2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ay ay ne güzel haberler geliyor.. maşallah meleğine canım.. ben o tahlillerin hepsini transferde çok önce yaptırdım tatlım. bişiy çıkmadı çok şükür. aşı konusunda hiç bir fikrim yok.. doktoruna danş istersen sevgiler..

inşallah canım, hoşgeldin aramıza...

kocaman olmuş ya, maşallah tatlışıma.. inşallah hiç sorunsuz atlatırız canım şu testleri.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım herşey yoluna girecek merak etme.. biraz sık dişini..boşver bırak değişsin eşyaların yeri.. kendini hala evin kızıymış gibi hisset.. bekarken mutfakta ki eşyaların yeri değiştiğinde kızıyormuydun.. boşver... senin ve bebeğinin keyfi yerinde olsun.. varsın herşeyin yeri değişsin..

allahh allaahhhh çok merak ettim funda hep mi böylelerdi
dertleri ne ki
kardeşin falan varmı o çağırsa annenleri yanına birazda buraya gelin falan dese o da mı olmazz

Kardeşim yok canım ya( Ah keşke olaydı bi tane.. Ama malesef ... Hep böylelerdi hayatım aslında
iki üç gün iyi geçer, sonra başlar kaprisleri.. Neyse, bir şekilde çözüm bulmaya çalışacağım artık.. bu haftayı bir atlatalım da.. Kovar gibi olmasın evden..

Kız kopardın beni:)) sen sor bak doktora.. Yapmasını biliyosanız dediği anda sen de yapıştırırsın hemen . Yapmasını bilmiyoru doktorcum, bilsek zaten tüpe ne gerek vardı benzini koyar basar giderdik diye :))))

:)) Sadece o kadar değil ki:)) Ama umursamaz olmak için çoook uğraşıyorum.. Ben de de öyle bi huy var. her şeyi ince eler sık dokurum.. olmamak lazım öyle..

Yaa sorma benimki de doktorda araba kullanmasında bi sakınca varmı diye sordu, gözümün içine baka baka.. Doktor da demez mi kullanmasın diye.. Şafak attı bende:)) Yok doktorum dedim, ben binmem onların kullandığı arabaya.. siz emin olun ben daha güvenli kullanıyorum dedim hihoyyyt Adamın yarası var, aklı sıra beni şikayet edecek.. ohhh canıma değsin sert kullanıyor arabayı daha çok kasılıyorum diyince, iyi o zaman kendin dikkatli kullan dedi zemuszemus zemuszemus Bu kocaları napmalı bilmem vallahi

günaydın arkadaşlarrr ben bugün işe başladım:)) ama içim öyle huzursuzki sandalyede oturuyorum diye....umarım ters bir durum yaşamam....

zeynep sen nasılsın tatlım merakla bekliyorum iyi haberlerini...

yok güzelim bişiycik olmaz, sen takma kafana böyle şeyleri..

ay canım benim.. çok sevindim..
zaten şu eşlerimizin ilgileneğim diye bizi daha çok üzme olayına sinir oluyorum. aynısı bende de var. bak yemiyosun, süt iç, meyve ye, gördüm çok hızlı kalktın kanepeden.. geçen akşam patladım artık.. ben sende daha çok dikkat ediyorum, rahat bırak artık diye.. çok sinirler çok..

ayyy kopardın beni ya gülmekten öldüm allah iyiliğini versin emi
cnm benim eşim beni şikayet ederken sormuş 2 hazirana randevu verdi o zaman cevaplıcam bu soruyu demiş doktor yani yasak hala:)

slm arkadaşlarrrzemuszemus
bende hafta sonu ilk kez pıtpıtları için gittim.cok heyecanlıydı ıkısıde maşallahçok iiler inşallah öyle devam eder.dr bu dönemde ceviz,fındık ve bademi bol tüket dedi 10 bardak su iç dedi hergün bide benım yumurtalarım hala cok buyukmus dıkkat et hareketlerıne dedıöyyyle yani bizde durumlar böööylee2 hafta sonra yine çağırdı bakalım

Canım benim ya.. izin çıktı denize girmeye demek kii.. mmmm ne güzel sıcacık kumlardan buz gibi sulara.. cinsellik benimde aklıma takılıyo valla bu ara :) eşim öyle uzaktan bakıyo kedinin ciğere baktığı gibi.. çok komik..

ay yerim ben onları.. sestemi çıkarırlarmış artık.. maşallah canım benim... Allah nazarlardan saklasın..

cnm senin yaş 25 deilmi nasıl ikiz oldu merak ettim tek transfer deilmi?

Çıkmadı valla ben de şaşırdım:))) Toprak hakkında benim en ufak bir tecrübem yoktu ama zevkli işmiş, sevdim ben... Gerçi hala kollarım bacaklarım ağrıyor ama olsun.

Benim izin almam çok zor tatlım, bizde işler hep proje bazlı, projeler bitiyor, sonra hemen yenileri başlıyor, proje sürerken de "aaa bu zamanda tatil mi olur" yapıyorlar. Ben yorulduğumdan ya da iş çok olduğundan değil işi sevmediğimden işe gelmek istemiyorum aslında. Henüz iş çok değilken izinleri rapor için yüzümü çok kullanmayayım diyorum. Ama sona doğru dayayacağım izinleri raporları burunlarına

ay yerim ben onları.. sestemi çıkarırlarmış artık.. maşallah canım benim... Allah nazarlardan saklasın..

valla bende yerim teyzesi bi gor öle tatlılarkı rabbim herkese nasip etsin amin canıım:CüvCüv::CüvCüv:

cnm senin yaş 25 deilmi nasıl ikiz oldu merak ettim tek transfer deilmi?

evet canım 25 ama benım 3. deneme oldugu için 2 embriyo transfer oldu yasadan kılpayı kaçtık yaniii maşallah ikiside şimdi annesiyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet canım 25 ama benım 3. deneme oldugu için 2 embriyo transfer oldu yasadan kılpayı kaçtık yaniii maşallah ikiside şimdi annesiyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

allah nazardan saklasın cnm hiç bırakmasınlar annelerini

kızlar peki bi soru takıldı aklıma biz tüpbebek yaptık 1. de oldu doğum yaptık
2. çocuk istedik bi daha tüp bebek yaptık onuda doğurduk 3. yü ikiz istesek oluyomu yoksa öyle bi hakkımız yokmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…