2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım ya çok üzüldüm. çok zor bir dönem geçirmişsin. peki bunun hiç bir belirtisi yokmuymuş güzelim. yani anlaşılamıyormuymuş..

çok sağol canım beniiimm... Maalesef ki anlaşılmıyor... Ben güle oynaya gitmiştim doktora, ağlaya ağlaya çıktım işte.... Allah kimseye yaşatmasın zor iş.. Ondan sonra işte bir yıl hamile kalamadım ve adetten de kesildim Sonra doktor ilaçla yeniden adet gördürttü bana ve hemen tüp yaptık işte.... Allah yüzüme baktı bu sefer, inşallah daim eder, hepimizinkini.

kızlar bu sabah naptım biliyomusunuz

duş aldım bi güzel yağlandım ama her yerime eksiksiz sürdüm.vıcık vıcık oldum sırnaşık şeysonra altımda şortum vardı üstümde de sütyen aşkımda salonda heyyt diye daldım salona kırkpınardan geldim leeynnnn varmı benle güreş tutcak bi baba diye bi saat güldük eşimle delikafaduldentam kırkpınarlılar gibi oluyorum süründüğüm zaman ben güreşçiler gibi salonda bacaklarıma yapıştıra yapıştıra dolanıyorum eşimde tepinme delüüü diyo bana çok komiktikti walla

ama yağdanmıdır bilmem göbüş kıllandı baksanıza erkek bebek belirtisiymiş görücez bakalım

he yaaaaa, aslında varyaa, gidip bir yerlerde bağırsak mı ne :roflol: :roflol:
Komşuma gereken cevabı verdim şekerim, sen üzülme:))) sen konuşma dedim dedim ona... 28 yaşında iki tane doğurmuşsun, napalım biz senin kadar becerikli olamadık.. buldumcuk oldum, evet kabul ediyorum dedim:))))))))))))))))

valla bende öyleyim he.. tek konu bebek.. yok nolcak nasıl olcak.. off zaman geçmiyor.. dizi izlerken düşün, film izlerken düşün, yatarken düşün,sabah aklına gelen ilk şey o olsun..bu ne yaww. kafayı yicez valla yakında.. hatta ve hatta tuvaletini yaparken aman çok ıkınma.. banyo suyun çok sıcak olmasın.. yüzüstü yatma.. sabah akşam süt iç -ıyy--otururken bebeği sıkıştırma.. yavaş yürü -ki ne mümkün-- aniden kalkma.. bir yere uzanma.. eğilme.. of of.. netcez bilmiyim valla bacılar..

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN NE GÜLDÜMM KIZZZZ:roflol::roflol:

bacımm iyi hatırlattın valla, ben de duştan çıktım, tam densiz komşu geldi yağlanmayı unuttum, iki dakka yağlanıp da gelem:))))

mervee, hatta sen de gel bacım güreşi biz ikimiz tutak:))))

ben hiç sevmem hamileyim diye gere gere göbeğini gezenleri ama şimdi anklıyorum onları gizli haykırış yöntemi bu belkidedelikafadulden

tatlı kızzzzz, canımcım sen Ankaranın neresindesin şekerim, bak sende evdeymişin kız uzak değilsek görüşsek ya:)

bacımm iyi hatırlattın valla, ben de duştan çıktım, tam densiz komşu geldi yağlanmayı unuttum, iki dakka yağlanıp da gelem:))))

mervee, hatta sen de gel bacım güreşi biz ikimiz tutak:))))

güldürdün kız beni alemsin tutalım walla bacım güreş tutalımda geç bulduğumuz bebişler nolur bilmem hahahahahlaelaelaelaelae

merve alem kızsın vesselam.. gözümde canlandı valla.. ne güzel eğlenmişsiniz sabah sabah..

Ben geldim kızlaaaarrr;

ıkili test için ultrasona girdim ve kan verdim. Sıpamı gördüm nasıl zıplıyordu inanamadık. Babası da ilk kez gördü. Bir durmak bilmedi, karından bakıyordu doktor ama bir türlü istediği pozisyonu vermedi sıpa. Adam Karnıma pata küte daldı elindeki probe'la, dövdü resmen beni ama duruşunu değiştirmedi. Zaten benim müthiş enerji depolarım sayesinde görüşü de bozuktu, o yüzden vajinal bakmak zorunda kaldı. Ense kalınlığını öyle görebildi ancak. Gününden 4 gün ileriymiş. Progestanı ve şeker ilacını bıraktırdı, progestan çok bıktırmıştı, çok sevindim:)))

Kızlar ben testler konusunda gayet kararlıyım. Her türlü test yapılmalı bence. Sonuçları ile ilgili karar vermek başka birşey ama yapılmalı. Benim şahsi görüşüm dünyaya geldiğinde sağlıksız ve mutsuz olacak bir canlıyı ben öyle istiyorum diye dünyaya getirmek haksızlık. Benim yeğenim ailesinde ekonomik sıkıntılar var diye bu kadar sıkışacaktınız, beni de zora sokacaktınız, beni niye dünyaya getirdiniz diyor. Hele ki bir sağlık sorununda o çocuk ne düşünecek? Sonra hep yanında olup bakabileceğimizin bir garantisi yok ki. Ben 31 yaşındayım, herkes gibi ne kadar ömrüm kaldı bilmiyorum. Sağlığı ve aklı yerinde bir çocuk 15-16'sından sonra tek başına bile yaşayabilir, ama sıkıntısı olan bir insana ömür boyu bakacak insan lazım. Neyse, çok karışık bu konular, çok da kişiye göre değişen şeyler.

Bu arada kızlar, doktor çok emin olamadı ama erkeğe benziyor dedi:)))

canım merhaba emin olki bu konuları yaşamayan kimse anlamıyor konuşmalardan bende artık susma kararı aldım çevremde çünkü beni anlamıyolar çok yakın bekar arkadaşım düşün ne gerek vardı tüpe okadar para verdin yurt dışına tatile gitseydin demezmi bana insanın inindeki piskolojiyi kimse anlamıyor canım oyüzden çok görmemek lazım dedigin gibi çogu kişi çeket atsa üstüne hamile kalıyolar sıkma sen canını hepimizin başında en dogrusu paylaşmamak şekerim iyi bak kendine...

maşallah de kızım ya anlatırken.. Allah Allah nazar değdircen tosunumuza... bilge kişinin erkek çocuğu olurmuş.. :) bence de erkek.. erkek erkek...

cnm peki ense kalınlığı normal mi çıktı onu niye yazmadın

demek erkek gelio heee allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhekliyorum listeye dayanamicam walla

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|1 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik melek büyüyor |erkek gamyoncuiremsu|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | erkek gamyoncuiremsu|
04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29||31 Mayıs ikili test :Saruboceq: | |
05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|Minik melek büyüyor | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|3 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 14 mm ||
09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile||
10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|bebiş 22 mm | |
11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile ||
12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58|bebiş büyümüş ||
13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|8 Haziran ikili test :Saruboceq: | |
14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Minik Melek 23.4 mm | |
15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile ||
16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
18|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile ||
19|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
20|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
22|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…