2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar kacıncı gün iidrar testi yaptırsam ıkar sizce kızlar ben cok kabız oluyorum neler yapmalıyım

kızlar neden bilmiyorum yok keseyi mi görücem yok kalbi atacak mı yaa olmazsa ya tekrar aynı sıkıntıları yaşarsak ve şu genç yaşımda çok sağlık sıkıntısı çektim bunlar bunalttı ağlama krizine girdim resmen bunaldım yaaa dualarınızı bekliyorum

--------------------------------------------------------------------------------

Umutolsun;

10. gun falan diyor arkadaslar herhalde. Ben sahsen hic idrar testi yapmadim Dr. un soyledigi 10. gunde kan testine gitmistim sonra birde 12. gunde kan testi yapildi. Ondan sonrada kalp atisi randevusuna gittik. DR un soyledigi gunde testi yaptirmak ya da usg ye girmek zorundayim. Ama TR deki arkadaslar bu konuda cok daha rahatlar..

Zeynepela;

cok sukur simdilik hersey yolunda gozukuyor neden kendini uzuyorsun bu kadar. Kalbini ferah tut inss hersey yolunda gidecek. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.. Uzme bosu bosuna kendini...

arkadaslar bu progestan ilacını elimizle koymak sakıncalı degilmidir sizce birde benim tekrar cıkıyo bir müddetsonra sizdede oluyormu aceba ben ilk zaman yanlış kullanmışım 100 mg olanında günde 3 yapmışım oysa 2 ser tablet almma gerekiyormuş ama şuan 200 mg olanından güde 3 yapıyorum sizinkiler nasıl aceba

kızlar yaaaaaaaaaaa benim crinone fel kıprkızı kırmızı kanlı çıktı peçeteyedea z kan geldi jel kullandım oda şimdi kırmızı çıktı az kanamam var galiba korkuyorum moralim çok bozuldu ne yapsam

slm kızlar bugün jelim biti yazdırmaya gittim bebişimide gördüm 7+4 olmuş 12.4mm teyzeleri bide grip oldum sormayın doktor tarçın ve ıhlamur içebilirsin dedi bide bol c vitamini inşallah iyi olurum bişey sormayı unuttum burun damlası yasakmıdır ben burnum tıkalı olursa ölürüm

canım hiç panik yapma aklınada kötü şeyler getirme ihmal etmeden doktorunu ara yarın mutlaka..

burun spreyi hakkında hiç bir fikrim yok canım doktoruna sormadan sakın kullanma mutlaka onay al çünkü burun spreyinin yumurta baskılayıcı özelliği var bazı tüp bebek tadavilerinde d.k.h.nın yanında burun spreyide veriorlar..

inşallah kullanılan bişey vardır nefes alamıyorum çok kötüyüm Çok üzgünüm çoook

merhaba gizemli83 İnşallah p.tesi benide listene ekliyeceksin.
inşallah cnm inşallah sen güzel haberleri verde listeye eklemek kolay
cnm bizde bi dönem aynı senin gibi olmuştuk yaşadıklarımız kolay değil ki insan normal hamilelikler gibi poizitif sonucuna bile doğru dürüst sevinemiyo ya bi aksilik olursa ne yaparım aynı şeyleri nasıl yaparım lafı gelio hep aklımıza ama geçicek merak etme miniğinle buluşunca herşey geçicek bu korku ancak onları kucağımıza aldığımızda geçer çünkü başka çaresi yok

inşallah kullanılan bişey vardır nefes alamıyorum çok kötüyüm Çok üzgünüm çoook
cnm burnunun açılması için şunu yapabilirsin eski ve çok iş yaraan bi tekniktir bi nevi serum fisyolojik hazırlıyor gibi yani önce bi cezve suyu kaynat ama fokur fokur olsun ve mümkünse içme suyu olsun sonra onun içine aynı miktarda oda sıcaklığındaki suyu ekle içinede 1 tatlı kaşığı tuz koy karıştır ve dinlenmeye bırak daha sonra iki damla bi burun deliğine iki damlada diğer burun deliğine damlat ve sümkür acayip işe yarıo denemeni tavsiye ederim

umutolsun bak canım goggledan hamilelijte kabızlık yaz çok güzel yollar gösteriyorlar senin için araştırıp buldum ama kopyalanmıo paragraflar ve link atmakta yasak beizlerin söyleyeceğinden daha faydalı bilgilere ulaşabilirsin

ama kayısı yemeği ve su içmeyi ihmal etme

kızlar bugün meleğimi görmeye gidicem o yüzden erken kalktım daha doğrusu hiç uyumadım desem yeridir dualarınız bekliorum bi aksilik yoktur inşallah

günaydın güzel anneler sizler nasılsınız bebişler nasıl rahat ettirdiniz mi onları iyi uyky çektiniz mi bakalım????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…