TATLI KIZZZZZ, ben Çankaya dayım canım yaa(( Daha iki gün önce Sincandaydım.. Benim kuzen orada oturuyor, otobüslerin son durağına yakın bi yerde....
bnm baba tarafım ankarada
ben kızılay
batıkent
sincan
yukarı ayrancı
aşağı ayrancı
bide atakulenin olduğu yer falan gençlik parkı falan oralar biliyorum biraz
karum falan bide
bnm baba tarafım ankarada
ben kızılay
batıkent
sincan
yukarı ayrancı
aşağı ayrancı
bide atakulenin olduğu yer falan gençlik parkı falan oralar biliyorum biraz
karum falan bide
hıııı bende otobüslerin son durağına yakında oturuyorum tatlımmm 12. cadde de inşşş görüşmek nasip olurrr
cnm benimkinin ense kalınlığı 1.2mm çıktı,burun kemiğini hatırlamıyorum ama onun varlığı önemliymiş.down sendromlu bebeklerde burun kemiği geç oluşuyomuş. bizimkinin burnu şimdilik hokka gibi :))) ilerde nolur bilemem. dr. gayet iyi dedi. bu ikili test sonucuna göre amiyosenteze karar verirmi dr. bilmiyorum ama bnim 4 hafta sonraki randevumda üçlü test yapılacak bence ondan sonra daha net karar verilir. umarımki hiçbirimizin bebişi testlerden riskli sonuç almayacak.
İnşallah canııııııım, hepimize gönlümüze göre versin inşallah. 4-5 hafta sonra ne şenlikli olacak bizim topic düşünsene:)))
aramazsa sen ara bi sor belki yoğundurdr. bana b,r hafta içinde arar sölerim sana testin sonucunu dedi. daha aramadı. yarın filan arar heralde.
aa ne güzel bnm halam hemen atakulenin orda oturuyoeee tamam işte benim mekanlar oralar:)))))))))) Kocamın bürosu Ayrancı da, atakuleye yürüyerek 5 dakka.. Ev de atakuleye araba ile 5 dakka:)))))
ooooo hh baya yer biliyosun maşallah
kızlar ben kalb atısını duymaya gidiorum dualarınıza ihtiyacım varrr
tabi tabi listemizde değişicek durmadan bişiler eklicem hep değişik lanlarım var liste için hepimiz o kıvama gelelim bi yapıcam değişikliklerihem ne şenlik..... kimin oğlu kimin kız, kiminki tombik, kiminki minyon:))))) Allaahhhhhh valla çok eğlenicez inşallahhhhhhhhhh:))) Allah hep güldürsün yüzümüzü:))
inşallah vericez tatlım bugun 4 gündeyiz bakalım gün sayıyoruzz :) çok sevindim iyi bakın yeğenlerime hepiniz :)
Anaaaaa, ay ne güzel olur vallahi. Benim kuzenler orada cadde üzerinde bi sitedeler, ama ismini bilmiyorum, şimdi sitenin karşısına meşhur peynirci mi ne market açtı, yani oluyor açılalı epeyce... Sitenin üst kısmında da bi cami, caminin altında da bi market var..
ha ha ha ha :)) Valla bi de güzel tarif ederim ki sorma he:)))))
Ama sen bi iyileş hele görüşürüz nasılsa... Ben gezmeye yer arıyorum zaten.. Evde bunalıyorum. İşi gücü de bırakınca hiç bir yere sığamaz oldum..
aramazsa sen ara bi sor belki yoğundur
aa ne güzel bnm halam hemen atakulenin orda oturuyo
cnm bnm çocukluğum orda geçti o yüzden ben ankarayı hiç sevmem babam zorla getirirdi arkadaşlarımda ayrılrıdım o da malum kardeşlerini görcek diye gelirdi
ben istanbul aşığıyım zaten 7 kuşak istanbulluyuz ankara bana düzenli ve kurak gelio
ama kızmayın sakın olur mu
anladım tatlım tarifini o caminin üst tarfında oturuyorum bende çok yakınmışız bi iyileşelim görüşürüz vallahii süperrrr
tamam tatlımm.. Kendini iyi hissettiğinde bana haber ver... Özelden de yaz ama olaki burada atlarsam mesajını:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?