2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ay ama evde niye yün yok ya

özlemcim sen bu işte kıdemlisin ben o nako tarzı yünleri zemiyorum neyle örebilirim başka tulum için merserize ince olur ama içine merserize yapıp sarı polardan yapsam bebeğim üşümez hiç kızlar bide onun şapkasına siyah anetenler yapıcam suratı ay parçası gibi çıkıcak şapkadan ayyyyy çok heveslendim ya başlardım evde yün olsa

meral varya b u kadar olur az önce aklımdan geçtin biz kızgünaydın der buket verir nerde bu kız diye baktım onlinesın

nasılsın cicim

gördüm seni sevimli şey becerikli kız o nası ince bel öle gelinlik yakışmış maaşallah o belle eşin seni tek eliyle kaldırır walla özlem hala öle incemisin

bugün pantolonlarımı eteklerimi teker teker denedim hiçbiri olmuyo bi karış açık kalıyo hayatım boyunca hiç böle bişey görmemiştim hem mutlu oldum alışveriş yapıcam diye hemde ya onca kıyafet hamilelikten sonra ne olaccak die üzüldüm:)

üzülmeee, zayıflayıp giyeceğiz hepsini:)) Ben 36 bedendim tüpe başladığımda.. Şimdi 40 oldum:)

ben size bakamadım bi çay yapayım bakacam hepinize:)

aman boşver cicim ya ilk hamileliğimiz napalım gücümüz elverdiğince kıyafet alıcaz artık napalım

walla kızlar bmm kilo değilde selülit ve çatlama derdim var napıcam bilmiyorum her yerim patlicak diyede korkuyorum çatlağın olduktan sonra çaresi yok ve herkes en kral kremi kullan çatlicaksan çatlarsın diyo yapı meselesi yani

Iste kilolu olmanin guzel yani burada sakli; bende boyle bir catlaklar var ki, karnimda pililer var adeta:))) Hamilelikte onlar akordeon gibi acilacak, olan olmus nasilsa:)))))

eehehhh, ben de zincir cekebiliyorum, boyle cicek filan yaparim sizin orduklerinize:)))

kız yerim ben seni ya allahın odtülüsü okuyup çalışmaktan evde örgü örmeye fırsatın kalmadı tabi dimi

aman boşver cicim gap babyde çok güzel örgü şeyler var sende onlardan alırsın yada mother carede de var örgüler sevimli şeyler alırsın skersin etiketi rdüm dersin ego tatmini olur kendi kendine hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…