2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten miiiiiiii

ben mikroskopta görebiliyolar diye biliyorum birleştirme esnasında

slm kızlar konuyla alakanız yok biliyorum ama tacerübelisiniz diye soruyorum
cuma günü yumurta toplanacak ama eşim dünden beri rahatsızlandı grip soğuk algınlığı
v.s. spermlerde olumsuz bir etkisi olurmu ateşin falan veya ilaç kullansa onun bir etkisi varmıdır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

günaydın cnm cım

ay bi çıkarabilsem bende uyukuda muykuda neyse ama olmuyo ki içime kaçıo hep
bakırköyden bi patlama duyarsanız saldırı sanmayın bende geliiii delikafaduldendelikafadulden
delüüüüü:)
patlat şekerim patlattt:)

amaaaann kocaman olmuşş
süperrr gözün aydın cnm
Ezgi'cim bende sancı olmuyor ama bütün gün sürekli gaz var. Ne yesem gaz yapıyor diyebilirim :)
ben de anen öyleyim
sürekli gaz var içimde ne yesem yapıor
ben tutmaktan sancı oluorum ya
böle bi süreliğine yalnz yaşamak istiorum:)
kızlar eğer süt içiyosanız sütte gaz yapıo fena doktor bana öle dedi
tatlum bne sütü ağzıma sokmam hiç içmedim haatım boyunca
ben ne yesem gaz oluorum offff of

çoook normal sansiz hayat
sakın moralini bozma benimde hep sağ kasığım ağrırdı batardı
mervenin de dediği gibi inşaat çalışmaları onlar
ve sana verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür de dilemiyorlar..
dayanacaksın bi süe sonra geçicek:)

evet haklısın sonuçta bnm arkadaşımın riskli çıktı aminosentez yaptırdı bişi çıkmadı bi ön görü sadece
merveeee bişey sorucam cnm acıyor muymuş aminosentez?

kızlarr biz geldik doktordan geliyoruz vere vere kanımız kalmadı yaaa 322 den 798e yükseldik teyzeleri büyüyo fındığım gerçekten süper bi duygu yaa rabbim gerçekten olmayan herkese versin inşşşş
amaaaaaaaann maşallah gözün aydın canım...

tekrar geçmiş olsun cnm
o da son olsun..
şimdi hiç bişicik olmayacak hiiiçç merak etmeyelim biz...

işte aynnneeen bende uyanmaktan doğru dürüst uyuyamıorumm

canım sanmıorum ama gene de doktorunla görüşmende fayda var derim
ama ilaç kullanmayın bence..
çok da kafana takma sakın size 1 tane sağlıklı sperm yetecekk nasılsa..

çooook güldümmmm cnm:):)
sen de gül bol bol emi:)
harika ya davulcu seniiii:):)

bu arada kıslarr
bende gittim gördüm mercimeğimii:)
poposunun üzerinde zıplıodu:)el ayak hiç durmuo:)
39 mm görünüor minyon olcak sanırım benim kuzu..

slm kızlar bayadır gıremıoorum cunku kanamam oldumafoldumbencok sükür bebekler ii 8+2 deyiz ama tekrar iğne başladık sureklı yatıyorum sizde hiç olmuşmuydu bu tarz kanamalar ıkı kesenınde kenarında kanlı alan var dua edin lutfen meleklerım benı bırakmasın deneyımınızd e varsa yazın lutfen

cnm bişey olmaz merak etme ama bol bol doğal vitamin alın meyva falan yesin ilaç lamayın bence cumaya kadar çünkü ilaçların olumsuz etkileri olabiliyo diye duydum
bu arada kıslarr
kız yerim ben onu fingirdek şey....demek zıp zıp he ay insan şoka giriyo ya ben tabiri cahizse şöle saçma bi tepki verdim ayyyy salak yaaanası kıpır kıpır dedim meleğimi görünce sonrada kızdım kendime gökmen hocada güldü ben öle bi tepki verince ama insaın aklı başından gidiyo dimi ezgi

cnm ya çok üzüldüm ama ii olmaanada sevindim böle olan arkadaşlar okumuştum zamanla kuruyo o kan merak etme sen iğnelerimiz çok ii bende proluton diye haftada bir etkisi 10 gün süren bi iğne oluyorum beben 9+2 ydi usg de 9+6 çıktı maaşallah

sen hiç endişelenme geçicek melekler sıkıştılar yer açıyolar kendilerini seni kanata kanata

bu arada kıslarr
TATLIM GÖZÜN AYDIIIIIINNNN TEYZESı ISIRSIN ONUN POPOSUNU:))))) izin vercen dimi kız ezgi:))

bi de ama yaaaa herkes bişeyler görüyoooo ben neden göremiyorum yaaaa(( sadece kalbinin atışı gözüküyo... ama tabi kıytırık doktorda öyle, e kendi doktorumun da maşallahı var valla, kalp randevusundan sonra 1 ay sonraya verdi randevuyu... neyse, ayın 1 inde gidicem ben.. o zaman da demiştim zaten ben dayanamam arada gelirim diye.....

ya bacım usg cihazından usg cihazına acayip fark ediyo biz yalovada özel hastaneye gittik kadın kapkara bi ekrana bakıyo ay bebek çok sağlıklı şurası şöle burası böle diyo ama biz bi halt göremiyoruz sen kendi doktorunda anlarsın bebeişin halini

kızlar ya bnm göbeğimdeki kıllar koyulaştı sanki ya sizde de varmı böle bişey

hamilelerde böyle olduğunda bebek erkek oluyormuşşşş
gerçekten de yakınlarımda ki birkaç kişin böyle olduuu
annemin cinsiyet belirleme takdiğidir onun yalancısıyım a.sa.s

hamilelerde böyle olduğunda bebek erkek oluyormuşşşş
gerçekten de yakınlarımda ki birkaç kişin böyle olduuu
annemin cinsiyet belirleme takdiğidir onun yalancısıyım a.sa.s

amanın ne dedin sen öle ya ağzından bal damlıyo sağlıklı bi oğlan mucize olur rabbimden inşallah cnm inşallah

amanın ne dedin sen öle ya ağzından bal damlıyo sağlıklı bi oğlan mucize olur rabbimden inşallah cnm inşallah

he he he :)))) merveee benim de karnımdaki kıllar koyulaştı yaw:))))))) Yaaa Allahımın ve bebişimin gücüne gitmesin, Allah önce sağlıklı evlat evlat versin, sonra da eğer mümkünse tabii, alnımda yazılmışsa bi de kız versin:))))) Yoksa alim allah benimki oğlan olursa yaşıma başıma bakmadan bi de kız doğurmak için uğraşırım:))))
mervee, hatta embriyologlara para yediririm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool:

kızlar demin komşum indi, biraz oturduk,,, tek konu bebiş.... ben anlatıyorum ha bire, ay korkuyorum, ay doktora şu zaman gidicem, ay ilaçlar zarar verirmi bebişime falan.... Kadın dayanamadı ne dedi biliyor musunuz:)) aaaaa iyi ki bi hamile kaldın hee, görmemişin oğlu olmuş, tutup pipisini koparmış, seninki de o hesap... az rahat ol be güzelim, bebek doğmadan sen bize doğurtacaksın ((((((((((((

Yaaaa, ama niye böyle yapıyorlar( Ben üzüldüm şimdi:) E tabi millet üzerine cekat atılınca hamile kaldığı için anlamıyorlar, aman ne uyuz şeyler be öff.

alemsin bacım walla ne var be yaşında millet 50 yaşında hamile kalıo sen kalda 50 yaşında kal cicim boşverrrrr

canım ya çok üzüldüm. çok zor bir dönem geçirmişsin. peki bunun hiç bir belirtisi yokmuymuş güzelim. yani anlaşılamıyormuymuş..

aslında bende bazen farkediyorum hep ondan bahsediyorum o yüzden bizim muhabbetlerden ancak hamile olanlar sıkılmaz anlarlar o komşunda biraz densizmiş kusura bakma bozmasına gerek yokmuş yani ...cins millet cins

bnm bazen camdan bağırasım gelio hamileyimmmm diye :CüvCüv:

bee009+, kaymaklim, Yeshill_Yansima, quality, kukuleta09, XTATLIKIZ, haymatlos+

oooo bütün kızlar toplandık yahu

sesiniz çıkmiii bacılar

bi ben bi funda

çok geçmiş olsun canım.. aman dikkat et.. onlar bizim uğur böceğimiz.. bende öyle bir durum olmadı şu ana kadar.. ama yaşayan arkadaşlar var.. doktor yat dinlen diyor sanırım. sen de öyle yap..sakın yorma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…