2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

çok teşekkür ederim... Ah şu test zamanı da bi sağlıkla geçse hepimiz ne çok rahatlayacağız.. Benim doktorum anmiosentez de yapacağız dedi. Hayırlısıyla atlatırız inşallahhhhh

canım benim oh rahatlamışsın.. bir daha da böyle gereksiz vesveseler yapma.. meleğine yazık.. strese giriyorsun sebebsiz... öpüyorum sizi...

Kızlar selaaaammmm:)) Nihayet PIT PIT ları duydum arkadaşlaaarrr alkisalkisalkis
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallahhhhhh
canımm tebrik ederim gözün aydın sona kadar sağlıkla inşallah...

aferiiin doktora böylece rahat olursun artık..
ne güzel büyümüş fıstıkk ona da aferiiinn:):)
koklasın teyzesi onu:)
bende 2 de doktorda olucam
bizim mercimek neler yapmış bakalım dönünce yazarım öpüldünüz hepiiz

slm kızlar bende d.r gittim bu gün daha keseyi yeni gördüm çok şükür :))))) bebegim minicik daha yaa kalp atışına çokmuş daha inş hayırlısıyla onuda duyarın

bebeklerinin pıt pıtlarını duyan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bizim başımıza inş bir sorun çıkmaz bizde pıt pıtlarımızı duyarız

Son düzenleme:
geldim doktoradann:)
mercimeğimmm 22 mm:):)
tosunum kocaman olmuş bir da ne kadar hızlı büyüyorlar hakikaten ilk defa bu gidişimizde bu kadar net küçük insan profili gördüm ayaklarını yerim onuuu:):)
hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımızda nasıl sevilecek bunlar ben düşünemiorum insanı delirtebilir sanki bu sevgi:)

Gözünaydın şekerciiiimm, çok tuhaf bir his değil mi ilk kez insan figüründe görmek? Ben de 8. haftada gittiğimde hiç öyle birşey beklemiyordum, çok şaşırmıştım. Bi de dansetmişti, çığlık attım. Doktor "aaaa kıpraşıyo buuuuu" demişti:))) 11 gün sonra gidicem ben de, nasıl geçecek bakalım, aylar gibi geliyor((

aramızdaki 2 gün nasıl farkediyo bebişlerde benimkide 20mm cnm seninki abi olcak heralde erkek gibi hissettim bian yerim ben onları yaaa çok sevindim herşey güzel olsun demek ayaklarını fln gördün ha ben sırf içim rahat etsin diye tıp merkezine gittim orda net çıkmıyo pazartesi asıl doktor randevum bende görcekmiyim bakalım ayakları elleri ayyy çok heyecanlandım

merhaba arkadaşlar bugün bebeğim ve kalp atışını gördüm maaşallah nazar doktor bir de testler verdi yaptır diye idrar testi tam kan testi cmv rubella ve toxoplazma
ben bundan 2 yıl önce yaptırmıştım hiç biri bende yok rubella toxoplazma falan da ama bağışıklık da kazanmamıştım. hepatit de öyle aşısını olmadım hastalık yok negatif çıkmıştı ama. merak ettiğim aşı olmamam sorun olur mu sizler aşınızı olmuş muydunuz??????

merhaba arkadaşlar,ben de 8+5 günlük hamileyim ilk defa bugün üye oldum bir kaç haftadır bu forumu takip ediyordum ancak yazmak için pek fırsatım olmamıştı.2 denemede dondurulmuşlarla umarım hepimizin hamileliği sorunsuz devam eder sağlıkla kucağımıza alır,sağlıkla büyütürüz inşallah....

canım 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhh
gözün aydınnnnnnzemuszemus
sana verilen bu testleri neden tedaviye başlamadan önce yapmadılar.bana tedaviden önce yapıldı .aşı olmamam sorun yaratmaz bende aşı olmamıştım. testlerin sonuçları önemli ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…