Canımmm, embriyologlar da bilmiyor.. Anca şöyle bilebilirler.. genetik inceleme yaparlarsa.. Kii o da çok para.. Yani bildiğim 3000-4000 dolar civarında.. 1500 dolara olan da var ama o sadece tek bir gen hastalığı araştırmak içinmiş... Yani, özellikle yaptırmadıysan bilmeleri mümkün değil tatlım:)
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten miiiiiiii
ben mikroskopta görebiliyolar diye biliyorum birleştirme esnasında
delüüüüü:)günaydın cnm cım
ay bi çıkarabilsem bende uyukuda muykuda neyse ama olmuyo ki içime kaçıo hep
bakırköyden bi patlama duyarsanız saldırı sanmayın bende geliiii delikafaduldendelikafadulden
amaaaann kocaman olmuşşgunaydin kizlarrrr a.s.
nasilsiniz umarim sizler ve melekleriniz iyidirsiniz
biz simdi doktordan geldik 43 mm olmus teyzeleri ama bu olcu kafadan kalcasina kadar ayaklarna kadar olcmedi hersey yolundaymis cok sukur coooook hareketli bi bebek ya saniye durmadi bize dogru dondu cok guzel bi duygu ya rabbim herkeze nasip etsin insallahhhhhhh cok mutluyum ya. :asigim:
kizlar doktor bugun ikili test istermisin diye sordu sizler hep yaptirdinizmi kizlar ? ben cok korkarim ya kotu bise cikarsaa :bbo:
ben de anen öyleyimEzgi'cim bende sancı olmuyor ama bütün gün sürekli gaz var. Ne yesem gaz yapıyor diyebilirim :)
tatlum bne sütü ağzıma sokmam hiç içmedim haatım boyuncakızlar eğer süt içiyosanız sütte gaz yapıo fena doktor bana öle dedi
çoook normal sansiz hayatherkese günaydınlar. arkadaşlar buradaki herkesin hamişliği benden önde sizin tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin bana. henüz keseyi görmedik kısmetse cumaya randevumuz ama benim sol kasığımda sürekli olmasada ara sıra bir ağrı sızı oluyo sanki iğne batıyo ve biri sanki ağırlık koymuş gibi sol kasığıma bu normalmi sizce?
merveeee bişey sorucam cnm acıyor muymuş aminosentez?evet haklısın sonuçta bnm arkadaşımın riskli çıktı aminosentez yaptırdı bişi çıkmadı bi ön görü sadece
amaaaaaaaann maşallah gözün aydın canım...kızlarr biz geldik doktordan geliyoruz vere vere kanımız kalmadı yaaa 322 den 798e yükseldik teyzeleribüyüyo fındığım gerçekten süper bi duygu yaa rabbim gerçekten olmayan herkese versin inşşşş
tekrar geçmiş olsun cnmCanım çok haklısın, insan takıntı yapıyor işte.. O zaman 9. haftada doktora gitmiştim, ve bebeğin kalbi 7+3 de durmuş. o kadar zaman bi de içimde kalmış.. Allahtan bana zarar vermedi.... Çok şükür şimdilik bunda sorunumuz yok ama gel sen onu anlat işte.. Hepimiz için zor bir dönem... En başından beri yazıyoruz, biz kolay bulmadık bu kuzucukları.. Allah hepimize bağışlasın bebeişlerimizi..
işte aynnneeen bende uyanmaktan doğru dürüst uyuyamıorummBEEEENNNNNNNNN :roflol: gecede 3 kere kalkıyorum:) Bi de göbek gerilmiş halde, taş gibi... allahtan tuvalete gidince rahatlıyorum, kolay çıkarıyorum...Çook nadır çıkaramadığım sancılandığım oluyor.. sabahları da idrar sancısı ile uyanıyorum hep... Gece o kadar kalkmama rağmen hemde bilmiyorumkismile
slm kızlar konuyla alakanız yok biliyorum ama tacerübelisiniz diye soruyorum
cuma günü yumurta toplanacak ama eşim dünden beri rahatsızlandı grip soğuk algınlığı
v.s. spermlerde olumsuz bir etkisi olurmu ateşin falan veya ilaç kullansa onun bir etkisi varmıdır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
günaydın canım.. gaz sorunu bende de var.. eşim sabahları bazen dalga geçiyor.. dün gece bir ramazan davulcusu geçti diye.. aslında benim normal de öyle bir problemim var.. strese bağlı olarak oluşan bir rahatsızlık. hamilelikle beraber biraz daha arttı tabi.. umarım geçer..
cnm bişey olmaz merak etme ama bol bol doğal vitamin alın meyva falan yesin ilaç lamayın bence cumaya kadar çünkü ilaçların olumsuz etkileri olabiliyo diye duydumslm kızlar konuyla alakanız yok biliyorum ama tacerübelisiniz diye soruyorum
cuma günü yumurta toplanacak ama eşim dünden beri rahatsızlandı grip soğuk algınlığı
v.s. spermlerde olumsuz bir etkisi olurmu ateşin falan veya ilaç kullansa onun bir etkisi varmıdır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
kız yerim ben onu fingirdek şey....demek zıp zıp he ay insan şoka giriyo ya ben tabiri cahizse şöle saçma bi tepki verdim ayyyy salak yaaanası kıpır kıpır dedim meleğimi görünce sonrada kızdım kendime gökmen hocada güldü ben öle bi tepki verince ama insaın aklı başından gidiyo dimi ezgibu arada kıslarr
bende gittim gördüm mercimeğimii:)
poposunun üzerinde zıplıodu:)el ayak hiç durmuo:)
39 mm görünüor minyon olcak sanırım benim kuzu..
slm kızlar bayadır gıremıoorum cunku kanamam oldumafoldumbencok sükür bebekler ii 8+2 deyiz ama tekrar iğne başladık sureklı yatıyorum sizde hiç olmuşmuydu bu tarz kanamalar ıkı kesenınde kenarında kanlı alan var dua edin lutfen meleklerım benı bırakmasın deneyımınızd e varsa yazın lutfen
TATLIM GÖZÜN AYDIIIIIINNNN TEYZESı ISIRSIN ONUN POPOSUNU:))))) izin vercen dimi kız ezgi:))bu arada kıslarr
bende gittim gördüm mercimeğimii:)
poposunun üzerinde zıplıodu:)el ayak hiç durmuo:)
39 mm görünüor minyon olcak sanırım benim kuzu..
TATLIM GÖZÜN AYDIIIIIINNNN TEYZESİ ISIRSIN ONUN POPOSUNU:))))) izin vercen dimi kız ezgi:))
bi de ama yaaaa herkes bişeyler görüyoooo ben neden göremiyorum yaaaa(( sadece kalbinin atışı gözüküyo... ama tabi kıytırık doktorda öyle, e kendi doktorumun da maşallahı var valla, kalp randevusundan sonra 1 ay sonraya verdi randevuyu... neyse, ayın 1 inde gidicem ben.. o zaman da demiştim zaten ben dayanamam arada gelirim diye.....
kızlar ya bnm göbeğimdeki kıllar koyulaştı sanki ya sizde de varmı böle bişey
hamilelerde böyle olduğunda bebek erkek oluyormuşşşş
gerçekten de yakınlarımda ki birkaç kişin böyle olduuu
annemin cinsiyet belirleme takdiğidir onun yalancısıyım a.sa.s
amanın ne dedin sen öle ya ağzından bal damlıyo sağlıklı bi oğlan mucize olur rabbimden inşallah cnm inşallah
he he he :)))) merveee benim de karnımdaki kıllar koyulaştı yaw:))))))) Yaaa Allahımın ve bebişimin gücüne gitmesin, Allah önce sağlıklı evlat evlat versin, sonra da eğer mümkünse tabii, alnımda yazılmışsa bi de kız versin:))))) Yoksa alim allah benimki oğlan olursa yaşıma başıma bakmadan bi de kız doğurmak için uğraşırım:))))
mervee, hatta embriyologlara para yediririm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool:
Canım çok haklısın, insan takıntı yapıyor işte.. O zaman 9. haftada doktora gitmiştim, ve bebeğin kalbi 7+3 de durmuş. o kadar zaman bi de içimde kalmış.. Allahtan bana zarar vermedi.... Çok şükür şimdilik bunda sorunumuz yok ama gel sen onu anlat işte.. Hepimiz için zor bir dönem... En başından beri yazıyoruz, biz kolay bulmadık bu kuzucukları.. Allah hepimize bağışlasın bebeişlerimizi..
kızlar demin komşum indi, biraz oturduk,,, tek konu bebiş.... ben anlatıyorum ha bire, ay korkuyorum, ay doktora şu zaman gidicem, ay ilaçlar zarar verirmi bebişime falan.... Kadın dayanamadı ne dedi biliyor musunuz:)) aaaaa iyi ki bi hamile kaldın hee, görmemişin oğlu olmuş, tutup pipisini koparmış, seninki de o hesap... az rahat ol be güzelim, bebek doğmadan sen bize doğurtacaksın((((((((((((
Yaaaa, ama niye böyle yapıyorlar( Ben üzüldüm şimdi:) E tabi millet üzerine cekat atılınca hamile kaldığı için anlamıyorlar, aman ne uyuz şeyler be öff.
slm kızlar bayadır gıremıoorum cunku kanamam oldumafoldumbencok sükür bebekler ii 8+2 deyiz ama tekrar iğne başladık sureklı yatıyorum sizde hiç olmuşmuydu bu tarz kanamalar ıkı kesenınde kenarında kanlı alan var dua edin lutfen meleklerım benı bırakmasın deneyımınızd e varsa yazın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?