2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

TATLI KIZZZZZ, ben Çankaya dayım canım yaa(( Daha iki gün önce Sincandaydım.. Benim kuzen orada oturuyor, otobüslerin son durağına yakın bi yerde....

hıııı bende otobüslerin son durağına yakında oturuyorum tatlımmm 12. cadde de inşşş görüşmek nasip olurrr

bnm baba tarafım ankarada

ben kızılay
batıkent
sincan
yukarı ayrancı
aşağı ayrancı
bide atakulenin olduğu yer falan gençlik parkı falan oralar biliyorum biraz

karum falan bide

eee tamam işte benim mekanlar oralar:)))))))))) Kocamın bürosu Ayrancı da, atakuleye yürüyerek 5 dakka.. Ev de atakuleye araba ile 5 dakka:)))))

hıııı bende otobüslerin son durağına yakında oturuyorum tatlımmm 12. cadde de inşşş görüşmek nasip olurrr

Anaaaaa, ay ne güzel olur vallahi. Benim kuzenler orada cadde üzerinde bi sitedeler, ama ismini bilmiyorum, şimdi sitenin karşısına meşhur peynirci mi ne market açtı, yani oluyor açılalı epeyce... Sitenin üst kısmında da bi cami, caminin altında da bi market var..
ha ha ha ha :)) Valla bi de güzel tarif ederim ki sorma he:)))))

Ama sen bi iyileş hele görüşürüz nasılsa... Ben gezmeye yer arıyorum zaten.. Evde bunalıyorum. İşi gücü de bırakınca hiç bir yere sığamaz oldum..

inşallah cnm oh seninkide güzel çıkmış allah şükür maaşallah

İnşallah canııııııım, hepimize gönlümüze göre versin inşallah. 4-5 hafta sonra ne şenlikli olacak bizim topic düşünsene:)))

hem ne şenlik..... kimin oğlu kimin kız, kiminki tombik, kiminki minyon:))))) Allaahhhhhh valla çok eğlenicez inşallahhhhhhhhhh:))) Allah hep güldürsün yüzümüzü:))

dr. bana b,r hafta içinde arar sölerim sana testin sonucunu dedi. daha aramadı. yarın filan arar heralde.
aramazsa sen ara bi sor belki yoğundur
eee tamam işte benim mekanlar oralar:)))))))))) Kocamın bürosu Ayrancı da, atakuleye yürüyerek 5 dakka.. Ev de atakuleye araba ile 5 dakka:)))))
aa ne güzel bnm halam hemen atakulenin orda oturuyo
ooooo hh baya yer biliyosun maşallah

cnm bnm çocukluğum orda geçti o yüzden ben ankarayı hiç sevmem babam zorla getirirdi arkadaşlarımda ayrılrıdım o da malum kardeşlerini görcek diye gelirdi

ben istanbul aşığıyım zaten 7 kuşak istanbulluyuz ankara bana düzenli ve kurak gelio

ama kızmayın sakın olur mu

hem ne şenlik..... kimin oğlu kimin kız, kiminki tombik, kiminki minyon:))))) Allaahhhhhh valla çok eğlenicez inşallahhhhhhhhhh:))) Allah hep güldürsün yüzümüzü:))
tabi tabi listemizde değişicek durmadan bişiler eklicem hep değişik lanlarım var liste için hepimiz o kıvama gelelim bi yapıcam değişiklikleri
kızlar ben kalb atısını duymaya gidiorum dualarınıza ihtiyacım varrr

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlı subuo rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin hayatını en önemli anına hazır ol hayır haberlerle dön ve bize yazabilecen mi evde net var mı

inşallah vericez tatlım bugun 4 gündeyiz bakalım gün sayıyoruzz :) çok sevindim iyi bakın yeğenlerime hepiniz :)

Canımın içi, bak sen içini çok ferah tut:))))) nedime ve sen içime doğmuştunuz.. ikinizde hamiş çıkacaksınız bu maratondan demiştim... Çok şükür nedime hamiş, ve sen de hamiş olacaksın:)))))))) benim içime doğanlar çok çıkar bi de..

Bakın size bişey anlatayım kızlar... Bu sabah rüya görüyordum.. uyandım, baktım kociş de uyanmış rüyamda da bizim çok sevdiğimiz bir amcamız var, onu görmüştüm.. Dedim ki ben haydar amcayı gördüm rüyamda falan anlattım... Neyse ben kalktım,çayı koydum. bizimli geçten geç kalktı.. Telefonları sessizdeymiş. içerden bana seslendi.. Hanııım sen erdin mi ne yaa, bir saat önce Haydar amca aramış dedi:)))))))

Lafı uzatmayayım:)) Rüyanın detayı da tuttu. Sonra arayıp konuştuğu konu ile:)))

Yanii canımm, sen arkadaşına güven şekerim:))))) Allah gönlüne göre verecek:)

anladım tatlım tarifini o caminin üst tarfında oturuyorum bende çok yakınmışız bi iyileşelim görüşürüz vallahii süperrrr

olabilir tatlım herkesin yaşadığı yer kendine güzel Ankara benim değil ya niye kızalımm

aaaaaa çok kalabalığız 10 kişiyız şu an topikte ama neden herkez susuyoooooo.. kızlaaar geçmişte yaşamayın ayol:))))) bi ses verin önce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…