, ayak bileklerimin civarı kütük gibi olmuş. Benim baba tarafımda bir dolaşım bozukluğu hastalığı var, babam, babaannem, halam, amcamın kızı ve ablam şişer böyle. Kadınlar hamilelikte şişermiş özellikle. Bende de olacak diye korkuyordum, havaların ısınmasıyla başladı galiba. Ayakları yüksek yere kaldırıp öyle dinlenmeye çalışıyorum ama bu yaz bu yüzden zor geçecek galiba((
şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış
cnm bilgilerini vericektin listeye eklemem için
ya kızlar ya benim acayip havuzum geldiiii
şöle atlasam havuza cos edicem walla ya eve gidince küveti doldurup giriyim bari bide benim bi huyum vardır laptopu çamaşır makinasının üzerine alırım en son seyredemediğim bi dizi falan varsa açarım onu netten öle banyo yaparım eşim pek anlam veremez bu huyuma ama bide suyu asla kapamam hep akar.buz gibi suya giresim var yahu benim bugünkafamçokkarıştı
cnm hangi bilgilerimi istiyorsun sen söyle ben verim
kızlaar mevzuyu değiştirmek için size kaynanamı mı anlatsam yoksa 18 yaşında PCO muayenesi için gittiğim tıp fakültesinde hocanın bayağı bayağı üzerimde 20 kişiye ders anlatma hikayesini mi :)))
Üzülecek gerilecek bir şey yok kızlar, sohbetliyoruz işte yahu:)))
Çok sıcak bugün ondandır şeker, ama bize bu yaz havuz yasak galiba, ablam zamanında doktorlar yasaklıyorlardı, deniz serbestmiş ama havuz yasakmış, bakteri - mantar sebebiyle.
şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? Bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış
şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış
Sorma canım, ben de bıktım, benimki fitil ama aynı şekilde geri geliyor. Doktor bebeğin kendi plesantası gelişene ve kendi progesteronunu kendi üretene kadar devam dedi. 12. hafta da onu bıraktıracak. Östrojen bantları beni daha çok rahatsız ediyordu, tahriş ediyordu filan, ondan 8. hafta kurtuldum, sıra progestanda:)))
Bir de kızlar aranızda Glucofen ya da Glucophage kullanan var mı? PCO hastalarına verilen bir tür şeker ilacı, bunu da ilk trimester boyunca kullanacakmışım. Şekeri düzenleyen bir ilaç, galiba bunun yüzünden olmuyor benim bulantım.
ay güldürdün beni ya.. sen çok yaşa emi... harikasın.. Allah neşeni daim etsin..
kızlar istanbulda oturanlar daha öncede sormuştum galina ama unuttum
ben istanbul bakırköyde oturuyorum sizler nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?