Ya kızlar sizde de akşam olduğunda ayakların şişmesi gibi bir durum oluyor mu? İki akşamdır bir bakıyorum, ayak bileklerimin civarı kütük gibi olmuş. Benim baba tarafımda bir dolaşım bozukluğu hastalığı var, babam, babaannem, halam, amcamın kızı ve ablam şişer böyle. Kadınlar hamilelikte şişermiş özellikle. Bende de olacak diye korkuyordum, havaların ısınmasıyla başladı galiba. Ayakları yüksek yere kaldırıp öyle dinlenmeye çalışıyorum ama bu yaz bu yüzden zor geçecek galiba((
kızlar ya bu ayın 24 ü benim evlenme yıldönümüm ne yapsam acaba güzel bişiler yapmak istiyorum ilk yıldönümümüz ameliyatımdan dolayı çok fena geçti hiç bişey yapamadık moralimiz çok bozuktu :uhm::uhm:
ay etkisi olabilirmi acaba eğer öleyse güzel bi durum nasıl olsa içmek zorunda olduğun bişeyin yaşayacağın başka bi kötü şeyi engelleme olaslığı bile güzel
boshayallersmile kızlar benim bir arkadaşım gçen senelerde tüpbebekle çocuk sahibi oldu, (espiri değil gerçek)
memleketten amcası aramış, tebrik ,için ; Şöyle diyo:
Nassın kızım beben nası? Tüpbebeymiş ya diğer bebeler gibi yiyip içebiliyo mu yani iyimi, tüpü de mi var? :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anlatmışlar adam da gülmüş baya kendine
Ben Şerifali / Ümraniye'deyim canım. Anadolu yakasındayım.
bizim de 20 mayıs nikah yıldönümümüz.... bizde uzun zamandır hiç eğlenceli birşey yapmıyoruz. başbaşa kalabileceğiniz romantik bir şeyler yapın. malum seneye 3 kişi olacaksınız. viyak viyak bebek ağlaması :):)
bende aynııı şikayetler var burası ianılmaz sıcak ona bağlıorum hep ama geçen doktorum şey dedi
yumurtalıklrım hala dev gibiymiş bazılarında 9 ay geçmiormuş
bu nedenle sıcak basması şişlik erken başlayabilir dedi
sürekli reg döneminde sanıor vücut endini anladığım kadarıyla
şu jelden bıktım.artık daha sık topak şeklinde geri geliyor.ilaçlardan kurtulsak ne güzel olur değil mi? bu arada kabak çekirdeği yiyin arkadaşlar.bi de kavrulmamış badem.çok faydalıymış
ya kızlar ya benim acayip havuzum geldiiii
şöle atlasam havuza cos edicem walla ya eve gidince küveti doldurup giriyim bari bide benim bi huyum vardır laptopu çamaşır makinasının üzerine alırım en son seyredemediğim bi dizi falan varsa açarım onu netten öle banyo yaparım eşim pek anlam veremez bu huyuma ama bide suyu asla kapamam hep akar.buz gibi suya giresim var yahu benim bugünkafamçokkarıştı
aaa ne güzel hangi yıl evlendiniz biz 2008 de
bide içimizde tedaviden sonra büyüyen yumutalar var cicim oda etkiliyor olabilir mi acaba cicim
aynı zamanlarda evlenmişiz resmen :))bizim nikah 20 05 2005 düğün 30 07 2005
tabi tabi canım o yumurtalıkların dev gibi olmasının sebebi de o sanırım
hatta ne oluor onlar dedim 9 ay geçmeyen hastalarda ya sezeryan sırasında toplanıor yada doğumdan sonra atılıor dedi..
.........................................
aynı zamanlarda evlenmişiz resmen :))
ay bende keseyi görmeye gittiğimde bi baktık sağ tarafta bi sürü yumurtalar var dedi ki hocam ziyan oldu yavrularım nolcak şimdi dedim güldü vucut zamanla atıcak dedi
benim solda tüp bebek yaptırmama sebep olan ameliyattan kalan kitle sağda yumoşlar bebeğime yer kalmadı yahuuu
arkadaşlar doğa için çal uzun ince bir yoldayım ı dinlediniz mi? muhteşem olmuş.. acayip rahatlatıcı...
ii yönünden bak oynayacak bir sürü top u var:))
(çok salakça olmadı değil miii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?