2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

demek erkek geliyor hayırlısı saglıklı olsunda canım bende aynı fikirdeyim her türlü testi yaptırmak lazım gerekenler yapılmadı hatta 35 yaş üstünde olanlar için yani benim mesela saglıklı olması en önemlisi hayat çünkü çok zor her anlamda...

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75|ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |
24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||27 mayıs randevu ||
25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
27|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
28|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| Minik kese görüldü ||
29|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| Minik kese görüldü | |
30|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı||
31|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
32|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
33|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58|randevuyu bekliyor :uhm:| |
34|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|1 haziran kese görülecek eyvahedigeldismile | |
35|Angelofsky74|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

bende öle düşünüyorum zaman zaman nası olcak zor diye
sonra korkuyorum ya sağlıklıysa test yanılırsa ki olanlar var yada aldırım sonraki çocuğum sağlıklı doğarda bişey olursa diye rabbimin imtihanından korkuyorum ne bileyim tuaf bi duygu kızlar ya çok zor bi karar rabbim hiçbirimizi bu soruyla sınamasın ay allah korusun

ama ne olursa olsun bende tüm testlerimi yaptırıcam kötü bi souçta doğurmaya karar verirsem bile en azından hazırlıklı olurum doğumda şok olmak daha mı ii

merveciim yazmamışım demek, artık neremle yazdıysam:)))

19 mm dedi gayet normalmiş. Şimdi bakıcam nete ne aralıkta olması gerekiyormuş diye. Cumaya çıkacak test sonuçları. Doktor ikili test için bir form doldurdu, kilomu sorunca yüzünü buruşturdu. Galiba kilo yüzünden risk olduğundan yüksek çıkacak diye yorumladım ben.

kızlar bende ikili test için kan verdim cmtsi günü. dr. ense kalınlığını ve burun kemiğini ölçtü. down sendromu içinmiş özellikle bu test. ama üçlü test daha ayrıntılı onda nötral defektlerin olasılığı da hesaplanıyor. alfaprotein bakılıyor. benimki uykucuydu geçen randevuda kıpır kıpırdı bu sefer uyukluyodu.dr.dürttü ama bizimki pek oralı olmadı. bende karar verdim birdahaki randevuya girmeden tatlı bişiler içicem. dr. keyfi yerinde ondan böyle dedi. iyi bari dedim babasıda keyfine düşkünya ona çekmiştir:))

Hepimizin bebeği çooookkk sağlıklı olacak inşallah, bak ne kadar iyi gidiyoruz hepimiz, Allah bebeklerimizi verdiğimiz emeklerin yüzü suyu hürmetine bağışlayacak bizlere iiiinşaaalllahhh....

Bilgeciiim, öncelikle gözün aydın tatlım, Allah herhalde gönlüne göre verecek:))) Oğlan geliyo desene.... Maşallahhhhhhh

Testler konusuna gelince ben de senin gibi düşünüyorum.. Allahım hiç kimsenin başına vermesin , hepimizin yüzünü güldürsün, ama olası bir terslıkte bile bile onu dünyaya getirmek bana göre de Ona haksızlık... Ama tabi hiç tartışılacak bir konu değil bu.. Herkes kendi hayat görüşü ile yorumlamalı.. Çok ama çok büyük bir sorumluluk.

ohh ii ii maaşallah sağlıklı bebiş cnm bnm bildiğim riskli sınır 3 ten yukarısı

senin kaç çıktı ense kalınlığı

kan sonuçlarınız da çıkınca listede düzelticem bebişler nur topu gibi yazıcam inşşalh ya rabbim bu listede hiç sorunlu hamilelik olmaz kimsede olmasın tabide

TATLI KIZZZZZ, ben Çankaya dayım canım yaa(( Daha iki gün önce Sincandaydım.. Benim kuzen orada oturuyor, otobüslerin son durağına yakın bi yerde....

hepimizin bebeği çooookkk sağlıklı olacak inşallah, bak ne kadar iyi gidiyoruz hepimiz, allah bebeklerimizi verdiğimiz emeklerin yüzü suyu hürmetine bağışlayacak bizlere iiiinşaaalllahhh....

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn bak ezan okunuyo şu an dua ettim tüm siteyenlerede hamile olanlarada

TATLI KIZZZZZ, ben Çankaya dayım canım yaa(( Daha iki gün önce Sincandaydım.. Benim kuzen orada oturuyor, otobüslerin son durağına yakın bi yerde....

bnm baba tarafım ankarada

ben kızılay
batıkent
sincan
yukarı ayrancı
aşağı ayrancı
bide atakulenin olduğu yer falan gençlik parkı falan oralar biliyorum biraz

karum falan bide

tatlımmmmm nasılsın bebiş nasıl görüşemedik uzun süredirrr özledim senii

Zübeydeeeeee, canım nasılsınn. Yaa ben de seni merak edip duruyordum.. Topiğe baktım biraz geçenlerde kimsecikler yoktu, ama gece geç saatti.. Biz iyiyiz teyzesii, çok şükür şu ana kadar bir terslik olmadı.. KAnama falan da hiç olmadı ... İnşallah da böyle gider,,, sen de son durum ne şekerim.. Hala hamiş müjdeni vermiycen mi bize

cnm benimkinin ense kalınlığı 1.2mm çıktı,burun kemiğini hatırlamıyorum ama onun varlığı önemliymiş.down sendromlu bebeklerde burun kemiği geç oluşuyomuş. bizimkinin burnu şimdilik hokka gibi :))) ilerde nolur bilemem. dr. gayet iyi dedi. bu ikili test sonucuna göre amiyosenteze karar verirmi dr. bilmiyorum ama bnim 4 hafta sonraki randevumda üçlü test yapılacak bence ondan sonra daha net karar verilir. umarımki hiçbirimizin bebişi testlerden riskli sonuç almayacak.

inşallah vericez tatlım bugun 4 gündeyiz bakalım gün sayıyoruzz :) çok sevindim iyi bakın yeğenlerime hepiniz :)

Panadolcüm, valla takmamak azım tabi milleti.. Allah kimseye vermesin ama, Onlar başlarına gelince anlarlar.. Allahm bi bebeğim olsun da hiç tatile gitmesem de olur diyecek duruma gelirlerse, o zaman hatırlarlar söylediklerini...

Sen nasılsın peki:))

İnşallah canııııııım, hepimize gönlümüze göre versin inşallah. 4-5 hafta sonra ne şenlikli olacak bizim topic düşünsene:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…