aaaaaa süper olur merveee, ama becerikli olmak lazım tabii sen gibi şekerim:))))
bana özelden isminizi msj atarmısınız face a ekliyim sizi ben denedim özelden bitürlü gönderemedim
bana özelden isminizi msj atarmısınız face a ekliyim sizi ben denedim özelden bitürlü gönderemedim
kızlar özlem beni gazag getirdi ben yapıcam walla bu arı maya işni sizede msj atıcam resmini artık olumsuz bişey olursa size gönderirim napiiim
ekledim cnm
gördüm seni sevimli şey becerikli kız o nası ince bel öle gelinlik yakışmış maaşallah o belle eşin seni tek eliyle kaldırır walla özlem hala öle incemisin
bugün pantolonlarımı eteklerimi teker teker denedim hiçbiri olmuyo bi karış açık kalıyo hayatım boyunca hiç böle bişey görmemiştim hem mutlu oldum alışveriş yapıcam diye hemde ya onca kıyafet hamilelikten sonra ne olaccak die üzüldüm:)
beni de beni de:)))
bugün pantolonlarımı eteklerimi teker teker denedim hiçbiri olmuyo bi karış açık kalıyo hayatım boyunca hiç böle bişey görmemiştim hem mutlu oldum alışveriş yapıcam diye hemde ya onca kıyafet hamilelikten sonra ne olaccak die üzüldüm:)
ben size bakamadım bi çay yapayım bakacam hepinize:)
aaaa neden üzülüyorsun canımın içii, sen de örmeyi ver, biz öreriz seninkine de:)
walla kızlar bmm kilo değilde selülit ve çatlama derdim var napıcam bilmiyorum her yerim patlicak diyede korkuyorum çatlağın olduktan sonra çaresi yok ve herkes en kral kremi kullan çatlicaksan çatlarsın diyo yapı meselesi yani
eehehhh, ben de zincir cekebiliyorum, boyle cicek filan yaparim sizin orduklerinize:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?