merhaba arkadaşlar bugün bebeğim ve kalp atışını gördüm maaşallahnazar doktor bir de testler verdi yaptır diye idrar testi tam kan testi cmv rubella ve toxoplazma
ben bundan 2 yıl önce yaptırmıştım hiç biri bende yok rubella toxoplazma falan da ama bağışıklık da kazanmamıştım. hepatit de öyle aşısını olmadım hastalık yok negatif çıkmıştı ama. merak ettiğim aşı olmamam sorun olur mu sizler aşınızı olmuş muydunuz??????
merhaba arkadaşlar,ben de 8+5 günlük hamileyim ilk defa bugün üye oldum bir kaç haftadır bu forumu takip ediyordum ancak yazmak için pek fırsatım olmamıştı.2 denemede dondurulmuşlarla umarım hepimizin hamileliği sorunsuz devam eder sağlıkla kucağımıza alır,sağlıkla büyütürüz inşallah....
Kızlar bugün bebeğimi gördüm. 48 mm olmuş, elleri, bacakları oynuyordu :) 11+4 çıktı ultrasonda 2 gün önde gidiyor şimdilik. Doktor herşey yolunda dedi. 16 gün sonra ense kalınlığını ölçecek benim 2'li testim yapılacak.
Kızlar günaydın.. Nasılsınız?
Ben akşamdan beri ruhsal olarak hiç iyi değilim. evde herşey herkes üzerime geliyor sanki. Doktorum iş yapmayacaksın dediği için annemle babam bize yerleşti. Zaten hormonlar yeteri kadar yoruyor, anlamıyorlar... Ve hiç bir şeye sesimi çıkaramıyorum. Birşeye kızsam anında ağzımı kapatmak için hepsi birden üzerime geliyor... E ben napıcam((( kendi evimde sığıntı gibi kaldım ya.. Annem bütün düzenimi alt üst etti, mutfagımda aradığımı bulamıyorum, değiştirme eşyaların yerini dedim, bana jandarma kesilme diyo (((((( Ben nasıl atlatıcam bu iki ayı?????
allahh allaahhhh çok merak ettim funda hep mi böylelerdi
dertleri ne ki
kardeşin falan varmı o çağırsa annenleri yanına birazda buraya gelin falan dese o da mı olmazz
kıssllaar ben cumartesi doktora gitmiştim
aslıda o kadar eminimki 12. haftadan önce denize girmemen gerektiğinden, hep öyle dedi şimdiye kadar doktorlar benim kendi tedavi doktorum da öyle söylemişti..
olsun dedim ben bir de bu doktoruma sorayım
doktorum denize girebilir miyim dedim
yüzme biliorsan neden olmasın dedi:):):):)
nasııııı yanii dedidim
çok içimden geldi sonra peki ya cinsellik dicektim
sustum ayıp olcak die:):):)
düşünsenize yapmasını bilosanız neden olmasın dicek kopucam sonra kimse toplayamayacakk:):)
bi rahat adam yaaa mesela toplam 2,5 kilo aldığım habire şişiorum bi arkadaşımın doktoru vardı 1 kilodan fazla alınca resmen azarlıodu hiç umrunda değil benimkininnnn:):)
canım herşey yoluna girecek merak etme.. biraz sık dişini..boşver bırak değişsin eşyaların yeri.. kendini hala evin kızıymış gibi hisset.. bekarken mutfakta ki eşyaların yeri değiştiğinde kızıyormuydun.. boşver... senin ve bebeğinin keyfi yerinde olsun.. varsın herşeyin yeri değişsin..
ben geldim bebişimi gördüm kızlat doktor gayet sağlıklı dedi ultrasonda bakarken oynadığını da gördüm ama eli kolu çok net deildi çok fazla tutmadı zaten ben lavobaya gittim eşim varya beni deli etti doktoru çekmiş kenara beni şikayet etmiş aynı doktor onun sözlerini bana dedi bak gelişmez bebiş yok süt iç erken yat fln sinir oldum zaten bi gariibim şimdi daha kötü olacak acaba bişey mi oldu gelişmedimi ?
eşime dedim bidaha senle gitmicem çok uyuzsun dedim ona ayyyyyy çok kızdımmmmmm
günaydın arkadaşlarrr ben bugün işe başladım:)) ama içim öyle huzursuzki sandalyede oturuyorum diye....umarım ters bir durum yaşamam....
zeynep sen nasılsın tatlım merakla bekliyorum iyi haberlerini...
ben geldim bebişimi gördüm kızlat doktor gayet sağlıklı dedi ultrasonda bakarken oynadığını da gördüm ama eli kolu çok net deildi çok fazla tutmadı zaten ben lavobaya gittim eşim varya beni deli etti doktoru çekmiş kenara beni şikayet etmiş aynı doktor onun sözlerini bana dedi bak gelişmez bebiş yok süt iç erken yat fln sinir oldum zaten bi gariibim şimdi daha kötü olacak acaba bişey mi oldu gelişmedimi ?
eşime dedim bidaha senle gitmicem çok uyuzsun dedim ona ayyyyyy çok kızdımmmmmm
aslıda o kadar eminimki 12. haftadan önce denize girmemen gerektiğinden, hep öyle dedi şimdiye kadar doktorlar benim kendi tedavi doktorum da öyle söylemişti..
nasııııı yanii dedidim
düşünsenize yapmasını bilosanız neden olmasın dicek kopucam sonra kimse toplayamayacakk:):)
bi rahat adam yaaa mesela toplam 2,5 kilo aldığım habire şişiorum bi arkadaşımın doktoru vardı 1 kilodan fazla alınca resmen azarlıodu hiç umrunda değil benimkininnnn:):)
nasııııı yanii dedidim
slm arkadaşlarrrzemuszemus
bende hafta sonu ilk kez pıtpıtları için gittim.cok heyecanlıydı ıkısıde maşallahçok iiler inşallah öyle devam eder.dr bu dönemde ceviz,fındık ve bademi bol tüket dedi 10 bardak su iç dedi hergün bide benım yumurtalarım hala cok buyukmus dıkkat et hareketlerıne dedıöyyyle yani bizde durumlar böööylee2 hafta sonra yine çağırdı bakalım
slm arkadaşlarrrzemuszemus
bende hafta sonu ilk kez pıtpıtları için gittim.cok heyecanlıydı ıkısıde maşallahçok iiler inşallah öyle devam eder.dr bu dönemde ceviz,fındık ve bademi bol tüket dedi 10 bardak su iç dedi hergün bide benım yumurtalarım hala cok buyukmus dıkkat et hareketlerıne dedıöyyyle yani bizde durumlar böööylee2 hafta sonra yine çağırdı bakalım
tüüühh yaaaa bize anlatacak hikaye çıkmadı demek bu hafta:):):)):),
şaka kuzucum mutlu olmana sinirlenmemene çok sevindim..
bu toprakla uğraşma hadisesi gerçekten çok rahatlatıcı sanırım bende deneyeceğim..
bir süre izin alabilirmisin bilge bir süre dinlensen hem ii gelir hem işi özler daha isteyerek gidersin..
ay yerim ben onları.. sestemi çıkarırlarmış artık.. maşallah canım benim... Allah nazarlardan saklasın..
cnm senin yaş 25 deilmi nasıl ikiz oldu merak ettim tek transfer deilmi?
bilgecim senin gibi annesi olan bi bebeğin şimdiden dans ediyor olması normal değil mi zaten :) yerim onu ben..
evet canım 25 ama benım 3. deneme oldugu için 2 embriyo transfer oldu yasadan kılpayı kaçtık yaniii maşallah ikiside şimdi annesiyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?