2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gunaydin kizlarrrr a.s.
nasilsiniz umarim sizler ve melekleriniz iyidirsiniz
biz simdi doktordan geldik 43 mm olmus teyzeleri ama bu olcu kafadan kalcasina kadar ayaklarna kadar olcmedi hersey yolundaymis cok sukur coooook hareketli bi bebek ya saniye durmadi bize dogru dondu cok guzel bi duygu ya rabbim herkeze nasip etsin insallahhhhhhh cok mutluyum ya. :asigim:
kizlar doktor bugun ikili test istermisin diye sordu sizler hep yaptirdinizmi kizlar ? ben cok korkarim ya kotu bise cikarsaa :bbo:

dün ben yokkene kaynatmışsınız şimdi tık yok.. aşkolsun size.. küstüm..

cnm herkez uyuyor hamile yorgunlugu cokmus herkezin ustune :)
ben bugun heyecandan 7 30 da uyandim heyecanima deydi cok sukur
sen nasilsin cnm nasil gidiyor hamilelik masallah sende 8 haftalik olmussun allahim hepimizin kucagina almayida nasip etsin aminnnn

amanında yerim onun pamukçuk ellerini.. maşallah subanallah.. büyümüşte zıpırlık mı yaparmış.. ay benim daha görmeme 1 hafta var.. ben de istiyorum bende...

kızlarrr 8 haftalık olmuşum ben yawww..... bende diyom diye ağrım var benim kasıklarımda.. büyümüş benim kuru fasülyemm...
yesin onu teyzesi ya 2 aylık olmuş bile bak
bence mutlaka yaptır en azından kötü bişey varsa bile hazırlıklı olursun allah korusun ben yaptırıcam 8 haziranda

yesin onu teyzesi ya 2 aylık olmuş bile bak

bence mutlaka yaptır en azından kötü bişey varsa bile hazırlıklı olursun allah korusun ben yaptırıcam 8 haziranda

bacim allah korusun bise ciksa elimden ne gelicekki stresten baska aldirma gibi bise kesinlikle dusunmem eger bise cikarsa diye kendimi yiyip bitirmeme gerek yokmus gibi geliyor zar zor bir hamile kaldik onunda boyle sikintilarla mahfetmiyim diye dusunuyorum allah korusun ama bise ciksada benim cikmasada benim ne biliyim ya tabii kafam karismadi degil ama ne biliyim

Kaymaklım 2'li test sadece bir istatistik değerlendirmesi. Yaşını, bebeğin ense kalınlığını ve kanındaki hormon değerlerini baz alarak bebeğin down sendromu olma olasılığını hesaplıyorlar. kesin bir sonuç değil yani. Yaş yükseldikçe risk artıyor haliyle. Karar yine senin.

bende aldırmayı düşünmüyorum ama farklı tip olaylarda çıkabiliyo ne bilim ben öleysede allah korsun bilmek kendimi ona göre hazırlamak isterim..

doğumda şok olmak daha kötü ne biliyim..

dediğin gibi can yine bnm canım

Merve'cim ben kendimi bildim bileli hergün süt içerim. Hamile kalmadan önce de içerdim. şimdi de her sabah yarım litreye yakın yağsız st içiyorum. Gaz potansiyelimde bir atış var ama bence hormonlar ve bağırsak emilimi ile alakalı. hamile kalmadan önce o kadar sık ve çok gazım olmazdı.

herkese günaydınlar. arkadaşlar buradaki herkesin hamişliği benden önde sizin tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin bana. henüz keseyi görmedik kısmetse cumaya randevumuz ama benim sol kasığımda sürekli olmasada ara sıra bir ağrı sızı oluyo sanki iğne batıyo ve biri sanki ağırlık koymuş gibi sol kasığıma bu normalmi sizce?

evet haklısın sonuçta bnm arkadaşımın riskli çıktı aminosentez yaptırdı bişi çıkmadı bi ön görü sadece

Sensizhayat hayırlı olsun. hepsi normal. Vücudun hamileliğe uyum sağlamaya çalışıyor. Yumurtalıkların bu ay çalışmayacak ve tedavi sırasında uyarılmışlardı, onlar normale dönüyor, rahim bebeği kabul etti ve şimdi büyümesi gerekiyor. Ara ara bu tarz sancı, batma veya kasılma hissetmen normal. Herhangi bir kanama ve çok şiddetli ağrı olmadığı sürece endişelenme.

test günümden bir gün önce baya kırmızı bir kan boşalmıştı ve biz olmadı dedik ama ertesi gün pozitif sonuç aldık şu anda o kanamanın kabukları dökülüyo kum gibi siyah siyah bunun normal oldugunu biliyorumda bu ağrı gözümü korkutmuştu. bu benim 2. gebeliğim ilkinde kalp atışını duymak nasip olmamıştı kalp atışını duymaya 1 gün kala düşmüştü. bu yüzden psikopata bağlamış durumdayım. cevabın için çok teşekkür ederim rahatlattın vallahi çok sağol.

işte bende ondan bahsediyorum süt hamilelikte gazı tetikliyor...o yüzden hamilelikle laktozsuz süt için kolay emilsn diolar ya onu demek istedim gazımıza gaz katan şey süt yani..

cnm kanaman durmuş o sonradan gelenler kalıntıları seninde dediğin gibi ve vucut yeni oluşumu kabul etmeye çalışıyor.

doktorum şöle demişti bana biri şiddetle oraya yapışmaya çalışırken bi diğeri sen yenisin git diye onu itiyor bu dövüşte sana ince sancılar kalıyor ama kazan bebek oluyor korkma demişti o batmalar sancılar yeni inşşatın yan etkileri inşallah aynı sıkıntıları bunda yaşamayacaksın cnm şimdiden geçmiş olsun

evet haklısın sonuçta bnm arkadaşımın riskli çıktı aminosentez yaptırdı bişi çıkmadı bi ön görü sadece

benim eşimin kuzenide tüp bebek yöntemiyle 5 aylık hamile... onunda 2 li testlerde değer düşük çıktığından 4 lü testte yapmışlar. kesenin içinde sıvı almışlar. çok şükür birşey yokmuş. bizde sürekli eşimle konuşuyoruz. 2 li testin sonucunda allah korusun kötü bir durumla karşılaştığımızda bir şey yapamayacağımız çok açık.. ben herşeye rağmen öğrenme taraftarıyım. eşimde boşuna strese girecez diyo.. bizde çok kararsız kaldık.

kızlarr biz geldik doktordan geliyoruz vere vere kanımız kalmadı yaaa 322 den 798e yükseldik teyzeleri büyüyo fındığım gerçekten süper bi duygu yaa rabbim gerçekten olmayan herkese versin inşşşş

küçük annelerrr :) bişi sorucam size doktoruma ulaşamadım şuan benim çok bulantım var sizlerde de olmuş muydu normal mi ilaçlar mı yapıyo

Bence ense kalınlığı ve ultrason bulguları önemli. 2'li, 3'lü tarama da mutlaka sana bir risk çıkarıyor. 1/1000, 1/300 veya 1/20. Tamamen tahmin. Detaylı ultrasonda bebeğin tüm organları, kemik yapısı, ensesi, beyin sıvısı vs. normal çıkarsa ekstra amniyosentez yapılmasına gerek yok bence. Ben 35 yaşındayım. 36'nın içindeyim. Buna göre otomatik olarak risk grubundayım çünkü 35'i sınır kabul ediyorlar. Doktorumun ultrasonu çok iyi ve ona çok güveniyorum. Eğer doktorum sorun yok derse, ona inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…