2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ay bi bul,,m dinliim dedim açılmadık saçma sapan sayfa kalmadı ya yok şunu ara yok bunu boya töbe töbe
töbe töbe derkensırnaşık şey
çok hooş yererlere denk gelmemişsin kapat hemen yeğenimi korkutma:):)

sana dio ki plesentadan çıkamıyorum ki teyzecim ben toplara nası yetişiim diyo

şimdilik karşıdan izleyip eğlensin
bi doğsun çok top alırız ona dicem ama erkek mi olcak ki gizem yada sporcu veye platesci bi kızın olacak herhalde..
ne olsun ne geçior içinden:)

ya benim bi tercihim yok ama eşim tek erkek ilk bebeğim erkek olsun isterim

tüp bebek doktorumda tam beni kendi doktoruma sevk etti mervecim artık seni gökmen takip edicek benle işin bitti dedi bide şölleee geriye doğru yaslandı bence senin oğlun olcak dedi embriyologlar biliyoya baştan acaba aralarında konuştularda da mı dedi yoksa içine mi doğdu bilmem eşimde erkek tabiki her erkek ister ama kızlar çok cilveli oluyo dedi geçen gün bi arkadaş hamile bebeğinin odasına duvar kağıdı yağtırcak ona bakmaya gittik benim eşim hep pembe ama nası pembe bi gör o tarz şeylere bbakıyo ay kızlar için çok güzel şeyler varya diyo

ne bileyim ki ezgi sağlıklı olsun da hepimizin öncelikli isteği o tabiki ama erkek ağır basıo

ben hep bi kızım olduğunu hayal ederdim.. onun saçlarını yapıyım.. renkgarenk kurdeler takıyımm.. ooo ben çok formumdayım kızlar bugün herbişeye sulanıyorum ya.. ben en iyisi hiç yazmıyım...

ben hep bi kızım olduğunu hayal ederdim.. onun saçlarını yapıyım.. renkgarenk kurdeler takıyımm.. ooo ben çok formumdayım kızlar bugün herbişeye sulanıyorum ya.. ben en iyisi hiç yazmıyım...

ya ben ezgi bana sordu diye dedim sende cvp yazabilrisn kuşum

bende kızım olursa ona altına fıfırlı mayo alıp memişleri çıplak havuza sokmak istiyorum eşim göremez kimse benim kızımın memişlerini diyo lülülülülülü

canım duş yapıp uyumuşum biraz önce geldim geçmişi okuyorum... ben asla gündüz uyuyamazdım ama artık uyuyorum 1 saat falan uyudum sen ne yaptın gittin mi doktora

ay ne güzel zeynep ya benide alsaydın koynuna o kadra uykuum var ki altı olsada çıksameve gidicem akşam arkadaşlar gelcek uyicam onlar gelene kadar

ben de öyle. aynen senin gibi hep hayal kurardım çocukken bile bebeklerimle oynarken bile kızım olsun diye hayal kurardım büyürken de hep aynı haylle büyüdüm. benim saçlarım dalgalı çocukken de çok sarışındım sap sarı kıvırcık saçlı tombiş bir kız hayal ederdim hep bakalım belki olur pembiş pembiş giydiririm annesi yesin onu zemuszemus lülülülülülü

ay ne güzel zeynep ya benide alsaydın koynuna o kadra uykuum var ki altı olsada çıksameve gidicem akşam arkadaşlar gelcek uyicam onlar gelene kadar

valla gelseydin canım şimdi okudum senin yazdığını da duş alsam demişsin aynenn ben de duş alıp yatıverdim. gel vallahi ferah ferahtı ne güzel uyumuşummm :):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…