süpersin yaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
korkmaz tatlım da sakınıordur yazık bişey olacak sizde die:)
sevgisinden uzak duruor üstüne gitme.):):)
ne biliim öle açıkca yazcaktık yazamadık sen yazmışsın diyince kızlar utandım hahahahahahgizemlicim gayet net ve bilimsel açıklamışsın canım benim
nie utanıosun..
eee kızlar daisy hala haber yok ....
ben medical parkta yapıcam inşallah kardeşim geçen ay yaptı acayip iyi ilgileniyorlar her dakika hemşire ve her isteğini yapıyorlar temiz bir yerde eşimde diyor medicalde yap diye ..
gizemcim ben önümüzdeki salı günü gidicem acayip heyecanlı oluyorum ben ya gizem sana bi soru sormuştum her gittiğimizde muayine ücreti ödücez dimi çünkü kardeşim bundan çok bahsetmişti
hiç kontrol gününe denk gelmiyor diye...
hımmm eşimizi özlemişimiz bakıyorum opuyorumnanaktan
Evekkkk:))
Şaka bir yana erkeklerdeki bu korku tribi üzerine gidilmezse doğumdan sonra filan da sürebiliyormuş. Bizimki çok sürdüremez sabredemez gibi geliyor da, yine de korksun gerilsin üzülsün istemiyorum. Adet dönemlerimde bile bana kırılacak bir vazoymuşum gibi davranan, mutfakta elimi azıcık kesecek olsam kahrolan adam hele zor gerçekleşen bir hamilelikte elbette çekiniyor, işte burada bizlere iş düşüyor. Erkekler hep kadın bedeninden korkuyorlar aslında, daha da fazla korkutmadan normale döndürmek lazım:)))
daisyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatladık meraktan nerdesinnn
eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sonuç negatif maalesef....
söyleyecek bişey bulamıyorum... kelimeler boğazıma düğümleniyor....
sadece hayırlısı böyleymiş diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi, ama işte oda bir yere kadar oluyor sonra ipler kopuyor.. anne olmak isteyipte olamamak..... başetmesi zor bir duygu, şuan üzüntüm çok taze o yüzden kötüyüm ama biliyorum her geçen gün daha iyi olucam ve bir sonraki tedavimde inşallah pozitif sonuç alacağım....
ne yaparsam yapayım boş çünkü biliyorum, kısmet değilse olmuyor.....
kızlar ben çok uyuyorum sizdede öyle oluyormu acayip bir kişi oldum önceden film izlerdik oturur muhabbet falan ay şimdi bi bakıyorum pijamalarımı çekmişim yatağa gidiyorum yemek derdimde yok ben kayınvalideme kızkardeşime yakın oturuyorum sağolsunlar annemde zaten hep geliyor ev işlerini hallediyor herkes bana sen bu bebeği uyuyarak doğurucaksın diyor ama elimden gelen bişey yok acayip yorgun hissediyorum kendimi ayyyy şimdi bunları yazarken bile esniyorummmmm:))))))
sonuç negatif maalesef....
söyleyecek bişey bulamıyorum... kelimeler boğazıma düğümleniyor....
sadece hayırlısı böyleymiş diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi, ama işte oda bir yere kadar oluyor sonra ipler kopuyor.. anne olmak isteyipte olamamak..... başetmesi zor bir duygu, şuan üzüntüm çok taze o yüzden kötüyüm ama biliyorum her geçen gün daha iyi olucam ve bir sonraki tedavimde inşallah pozitif sonuç alacağım....
ne yaparsam yapayım boş çünkü biliyorum, kısmet değilse olmuyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?