2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım naptın etti 4 çocuk.. başbakanımızın dediği rakamı bile aştın valla :)) hiç bir fikrim yok canım.. ama herhalde öyle bir hakkımız olabilir... bilmem ki.. ay karışık geldi bana şimdik..

canım bıldığim 3.deneme de cocuk olsun olmasın 2 embrıyo ile yapılıyor dr sen cok sanslısın dedi

ahhh ben seni çook ii anlıorum canımm
ben de tek çocuğum ve 3 kişilik ailede kimi zaman kimin çocuk olduğu hiç anlaşılamadı
şöyle düşün sen onların çocuğusun atamazlar kızslarda uzatamazlar sen hafif şımarık hafif ciddi bi şekide bu hafta sonu alıştıra alıştıra konuş..
çok da kasma kendini sen ne dersen de onlar istedikleri gibi anlayacaklar eninde sonunda şu an önemli olan sen ve bebek..

işte aynennn öyleee:):)
vallahi bilmiorum doktorcum bi öğretsen:)
siz hala ilk aşamadasınız
biz de eşimin bana ciğere bakması gibi bakması geçti ben ona bakıorum ciğer gibi:)
utanmasam ki kesinlikle utanmıorum da kayış koptu kalmadı utanma falan saldırıcam yada gözetlicem o kadar fenayım:):):)
gebelik bazen libido seviyesini arttırıomuş sanırım ben o anne adaylarındanım ama az kaldı o yasağında delinmesine ben size söliimm:):)

özlemimm canım benim bu soru hakkaten aklına takıldımıı
özlem sen neden bu kadar çok düşünüosun tatlım
kendini stress edecek şey arıosun nasıl bakıcas 4 çocuğa ya biz:):)

kızlar adamlar ilgilenmese suç ilgilense suç ne alemiz biz dimi yahuu bebeğinin ii olmasına sevindim cicim mucx

walla benim doktorumda kozmetik konusunda öle milletin doktorları şu kremi sür bu kreim sür diyo eşime söledim onlar firmalarla anlaşıyolar o yzüden gökmen prim alan bi doktor değil o yüzden ne bulursan sür aşkım diyo

puhahaaaaadelikafadulden süpersin funda

kızlar o konuya gelcek olursak bende eşimi çok özledim geçen hafta doktor bize çocuklar ilişkiye girmenizde sakınca yok dedi

bende aşkıma söylüyorum ama onun içi rahat etmiyor o öle diyince benimde içim rahat etmiyo...

Bizde de aynı durum var şekercim, doktor çoktan serbestsiniz dedi ama ikna edemiyorum adamı bir türlü yahu... Anatomi anlatıyorum adama ciddi ciddi, sen oraya ulaşamazsın diyorum ona da bozuluyor:)))) Hiç de böyle zorlanmamıştım bu mevzuuda şimdiye kadar. Kızdım hatta trip filan attım bayağı, üzüldü sonra. Birşey diil unutacağız diye korkuyorum valla:)))

Ezgicim ben de kendimi bu konuda tek sanıyordum, içim rahatladı yahu. Hani bir dizi mi ne vardı, seksi şempanze vardı bir tane, onun gibi oldum:)))

bende küstüm geçen gün.....hadi bişey yapmıyoruz bari bi öp yanaş adamcık hepten uzaklaştı korkudan

bence biz neden böle hissediyoruz biliyomusun bilge sanki bizi arzulamıyolarmış gibi gelio ama adamcıkların derdi başka onlar bizde artık ''anne'' gözüyle bakıyorlar bizim içimizde olan olay o yüzden rahatız ama onlar dışan müdahil oldukları için zarar vermekten korkuyorlar

geçen gece bi uyandım yok bu yanımda gitmiş oturma odasına yatmış.. sabah kalktım tabi küsük duruyorum. anladı bu hemen ya kötü birşey olucak diye korkuyorum. o yüzden kalktım yanından diyo.. ya ne olabilir ki dedim. ya çok sinirlendim ama... yani ne olabilir ki bebeğime o yanımda yatarkenn... iş işte...

puhahahahahahaha:):)
demek ona ulaşamazsın haaa yazıkkk ezmişsinn:):)
yok benim eşim öyle sizinkiler kadar anlayışlı yada pimpirikli(ki bu ii bişey)olduğu için uzak durmuo benim ki olurda Allah korusun birşey olursa ben isterim isterim sen nie engellemedin de atladın die gene onun tepesine çıkarım bilior risk almıor:):)
Ezgicim ben de kendimi bu konuda tek sanıyordum, içim rahatladı yahu. Hani bir dizi mi ne vardı, seksi şempanze vardı bir tane, onun gibi oldum:)))
işte aynen dediğin gibi hani hiç kilo aldım ay çirkinim tribim falan da yok hatta daha bi dişi falan hissediorum kendimi hem libidom hem egom tavanda anlıcanız..
ama az kaldı daha ötesi yok bunun buraya yazıorum:):)

valla bende eşimi çok özledim.. ezginin dediği gibi sanırım hormonların da etkisi var.. of of..
kesin hormonlar şekerim yoksa ben böyle değildim:)):)

ama bu arzulanma hala istenildiğini bilme hadisesi çok önemli hatta çoğu şeyden önemli..
bi süre sonra bu işin içine kıskanma iç güdüleride girecek daha tatsız olacak iş..
dediğin gibi hiç bişey yapmasanda bi takım şeyleri duymak hissetmek istior..

benimde eşim tv karşısında uyumadan yatağa geçmez o yüzden ben artık onun başını bekleyemiyorum yatağa geçiyorum oda orda kalıo gece saati kurup yanıma gelio ama ben istiyorum ki yanımda hemen gelsin beni yalnız bırakmasın ya admcıklarında şirazesi kaydı he ama nası ilgili bi yandan nası üstüme titiriyo
bencede çok önemli bi konu bizim eskisinden daha çok ilgiye ihtiyacımız var..ama onlar bunun farkında değil

ya kızlar ben dün yine çarşının altını üstüne getirdim bi pantalon bulamadım kendime.. LC de vardı ama kocamanlar.. 38 bedeni vardı giydim içinde kayboldum. defacto da vardı aslında ama ne bileyim.. ya hiç benim tarzım değiller napıcam ben.. 9 ay tayt mı giyicem... sıkıldım artık..

ahh ahh ne güzel tayt giymek üstüne de çek bi tunik oh mis bnm eşim izin vermio maalesef

ılk evlendiğimizde hamile kadına dokunulmaz demişti benimki, nasıl şiddetle karşı çıkmıştım görseniz... Hatta bebek çalışmalarından önce söz aldım, bu kafayı değiştireceksin diye

kızlar listeye kendini ekletim başka bölümlerde yazı yaıp buraya girmeyen arkadaşlarımız 2 ay sonra listeden çıkarmayı düşünüyorum çünkü en azından listemiz bi seferde yayınlanır böle grafikler yer kapladığı için iki bölümde yayınlıyorum ne dersiniz

ben sadece beni düşündüğünü biliyorum ama oda sölesin o zaman dimi aşkım seni çok özledim ama bebeiş var falan diye ama sesi bile çıkmıyo adamcığın acaba üstüne atlicam diyemi korkuyo :)))

bn defactodan aldm cnm çok da rahat ettim
ama tarzın değilse elbise al bol bol derim son iki haftadır ehep elbise var üstümde firil firil oohhhh
hatta dedim kumaş alayım diktiriim bol bol birde beli lastikli değişik ince renkli kumaşlardan bol pantollon diktiriim diorum..
sen de öyle yapabilirsin neyle rahat ediorsan farklı farklı bedenine göre dktirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…