2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ezgicim yaptım bende ekledim resmimi oldu walla ama sende hala penguen var mucx cicim

bakıorum şimdi canım sana..
ben penguen değilimmmmmmmmmmm:):):):)
profil resmim değilde profilde hani arkadaşlar kısmının altında albüm ve resimler bölümü var işte orda 1 adet fotom var acaba göremiomusun ki ama sen benim arkadaş listemdesin görüor olman gerekohaoldumsmile

sorma o danışmadaki kızı ben de hiç sevmedim hem soğuk hem de kaba ama selman beyden ve diğer dr.lardan şimdilik olumsuz bişey görmedim. inşallah cnm benim de 2. denemem pozitif olur. çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin:Saruboceq:

gördüm cnm sonunda sende bana bak koydum senin ki pek net değil ama dediğin gibi insan bi anda sanal olmaktan çıkıyo

sağol canım.aslında benim doktorum aysun hanımdı ama selman beyde çok ilgilendi.aysun hanımda çok iyi ve ilgilidir.tavsiye ederim.benim bu denemem olumsuz olsaydı yine orada denerdim.gerçi benim dondurulmuşlarım var.mecburen orada denerdim ama.dediğim gibi medicana iyi bir hastane bence.doktorlarıda iyi.ben yumurta toplama işleminden bir gün sonra çok fena oldum.çok ağrım oldu .gece yarısı hastaneye gittim.selman beyle aysun hanımda gece yarısı hastaneye geldiler. bir gece hastanede yattım. çok şükür önemli bir sorunum olmadı.bir sürü antibiyotik iğne ve serum yedim.daha sonra transferim oldu.çok zor günler geçirdim.umarım bundan sonra herşey güzel olur herkez için.

ben de görmek istiyorum resimlerinizi ama olmuyor albümün üstüne tıklıyorum ordan resme tıklıyorum açılmıyor, sayfa kullanlımıyor tarzı bi hata veriyor niye ki acabaCADIARZUark.listeme mi eklemeliyim resmini görmek istediklerimi

bu sevgi en az bebek kadar önemli daisy'cim..Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu en kısa zamanda bebeğinizle tamamlanın inşallah..
ama herşeyden önemlisi senin sağlığın hemencik toparlaman bu nedenle şahane olmuşş..
öpüldün şeker..

evet cnm istek gönder bize kabul edelim bak sende

cnm ne zor günler atlatmışsın ya allah korumuş senide bebeğinide demekki neymiş ne olursa olsun nasipse oluyomuş sevindim senin için bu kadar zorluktan sonra tutmasa çok zor olurdu

bende seni gördüm merveeeeeeeee:):)
insan bi garip oluor ama dimi çok hoşuna gidior
çok afiillisiniz şekerim gayette güzelsiniz
evet benim foto net değil başka foto koymaya çalıştım olmadı sürekli hata verdi bir tek onu yüklemeyi başarabildi:)

bak resminin üstne gel print screen tuşuna bas sonra bi tane paint aç onu ctrl-v tuşlarına basıp yapıştır sonra paintte o resmi kes sonrada boş bi painte ekle yada istersen özelden söle ben resmini küçültüp san gönderiim mail adresine

kızlar derya baykalda doktor sölüyo susam yağı ona portakal yağı ve tuzda katıp doğum ve hamilelik çatlakları için sürülücekmiş banyodan çıkınca ıslakken kuruyken ve nemliyken sürülücek şimdi çıktık kurulanmadan bi sürcez.ondan sonra suyumuz süzülünce tekrar sonra kuruyunca tekrar denemek lazım

benimde 2 ampül progynex canım ben tek seferde yaptırıyotum iki kere git gel olmuyo
az önce geldim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…