ay ya sorma şaşırdım işte ölesenin açtığın konuyu kastettiysen anladım tabi bi anda jeton düşmedii :))
selam fıstık nasılsınselam kızlar
yaaa bende sizi görmek istiyorum banane,banane... :)
yaaa bende sizi görmek istiyorum banane,banane... :)
merhaba gizemli83 İnşallah p.tesi benide listene ekliyeceksin.
canım hiç panik yapma aklınada kötü şeyler getirme ihmal etmeden doktorunu ara yarın mutlaka..kızlar yaaaaaaaaaaa benim crinone fel kıprkızı kırmızı kanlı çıktı peçeteyedea z kan geldi jel kullandım oda şimdi kırmızı çıktı az kanamam var galiba korkuyorum moralim çok bozuldu ne yapsam
slm kızlar bugün jelim biti yazdırmaya gittim bebişimide gördüm 7+4 olmuş 12.4mmteyzeleri bide grip oldum sormayın doktor tarçın ve ıhlamur içebilirsin dedi bide bol c vitamini inşallah iyi olurum bişey sormayı unuttum burun damlası yasakmıdır ben burnum tıkalı olursa ölürüm
kızlar neden bilmiyorum yok keseyi mi görücem yok kalbi atacak mı yaa olmazsa ya tekrar aynı sıkıntıları yaşarsak ve şu genç yaşımda çok sağlık sıkıntısı çektim bunlar bunalttı ağlama krizine girdim resmen bunaldım yaaa dualarınızı bekliyorum
--------------------------------------------------------------------------------[/QUOTEo ağlama krizleri bende de oluor ara ara hormonlarla alınan ilaçlarla da bağlantılı ağlamak istediğinde hiç kasma ağla insan çok rahatlıor çünkü..
canım hiç panik yapma aklınada kötü şeyler getirme ihmal etmeden doktorunu ara yarın mutlaka..
burun spreyi hakkında hiç bir fikrim yok canım doktoruna sormadan sakın kullanma mutlaka onay al çünkü burun spreyinin yumurta baskılayıcı özelliği var bazı tüp bebek tadavilerinde d.k.h.nın yanında burun spreyide veriorlar..
inşallah cnm inşallah sen güzel haberleri verde listeye eklemek kolaymerhaba gizemli83 İnşallah p.tesi benide listene ekliyeceksin.
cnm bizde bi dönem aynı senin gibi olmuştuk yaşadıklarımız kolay değil ki insan normal hamilelikler gibi poizitif sonucuna bile doğru dürüst sevinemiyo ya bi aksilik olursa ne yaparım aynı şeyleri nasıl yaparım lafı gelio hep aklımıza ama geçicek merak etme miniğinle buluşunca herşey geçicek bu korku ancak onları kucağımıza aldığımızda geçer çünkü başka çaresi yokkızlar neden bilmiyorum yok keseyi mi görücem yok kalbi atacak mı yaa olmazsa ya tekrar aynı sıkıntıları yaşarsak ve şu genç yaşımda çok sağlık sıkıntısı çektim bunlar bunalttı ağlama krizine girdim resmen bunaldım yaaa dualarınızı bekliyorum
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar bugün jelim biti yazdırmaya gittim bebişimide gördüm 7+4 olmuş 12.4mmteyzeleri bide grip oldum sormayın doktor tarçın ve ıhlamur içebilirsin dedi bide bol c vitamini inşallah iyi olurum bişey sormayı unuttum burun damlası yasakmıdır ben burnum tıkalı olursa ölürüm
cnm burnunun açılması için şunu yapabilirsin eski ve çok iş yaraan bi tekniktir bi nevi serum fisyolojik hazırlıyor gibi yani önce bi cezve suyu kaynat ama fokur fokur olsun ve mümkünse içme suyu olsun sonra onun içine aynı miktarda oda sıcaklığındaki suyu ekle içinede 1 tatlı kaşığı tuz koy karıştır ve dinlenmeye bırak daha sonra iki damla bi burun deliğine iki damlada diğer burun deliğine damlat ve sümkür acayip işe yarıo denemeni tavsiye ederiminşallah kullanılan bişey vardır nefes alamıyorum çok kötüyüm Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?