İlk evlendiğimizde hamile kadına dokunulmaz demişti benimki, nasıl şiddetle karşı çıkmıştım görseniz... Hatta bebek çalışmalarından önce söz aldım, bu kafayı değiştireceksin diye
bn defactodan aldm cnm çok da rahat ettim
ama tarzın değilse elbise al bol bol derim son iki haftadır ehep elbise var üstümde firil firil oohhhh
hatta dedim kumaş alayım diktiriim bol bol birde beli lastikli değişik ince renkli kumaşlardan bol pantollon diktiriim diorum..
sen de öyle yapabilirsin neyle rahat ediorsan farklı farklı bedenine göre dktirebilirsin
kızlar listeye kendini ekletim başka bölümlerde yazı yaıp buraya girmeyen arkadaşlarımız 2 ay sonra listeden çıkarmayı düşünüyorum çünkü en azından listemiz bi seferde yayınlanır böle grafikler yer kapladığı için iki bölümde yayınlıyorum ne dersiniz
bn defactodan aldm cnm çok da rahat ettim
ama tarzın değilse elbise al bol bol derim son iki haftadır ehep elbise var üstümde firil firil oohhhh
hatta dedim kumaş alayım diktiriim bol bol birde beli lastikli değişik ince renkli kumaşlardan bol pantollon diktiriim diorum..
sen de öyle yapabilirsin neyle rahat ediorsan farklı farklı bedenine göre dktirebilirsin
bende hafta sonu çakayım diorum alışverişe artık kot batmaya başladı kasıklarıma walla taytada eşim gıcık bişiler aliim bari elbise tercih edicem galiba ben bol bol alırım askılı alırım bolero giyerim oh mis gibi
bak bu diktirme işini sevdim.. bizim burda penyeden elbise diken dükkanlar var bol bol.. bi ara uğrayım bari..
benim de öyle üç elbisem var..geçen sene tatile giderken almıştım. dün de pazen elbiseler aldım.. hemen dizin üstünde o kadar rahat ki anlatamam. ama altına tayt giyiyorum. bir karış daha uzun yapamamışlar... :)
ya kızlar ben dün yine çarşının altını üstüne getirdim bi pantalon bulamadım kendime.. LC de vardı ama kocamanlar.. 38 bedeni vardı giydim içinde kayboldum. defacto da vardı aslında ama ne bileyim.. ya hiç benim tarzım değiller napıcam ben.. 9 ay tayt mı giyicem... sıkıldım artık..
ay sevgi bende aynı dertten muzdaribim ne taytla giyinebiliyorum nede öle kötü oluyo eşiminde bi tek koyu renk ojeye ve tayta gıcığı var bende çok bişeyime krışmıyo diye dinliyorum onu
bnm diktirmeye gerek yok ben önce bi pazarı gezicem bizim pazarda kıyafet bol penye elbisler alıcam çok para vermeye gerek yok 10 tl falan 5 tane alsam renkli renkli yeter işte bana
günaydın arkadaşlarrr ben bugün işe başladım:)) ama içim öyle huzursuzki sandalyede oturuyorum diye....umarım ters bir durum yaşamam....
zeynep sen nasılsın tatlım merakla bekliyorum iyi haberlerini...
inançsal bi durummuymuş yoksa zarar gelir die mi düşünüp aldığı karar mı..
çidoş geçmişi okudum ama gözüme çarpmadı bnm galiba haber yok kontrolü mü vardı bugün
kızlar sabah gittim doktora baktı bebiş yerinde kalp atışı da var ama hemen rapor yazdı sakın kalkma yat dedi. annem geliyor o bakıcak artık.içimde sıkıntı yok doktor benden daha çok ciddiye aldı umarım bişey olmaz. hep beyaz artık akıntım bir defa hafif kahve geldi o da nedense bilmem kendime nazar ettim ahh dedim benim hiç kanamam olmadı dedim eşime hemen kahve leke:)
ç&d canım çok düşüncelisin öopüyorum snei şimdilik iyiyim canım çıkmam lazım haber vereyim diye geldim
git tabi cnm benim ben pazardan alıyorum öle elbise falan hiç takıntım yoktur bi ayakkıya elbiseye çok para verdiğimde olur 5 tl ye bişey aldığımda olur ben o yüzden paardan bakiim dedim daha bol çeşit olur diyeya bende mi pazara gitsem ki bi.. burda ulus pazarı kuruluyor pazar günlerii. evet evet ben de gidiyim...
kızlar sabah gittim doktora baktı bebiş yerinde kalp atışı da var ama hemen rapor yazdı sakın kalkma yat dedi. annem geliyor o bakıcak artık.içimde sıkıntı yok doktor benden daha çok ciddiye aldı umarım bişey olmaz. hep beyaz artık akıntım bir defa hafif kahve geldi o da nedense bilmem kendime nazar ettim ahh dedim benim hiç kanamam olmadı dedim eşime hemen kahve leke:)
kız napsın kocişlerimiz zavallılar ya onların içinde de ne fırtına kopuyo bilmiyoruz ki her gece bişey yapmak isteseler bu seferde ne anlayışsız adamlar dicektikBaşta inançsaldı sanırım ama sonra adama aydınlatma yaşattım, pek etkisi kalmadı. Şimdi bir zararı olur diye korkuyor sanıyorum.Hele bir de zor bulunca iyice korkar oldu herhalde.
canımmmmmm sen ii olda boşver kalkma ya yat gitsin anneciğinde var nasıl olsa allah onlardan razı olsun zaten ya dikkat et kendine olur muarkidişlerim hepinizi çooook öpüyorum ama bebişim için yatmam lazım aslında sizleri çook özledim geçmişi okumak isterdim ama laptopu da eşim götürüyor. mecburen pc başına geldim sizin için öpüldünüz şimdilik sıkıntı yok ama dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?