Kızlar selaaaammmm:)) Nihayet PITPIT ları duydum arkadaşlaaarrr alkisalkisalkis
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallahhhhhh
tebrikler canım cok sevindim
darısı bizlerin basına
quality;
gozun aydinnnnnnnnnnn;-))) hadi bakalim saglikla kucagina alirsin ins.. Evet hepimiz yaklsik ayni zamanlarda dogum yapicaz ins. Kasim ayi gelsin inss Gizemlicim bize de bir dogum listesi yapar bebeklerimizin dogum tarihlerini, isimlerini, kilo-boy vs bilgilerini yazariz;-)))
Prettycim;
gittin demek usg ye.;-)) Buyumus demek minigin;-)) Masaaallah ona. Aslinda onlarin keyfi yerinde gunden gune buyuyorlar ama biz iste meraktan oluyoruz;-)) Ben de su iki haftayi ve de testleri atlatsak daha rahat edicem aldirmiycam ayda bir usg ye. Zaten pek cinsiyetini ogrenmeye de niyetim yok; simdilik ilerde degisir mi fikrim bilmiyorum-)))
günaydın
Kızlar selaaaammmm:)) Nihayet PITPIT ları duydum arkadaşlaaarrr alkisalkisalkis
herkese merhaba bende duramadım gittim bi tıp merkezine gördüm bebşimi 2 cm e yakın olmuş pıt pıt kalbide atıyo doktora sordum ne zaman belirtim olcak diye 4 aydan sonra dedi:) bazılarının hiç midesi bulanmaz bazılarının 9 ay bulanır dedi kızdı bana kaşınıyosun herhalde bulansın diye dedi ama iyi bi rahatladım
hadi gözün aydın arkadaşım, çok sevindim.. Allah ağlamasını da duymayı nasip eder inşallah..
canımm tebrik ederim gözün aydın sona kadar sağlıkla inşallah...Kızlar selaaaammmm:)) Nihayet PITPIT ları duydum arkadaşlaaarrr alkisalkisalkis
aferiiin doktora böylece rahat olursun artık..herkese merhaba bende duramadım gittim bi tıp merkezine gördüm bebşimi 2 cm e yakın olmuş pıt pıt kalbide atıyo doktora sordum ne zaman belirtim olcak diye 4 aydan sonra dedi:) bazılarının hiç midesi bulanmaz bazılarının 9 ay bulanır dedi kızdı bana kaşınıyosun herhalde bulansın diye dedi ama iyi bi rahatladım
geldim doktoradann:)
mercimeğimmm 22 mm:):)
tosunum kocaman olmuş bir da ne kadar hızlı büyüyorlar hakikaten ilk defa bu gidişimizde bu kadar net küçük insan profili gördüm ayaklarını yerim onuuu:):)
hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımızda nasıl sevilecek bunlar ben düşünemiorum insanı delirtebilir sanki bu sevgi:)
geldim doktoradann:)
mercimeğimmm 22 mm:):)
tosunum kocaman olmuş bir da ne kadar hızlı büyüyorlar hakikaten ilk defa bu gidişimizde bu kadar net küçük insan profili gördüm ayaklarını yerim onuuu:):)
hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımızda nasıl sevilecek bunlar ben düşünemiorum insanı delirtebilir sanki bu sevgi:)
merhaba arkadaşlar bugün bebeğim ve kalp atışını gördüm maaşallahnazar doktor bir de testler verdi yaptır diye idrar testi tam kan testi cmv rubella ve toxoplazma
ben bundan 2 yıl önce yaptırmıştım hiç biri bende yok rubella toxoplazma falan da ama bağışıklık da kazanmamıştım. hepatit de öyle aşısını olmadım hastalık yok negatif çıkmıştı ama. merak ettiğim aşı olmamam sorun olur mu sizler aşınızı olmuş muydunuz??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?