2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım benim,sen hava atarmısın bize işte.. Allah reva görmedi :) sen kendin tatlısın kızım yeme tatlı falan dokunuz sonra..

ayyyyyyyyyyy kıyamam canım yerim ben onu duygusal şey..benimde eşimin yeğeni ne dese beğenirsiniz söliimde gülün ilköğretim 2. sınıf öğrencisi bana dio ki merve abla senin bebeğin kız mı olucak erkek mi dedim imrancım daha belli değil.peki ismini ne koyucaksınız dedi.bende oda belli değil dedim ne dese beğenirsin bence kamuran koyun kızada erkeğede olan i isim ne olursa olsun koyarsınız olur cnm dedim bende kırılmasın diye kafamçokkarıştı:sm_cool:delikafadulden

ya niye benim bulantım olmuyo gogüslerimde agrımıyo ılk zamanlardaki gibi

şimdi sana iki soru

1 niye bulantın olsun istiyosun rahat kötü geldi sana galiba sırnaşık şey
2 bulantı sağlıklı hamilelik belirtisi mi nedir hayır öyleyse eğer bizde de olsun bari

cicim takılmayın bunlara usg de bebeğiniz sağlıklı mı oohhh şükredin geçsin insan hiç kötü bişey istermi hem bulantılar hormon dengesi belirli bi seviyeye gelip vucut o hormonları tanıyınca bitermiş

kamuran mı güzel isimmiş.. çocuk doğar doğmaz kendine büyük biri gibi görür.. ay teyzesi yesin onuç.

Alışıyorsun şekerim başka birşey olmuyor:)))

ya hic olmadı bende evet eziyetmis biraz ama hamileligin saglıklı gittini gosteriomus die biseler okudum
y anebiliym korkuyorum kızlar kesede gormedik pazartesi gidicem dr 1 hafta sonra gel dedi ben esime 10 gün dedim
belki bebegide gorurum die

o zaman şunu yazayımda için rahat etsin şimdi bizim topicte bi arkadaş vardır adı angelofsky di o ikizlere hamile diye heveslendik hep değerleri çok yüksekti ve öyle bi mide bulantısı vardı ki kızlar allah aşkına bu mide bulantısı için neden yok bende diye sölemeyin çok fec i bişey derdi ama ilk bebeğini görmeye gittiğinde boş gebelik çıktı yani kese var ama bebek oluşmamış olmayan bi bebek bile ne kadar mide bulantısı yapmış perişan etmişti arkadaşımızı sonra kürtajla aldırdı bebeğini

demem o ki bunları geç cnm içinde bi mucize oluyo elini karnına koy ve onunla konuş seni şimdiden çok seviyorum ben seni çok istiyorum babanda çok sitiyo bizi bırakma de olur mu cnaım benim

Herkese merhaba,

Kaymaklim; ayy ne kadar fena bir durum yanlislikla baskasinin cocugunu dogurmak. Bizimkisi bizden birisine benzemezse test yaptiririz artik. Hatta esim her ihtimale karsi test yaptiralim bunlarin ne yapacagi belli olmaz diyor;-) Ben teste karsiyim cunku alalade, bilinmeyen bir hastane degil. Getirmeyelim aklima boyle seyler. Aman vallahi dusuncesi bile kotu;-((

Gizemli; eee hic bahsetmedin kayinvalidenlere haberi nasil verdiginizden? yoksa ben mi atladim;-))

Sindirim sorunlariya alakali hergun 8 bardak sivi tuketimi ve ozellikle burda kuru erik suyu/hosafi (prune juice) veriyorlar. Ben her gun prune juice icmeye calisiyorum. Sindirimimiz hamilelikte cok yavasliyor faydali besinlerin daha cok emillebilmesi icin. Hamilelikte cok sik karsilasilan bir problem. Sivi tuketimi, kuru kayisi, erik vs eksik etmeyin.

Hayir olsun gece ruyamda dogurmaya hastaneye gidiyorduk. Ama ben hastane cantasi vs hic hazirlamamisim cantaya bir bakiyorum hep esimin camasirlarini koymusum;-)) Sanki o dogurcakmis gibi;-)) LoL. Allahim diyorum hem nasil gecti bu kadar sure cabucak, hem de ben bebege neden hic birsey almamisim. Fotograf makinasi yok vs vs yok. Araba koltugu yok cocugu hastaneden disari cikartmayacaklar mahsur kalicak burda diyorum;-)) Stress olmus bir sekilde uyandim;-)))

Hep doguma hazirlik folderindaki annelerin sucu;-)) Bebegime 5 zibin, 3 alt acmalik, 5 corap, vs vs kocaman listeler yazmislar gece ruyama girdi;-)))))))))))

Kızlar selaaaammmm:)) Nihayet PIT PIT ları duydum arkadaşlaaarrr alkisalkisalkis
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallahhhhhh

herkese merhaba bende duramadım gittim bi tıp merkezine gördüm bebşimi 2 cm e yakın olmuş pıt pıt kalbide atıyo doktora sordum ne zaman belirtim olcak diye 4 aydan sonra dedi:) bazılarının hiç midesi bulanmaz bazılarının 9 ay bulanır dedi kızdı bana kaşınıyosun herhalde bulansın diye dedi ama iyi bi rahatladım

ne güzel canım büyüsün bebişler

ben 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum rüya gibiydi, 3 hafta dayanabildimkafamçokkarıştı pazartesi ben de gidicem imşallah:Saruboceq: hihoyyyt

Şeker bacım:)) ben çok iyiyim, bugün hele havalarda uçuyorum.. PIT PIT PIT PIT atıyodu teyzesi yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Bir sonraki randevuyu 17 hazirana verdi( Bu çok uzun zaman ama, ben dayanamam o kadar dedim:)))) İyi hadi arada sıkılınca gel burda bakarsınız bebeğine dedi doktorum:)) Klinikte sana herşey serbest dedi:))

Yaa arkadaşlar doktorun tanıdık olması süper rahat bişey... Eh şimdi bana açık kapı bıraktılar ya canım çektikçe giderim artık:))

Hepinize çoook teşekkür ederim arkadaşlarım:)) Hepimiz el ele, dayanışma içinde doğuracaz inşallah:)) Ama kızlar aklıma ne geldi, aşağı yukarı hepimiz aynı zamanlarda hastanede olucaz:)) Doğumda.. Biz dönene kadar topiimize bişey yapmasınlar( Ya, birbirimizi msn veya face den ekleyelim..

quality;

gozun aydinnnnnnnnnnn;-))) hadi bakalim saglikla kucagina alirsin ins.. Evet hepimiz yaklsik ayni zamanlarda dogum yapicaz ins. Kasim ayi gelsin inss Gizemlicim bize de bir dogum listesi yapar bebeklerimizin dogum tarihlerini, isimlerini, kilo-boy vs bilgilerini yazariz;-)))

Prettycim;

gittin demek usg ye.;-)) Buyumus demek minigin;-)) Masaaallah ona. Aslinda onlarin keyfi yerinde gunden gune buyuyorlar ama biz iste meraktan oluyoruz;-)) Ben de su iki haftayi ve de testleri atlatsak daha rahat edicem aldirmiycam ayda bir usg ye. Zaten pek cinsiyetini ogrenmeye de niyetim yok; simdilik ilerde degisir mi fikrim bilmiyorum-)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…