aaaaaaaaaaaaaaaasevgicim nerden dinledin şu şarkıyı ay off ya açılmadı linkler bi türlü
zeynep nerde kızlar..
cnm hemen sil linki ceza alırsın edit de yazdığın msja sil anladım ben nerden dinlediğini[/QUOT
oldumu
cnm hemen sil linki ceza alırsın edit de yazdığın msja sil anladım ben nerden dinlediğini[/QUOT
oldumu
ok to bebişim oldu
cnm benim çok tşk ederim ellerine saglık çok güzel olmuş maşallah ne kadar hamile varrr rabbim nazardan korusun:))))))))
töbe töbe derkensırnaşık şeyay bi bul,,m dinliim dedim açılmadık saçma sapan sayfa kalmadı ya yok şunu ara yok bunu boya töbe töbe
sana dio ki plesentadan çıkamıyorum ki teyzecim ben toplara nası yetişiim diyo
töbe töbe derkensırnaşık şey
çok hooş yererlere denk gelmemişsin kapat hemen yeğenimi korkutma:):)
şimdilik karşıdan izleyip eğlensin
bi doğsun çok top alırız ona dicem ama erkek mi olcak ki gizem yada sporcu veye platesci bi kızın olacak herhalde..
ne olsun ne geçior içinden:)
ben hep bi kızım olduğunu hayal ederdim.. onun saçlarını yapıyım.. renkgarenk kurdeler takıyımm.. ooo ben çok formumdayım kızlar bugün herbişeye sulanıyorum ya.. ben en iyisi hiç yazmıyım...
zeynep nerde kızlar..
canım duş yapıp uyumuşum biraz önce geldim geçmişi okuyorum... ben asla gündüz uyuyamazdım ama artık uyuyorum 1 saat falan uyudum sen ne yaptın gittin mi doktora
ben hep bi kızım olduğunu hayal ederdim.. onun saçlarını yapıyım.. renkgarenk kurdeler takıyımm.. ooo ben çok formumdayım kızlar bugün herbişeye sulanıyorum ya.. ben en iyisi hiç yazmıyım...
ay ne güzel zeynep ya benide alsaydın koynuna o kadra uykuum var ki altı olsada çıksameve gidicem akşam arkadaşlar gelcek uyicam onlar gelene kadar
sen ne isterdin ezgicim[/QUOTEinşallah dediğin gibi sağlıklı olsunda gönlüne göre oğlun da olsun tam süper olsunn....
ben eskiden beri hep kızım olsun isterdim hatta 2 tane kızım olsun isimleri bile hazırdı yıllar evvelde..
ama eşim içteiçe erkek istior sanırım bugüne kadar hamile olduğumu duyan herkess oğlun olacak dedi ama benim içime hep kız doğuorr bakalım..
ama 12. haftadan önce mutlaka rüyasını görürmüş anne buralarda öyle bi rivayet var..
olur mu öyle şeyy kuzummm hatta herkes söylesin bence ne istediğini güsel şeyler bunları konuşmak:)ben hep bi kızım olduğunu hayal ederdim.. onun saçlarını yapıyım.. renkgarenk kurdeler takıyımm.. ooo ben çok formumdayım kızlar bugün herbişeye sulanıyorum ya.. ben en iyisi hiç yazmıyım...
sen ne isterdin ezgicim[/QUOTEinşallah dediğin gibi sağlıklı olsunda gönlüne göre oğlun da olsun tam süper olsunn....
ben eskiden beri hep kızım olsun isterdim hatta 2 tane kızım olsun isimleri bile hazırdı yıllar evvelde..
ama eşim içteiçe erkek istior sanırım bugüne kadar hamile olduğumu duyan herkess oğlun olacak dedi ama benim içime hep kız doğuorr bakalım..
ama 12. haftadan önce mutlaka rüyasını görürmüş anne buralarda öyle bi rivayet var..
olur mu öyle şeyy kuzummm hatta herkes söylesin bence ne istediğini güsel şeyler bunları konuşmak:)
yaa rüya çıkıyorsa 2 kez de rüyamda erkek çocuğum olduğunu gördüm eşim de erkek olsan ister ama hayırlısı sağlıklı olsun annesi onu yesin yesinnnnnnnn Şeniz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?