2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bende aynııı şikayetler var burası ianılmaz sıcak ona bağlıorum hep ama geçen doktorum şey dedi
yumurtalıklrım hala dev gibiymiş bazılarında 9 ay geçmiormuş
bu nedenle sıcak basması şişlik erken başlayabilir dedi
sürekli reg döneminde sanıor vücut endini anladığım kadarıyla

bizim de 20 mayıs nikah yıldönümümüz.... bizde uzun zamandır hiç eğlenceli birşey yapmıyoruz. başbaşa kalabileceğiniz romantik bir şeyler yapın. malum seneye 3 kişi olacaksınız. viyak viyak bebek ağlaması :):)

ay etkisi olabilirmi acaba eğer öleyse güzel bi durum nasıl olsa içmek zorunda olduğun bişeyin yaşayacağın başka bi kötü şeyi engelleme olaslığı bile güzel

Gebelikte özellikle sabah bulantılarının nedeni şekerin düşmesi ve bu durumda karaciğerin bildiğimiz aseton salgılamasıymış. Benim şekerim hep düşük olduğu için kullanıyorum bu ilacı. Şekerimi düzenliyor. Sanki o yüzden sıkıntı yaşamadım gibi geliyor. İlacı kullanmazken hamile olmadığım halde sabahları midem bulanırdı hep. Ay merak ettim bu ilaçların topiği var oradaki kızlara bir sorayım:)))

:) :) kaydirigubbakcemile tutmayın atlıcam..

Ben Şerifali / Ümraniye'deyim canım. Anadolu yakasındayım.

hımmm sanki iki şehirde gibiyiz dimi ben bi ucunda sen bi ucunda bnm kuzenim dudulluda oturuyodu inan bakırköyden gidene kadar anam ağlıyordu ben iki haftada ir karıdayım doktorum karşıda benim güzel oralar ama ben bizim yakanın kalabalığına alıştığım için bana çok düzenli geliyor

bide içimizde tedaviden sonra büyüyen yumutalar var cicim oda etkiliyor olabilir mi acaba cicim

şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış

güzelcim benimde geri geliyordu.. ama artık gelmiyo.. jeli sıktıktan sonra 5 dakika yatıp yarım saat dolanıyorum. böylece rahim daha iyi emiyormuş.. sabah kalmadan sıkıyorum, sonra kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum. akşamda eve gider gitmez yapıyorum sonra kalkıp yemek hazırlıyorum. sen de bi öyle dene istersen..

bugün baya sıcak ya canım o yüzdendir.

bide içimizde tedaviden sonra büyüyen yumutalar var cicim oda etkiliyor olabilir mi acaba cicim

tabi tabi canım o yumurtalıkların dev gibi olmasının sebebi de o sanırım
hatta ne oluor onlar dedim 9 ay geçmeyen hastalarda ya sezeryan sırasında toplanıor yada doğumdan sonra atılıor dedi..

bizim nikah 20 05 2005 düğün 30 07 2005
aynı zamanlarda evlenmişiz resmen :))
tabi tabi canım o yumurtalıkların dev gibi olmasının sebebi de o sanırım
hatta ne oluor onlar dedim 9 ay geçmeyen hastalarda ya sezeryan sırasında toplanıor yada doğumdan sonra atılıor dedi..

ay bende keseyi görmeye gittiğimde bi baktık sağ tarafta bi sürü yumurtalar var dedi ki hocam ziyan oldu yavrularım nolcak şimdi dedim güldü vucut zamanla atıcak dedi

benim solda tüp bebek yaptırmama sebep olan ameliyattan kalan kitle sağda yumoşlar bebeğime yer kalmadı yahuuu

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.2011|29|75|Pazartesi kalp atışı eyvahedigeldismile |

24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |

25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62|2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |

26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75|Minik kese görüldü |

27|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| Haftaya randevu var eyvahedigeldismile|

28|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| daha bir aylık bebiş eyvahedigeldismile|

29|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı|
31|Angelofsky74|| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

arkadaşlar doğa için çal uzun ince bir yoldayım ı dinlediniz mi? muhteşem olmuş.. acayip rahatlatıcı...

ii yönünden bak oynayacak bir sürü top u var:))
(çok salakça olmadı değil miii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…