cnm kanaman durmuş o sonradan gelenler kalıntıları seninde dediğin gibi ve vucut yeni oluşumu kabul etmeye çalışıyor.
doktorum şöle demişti bana biri şiddetle oraya yapışmaya çalışırken bi diğeri sen yenisin git diye onu itiyor bu dövüşte sana ince sancılar kalıyor ama kazan bebek oluyor korkma demişti o batmalar sancılar yeni inşşatın yan etkileri inşallah aynı sıkıntıları bunda yaşamayacaksın cnm şimdiden geçmiş olsun
walla öle haklısın sonuç değişmicek bu bebek bizim ama benim doktorum zaten sormadan direk bakıo baksında zaten ben baktırıcam...benim eşimin kuzenide tüp bebek yöntemiyle 5 aylık hamile... onunda 2 li testlerde değer düşük çıktığından 4 lü testte yapmışlar. kesenin içinde sıvı almışlar. çok şükür birşey yokmuş. bizde sürekli eşimle konuşuyoruz. 2 li testin sonucunda allah korusun kötü bir durumla karşılaştığımızda bir şey yapamayacağımız çok açık.. ben herşeye rağmen öğrenme taraftarıyım. eşimde boşuna strese girecez diyo.. bizde çok kararsız kaldık.
amin cnm çok güzel bi duygu dimi maaşallah büyümüş minişkızlarr biz geldik doktordan geliyoruz vere vere kanımız kalmadı yaaa 322 den 798e yükseldik teyzeleribüyüyo fındığım gerçekten süper bi duygu yaa rabbim gerçekten olmayan herkese versin inşşşş
küçük annelerrr :) bişi sorucam size doktoruma ulaşamadım şuan benim çok bulantım var sizlerde de olmuş muydu normal mi ilaçlar mı yapıyo
ne güzel anlatmışsın :) çok teşekkürler rahatlattınız beni çok sağolun
kızlarr biz geldik doktordan geliyoruz vere vere kanımız kalmadı yaaa 322 den 798e yükseldik teyzeleribüyüyo fındığım gerçekten süper bi duygu yaa rabbim gerçekten olmayan herkese versin inşşşş
walla öle haklısın sonuç değişmicek bu bebek bizim ama benim doktorum zaten sormadan direk bakıo baksında zaten ben baktırıcam...
amin cnm çok güzel bi duygu dimi maaşallah büyümüş miniş
cnm bulantıların
piskolojik olabilir
hamile olabilirsin ve bu kadar erken başlamsı ikiz olabilir düşüncesini uyandırdı bana
üşütmüş olabilirsin
ilaçlardan olabilir
buna doktorda normal dicektir..
acaba eden bak zubiş sen en geç 9 gün test aptır dinle beni :lepi:
mervecim ticker ini degistirmissin ya bu 30 haftalik hamile demek degilmi bacim
canım çok sevindim.. Allah böyle güzel devam ettirsin inşallah..
kızlar bide bişey sorucam
ben folic asid ve kan sulandırıcı içiyorum günde bi tane
unuttuğum zaman iki tane almalıyım günde iki tane
cnm unuttugun zaman bile normalde birtane alman yeterli iki tane almana gerek yok yani bende doktoruma sormustum birtane al demisti
herkese günaydınlar. arkadaşlar buradaki herkesin hamişliği benden önde sizin tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin bana. henüz keseyi görmedik kısmetse cumaya randevumuz ama benim sol kasığımda sürekli olmasada ara sıra bir ağrı sızı oluyo sanki iğne batıyo ve biri sanki ağırlık koymuş gibi sol kasığıma bu normalmi sizce?
merhaba hanımlar ben birşey soracagım ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurumu hamilelikte gerçi günlük çamaşırda degiştiryorum ama yinede kullanmasammı ped diyorum tşk. ederim ..
olsun olsun aileden biriyle konuşmaları yeter:))
ben bilmiordum hiç daha önce bebeğiini kaybettiğini üzüldüm çok
ama şimdi şahane bi bebiş var içinde kardeşi gelmiş yerine
kaçıncı haftada kaybettin kuzucum benimde 10. haftada kalp durmasına karşı takıntım var 2 en yakın arkadaşımın başına geldi şu anda 10. haftamdayım kendimle savaşıorum doktora gitmiorum cuma gidicem 11. haftaya girince:):)
Canım çok haklısın, insan takıntı yapıyor işte.. O zaman 9. haftada doktora gitmiştim, ve bebeğin kalbi 7+3 de durmuş. o kadar zaman bi de içimde kalmış.. Allahtan bana zarar vermedi.... Çok şükür şimdilik bunda sorunumuz yok ama gel sen onu anlat işte.. Hepimiz için zor bir dönem... En başından beri yazıyoruz, biz kolay bulmadık bu kuzucukları.. Allah hepimize bağışlasın bebeişlerimizi..
canıım ınan gormedim bıde hıc yazamıorum kı okuyup cıkıyorum cok heyecanlı ve gerginim yarın 6+4 olcaz ve kalbını gormeye gidicez sen benim panık halıme ver
ay alemsin ezgi
everen msj yolluyorum benim bebeğim sağlıklı olsunnnn sağlıklı çok sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkafamçokkarıştı
kızlar düşünüyorumda hepimizinkinin cinsiyetleri başından beri belli aslından embriyologlarımız biliyo ama biz bilmiyoruz benim tüp doktorum en son kendi doktoruma gönderirken arakasına yaslanıp bence senin oğlun olcak bak gör dedi
acaba embriyologla konuştularda mı zarf attı yoksa adamcağızın içine mi doğdu bilmiyorum
en sonun istihareye yatıcam delikafadulden
günaydııınnn şeker annelerrr
ben bir sürü saçma rüya ile uyandım bugün okula geç kalmışım ancak geldim
öğleyin doktora gidicem cuma gidicektim zaten ama bu 10. hafta takıntıma bugün itibariyle yenildim va dayanamayacağım:)
sizzz nasılsıınızz
bir şey sorucam kızlar her gece uyanıorum tuvalet için inanılmaz gaz birikiorr karnımda sabahta öyle uyanır oldum sancı yapıor haliyle gaz sorunu yaşayanınız var mıı:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?