2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

süpersin yaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
korkmaz tatlım da sakınıordur yazık bişey olacak sizde die:)
sevgisinden uzak duruor üstüne gitme.):):)

ezgi sen benden 5 gün ilerdesin bide bakmışın aynı gün doğurmuşuz

kızlar doğumuzu nerde ve nasıl yapmayı düşünüyosunuz belki erken bi soru ama merak ettim

ben medical parkta yapıcam inşallah kardeşim geçen ay yaptı acayip iyi ilgileniyorlar her dakika hemşire ve her isteğini yapıyorlar temiz bir yerde eşimde diyor medicalde yap diye ..

gizemcim ben önümüzdeki salı günü gidicem acayip heyecanlı oluyorum ben ya gizem sana bi soru sormuştum her gittiğimizde muayine ücreti ödücez dimi çünkü kardeşim bundan çok bahsetmişti
hiç kontrol gününe denk gelmiyor diye...

ben medical parkta yapıcam inşallah kardeşim geçen ay yaptı acayip iyi ilgileniyorlar her dakika hemşire ve her isteğini yapıyorlar temiz bir yerde eşimde diyor medicalde yap diye ..

ben mecbur orda yapıcam gökmen bey hem aile dostumuz hemde devamlı doktorum onun dışında onkoloğumda orda zaten daha önce sezeryan ameliyat olduğum için mecburen sezeryan yapıcam tabi yolda molda yakalanmazsam karşıdan geliyorum çünkü göztepeye

gökmen beye ne zaman gidicen cnm

beni ilk olarak haftalık takip edicek önceden bi kanser öyküm olduğundan ama iki haftada bire yada ayda bire düşünce yandık çünkü kontrol süresi bildiğim kadarıyla 10 gün

daisyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatladık meraktan nerdesinnn
eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım hele bi 3 ay geçsin dr herşey iyi desin sonra planlarıma başlıycam şimdiden o planları yapmayalım dedik

hımmm eşimizi özlemişimiz bakıyorum opuyorumnanaktan

Evekkkk:))

Şaka bir yana erkeklerdeki bu korku tribi üzerine gidilmezse doğumdan sonra filan da sürebiliyormuş. Bizimki çok sürdüremez sabredemez gibi geliyor da, yine de korksun gerilsin üzülsün istemiyorum. Adet dönemlerimde bile bana kırılacak bir vazoymuşum gibi davranan, mutfakta elimi azıcık kesecek olsam kahrolan adam hele zor gerçekleşen bir hamilelikte elbette çekiniyor, işte burada bizlere iş düşüyor. Erkekler hep kadın bedeninden korkuyorlar aslında, daha da fazla korkutmadan normale döndürmek lazım:)))

walla ne yalan söliim bende eşimi çok özledim oda bana akım snei çok özledim diyo ama o bizden daha önemli diyo o yüzden sabrediyoruz aman aşkım et but olsun öle diyo bende öle düşünüyorum şimdi onlar bize eşleri olmanın yanında çocuklarının koruyucusu gibide bakıyolar

kızlar ben çok uyuyorum sizdede öyle oluyormu acayip bir kişi oldum önceden film izlerdik oturur muhabbet falan ay şimdi bi bakıyorum pijamalarımı çekmişim yatağa gidiyorum yemek derdimde yok ben kayınvalideme kızkardeşime yakın oturuyorum sağolsunlar annemde zaten hep geliyor ev işlerini hallediyor herkes bana sen bu bebeği uyuyarak doğurucaksın diyor ama elimden gelen bişey yok acayip yorgun hissediyorum kendimi ayyyy şimdi bunları yazarken bile esniyorummmmm:))))))

daisyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatladık meraktan nerdesinnn
eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sonuç negatif maalesef....
söyleyecek bişey bulamıyorum... kelimeler boğazıma düğümleniyor....
sadece hayırlısı böyleymiş diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi, ama işte oda bir yere kadar oluyor sonra ipler kopuyor.. anne olmak isteyipte olamamak..... başetmesi zor bir duygu, şuan üzüntüm çok taze o yüzden kötüyüm ama biliyorum her geçen gün daha iyi olucam ve bir sonraki tedavimde inşallah pozitif sonuç alacağım....
ne yaparsam yapayım boş çünkü biliyorum, kısmet değilse olmuyor.....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1no2:

çok üzüldüm cnm yaaa o kadar heveslenmiştim senin için dediğin gibi kısmet işte dondurulmuşun varmıydı senin

bana akşam değilde gün içinde oluyo felaket uykum gelio ama çalıştığım için uyuyamıyorum akşam öle değil her seyrettiğim dizimi sonunda kadar seyredebiliyorum normal ama senin benden ilerki haftadasın benimde ilerde öle olur muhtemelen

daisy canım inan çok merak ettik senle birlikte sonuçunu üzülme demek boş şuan çok iyi anlıyorum ama canım belki rabbim 2.de yüzünü güldürücek bak aramızda bunun örnekleri çok inşallah en yakın zamanda tekrar tedaviye başlar ve aramıza katılırsın

canım yaaa hayırlısı olsun umudunu yitirme rabbim inşallah en kısa zamnda bebişini nasip edecek biz burda senin iyi haberlerini bekliyor olacağız

daisy canım çok üzüldüm ama hayılrısı demekten başka çare yok mevla ikinci denemende inş o güzel duyguyu yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…