kötü kızlar nazarınız değdi duştan çıkar çıkmaz bir tel okul memuru telde müdür bazı evraklar yollamış da acilen onları düzenleyecekmişim. bir de web sitesiyle ilgili sıkıntı varmış vs. vs. onla uğraşıyorum bu arada ben de o sarmadan istedim ayyy hemen eşimi arıyayım kız aşermeyin ben hemen isterim siz ne isterseniz :)
dün akşam ilk defa bende sevdim, ona dualar okudum.. eşimde sevdi.. ay çok mutlu olduk ailecek... fethiyeden yengem geldi dedim ya onu 4 yaşında kızı var Ceren.. dün öğle tatilinde bi kaş bıyık yapıyım dedim. yiğenimin kuaför dükkanı var oraya gittim. onlarda ordaydı. balkonda duruyorum yaslanmış bi şekilde yengemle konuşuyoruz. geldi bu cadı. bluzumu kaldırdı öptü göbüşümü, sonra annesininkini de öptü gitti.. ay bi garip oldum. eee dedim kimin yiğeni.. delilikte aynaı ben.. :)
canım benim,sen hava atarmısın bize işte.. Allah reva görmedi :) sen kendin tatlısın kızım yeme tatlı falan dokunuz sonra..
ya niye benim bulantım olmuyo gogüslerimde agrımıyo ılk zamanlardaki gibi
ya niye benim bulantım olmuyo gogüslerimde agrımıyo ılk zamanlardaki gibi
ayyyyyyyyyyy kıyamam canım yerim ben onu duygusal şey..benimde eşimin yeğeni ne dese beğenirsiniz söliimde gülün ilköğretim 2. sınıf öğrencisi bana dio ki merve abla senin bebeğin kız mı olucak erkek mi dedim imrancım daha belli değil.peki ismini ne koyucaksınız dedi.bende oda belli değil dedim ne dese beğenirsin bence kamuran koyun kızada erkeğede olan i isim ne olursa olsun koyarsınız olur cnm dedim bende kırılmasın diye kafamçokkarıştı:sm_cool:delikafadulden
kamuran mı güzel isimmiş.. çocuk doğar doğmaz kendine büyük biri gibi görür.. ay teyzesi yesin onuç.
Alışıyorsun şekerim başka birşey olmuyor:)))
ya hic olmadı bende evet eziyetmis biraz ama hamileligin saglıklı gittini gosteriomus die biseler okudum
y anebiliym korkuyorum kızlar kesede gormedik pazartesi gidicem dr 1 hafta sonra gel dedi ben esime 10 gün dedim
belki bebegide gorurum die
Kızlar selaaaammmm:)) Nihayet PITPIT ları duydum arkadaşlaaarrr alkisalkisalkis
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallahhhhhh
Kızlar selaaaammmm:)) Nihayet PITPIT ları duydum arkadaşlaaarrr alkisalkisalkis
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallahhhhhh
herkese merhaba bende duramadım gittim bi tıp merkezine gördüm bebşimi 2 cm e yakın olmuş pıt pıt kalbide atıyo doktora sordum ne zaman belirtim olcak diye 4 aydan sonra dedi:) bazılarının hiç midesi bulanmaz bazılarının 9 ay bulanır dedi kızdı bana kaşınıyosun herhalde bulansın diye dedi ama iyi bi rahatladım
ay sorma bırak okulu geçen gün bilge kaynanasından bahsedince bende içimde geçiriyorum ay oğlum olursa ne berbat bi kayınvalde adayı olurum diye vermem ben bunca emeklerle dünyaya getireceğim yavrumu oyy kıyamam ona peki sen nasılsın bacım ?
ay sorma bende acı yiyiorum sabah karın ağrısıyla uyanıyorum sonrada tuvalette ....... yanıyo yaparken ayıptır sölemesi acının bi tek zararı bu :)))
kızlar ben tam buldumcuk oldum bazen evin içinde kendi kendime bağırıp ANNNEMMMM diip karnımı seviyorum eşim küt diye sıçrıyo yerinden puhahahhah
çaırıyorum galiba keçileri :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?