ezgicim yaptım bende ekledim resmimi oldu walla ama sende hala penguen var mucx cicim
daisy senin doktorun benimde doktorum.bende beylikdüzü medicanada tüp bebek tedavisi gördüm.ilk denemede pozitif sonuç aldım.ben doktorumdan memnundum ama hemşirelerden kesinlikle memnun değildim.hele ki o danışmada ki kızdan nefret ettim.negatif sonuç almana üzüldüm .bir daha ki denemende başarılı olacağına eminim.
bakıorum şimdi canım sana..
ben penguen değilimmmmmmmmmmm:):):):)
profil resmim değilde profilde hani arkadaşlar kısmının altında albüm ve resimler bölümü var işte orda 1 adet fotom var acaba göremiomusun ki ama sen benim arkadaş listemdesin görüor olman gerekohaoldumsmile
bakıorum şimdi canım sana..
ben penguen değilimmmmmmmmmmm:):):):)
profil resmim değilde profilde hani arkadaşlar kısmının altında albüm ve resimler bölümü var işte orda 1 adet fotom var acaba göremiomusun ki ama sen benim arkadaş listemdesin görüor olman gerekohaoldumsmile
transferimi yapan dr.uma gittik cnm tutmama sebebini öğrenmek istedik, sorun tam olarak ne bundan sonraki sürecimiz ne bunları öğrenmek istedik. ben biraz kaderciyimdir, o yüzden başıma gelen olayları rahat atlatabiliyorum. bide bunun yanında bu süreçte her ne kadar güçlüde olunsa biliyorsun ki psikolojimiz altüst oluyor ilaçlardan dolayı. burada en büyük destekçim eşim oldu. biz 5 yıllık evliyiz ve hala aşığız birbirimize çok seviyoruz:1hug: e tabi böyle olunca daha rahat atlatılıyor bu süreç çok şükür
ben de görmek istiyorum resimlerinizi ama olmuyor albümün üstüne tıklıyorum ordan resme tıklıyorum açılmıyor, sayfa kullanlımıyor tarzı bi hata veriyor niye ki acabaCADIARZUark.listeme mi eklemeliyim resmini görmek istediklerimi
sağol canım.aslında benim doktorum aysun hanımdı ama selman beyde çok ilgilendi.aysun hanımda çok iyi ve ilgilidir.tavsiye ederim.benim bu denemem olumsuz olsaydı yine orada denerdim.gerçi benim dondurulmuşlarım var.mecburen orada denerdim ama.dediğim gibi medicana iyi bir hastane bence.doktorlarıda iyi.ben yumurta toplama işleminden bir gün sonra çok fena oldum.çok ağrım oldu .gece yarısı hastaneye gittim.selman beyle aysun hanımda gece yarısı hastaneye geldiler. bir gece hastanede yattım. çok şükür önemli bir sorunum olmadı.bir sürü antibiyotik iğne ve serum yedim.daha sonra transferim oldu.çok zor günler geçirdim.umarım bundan sonra herşey güzel olur herkez için.
çok şükür canım bu günlere geldik. bi de yarın kalp atışlarını duyabilirsem benden daha mutlusu olamaz heralde.
bende seni gördüm merveeeeeeeee:):)
insan bi garip oluor ama dimi çok hoşuna gidior
çok afiillisiniz şekerim gayette güzelsiniz
evet benim foto net değil başka foto koymaya çalıştım olmadı sürekli hata verdi bir tek onu yüklemeyi başarabildi:)
zaten onlar olmasa biz ne yapardık ya rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok ii yapmışsınız doktor ohh olmadı diyip kenara çekilmeyeceğinizi anlamış oldu bilinçlediniz şimdi 2 ay sonra tedavi başlasa 3 aysonra aramızdasın inşallah cicim
ya sorma bende hergün 2 ampül progynex oluyorum senin iğnenin adı ne kaç doz
benimde 2 ampül progynex canım ben tek seferde yaptırıyotum iki kere git gel olmuyo
az önce geldim bende
çok şükür canım bu günlere geldik. bi de yarın kalp atışlarını duyabilirsem benden daha mutlusu olamaz heralde.
bnmde öle cnm sabah fitil akşam iğne benim topictede varsın ya ordada biliyorum snei
tatlım ne fitili ben de öle bişey yok
senin topik ??
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hahahaha kafayı yedim herhalde sanki başka bi topicte konuşuyomuşuz gibi geldide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?