bu arada kk ya foto ekleyin ne demek ben öle bişey bilmiyorum sizin fotonuz mu var orda nası bakıcam ya biri patlye ne güzel gençsin demişti ya bende ondan faceye eklendi sandım resmi sendin galiba benden de gençsin diyen
üzgünüm ama olmadı hiç bir belirti olmadı hani mervenin dediği gibi herhangi bi morarma kaşınma da olmadı..
ama yine söylüorumm ben merve sordu die söyledim randevu tarihimi kimsenin endişelenmesini istememe yyine mervenin dediği gibi her an her hafta olabilir bütün bunlar sadece benim yakınınmda üstüstüne yaşandığı için ve aynı hafta olduğu için o haftaya karşı antipatim var o kadar gerçi yapılabilecek bişey var mı kesinlikle yok ben şimdi bağlansam ultrasona 10. haftaya kadar bağlı kalsam onun gelişimi ve kalbi dursa bişey yapılamaz Allah korusun o olacaksa olacak 9. ayda olacaksa o zaman olacak o yüzden sakın endişelenmeyin rahat olun sadece 12. haftaya kadar biraz daha sık kontrole girebilirsin ki size zarar vermesin..
ya neden böleoluyo anlamıyorum bi sürü soruyla giriyorum adamcağız soracağınız bişey varmı çocuklar diyo yok tık yok bizde sonra yolda dönerken ya şunu neden sormadık dioruz o yüzden yazıyorum sorularımı ben artık cicimarkadaşlar böyle haberleri duyunca tırsıyorum
ne yapalım bilmem, Rabbim korusun bebişlerimizi
ne yollardan ne zorluklardan geçtik şimdi buraya geldik, inşallah Rabbim korusun onları
Zaten öyle bir şey ki, doktora gidince bir salaklaşıyorum ben de sempatiksalakcinni
7. haftada doktor 10 saniye baktı bu kalp atışı, herşey normal güzel dediakannehir
içeri gittik 4 haziranda gelin dedi sepetledi:kedi:
yani bir şey soramadım, şimdi bunları duyunca korku düşüyo içime bilmiyorumkismile
Belirti aramak yalnış anladım. Ama biliyorum ki Rabbim ne derse o olacak, Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah:CüvCüv:
ya neden böleoluyo anlamıyorum bi sürü soruyla giriyorum adamcağız soracağınız bişey varmı çocuklar diyo yok tık yok bizde sonra yolda dönerken ya şunu neden sormadık dioruz o yüzden yazıyorum sorularımı ben artık cicim
ben demiştim şekerim pelin e dedim sonra sen face mi eklediniz birbirinizi die sordun bende sana cevap yazdım ama görmedin sanırım..şimdi benim ismimin üzerine gel profil görüntüle de orda resimim var pelin de de var onun ki küçük ama görünüo ne kadar güzel olduğu sen de kendi profil seçeneklerinden fotoğraf ve albüm ekle seçeneğinii tıkla resmini ekle çünkü daha bi güsel oluor bence öyle en azından konuştuğun arkadaşların tamamen sanal olmaktan çıkıor yani en azından bana öyle gelior ne biliim hoşuma gidior :))
bak benim dediğim yerin ilk muayenesi ücretsiz git bi muayene ol bi baksın ne dersin bsp nin dediği yerde ii onunda çok metini duydum bence sen mi serdar hocaya git hem parada vermicen bi fikrin olmuş olur zaten hemen tüp yapalım diye atlamıyor
dün gittik eşimle dr.a herzamanki gibiydi ilgilendi sorularımıza açıklayıcı cevap verdi tatmin kaldık açıkçası. ancak senin ve bspnin önerileri aklımda sağolun kızlar:) en az 2 ay ara vermemizi sonra 2. tedaviye başlamamızı tavsiye etti. bu süreçte dediğiniz yerleri araştırıcam, temmuz ayındada kısmetse 2. tedaviye başlıcaz hayırlısıyla
hayırlısı olsun canım bu 2 ayda araştırmanı iyi yap ve kendine iyi bak moralini hep yüksek tut ve bizi unutma her aşamada elimizden gelen yardımı yaparızdün gittik eşimle dr.a herzamanki gibiydi ilgilendi sorularımıza açıklayıcı cevap verdi tatmin kaldık açıkçası. ancak senin ve bspnin önerileri aklımda sağolun kızlar:) en az 2 ay ara vermemizi sonra 2. tedaviye başlamamızı tavsiye etti. bu süreçte dediğiniz yerleri araştırıcam, temmuz ayındada kısmetse 2. tedaviye başlıcaz hayırlısıyla
Daisy;
Hic uzulme negatif sonuc icin. Gizemlinin dedigi gibi en azindan temiz negatif. Dis gebelik, mol gebelik vs seyler olmamis cok sukur. Eger senin de icin soguduysa merkeze karsi yeni bir yer secip sifirdan baslangic yapin. Eve yakin olmasi belirleyici kriter olmasin cogumuz uzun mesafeler katediyoruz ulasimda. Moral bozmak yok. Negatifler cogumuzun basina geldi...
Kaymaklim, 10 haziran a kadar dayanabilecek misin ben de merak ettim. Bir de birsey sorucam 10 Haziranda yaklasik 14 haftalik olucaksin inss. Hamilelikte ilk yapilmasi gereken testleri 12-13. haftalarda yapiyorlar diye biliyorum. Sen bir kontrol et istersen belki Fransa da durum farklidir..
Progesterone u 12. haftaya kadar mi kullanacaksiniz arkadslar? Benim Dr gecen sefer dediki iki hafta daha kullan birak sonra dedi. O zaman 10,5 hafta kadar kullanmis olurum. Ama elimde daha fazla fitil var 12 hafta yetecek kadar. Tr de DR lar ne diyorlar?????
cnm iğne progynex mi eğer oysa bana tüp bebekçim 8. haftaya kadar devam demişti ama şimdi kendi doktoruma geçtim o haftalık iğne vericem artık diyo kalçamada yer kalmadı zaten
bantı ne için kullanıyosun bilmiyorum ama eğer östrojen takviyesi içinse benim ilaçtı ve bıraktırdı doktorum
valla benimde yerim kalmadı hele hafta sonları sağlık ocağı kapalı olduğu için özel bi hast gidiyorum oda beze olmuş yerime yapıyor ağrıdan duramıyorum
bant sanırım düşük olmasın diyeymiş 2 hafta kesin kullancamda
aa hadi hayırlısı pes etmemen çok hoşuma gitti demekki çok güçlü bir yapın var helal sana nereye gittin doktora
zaten onlar olmasa biz ne yapardık ya rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok ii yapmışsınız doktor ohh olmadı diyip kenara çekilmeyeceğinizi anlamış oldu bilinçlediniz şimdi 2 ay sonra tedavi başlasa 3 aysonra aramızdasın inşallah cicimtransferimi yapan dr.uma gittik cnm tutmama sebebini öğrenmek istedik, sorun tam olarak ne bundan sonraki sürecimiz ne bunları öğrenmek istedik. ben biraz kaderciyimdir, o yüzden başıma gelen olayları rahat atlatabiliyorum. bide bunun yanında bu süreçte her ne kadar güçlüde olunsa biliyorsun ki psikolojimiz altüst oluyor ilaçlardan dolayı. burada en büyük destekçim eşim oldu. biz 5 yıllık evliyiz ve hala aşığız birbirimize çok seviyoruz:1hug: e tabi böyle olunca daha rahat atlatılıyor bu süreç çok şükür
banada kolonyalı mendille ve ezc aldığım bi kremle bunu dr da söledi yapıyorum eşim sağolsun he akşam yapıyo ama malesef biri hafifler hafiflemez ertesi gün bir daha cosss :)) özeldeki hemşireye geçen kzıdım niye dikkat etmiyorsun diye normalde sağlık ocağına gidiyorum çok güzerl ilgileniyorlar dikkatli vuruyo iğneği hemşireler bazen hissetmiyorum bile
burda bi kadın doğumcuya iğne yazdırdım dün o günde bi tane yazmış
biz çok mu fazla doz kullanıyoruz ne
hayırlısı olsun canım bu 2 ayda araştırmanı iyi yap ve kendine iyi bak moralini hep yüksek tut ve bizi unutma her aşamada elimizden gelen yardımı yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?