2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bir arkadaş sizin topik çok güzel olmuş aralık ayı anneleri topiğine neden gelmiyo arkadaşlar yazmış bende sizlerin adına biraz açıkladım

biz farklı anneleriz herkesin kendi seçimi arada uğrayanlar var ama bizim ilaçlarımız bebeklerimize kavuşma şeklimiz endişelerimiz bile çok farklı..
farklı bi paylaşımımız var o sebepten burda kümelendik dedim..

bazen biz yıllarca bi çocuk bile elde edememişken 3. çocuğu için kapris yapanlar bize tuaf gelio biz farklı bi piskolojideyiz dedim.. sizler adına konuçtum ama

eğer ziyaret etmek isteyenler varsa tabi aralık ayı annleri diye bi topik var

bu arada kk ya foto ekleyin ne demek ben öle bişey bilmiyorum sizin fotonuz mu var orda nası bakıcam ya biri patlye ne güzel gençsin demişti ya bende ondan faceye eklendi sandım resmi sendin galiba benden de gençsin diyen

ben demiştim şekerim pelin e dedim sonra sen face mi eklediniz birbirinizi die sordun bende sana cevap yazdım ama görmedin sanırım..şimdi benim ismimin üzerine gel profil görüntüle de orda resimim var pelin de de var onun ki küçük ama görünüo ne kadar güzel olduğu sen de kendi profil seçeneklerinden fotoğraf ve albüm ekle seçeneğinii tıkla resmini ekle çünkü daha bi güsel oluor bence öyle en azından konuştuğun arkadaşların tamamen sanal olmaktan çıkıor yani en azından bana öyle gelior ne biliim hoşuma gidior :))

bende ete saldırı var , et et et

normalde hiç sevmem, yemesem aklıma gelmez, ama tatlı da yiyemiyorum pek

bir de böyle hazımsızlık gibi bulantı var, bazen oluyo bazen geçiyo

akşam da en geç 9:30 da uyuyorm ya da sızıyorum diyebilirük :uhm:

canım çok haklısın Allahım kucağımıza almayı nasip ettiyse her halukarda doğar bebişlerimiz benim arkadaşım 6 aylık ikizlerine hamileyken düşük yaptı Allahım bize herşeyin hayırlısını nasip etsin böyle üzüntüler göstermesin:Saruboceq:

ya neden böleoluyo anlamıyorum bi sürü soruyla giriyorum adamcağız soracağınız bişey varmı çocuklar diyo yok tık yok bizde sonra yolda dönerken ya şunu neden sormadık dioruz o yüzden yazıyorum sorularımı ben artık cicim

Ben de pek bişiy soramadım aslında.. tebrik ederim hamilesiniz dedi. gayet iyi dedi.. jele 12.haftaya kadar devam dedi.. 1 hafta, 10 gün içinde gelin kalbini dinleyelim dedi. ben tamam, teşekkür ederim dedim. o gitti ben pamuk hemşirem Öznur Hanıma sordum geri kalanları. :)

ama ben senin profiline girince penguenler çıkıyo nası yani sen penguenmisin yoksa kaydirigubbakcemile3

dün gittik eşimle dr.a herzamanki gibiydi ilgilendi sorularımıza açıklayıcı cevap verdi tatmin kaldık açıkçası. ancak senin ve bspnin önerileri aklımda sağolun kızlar:) en az 2 ay ara vermemizi sonra 2. tedaviye başlamamızı tavsiye etti. bu süreçte dediğiniz yerleri araştırıcam, temmuz ayındada kısmetse 2. tedaviye başlıcaz hayırlısıyla

aa hadi hayırlısı pes etmemen çok hoşuma gitti demekki çok güçlü bir yapın var helal sana nereye gittin doktora

hayırlısı olsun canım bu 2 ayda araştırmanı iyi yap ve kendine iyi bak moralini hep yüksek tut ve bizi unutma her aşamada elimizden gelen yardımı yaparız

sağol tatlım bakıcaz artık 2 ay dinlenme sürecimiz var bu arada şuan gittiğim dr.a mı yoksa başka bir merkeze mi gidicez karar veriyor oluruz. tek kriterimiz eve yakınlık tabii ki değil. eski merkezim beşiktaştaydı evime çok uzak olmasına rağmen gidiyordum. önemli olan memnun kalmak tabii ki aman evime yakın olsun demek artık benim durumum için çok lüks kaçan birşey

valla benimde yerim kalmadı hele hafta sonları sağlık ocağı kapalı olduğu için özel bi hast gidiyorum oda beze olmuş yerime yapıyor ağrıdan duramıyorum
bant sanırım düşük olmasın diyeymiş 2 hafta kesin kullancamda

ya bu hastanedekiler niye böle bende erkek hemşire yaptırmamak için kızı çağırıyorum gece gittiğimde kız sigarasasından alı konuldu diyemidir nedir gelio bi yapıo ya hiç hissetmiyorum iğnenin sıvısı yüzeyde kalıo yada köküne kadar beze olan yere yapıştırıyo

bana eczacı lasonille ovun dedi eşim elini o bezenin üstüne dayıyo yuvarlar çiziyo ama kaldırmadan okşar gibi değil sıcak havluda yapıo çok ii gelio tavsiye ederim

gizemli canım progestan da tansiyonu düşürüyo
benim bir ara 8-5 çıkmıştı. bir de hemogram da tüm değerler alt üst oluyormuş. endişelenmeyin yani
önemli olan usg imiş yaaaaa.

kızlar benim kadeşimde aşırı iltihap vardı yara yaktırmaya gitti hamile olduğunu öğrendi. doktor düşmek üzere demiş, kanaması da vardı 3 gündür.

ilaç vermiş, kullan ama ümidim yok demiş. kullandı sorunu atlattı,
5 aylıkkken böbreklerinden kum döktü
25 gün geç doğum yaptı
4,5 kiloydu bebek, normal doğum yaptı, MAşallah şimdi 3 yaşında Yani Rabbim verecekse oluyor

haftaya ben de usg ye gitmeye karar verdim

10. haftam olacak inşallahhhhhhhhhh

hayal gibi hala, inşallah gerçek olur

aa hadi hayırlısı pes etmemen çok hoşuma gitti demekki çok güçlü bir yapın var helal sana nereye gittin doktora

transferimi yapan dr.uma gittik cnm tutmama sebebini öğrenmek istedik, sorun tam olarak ne bundan sonraki sürecimiz ne bunları öğrenmek istedik. ben biraz kaderciyimdir, o yüzden başıma gelen olayları rahat atlatabiliyorum. bide bunun yanında bu süreçte her ne kadar güçlüde olunsa biliyorsun ki psikolojimiz altüst oluyor ilaçlardan dolayı. burada en büyük destekçim eşim oldu. biz 5 yıllık evliyiz ve hala aşığız birbirimize çok seviyoruz:1hug: e tabi böyle olunca daha rahat atlatılıyor bu süreç çok şükür

banada kolonyalı mendille ve ezc aldığım bi kremle bunu dr da söledi yapıyorum eşim sağolsun he akşam yapıyo ama malesef biri hafifler hafiflemez ertesi gün bir daha cosss :)) özeldeki hemşireye geçen kzıdım niye dikkat etmiyorsun diye normalde sağlık ocağına gidiyorum çok güzerl ilgileniyorlar dikkatli vuruyo iğneği hemşireler bazen hissetmiyorum bile
burda bi kadın doğumcuya iğne yazdırdım dün o günde bi tane yazmış
biz çok mu fazla doz kullanıyoruz ne

zaten onlar olmasa biz ne yapardık ya rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok ii yapmışsınız doktor ohh olmadı diyip kenara çekilmeyeceğinizi anlamış oldu bilinçlediniz şimdi 2 ay sonra tedavi başlasa 3 aysonra aramızdasın inşallah cicim

ya sorma bende hergün 2 ampül progynex oluyorum senin iğnenin adı ne kaç doz

hayırlısı olsun canım bu 2 ayda araştırmanı iyi yap ve kendine iyi bak moralini hep yüksek tut ve bizi unutma her aşamada elimizden gelen yardımı yaparız

cnm benim çok sağol unutur muyum hiç sizleri işe gelir gelmez önce forumu açıyorum artık arkadaşlarım napmış diyehaberleşiyor oluruz:)

daisy senin doktorun benimde doktorum.bende beylikdüzü medicanada tüp bebek tedavisi gördüm.ilk denemede pozitif sonuç aldım.ben doktorumdan memnundum ama hemşirelerden kesinlikle memnun değildim.hele ki o danışmada ki kızdan nefret ettim.negatif sonuç almana üzüldüm .bir daha ki denemende başarılı olacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…