2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

aydındasın sen ya ne güzel ben hiç egenin o alt kısımlarına gitmedim nası bi şehir acaba orası hep ordamıydın yoksa tayin falanmıydı ezgicim
ben aydınlıyım canım..
üniversite ve yüksek lisan vs.. için 8-9 yıl ayrı kaldım
o zaman bankacı olmayı çok istiodum
sınava girdim garanti bankasında başladım ilk başladığım yer aydındı:)
sonra eşimle tanıştım ki burda herkes birbirini tanır aslında ama biz hiç karşılaşmamışız evlendik burda kaldık..
benim hiç niyetim yotu aslında burada kalmak gibi ama şans iştte..
çoook güseldir ama bu taraflar aydın kuşadası marmaris izmir vs...
her zaman bekleriimm hepinzi:)

doğru söylüor kadın bildiğin gibi yapsana sende yoruosun kadınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım benim doktorum inanılmazzz rahat bi kadın tedavi doktorum o bana 2 şeyi yasakladı 1-cinsellik 2- dışarıdan çorba içmek özellikle çorba nedenini bilmiorum çorba içmediğim için zaten sormamıştım ama sanırım yağları pek hoş olmuor..

hadi canımmmmdelikafaduldendelikafadulden
karikatür mü o amca yahu:dance:

evet var galata kulesi hatta evlilik tarihimizede orda kara vermiştik ama ben daha ferah şöle deniz aşırı bi yer düşünüyorum nereye gitsek ki ya
marmarise gelinn akyakaya harika ha karşıya geçmişsin 2 saatte ha uçakla bu tarafa gelmişsin aynı süre:):)
valla bence harika olur ama onu daha uzun bi süreye saklayalım dersen eğer bende leb-i deryaya bayılıorum kendimce oraya da gidebilirsiniz derim..
tekirdağı hiç görmedim ama çooooooooookk merak ediorum şehiri bilmem ama insanları inanılmaz komik benim 2 ev aradaşımda tekirdağlıydı:):)

süperrrrrrr o ev arkadaşlarımdan birinin ailesi almıştı silivride çiiftlik evi
çok istemiştik gideli ama zamanla uymamıştı bir türlü
fotoğraflarını gösteriordu o bize içim gidiordu benim şahaneydii
mutlulukla oturun inşallah arkadaşımm
bebeğin büyüüsün koştursun koyunlarla oralıkta:):)

Ya kızlar sizde de akşam olduğunda ayakların şişmesi gibi bir durum oluyor mu? ıki akşamdır bir bakıyorum, ayak bileklerimin civarı kütük gibi olmuş. Benim baba tarafımda bir dolaşım bozukluğu hastalığı var, babam, babaannem, halam, amcamın kızı ve ablam şişer böyle. Kadınlar hamilelikte şişermiş özellikle. Bende de olacak diye korkuyordum, havaların ısınmasıyla başladı galiba. Ayakları yüksek yere kaldırıp öyle dinlenmeye çalışıyorum ama bu yaz bu yüzden zor geçecek galiba((

cnm öncelikle otururak çalışıyoruz yada bazılarımız hep ayakta o yüzden vucudumuz su ve tuz tutuyor bide genelde yediğimiz tuz miktarını azaltmamız sofra tuzu olarak hani şu kalın tuz varya ondan kullanmamız lazım

hareketsizlik ve tuzlu gıdalar sayesinde oluyo bu benim ayakalarımın altı yanıyo mesela şu an
mümkün olduğunca çalışırke uzatmak gerekiyor e bide ayaklarımıza bindirdiğimiz kendi yükümüzde var nolcak halimiz bilmem

şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış

ya kızlar ya benim acayip havuzum geldiiii

şöle atlasam havuza cos edicem walla ya eve gidince küveti doldurup giriyim bari bide benim bi huyum vardır laptopu çamaşır makinasının üzerine alırım en son seyredemediğim bi dizi falan varsa açarım onu netten öle banyo yaparım eşim pek anlam veremez bu huyuma ama bide suyu asla kapamam hep akar.buz gibi suya giresim var yahu benim bugünkafamçokkarıştı

şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış

aman derta ya gerçekten sorma ben jel hiç kullanmadım ama sabah fitil akşam iğnem vardı fitilde devamlı o jeller gidi top top geliyodu iç çamaşırıma iş yerinde bile günlük ped kullanmak sakıncalı diye iç çamaşırımı değitiriyordum

benim şimi folik asit

coraspin

ve haftada bir proluton depod diye bi iğnem var ama onlar bile fazla gelio

Çok sıcak bugün ondandır şeker, ama bize bu yaz havuz yasak galiba, ablam zamanında doktorlar yasaklıyorlardı, deniz serbestmiş ama havuz yasakmış, bakteri - mantar sebebiyle.

ay güldürdün beni ya.. sen çok yaşa emi... harikasın.. Allah neşeni daim etsin..

Çok sıcak bugün ondandır şeker, ama bize bu yaz havuz yasak galiba, ablam zamanında doktorlar yasaklıyorlardı, deniz serbestmiş ama havuz yasakmış, bakteri - mantar sebebiyle.

evet bende öle biliyorum havuz yasakmış deniz tuzlu olduğu için mikrobu kırar diye girebiliirsiniz diolar ama havuz :umursamaz:

şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? Bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış

slm cnm sende mi jel kullanıyorsun bende kullanıyorm ve daha çokta aynen dedigin gibi geri geliyor igrendim artık daha 16 gün kullancam 1aydır kullanıyorm nefret ettim artık inş en kısa zamanda biter keşke hab verselerdi ben aşılamada hap kullanmıtım öyle daha rahat oluyordu

Sorma canım, ben de bıktım, benimki fitil ama aynı şekilde geri geliyor. Doktor bebeğin kendi plesantası gelişene ve kendi progesteronunu kendi üretene kadar devam dedi. 12. hafta da onu bıraktıracak. Östrojen bantları beni daha çok rahatsız ediyordu, tahriş ediyordu filan, ondan 8. hafta kurtuldum, sıra progestanda:)))

Bir de kızlar aranızda Glucofen ya da Glucophage kullanan var mı? PCO hastalarına verilen bir tür şeker ilacı, bunu da ilk trimester boyunca kullanacakmışım. Şekeri düzenleyen bir ilaç, galiba bunun yüzünden olmuyor benim bulantım.

ay etkisi olabilirmi acaba eğer öleyse güzel bi durum nasıl olsa içmek zorunda olduğun bişeyin yaşayacağın başka bi kötü şeyi engelleme olaslığı bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…