2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bilmiyorum kizlar valla kafam coook karisti acikcasi korkuyorum en gec cuma gunu cevap bekliyorum dedi doktorum bakalim ya hayirlisi artik

ne güzel anlatmışsın :) çok teşekkürler rahatlattınız beni çok sağolun

walla öle haklısın sonuç değişmicek bu bebek bizim ama benim doktorum zaten sormadan direk bakıo baksında zaten ben baktırıcam...
kızlarr biz geldik doktordan geliyoruz vere vere kanımız kalmadı yaaa 322 den 798e yükseldik teyzeleri büyüyo fındığım gerçekten süper bi duygu yaa rabbim gerçekten olmayan herkese versin inşşşş
amin cnm çok güzel bi duygu dimi maaşallah büyümüş miniş
küçük annelerrr :) bişi sorucam size doktoruma ulaşamadım şuan benim çok bulantım var sizlerde de olmuş muydu normal mi ilaçlar mı yapıyo

cnm bulantıların

piskolojik olabilir
hamile olabilirsin ve bu kadar erken başlamsı ikiz olabilir düşüncesini uyandırdı bana
üşütmüş olabilirsin
ilaçlardan olabilir

buna doktorda normal dicektir..

acaba eden bak zubiş sen en geç 9 gün test aptır dinle beni :lepi:

kızlarr biz geldik doktordan geliyoruz vere vere kanımız kalmadı yaaa 322 den 798e yükseldik teyzeleri büyüyo fındığım gerçekten süper bi duygu yaa rabbim gerçekten olmayan herkese versin inşşşş

canım çok sevindim.. Allah böyle güzel devam ettirsin inşallah..

evet büyüyo teyzesi çoook güzel bi duygu rabbime şükürler olsunkii

merhaba canım bendede senin anlatıgın şekilde şikayetlerim devam ediyor sürekli olmasada arada batmalar ince ince agrılar bende salı günü gidecegim kese görmeye sanırım normal başkada bel agrım falan yok benim

merhaba hanımlar ben birşey soracagım ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurumu hamilelikte gerçi günlük çamaşırda degiştiryorum ama yinede kullanmasammı ped diyorum tşk. ederim ..

merhaba hanımlar ben birşey soracagım ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurumu hamilelikte gerçi günlük çamaşırda degiştiryorum ama yinede kullanmasammı ped diyorum tşk. ederim ..

cnm ben yumurtalık kanseri olduğum için bu hijyen konusunu çok araştırdım

öcelikle gittiğim bi sürü prof onkolog ve jinekolojik onkoloji uzmanları kadın doğumcular

günlük pedi asla tavsiye etmiyolar ben aynı zamanda vajinal sampuanla temizlik yapıodum tertemiz oldu zannediyodum ama oda sakıncalıymış

vajinanızı duru suyla yıkayın asla nemli bırakmayın eğer akıntınız varsa muhakkak iç çamaşırı değiştirin ve pamuklu iç çamaşırı tercih edin kesinlikle sentetik çamaşır tercih etmeyin dediler
hatta bnm doktorum ben bu kadınları anlamıyorum kilot değiştirmemek için ped kullanıyolar sonra rahim ağzı kanserlerinde artıl oluyo dediler

ama sen bilirsin ben kullanmıyorum hiç bişey iç çamaşırı alıyorum yanıma gerekirse değitiriyorum

Canım çok haklısın, insan takıntı yapıyor işte.. O zaman 9. haftada doktora gitmiştim, ve bebeğin kalbi 7+3 de durmuş. o kadar zaman bi de içimde kalmış.. Allahtan bana zarar vermedi.... Çok şükür şimdilik bunda sorunumuz yok ama gel sen onu anlat işte.. Hepimiz için zor bir dönem... En başından beri yazıyoruz, biz kolay bulmadık bu kuzucukları.. Allah hepimize bağışlasın bebeişlerimizi..

fundacım aynen bende de öle bi takıntı var arkadaşım çok yakın arkadaşım 2 kere boş gebelik yaşadı onun üstüne dawn sendromu riski vardı biz hep ondan etkilendik
boş gebelik olayından yırttık allaha şükür şimdi bende ikili test korkusu başladı ona aminosentez yaptılar riskli bulununca ama bişey çıkmadı çok şükür

ama insan nası telaş yapıo

canıım ınan gormedim bıde hıc yazamıorum kı okuyup cıkıyorum cok heyecanlı ve gerginim yarın 6+4 olcaz ve kalbını gormeye gidicez sen benim panık halıme ver

a.s. Tamam şeşekrim:) Sen panik olma ama yaaa, bak herşey yolunda gidecek:))

Canımmm, embriyologlar da bilmiyor.. Anca şöyle bilebilirler.. genetik inceleme yaparlarsa.. Kii o da çok para.. Yani bildiğim 3000-4000 dolar civarında.. 1500 dolara olan da var ama o sadece tek bir gen hastalığı araştırmak içinmiş... Yani, özellikle yaptırmadıysan bilmeleri mümkün değil tatlım:)

BEEEENNNNNNNNN :roflol: gecede 3 kere kalkıyorum:) Bi de göbek gerilmiş halde, taş gibi... allahtan tuvalete gidince rahatlıyorum, kolay çıkarıyorum...Çook nadır çıkaramadığım sancılandığım oluyor.. sabahları da idrar sancısı ile uyanıyorum hep... Gece o kadar kalkmama rağmen hemde bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…